Click to Visit
Pop - A-HA
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  

Dayman e-mail | 2004-02-26 19:34:41 | 118.
Kedves Pitypang!
Nagyon valószinű,igazad van.Sajnos,Norvég témában nem vagyok otthon.Azt viszont hallomásból tudom,hogy nagyon klassz ország.Mind mentálisan,mind látványilag.Érzéseid tekintetében,pedig neken is az a véleményem,nem hülyeség amit írtál.Egy biztos,ez a zene igen megbolygatja az ember belűről.Mikor hallgatom leírhatatlan nyugalom árasztja el lelkem.Jó tudni azt,hogy mások is hasonlóan éreznek.Mert én is azt gondoltam...lehet,hogy hülye gondolataim vannak? Üdv Neked és Mindekinek!!!

Locust e-mail | 2004-02-26 17:44:18 | 117.
Sziasztok!Srácok,rossz hírem van! :-((
Nem mehetek a budapesti találkára. :-((
Pedig annyira szeretnék...

Helen!A címem:MISKOLC,KIRÁLY UTCA 24 FSZ/1 3530 NAGY ORSOLYA Előre is köszi a képet.Egyáltalán nem hülyeség,hogy a tengerparton majdnem elkönnyezted magad.Én is úgy szeretnék olyat érezni.Kimenni Norvégiában a tengerparta,és kedvenc számom hallgatni,az Angel in the snow-t.Oh,mindjárt sírok!Tudom,hogy én soha sem fogok ott lenni.Ja,igen.Magyarországi fellépésről egyetlen szó sincs?

Sona,még mindig nem kaptam meg a CD-t.Nemtudom,meddig bírom még nélküle!!!!

Az én A-ha készletem:

CD-k:
-Minor Earth/Major BOX CD csomag tartalma:4 kislemez:Summer moved on,Minor Earth,Major Sky,Velvet,The sun never shone that day
-How can I sleep with your voice in my head
-Memorial beach
-East of the sun West of the moon
-Stay on these roads
-Scoundrel days
-Hunting high and low

Kazetták:
-Lifelines
-Minor Earth Major Sky
-Hunting high and low
-Headlines&Deadlines

DVD-k:
-Headlines&Deadlines
-Live at Vallhall,homecoming (A Vallhall tényleg oslói stadion)

Videok a VH1-ról:
-Lifelines
-Forever not yours
-Did anyone approach you?
-The living daylights
-Take on me
-Hunting...
-Stay on these roads
-Train of thought

Kislemezek:
-Lifelines(mind a 2)
-Forever not yours
-The sun always shines...(A koncert felvétel)

Számítógépen:
-Winamp:-Summer moved on (1998-as Nobel díjátadó)
-Angel in the snow(Élő)
-The bridges:Fakkeltog
-RealMedia:-Morten Harket:-Natten
-Spanish steps
-Heaven´s not for saints
-Kind of Cristmas card
-Salome
-A-ha:-Dark is the night
-Manhattan Skyline
-Angel in the...
-I´ve been losing you
-The shapes that go together
-Savoy:-Velvet
+MP3:Vogts villa

+Cikkek,képek,fordítások,dalszövegek...
NAGYJÁBÓL ENNYI...

Pitypang e-mail | 2004-02-26 12:36:27 | 116.
Hali Sona-ha!

Nem kell ahhoz skandinavisztika szakra menned, hogy kisjuss ide, eleg ha angolul jol beszelsz.
MAjd irok e-mailt es mindent elmondok, ha tenyleg erdekel a dolog...

CSodalotos orszag ez, olyan jo,mert Norvegia egyik legjobb tengerparti varosaba
hozott a joszerencse. Naponta kimegyek a tengerpartra csak bamulok es amulok, hat nem csodalom hogy Mortenbol ilyen gondolatok fakadtak. O egy igai norveg, a dalaibol is atjon ez a termeszetesseg, amit persze itt is latok, mindenki nyugodt kiegyensulyozott es egy kicsit maganyos, mint mikor Morten Los Angeles c. szamat hallgatom.

Kepzeljetek, a multkor is lementem a partra, a tenger, a friss illat, a vilgitotornyok a siralyok hangja, a nagy feherseg (a ho).Koltonek kellene lennem ahhoz, hogy leirjam, milyen gyonyoru ez a hely. Most eppen eszembe jutott egy sor a Morten szolorol: "...You are beautiful back then
God, you are beautiful now
Come with me..." Szoval
kivittem magammal a walkman-t es a Memorial Beach szolt eppen, en annyira odavoltam, hogy majdnem sirva fakadtam, szerintetek hulyeseg?
Tiszta hulye vagyok nem?

Sona-ha arra kerlek teged is, hogy add majd meg a postai cimed es neked is kuldok egy lapot.

Egyebkent a valo eletbe ki mit csinal?
En tanarkent vegeztem tavaly nyaron, az egyetem utan pedig ugy dontottem kijovok ide dolgozni.
Szegedi vagyok egyebkent, Bajor Helennek hivnak, 23 eves vagyok, nemsokara 24 (marcius 10-en) es imadom az A-ha-t.

Egyebkent vegig olvastam
a forum rovid kis eletet, es gondolkoztam, hogyan lehetne az A-hat Mo-ra csabitani, igen valamelyikotoknek igaza volt, eleg nagy publicitas kell ahhoz, hogy egy neves zenekar ellatogasson kis hazankba. Fel is kell ra keszulnunk, mert gondoljatok el mekkora eges lenne Mo-nak, hogy beszervezi az A-hat es alig lenne kozonsege, volt mar erre pelda. Mindenkeppen toborozni kellene, weblapot csinaltatni Morteneknek vagy valami ilyesmi, tudatni hogy mi is itt vagyunk...
Hulye otlet?

Valamelyik nap is a neten nezegettem infokat az A-harol es mar van Brazil-honlap is az A-harol, nekunk miert ne lehetne?

Egyebkent probalta mar valaki felvenni az egyuttessel a kapcsolatot levelben vagy valamilyen formaban?

Talaltam a neten egy olyan honlapot a search.com-on, hogy Morten Harket - Jungle and Belief (nem biztos hogy helyesen irtam le), ott van egy Guestbook, na ebbe beleirtam, hatha elovassa az A-ha barmely tagja... talan. Nem lehet tudni,biztos, hogy Mortenek is neteznek, es biztos hogy kivancsiak a rajongoira, vagy ez egy naiv feltetelezes?

Irjatok es legyunk egyre tobben!


Előzmény: Sona-ha (115.)
Sona-ha e-mail | 2004-02-26 11:57:29 | 115.
És hagy legyen egy kérdésem: Kit hogy hívnak? Kinek mi a neve?
Sona-ha e-mail | 2004-02-26 11:55:48 | 114.
Halihó!
Mags! Én azt hiszem szeretnék abból a Mary is coming albumból! De jó lenne! Szívesen megcsinálom a HandD-t DVD-nek! Nem baj, ha soknak jön ki, van elég CD-m! És biztosan sokat fogunk találkozni, tőlem ez nem függ! Első az a-ha, (a baráTom után)


Helen! Gyönyörűszép neved van! Szerintem szívesen kimennék Bergenbe, de ez még nem végleges válasz. És igenis lehetünk irigyek! Én mindenesetre az vagyok!!!!
Helen! Locust ötletét én is megfogtam- kérlek küldj nekem is képeslapot, persze ha nem baj! Megadom a címem, elküldöm majd emilkében.
És milyen Norvégia? Én is baby-sitterkedni szeretnék ott, de nincs ismerősöm. Most szeretnék skandinavisztikát tanulni az ELTE-n, hogy kimehessek Norwayba, hogy ne lássam ezt a szennyországot... Norvégia gyönyörű lehet!

Mit szólnátok a jövőhét hétvégéhez? Én szombaton előkészítőn vagyok fél 4-ig, 3-ig, utána ráérek, de nekem bármikor jó, csak suli után legyen. Aztán kitalálunk valamit!

Fruzsi

Pitypang e-mail | 2004-02-26 11:55:08 | 113.
Majd irjatok le hogy milyen volt a talalkozo, kivancsi vagyok...

Volt mar elotte is talalkozo, vagy ez lesz az elso tali?

Bocs hogy neha nem helyes a szo amit leirok, de itt kicsit mas a klaviatura, majd jobban odafigyelek...

Hali Mindeninek


Előzmény: Pitypang (112.)
Pitypang e-mail | 2004-02-26 11:50:05 | 112.
Bocsi magne hogy eloszor Magnusnak szolitottalak, nem akarattal volt, a kisfiut igy hivjak akire vigyazok, es hat a ket nem nem ugyanaz, meg egyeszer bocsi. Csak most vettem eszre...

Előzmény: Magne (109.)
Pitypang e-mail | 2004-02-26 11:47:25 | 111.
Hali Dayman!

Majd en is utananezek ennek a koncertnek, majd megkerdezem a csaladot, hol van ez a hely. Biztos hogy ez egy varos? mert Osloban egy ilyen nevu stadion, vagy legalabbis hasonlit ahhoz amit leirtal.

Most neztem meg a terkepet, van ilyen hogy Val, Valle, Vallo, de szerintem ez az osloi stadion lesz: Valhall.
Majd megnezem a neten en is.

Udv Mindenkinek


Előzmény: Dayman (110.)
Dayman e-mail | 2004-02-26 09:18:14 | 110.
Sziasztok fiatalok!
Van egy bizonytalan infóm-de mivel nagyon kevés időm netezni,s nem vagyok hardwer zseni-ha van időtök keresgéljetek már.Tehát,az A-HA márc. elején Norvégiában (Vahalle)-ezt lehet nem jól írom,de valami hasanló nevű városban-12 ezer ember előtt koncertezik.Azt tudom még,hogy valamelyik Mercedes honlapon kersztül,talán megis lehet majd nézni.Üdv Mindenkinek!Örülök,hogy egyre többen vagyunk!!!!

Magne e-mail | 2004-02-26 08:40:27 | 109.
Most jutott eszembe hogy nekem megvan a Savoy: Mary is coming album magnó kazettán. Még a pilisi Penny marketbe vadásztam le véletlenül 2 éve. Ki volt szórva egy rakás kazival együtt, Kb. 200ft volt. Kölcsönkértem egy magnót mert hogy nem volt soha nekem, és rögtön gépre tettem. Hogy mehetett ki a fejemből? Nem egy csúcs minőség, de nagyon jó számok vannak rajta, köztük a Velvet eredetije. A kazit már nem találom.
A laura a testvére vagy kije? Ja és ki kéri?

Szia Sona-ha

Persze hogy jöhet minden Harket! De azt nem várom el hogy kiírd nekem kb. 5 cd-re a dvd-t mert elég hosszadalmas körülményes munka. Különben is remélem nem egyszer fogunk talizni, első menetre bőven elég ennyi aztán majd a többit megbeszéljük ott.

Köszi Helen lehet hogy kibírom nyárig. Természetesen minden álmom hogy kimenjek egy koncertre, kár hogy az egyetem nem támogatja a „művészetpártolásomat” majd talán jövőre, ha már dolgozok meg tudom finanszírozni.

Kész a fordítás de nem tudom visszafűzni a dvd-re de a Bsplayer legújabb verziójával alá lehet illeszteni ha valakit érdekel elküldöm.

Mikor és hol talizunk?

Pitypang e-mail | 2004-02-25 20:24:59 | 108.
Igen, en vagyok az Helen, csak uj regisztraciot kellett csinalnom, mert a regire nem emlekszem, ja es varok szeretettel minden A-ha rajongot Bergenbe 2004. Juni 4-en Bergenbe, de tenyleg ha valaki tud jonni, en megyek vele. Ezt halalkomolyan mondom.
Sajna itt en vagyok az egyeduli magyar a kornyekbe, es nem nagyon vannak meg barataim, de talan Morten Harketet megszerezhetem;P

Sajna nem vagyok olaj-magnas, de baby-sitter
annal inkabb. Szoval gyerekekre vigyazok, de talan Orsi neked irtam is egyszer, vagy nem? Nem emlekszem.

Ha tudok barmi ujdonsagot, megigerem, hogy tudositok nektek innen Norvegiabol.

Locust add meg a postai cimed, vagy e-mailbe kered?

Ja, Magnus nekem megvan a Headlines and Deadlines DVD, de nem tudom hogy juttassam el neked. Nyar az tul keso neked ugye? Nyaron ugyanis hazamegyek egy kis idore, ha minden igaz. Szeretnek veletek talalkozni, es egy baromi nagyot bulizni igazi A-ha-sokkal, addig is tartjuk a forumon a kapcsolatot.

Ja es hogy meg jobban irigyek legyetek;)ugyebar Morten Kongsbergbe szuletett, en pedig alig par km-re lakok Kongsbergtol, Tønsbergbe vagyok.

Mar fotoztam parat, majd probalok scannelni Norvegiarol kepeket, megprobalom elkuldeni.

Udv mindenkinek


Előzmény: Locust (107.)
Locust e-mail | 2004-02-25 18:50:27 | 107.
Ma egymás után a harmadik üzenetem.
Pitypang,azt kérném,ha nem nagy gond,hogy ha már úgyis Norvégiában vagy,küldenél nekem 1 képeslapot?Ha nem juthatok el oda,legálább 1 képet kapjak onnét.Megtennéd,ha ráérsz?

Locust e-mail | 2004-02-25 17:34:40 | 106.
Magne,én a magyar Viva-ról vettem fel.
Locust e-mail | 2004-02-25 17:25:55 | 105.
Sziasztok!
Helen,te vagy Pitypang?Leesik az állam!!Elsem tudom hinni,hogy ott vagy!Elismerem,rettenetesen irigy vagyok!!Annyira szeretném én is Morten házát látni...De jó neked!!!!Ja,amúgy én vagyok az,Orsi!Emlékszel még rám?

Sona,amint megkapom a CD-ket,átmásoltatom neked!

Tegnapi látogatásom óta jó sokan írtatok!
Pussz mindenkinek!!!!
(Én is a www.ahapage-en szoktam hallgatni azokat a számokat!)


Előzmény: Rolling (104.)
Rolling e-mail | 2004-02-25 14:42:02 | 104.
Szia Sona-ha !

Alapvetően a Drift Woodra, Shapes That Go Together-re és az Extended Version-okra gondoltam. A média részen találod őket.


Előzmény: Sona-ha (101.)
Sona-ha e-mail | 2004-02-25 13:46:31 | 103.
Magne!

Biztosan ráfér 1 Cd-re, ha nem azt is megoldom, lesz akkor 2!
Nem baj, ha nem túl jó minőségű az a szám, csak legyen meg! És még valami! Van még egy rahedli Morten szám, ami nekem megvan, de neked nincs! Jöhetnek azok is?
Leginkább ott élni-Norvégiában- szeretnék, ezt is az a-ha miatt szerettem meg, és azóta nagyon oda vágyom...Szeretem a hideget, és a havacskát, meg a norvég embereket a mentalitásuk miatt. Soha nem voltam ott.
És mi lenne, ha CD-re írnám a Headlines and Deadlines-t? Meg tudom oldani! Megvan még nagyon klassz minőségben a The Living Daylights film, és maga a klip is.
Ha minden igaz, akkor meglesz jövőhéten a Kamilla és a tolvaj film, és az is körbe mehetne.

Megvan még:
Brodsky Tune
Josef
Jungle of Belief
Girl---a-ha szám
Take On me régebbi változata
és még sorolhatnám... majd viszem!

Ha lehet, akkor legyen a tali vasárnap, mert szombaton én nem nagyon érek rá...Pusszancs
Nálam aludhatnak a nem Bp-iek!

Fru


Előzmény: Magne (102.)
Magne e-mail | 2004-02-25 13:27:02 | 102.
Hello megint

Ha minden igaz mindenkinek küldtem egy levelet, aki hozzászólt a fórumhoz.

Hát nagyon tudlak sajnálni Pitypang. Minket meg hogy nem jössz. Biztos jó hideg lehet!! De úgy kell neked! Az mondjátok kicsit, irigy vagyok?
De mit dolgozol ott? Van valami köze az olajhoz?

Sona-ha a Frozen Feelings nem túl jó minőség de felírom.

Ezeket még szeretném:
M H: Himmelske Danser,
MH:Det Er Enna Tid
MH:Dremmen
+a két Savoy-t
remélem egy cd-re ráfér a koostolóval együtt.
És te miért mész ki Norvégiába?

Locust

Te is az RFM TV-n láttad a D. D.-t?

Légyszi, valaki adja kölcsön a Headlines and deadlines DVD-t!


Sona-ha e-mail | 2004-02-25 12:47:55 | 101.
Hol találtad meg a dalokat? Lehet, hogy nekem nem jöt be rendesen a lap, mert körbenéztem és sehol semmi érdekesség! És ez így nem jó!

Képzeljétek! Megyünk márc 15-én 1 hétre Londonba, és meg fogom látogatni a London A-Ha funclubot! Szóljon valaki, valamiről, ha kellene vmi onnan, amit esetleg meg lehetne e szerezni, ott azért tényleg van minden! Tényleg szóljatok, ha megnézhetek nektek vmit! Sajna csak 1 hétről van szó!



Előzmény: Rolling (100.)
Rolling e-mail | 2004-02-25 12:30:22 | 100.
Sziasztok !

Nem hagyhattam ki, hogy ne én jegyezhessem a századik hozzászólást !

Egyébként az ahapage.com tök jó, mert itt hallhattam először a Drift Wood-ot és a többi albumra fel nem került számot is.

Sona-ha e-mail | 2004-02-25 11:43:54 | 99.
Szia Pitypangom!
Annyira klassz neked ott Norvégiában! Én ott szeretnék élni és ha minden igaz akkor nyáron én is kijutok oda, de egyenlőre ez csak nagyon szép álom...sajnos! :-(((

Locust! Átírom neked a cd-ket és ha szépen megkérlek és ha megkapod a solokat, átírnád nekem?
Nagyon megköszönném!
Pitypang! Hogy jutottál Norvégiába??? SEGÍTSÉG!!! ÉN IS!!!
Mi lenne, ha egyszer csapatostul megnéznénk Mortenék szülőhazáját?! Minden álmom az A-Ha és Norvégia!

Csoki mindenkinek!

Fruzsi


Előzmény: Pitypang (97.)
Pitypang e-mail | 2004-02-25 10:22:49 | 98.
TELL ME WHAT YOU SEE (4:50)
(Havard Rem/Morten Harket)

Sleep, my love, sleep
Or look up at a sky
Returning from its deep
See the moon go down
Watch the sun come 'round
Tell me what you see

Sleep, my love, sleep
Yeah, look into a world
You can no longe rreach
Time's a one way track
There's no direction back
But when you're dreaming
Tell me what you see

Sleep, my love, sleep
Like you slept with me
When the world was a dream
That we believed
It was near
It was far
It answered to the stars
No one's ever been that close to me
What did you see

Tell me what you see…

Itt vannak a kedvenc Morten szamaim a Wild Seed-rol:))



SPANISH STEPS (4:03)
(Havard Rem/Morten Harket/T. Flakne)

Must have been walking
Don't know this place
Somebody stopped talking
It is written in my face

Thought I'd never leave you
Thought I'd never dare
But I watched you going under
That's a thought I could not bear

Five thousand miles I'm away from you
Drifting by the Spanish steps tonight
Guess you've got my number
Guess you got my line
Guess you got my number
Should I be on your mind

Late at night your footsteps
Barefoot on the floor
Tender eyes from sleeping
In the darkened corridor

I come up the stairway
My naked enemy
Comes stumbling towards me
Wish I could set you free

Five thousand miles I'm away from you…




A KIND OF CHRISTMAS CARD (4:07)
(Havard Rem/Morten Harket)

All you folks back home
I'll never tell you this
You're not supposed to know
Where your daughter is
There are ways of life
You never understood
It's right here
Downtown Hollywood
It's afternoon on Sunset Boulevard
I've got a stolen moment trying hard
To write a kind of Christmas card

But I am burning out again
Tonight there is fever in my veins

Mama, dear
All the love you gave
I guess there's really nothing
Nothing much to save
This place is as steardy as I feel myself
There are still some riches
At the Roosevelt
That evening prayer
Those memories
In my little bedroom, mama, on my
knees
That's where I am at
Down in Los Angeles

And I am burning out again
And I must rise above the shame
Tonight there is fever in my veins

Just think of the girl I used to be
You were my age once, mama
twenty-three
I can still hear some of the songs you
used to play
From that summer of love in '68
Seems it's turned into a winter of hate

And I am burning out again…




LOS ANGELES (4:30)
(Havard Rem/Morten Harket)

You waited for me
When I was strong
You never called
You waited long

Now I come back
To sleep with you
You love me still
I love you, too

You kept the house
I could not keep
You kissed good night
And went to sleep

Now I come back
To sleep with you
You love me still
I love you, too

Come with me
To that room by the sea
With a view of the moon and Los Angeles
You're beautiful back then
God, you're beautiful now
Come with me

Yeah, I was strong
I had no choice
The kids grew up
And left the house

But I come back
To sleep with you
You love me still
I love you, too

Come with me
To that room by the sea…






Pitypang e-mail | 2004-02-25 10:16:38 | 97.
Hello Magne es a tobbiek! Magne, nekem is
irtal e-mailt a talalkozorol, regebben early morninggal tudtam belepni, de nem emlekszem a jelszavamra igy ujra regisztraltam magam...

Szoval a talalkozo, koszi hogy meghivtok, de az a helyzet, hogy eppen kulfoldon vagyok, es nem fogjatok elhinni, hogy hol!!! NORVEGIA:)))))

Az A-ha es MORTEN szulohazaja. Lattam Morten hazat messzirol, nagyon szep es nagyon nagy, nem tudom ott el -e vagy Talan Londonban? Szerintetek?

Itt az A-ha nemzeti hosnek szamit, egy par cd-boltot mar atneztem, de sehol nem talaltam meg Morten- Vogts Villa-jat, majd megprobalom Osloban... A Wild Seed-et meg tudtam venni, meg van egy csomo A-ha lemez, de Morten szolok alig, a masik amit megakarok venni Morten P. Evangelium-a, de azt sem talaltam, majd keresgelek...

Most, 2004. Juni 4-en lesz Bergenben egy A-ha koncert, el akarok menni, de nagyon messze lakok Bergentol, igy megvarom mig Osloig eljonnek, Oslo mar nincs annyira messze. A jegy bazi draga:400-600 Nok korul van (1 norveg korona=32 Ft) Szorozzatok be, es meg utaznom is kellene, az sem olcso, meg aludnom is kellene valahol, a szallas is draga. A legolcsobb Youth Hostel 1 ejszakara kb 200 Nok, szoval lehet, hogy kivarom, hogy delebbre jojjenek.
A koncert este 22kor kezdodik, de talaltok bovebb infot a www.a-ha.com-on Olyan jo lenne magyar A-ha-sokkal elmenni erre a koncertre, tuti jo buli lenne, akkorat porognenk... Nem olyan regen erkeztem Norvegiaba, de csodaszep ez az orszag..

Majd irok meg, de az igazsag az hogy dolgozok es nem nagyon van idom, de majd erolkodom...

Udv Minden A-ha-rajongonak:))


Előzmény: Locust (96.)
Locust e-mail | 2004-02-24 17:21:58 | 96.
Mindjárt a Milleniumnál járunk!!!!!!!!!!
Locust e-mail | 2004-02-24 17:20:18 | 95.
Sziasztok!
Magne,én is fölvettem a Duran Durant,ugye,hogy ők is milyen jók?Tőlük csak 8 album van meg nekem,jó sok hiányzik.
Sona,az audio lenne jó.
Amúgy nekem nincs meg CD-n 1 Morten szám sem,csak MP3-ban a számítógépemen a Vogts villa.Lehet,hogy holnap,vagy holnapután megkapom a Wild seed-et és a Vogts villa-t CD-n.Már alig várom.Ha megkaptam,esetleg átmásolhatom valakinek,ha szeretné.
Pussssz.


Előzmény: Sona-ha (94.)
Sona-ha e-mail | 2004-02-24 12:00:44 | 94.
Magne!

Szeretnélek megkérni, hogy MH. Frozen Feelings és a-ha: tender and sweet című számokat valahogy eljuttatnád hozzám, én gépre tettem a Koóstolót, és a nagy talinál odaadom.
Megvan nekem:
M Harket: Himmelske Danser,
MH:Det Er Enna Tid
MH:Dremmen...szóval a solokról egy jó néhány szám + Jungle Of Belief, picit rossz a minősége!
A Himmelske Danser égi táncost jelent (skandi előkészítőre járok, megvan a szövege, nagyon szép!!)
Savoytól két szám van meg. Pontosan nem tudom, talán az Unsound, ami nagyon jó, és a Reason to stay indoors...tetszik!

És írjatok skacok!
Puszi Locust, puszi Magne, Puszi reyca, Rolling, Dayman... és persze mindenkinek! És ne haragudjon, ha valaki kimaradt! De ha vki kimaradt, annak az lehet az oka, hogy nem elég aktívan látogat ide.


Fruzsi

Sona-ha e-mail | 2004-02-24 08:02:54 | 93.
Persze hogy átmásolom, és el is viszem neked, most megyek németre!
Pusszancs! Ja mp3-ban, vagy audioban szeretnéd?


Előzmény: Locust (91.)
Magne e-mail | 2004-02-23 18:27:09 | 92.
Sziasztok

Leírom hogy mit tudok felajánlani meg hogy mire lenne szükségem. Javaslom, mindenki tegye ezt még a találka előtt.

Ami van:
zene
- Of corse.: A 8 album + How can I Sleep… mp3-ban.
- A-ha Angel In The Snow (Instrumental Version).mp3
- a-ha – Differences.mp3
- a-ha - Slender frame (Live).mp3
- a-ha - stop and make your mind up.mp3
- a-ha - crying + rolling.mp3
- Driftwood.mp3
- Shapes live.mp3
- a-ha - Tender And Sweet.mp3
- Magne Furuholmen-Dragonfly.mp3
- Morten Harket - East Timor
- Morten Harket - Spanish Steps
- Morten Harket - a kind of christmas card
- Morten Harket - Lord
- Morten Harket - Tell Me What You See
- Morten Harket - Wild Seed
- Morten Harket - Stay
- Morten Harket - Camilla og tyven
- Morten Harket - Can't Take My Eyes Off You
- Morten Harket - Heavean's not for Saints
- Morten Harket - A Change is gonna come
- Morten Harket - Vuggevise
- Morten Harket & Silje Nergaard - Where you are
- Morten Harket - Frozen feelings

video
- Homecoming DVD + dvd író
- Take on me + Train of thought VH1-ról (jó minőség)
- Hunting + Cry + Stay on + Manhattan + Lifelines
- A riport (még kb. 1 hét míg kész) egy cd-re pont ráfér, dvd formátumba

+fordítások + borítók.jpg

Ami kellene:

- Headlines and deadlines DVD
- A többi videó pl: Angel, Dark Is The Night For All
- Mindhármójuk szóló albumai
- A maxik
- A Scourendel club + Twelve inch club
- Koostoló

Locust
Felvettem tegnap neked a RFM TV-ről a 2004-es British Awards egy részletét. Valami díjat adtak át a Duran Duran-nak és eljátszották három számukat. Rájöttem hogy nekem is tetszik.

Locust e-mail | 2004-02-23 17:26:02 | 91.
Szia Sona!
De jó sok szám van meg neked!A Shapes that go togethert és a Driftwood-ot ismerem,a www.ahapage.com-on szoktam hallgatni.Kazettán vannak meg neked vagy CD-n?Ha nem nagy gond,átmásolhatnád nekem,a filmzenét is.Nagyon örülnék neki!Megtennéd?
Minden jót!
Orsi.


Előzmény: Sona-ha (90.)
Sona-ha e-mail | 2004-02-23 11:55:19 | 90.
Skacok!

Próbálom megszerezni a francia rap szöveget a Cannot Hide-ból, és sikerült... Majd angolról kéne átfordítani magyarra!
Hellóka mindenkinek!

Sona-ha e-mail | 2004-02-22 21:04:42 | 89.
Szia-hasztok!

Locust! Szólj, ha megbeszélted otthon, hogy mi lesz. Én mindenesetre várlak szívesen! Kérlek oldjátok meg a körlevelet, nekem nem lenne túl egyszerű, nem tudok mindennap netezni... :(

Kell vkinek Morten Solo? Ja! Nem tudom, hogy vagytok vele: nekem megvan a Shapes That go Together, és a Driftwood A-ha szám! Nekem tetszik mind a kettő, megvan Morten Kamilla og Tyven (Kamilla és a tolvaj) filmzenéje, és még nagyon sok minden...
Írjatok, ha van fix időpont a talira, hozzám bárki jöhet!

Csók az ÖSSZES A-HÁSNAK!
Fruzsi

Locust e-mail | 2004-02-22 18:05:57 | 88.
Sziasztok!
Magne,megkaptam a fordítást,jó lett,én is úgy fordítgattam le magamnak,mikor néztem DVD-n.Épp az előbb néztem azt a DVD-t.Nem győzöm betelni vele,olyan jó.Az a koncert is,valami fergeteges!

Sona,kösz,hogy felajánlottad,ezt még meg kell beszélnem itthon.

Ja igen,szerintem Sky fiú és 15 éves!
Minden jót,puszi mindenkinek!


Előzmény: Magne (87.)
Magne e-mail | 2004-02-22 14:06:58 | 87.
Sziasztok

Rólatok már tudtam hogy lányok vagytok csak Sky-ról és Hades-ről nem tudom. Végigolvastam megint a fórumot és arra gondoltam kéne írni egy kör-emailt a régebbi résztvevőknek a találkáról, hátha jönnének. Lehet, hogy jön az öcsém is, ő is rajongó de nem annyira mint mi viszont korba közelebb áll hozzátok (mármint a 3 lányhoz).

Locust nagyon jók a fordítások bár van amiben teljesen ellenkező jelentéssel fordítottuk le. Gondolok itt az angol let szóra a To let you win-be ami azt is jelenti hogy megakadályozni de azt is hogy engedni én az előbbinél döntöttem biztos neked van igazad. Levelet nem kaptam tőled 6.-a óta. Én viszont elküldetem a riportot. Amit már kicsit unok fordítani 160 mondat van meg a 260-ból ha van kedved átveheted, ja és odaírtam ki mondja.

Sona-ha
Nagyon örülök mert videót már nem szoktam használni, lehet hogy ezt a riportfilmet is ki bírom írni cd-re magyar felírattal.

Sona-ha e-mail | 2004-02-21 19:38:53 | 86.
Halihó!!

Locust! Nem kaptam tőled emilkét, sajnos nem jött át, vmi gáz lehet.... Azt hiszem nem említettem: Fruzsi vagyok, És budapesti! Kedves Locustom! Nálam aludhatsz, bízom egy a-hás csajsziban, gyere nyugodtan, a többiek ezekszerint a közelben laknak. Szerintem valami olyan helyen kéne találkozni, ahol sokan elférünk, lehet beszélgetni, és 'aláírást gyűjteni'!! :-)

Ha megbeszélünk valami időpontot, akkor megszervezem szívesen, és elviszem a gyűjteményem!
Magne! a felvétel hamarosan átkerül CD-re, és a csoportos talinál oda is adom.

Locust! Még vmi: nem mindig tudok írni, mert csak Apánál van net, meg a suliban, és nem tudom, mikor lehetek gépközelben!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!

Locust e-mail | 2004-02-21 17:36:03 | 85.
Sziasztok!

Magne,abból gondoltam,hogy 2-szer is kérdeztem,hogy milyenek a fordításaim,de nem válaszoltál.Vagy nem kaptad meg e-mailben?
Én lány vagyok,de ezt szerintem már tudtad!
Köszi,hogy elküldöd a fordítást!

Orsi.

reyca e-mail | 2004-02-20 20:32:57 | 84.
szia Magne! én lány vagyok, de sztem ez már vhol feltünt, de lehet, h nem itt...
ja, és budapesti vagyok.
puszi

Réka


Előzmény: Magne (82.)
Magne e-mail | 2004-02-20 20:24:41 | 83.
Azt akartam írni hogy a negyedét fordítottam le. Hogy miért nem szereti a karaktereimet?

Előzmény: Magne (82.)
Magne e-mail | 2004-02-20 20:19:19 | 82.
Szia Locust. Dehogy haragszom. Miből gondolod? Ne vedd magadra viccemet! Küldöm az interjút kb ¼-ét fordítottam le. Elég hosszú és a probléma vele hogy nem lehet tudni, hogy kitől kérdeznek épp, de majd a fordításba ezt valahogy jelzem. Én gödöllői vagyok remélem a többiek is valahol a Főváros közelében laknak.

Ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem hogy ki milyen nemű? Kíváncsi vagyok milyen a megoszlás a rajongók között.
Én Robi vagyok

Köszi Rolling és Sona-ha


Előzmény: Locust (81.)
Locust e-mail | 2004-02-20 17:25:38 | 81.
Szevasztok!Olyan jó,hogy ilyen sokan vagyunk itt...Nagyon örülök nektek...
Sona,hol lenne az a találka?Benne lennék,csak a bökkenő az,hogy miskolci vagyok és ti kitudja hol vagytok,lehet,hogy az ország másik felén. :-((
Miért nem vagyok budapesti???Akkor biztos közelebb lennék hozzátok.Na,sziasztok,minden jót!!!


Előzmény: Rolling (80.)
Rolling e-mail | 2004-02-20 15:38:52 | 80.
Ja, bocs. Magne 76. beírására szerettem volna reagálni!

Előzmény: Rolling (79.)
Rolling e-mail | 2004-02-20 15:36:45 | 79.
Sziasztok !

Nagyon valószínü, hogy 87-ben az aktuális politikai helyzet miatt nem jöhettek, hiszen a The Living Daylights (Halálos Rémületben) címü James Bond film csúnya, gonosz, korrupt Orosz KGB-ügynökökről(is) szólt.

Üdv. mindenkinek !


Előzmény: Locust (75.)
Sona-ha e-mail | 2004-02-20 11:48:31 | 78.
Sziasztok a-hások!

Magne! Meg tudom oldani, hogy meglegyen computeren, nem is rossz ötlet!!

Az emailedet még nem néztem meg, drága Locust! Annyira örülök nektek!!! A talit csoportosan szervezzük meg, viszek mindent, amim van, és csorgatjuk a nyálunkat egy a-ha koncertért! ( Bocsi, de ez gusztustalan lett, de már ki vagyok éhezve rá!!!

És ne féljetek, mindig írok nektek valamit!


Pusza: Fruzsi

Locust e-mail | 2004-02-20 05:47:22 | 77.
Szia Magne!
Érdekelne a fordítás!!Te amúgy haragszol rám?


Előzmény: Magne (76.)
Magne e-mail | 2004-02-19 19:51:27 | 76.
Sziasztok.

Üdvözlöm az új (régi) rajongót. Kíváncsi vagyok arra a kóostolos felvételre, ha megszervezzük a talit akkor majd elkérem. Ha esetleg megvan számítógépen az szuper lenne.

Kioperáltam az interjút a Homecoming DVD- ből felírat formájába most kezdtem fordítani ha valaki érdekel, elküldöm. Az lenne az igaz ha a lefordított szöveget vissza lehetne illeszteni.

Felváltva kezdhetnénk gyűjteni az aláírásokat a Keleti aluljárójába. (ez csak vicc volt nehogy valami nagyon megszállott rajongó megszervezze) Nem lehet hogy nem ők haragudtak meg 87-ben hanem a politikai helyzet szolt bele?

Locust e-mail | 2004-02-19 17:31:15 | 75.
Szia Sona!Orsi vagyok.Megkaptad az e-mailemet?
Nagyon örülök,hogy írsz ide!!!!Írj sokat!!!:-)))


Előzmény: Sona-ha (74.)
Sona-ha e-mail | 2004-02-19 14:40:20 | 74.
Valamit kifelejtettem: sok Morten szám megvan, ha kell valakinek szóljon nyugodtan, vagy írjatok emailt!!!

Nekem már több kell az a-hából, már nem bírom ki, hogy ne halljam a zenéjüket... Az összes albumot imádom, nagy kedvenc számaim: Here I Stand and face the rain, Rolling Thunder, Cold As Stone, Crying In The Rain, Locust... Comes through the dust- LOCUST!

És még sorolhatnám.

Elég sok a-ha szám fordítás megvan nekem, majd ha lesz időm, szívesen beírom ide és figyu! Én is díjazom az aláírás gyűjtést, és nekem az is eszembejutott, hogy egy párszor azért összefuthatna a banda, és jókat dumálhatnánk....

Jó volna egy koncert. Nagyon jó volna.
A kóostolo- felvétel megvan, 2000. április 7-én volt, ha kell, szóljatok... És szerintem érdemes lenne elkezdeni az aláírás gyűjtést!!!!!


Puszi: Sona

Sona-ha e-mail | 2004-02-19 14:07:23 | 73.
Sziasztok!!

Végre egy a-ha rajongó banda!! Azt hittem én vagyok az egyedüli itt, ebben az országban!!! Vérbeli rajongó vagyok, 3 éves korom óta imádom őket, és most múltam el 18!! Azt hiszem még én is a fiatal kategóriába vagyok sorolható...

Imádom az összes számot, megvan egy-néhány Morten szám is, az összes a-ha album, és 2 video kazetta: Headlines and Deadlines és a Wellcome Vallhal....

Írjatok nekem is, mindenhez tudok szólni, és elég sok infóval rendelkezem!

Pussszncs a sok A-HÁsnak!

Fruzsi


Előzmény: Locust (72.)
Locust e-mail | 2004-02-17 18:51:38 | 72.
Sziasztok!
Valaki lefordítaná nekem,hogy mit jelentenek az új hírek a www.a-ha.com-on?Igaz,angolt tanulok de azért nem vagyok még annyira jó...
Előre is köszi!
Orsi

Locust e-mail | 2004-02-15 17:59:17 | 71.
Szia Dayman!
Remélem,sokan olvassák amit írtál,és valakinek lesz valami ötlete.Én sem voltam még nagy koncerten,csak 1 V-tech fellépést láttam,az se volt igazi.Én is sokat adnék egy A-ha koncertért.

Senkinek sincs valami jó ötlete?


Előzmény: Dayman (70.)
Dayman e-mail | 2004-02-14 18:19:28 | 70.
Szia Locust!
Okosnak tűnnék ha azt mondanám,tudom a megoldást.De sajna nem tudom,pedig már elég sokat gondolkodtam ezen.Nem szégyelem bevallani,soha nem voltam még koncerten.Nem is igen vágyótam,de egy A-HA koncertért sokat megadnék.Remélem egyre többen leszünk a fórumon s majd sikerül valamit együtt kitalálni.Mert nincsenek lehetetlen dolgok.S a remény hal meg utóljára!

Üdv: Hades

Locust e-mail | 2004-02-14 17:40:29 | 69.
Szia Hades!
Én azt hallottam,hogy 1987-ben készültek ide,de időegyeztetési problémák merültek fel.Nemtudom,ebből mi igaz.
De jó lenne,ha eljönnének ide!!!Mit tegyünk???


Előzmény: Dayman (68.)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.