Click to Visit
Pop - Darren Hayes
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  

x-syl e-mail | 2004-06-07 21:50:52 | 1289.
sziasztok!

ancsa! gratulálok! holnap meg drukkolok a nagy tanulás közepette az államvizsgához... jósolok neked egy négyest, mit szólsz? :))
azt a 2003 greatest hitset én is láttam már, kb. én is úgy nézhettem, ahogy te :))

szia katta! welcome back :))) nem is igaz, hogy nem hiányoztál ;)) mindenki hiányzik, aki lelép (tweety, oli... hol lehetnek?)
egyébként mit számít, hogy itt mikor adják ki az albumát? bárhol megjelenik, rögtön be kell szerezni netről :))
az innocent eyes sztem is fantastic! nagyon jó, nekem is az tetszik a legjobban! de egyébként az egész album jó.
ritnyi?! :)) tök jó, ezt még nem hallottam :)) egyébként meghallgattam egyszer-kétszer.. mint tudjátok "nem vagyok nagyon oda érte" :) de szerintem még mindig ez a legjobb albuma az összes közül. hátha fejlődik a kicsike, ha nagy emberek között él még egy ideig.. (na jó, nincs sok esély rá :DD)

reyca! nehogy bedilizz már! egy pasi miatt nem éri meg, akár ex, akár jövendőbeli (persze darci kivétel.. érte megéri :)))
egyébként (ez nektek is szól kata+kiwi) matekból tuti megéri az emelt szintű érettségit megírni. már csak abból kiindulva, hogy szerintem - amikor még külön érettségi-felvételi matekot írtam - mindenki attól fosott, és tök könnyű volt, a sima meg extragagyi, szóval abból tuti megéri. azóta (már vagy 5 éve) meg állítólag csak egyre könnyebb.

kiwi! szerintem ha csak cseszegetnek (család) akkor ne is szólj egy szót sem darciról nekik. nem éri meg, csak elrontják a kedved. én is inkább hanyagolom az olyan társaságban, ahol csak a megjegyzéseket tennék rá. meg tudnék folytani bárkit is, aki rosszat mond rá... mint egy anyatigris védi a kis drágáját :DDDDD
bár ellenpélda is van, pl. barátnőmmel eléggé sikerült megszerettetnem. azt nem mondom, hogy hazamegy és rögtön darcit hallgat, de ha nálam van, akkor simán, sőt énekli is (!) :)))
ja, az esküvőre meghívni ám!!! és az első éjszaka jogát is magamnak követelem (ilyenkor kár, hogy már nem lehetek földesúr... vagy nő nem is lehetett?) na jó, csak vicc volt... bár nem ellenkeznék :DDDD

szia ENZO!
üdv a darcifanatikus dilis csajszik között! :))
nagyon tetszik, amit írtál...
meg szabad kérdezni, hogy ki az említett színész?
még azt akartam hozzáfűzni, hogy nem kell elfelejteni szerintem, bár eleinte én is azt gondoltam, hogy ez a darren-ügy tart majd 1-2 hónapig, aztán már vagy két és fél éve nem bírom kiheverni. de már nem is nagyon akarom. pedig már nem vagyok 15 éves... lehet, hogy le vagyok maradva? :DD

csajok! én vagyok az egyetlen, aki mellett éjszakánként itt fekszik a pasija, és közben darciról álmodik? ez gáz?

ja, megvan a dvd!!!!! megnéztem, nagyon édi! :DD imádom!! ja és párommal néztem, ami nagy szó :))

na legyetek jók! (vagy rosszak?)
pusszca!
syl

ENZO5 e-mail | 2004-06-07 21:13:59 | 1288.
Ó, én is iiiimádom a hangját!! :P

Még nincs kedven elaludni, úgyhogy leírok valamit.
Elkezdtem olvasgatni a topicot az elejétől kezdve (még nem jutottam túl messzire :(
szóval látom, mennyire rajongtok érte! Csak el akarom mondani, hogy pontosan tudom mit éreztek mert én 1 színésszel vagyok ugyanígy már majdnem 1 éve. Körülötte forog az életem, vele kelek, vele alszom el... Azt hittem, el tudom felejteni, de nem nagyon megy. Félek hogy soha senkit nem fogok úgy szeretni ahogy őt! Most is rá gondolok, az I miss you-t hallgatom, és összeszorul a szívem... nagyon szép ez a szám!
:)

reyca e-mail | 2004-06-07 13:25:33 | 1287.
szia!
sztem jól látod a dolgot, tényleg őszintén és szívből énekel, ráadásul emellett csodálatos hangja van!!!:) (ami manapság legalább annyira ritka, mint az őszinteség...)
jó zenehallgatást!
puszkó;)
-reyca-


Előzmény: ENZO5 (1286.)
ENZO5 e-mail | 2004-06-07 08:24:45 | 1286.
Sziasztok!
Én (még) nem vagyok olyan nagy rajongó de mindig is szerettem a számait és pár hete letöltöttem 1 csomót :)
Nekem az a benyomásom róla, hogy szívből, őszintén énekel és zenél és valahogy neki elhiszem amit mond a dalain keresztül. Biztos értitek! :)
Az 1ik legkedvencebb dalom az Affirmation :)

Kiwi-13 e-mail | 2004-06-07 02:27:20 | 1285.
Kattanat, Reyca, imadlak titeket! Mohon kapok minden infdormacio utan, mert total be vagyok szarva (bocsanat a csunya kifejezesert). A ket kozepfoku remelem nem lesz nagy problema, tekintve hogy ez utan az ev utan lesz egy jo kis angol felsofokum, spanyolbol meg majd megyek kulontanarhoz, abbol egyebkent sem allok tul rosszul. a torirol en is azt hallottam hogy nem olyan nehez kiveve a szobelit a B-tetelek miatt, mert ott egy csomo baromsagot is kerdeznek. Uhhh gozom sincs hogy mi lesz, de majd meglatjuk.

Tok jo, most hogy nem vagyok otthon, nem tudom a csaladomat annyit traktalni Darrennel mint rendesen, (csak ugy minden 2. emilemben emlitek vmit vele kapcsolatban :) ), szoval valoszinuleg azt hiszik hogy mar nem vagyok olyan megszallott... mekkorat tevednek!!! :)

egyebkent ez a dolog mar ezerszer a siras hatarara kergetett es amilyen hulye vagyok csak nem adom fel -mindig amikor vmi uj dolgot talalok Darrennel kapcsolatban, mindig remenykedek hogy ez majd tetszeni fog a novereimnek is meg anyamnak is, es vegre ok is rajonnek hogy milyen imadnivalo (van egy ilyen rogeszmem, hogy mindenkivel meg akarom szerettetni azt amit en szeretek), csakhogy a terv sosem valik be, foleg nem az idosebbik noveremmel, aki meg cikiz es gunyolodik is rajta, meghozza olyan bunko stilusban hogy tenyleg nagyon szarul esik. egyebkent is utalom ha barmi rosszat mondnak rola. De soha nem adom fel, es mindig csak ujra probalkozok. Talan a masik noverem egy kicsit megertobb, de azert o sem kimel minden alkalommal... szoval nekem is van egy-ket problemam csaladtagokkal ezen a teren... na mindegy, ok a vakok ha nem latjak ki is ez a pasi valojaban :)

ja, azert anyam amikor mondom neki hogy egyszer meg felesegul megyek D.-hez ( :) ) nem emel semmi kifogast, sot meg orulne is a dolognak, de tudom hogy csak azert mert tudja hogy gazdag... uramisten, ez meg rosszabb :)

na ennyit a megert csaladomrol
Pa!

Kiwi

reyca e-mail | 2004-06-06 10:12:46 | 1284.
Hali Kattanat!:)
ezt inkább nem rászletezem, mert én sem látom át a dolgokat most rendesen:(
ex kavarja a dolgokat, de ő nem érdekel.... aki meg érdkelne(érdekelt volna), na pont tegnap összekavart mindent:((( úgyhogy kezdek komolyan bedilizni!:(
úgyhogy azt hiszem, le kell, h mondjatok darciról, h ne dilizzek be;) ja, és ide is kéne ciplnetek nekem;) (ja, picit sem vagyok pofátlan..)
és már én is várom a talit, nagyon!
emelt érettségiről annyit, h én németet írtam(nyelvvizsga miatt), nagyon egyszerű volt, a töriről pont azt hallottam, h nehéz(mondjuk ez valszeg a sulink miatt van, mert még nem tudják, h fogják megoldani, mert sp-ul kéne....), matek állítólag nem annyira vészes:) magyar meg megoldhatatlan:( na, erről ennyit! én ezt még megúszom, bibibí;)
puszkó;)
-reyca-


Előzmény: Kattanat (1282.)
amelie e-mail | 2004-06-05 22:47:52 | 1283.
Hello Kata, jó hogy újra itt vagy.
Igazából most nem nagyon akarok írni semmit, csak találtam vmit, amit nem értek:

http://eil.com/shop/moreinfo.asp?catalogid=239350&adtype=670

Úgy tudtam hogy ez még csak most fog megjelenni....

Kattanat e-mail | 2004-06-05 14:36:12 | 1282.
Helló Csajok!: )

Látom, nem is hiányoztam : (
De nem haraxok, inkább írok most vmit: )
Namamm, tök gáz, hogy őszig várni kell az albumára... tuti azért akkor adja ki, mert akkor hűvös van, és jól illik az emberek hangulatához az ő romantikus zenéje: ) Jól van, ez nem is baj, de nem akarom, hogy mindenki őt imádja! : )
Nomeg belegondoltatok, hogy ha ősszel jön az album, az max csak jövő év januárjában lesz itt released?!:-//
Íhha

A képeket, amiket felírtatok ide, majd megnézem, tuti jók: )
Azon agyaltam, hogy a kep.tar.hu - n kellene valami galériát csinálni, ahova feltennénk az összes talált képet róla...az úgyis ingyér oldal... a jelszót meg megbeszélnénk, így mindenkinek hozzáférhető lenne: )

Tök jók vagytok, hogy így összejönnek a vizsgáitok: )
Nemtomm, én hogy fogom őket átvészelni...habár még van addig egy évem, juhhíí: ))
Kiwi, ne aggódj, jövőre nem te leszel az egyetlen, akit bedobnak a mélyvízbe, úgy értem, az emelt érettségi télleg naon gáz lesz... kiadtak hülye kiadványokat, meg minden... az a lényege, hogy max 3 vagy 4 tantárgyból érdemes emeltezni, mert emelt szintűként kapsz 7 pontot... középfokú nyelvvizsgával meg szerencsére ki lehet váltani az emeltet... no most, ha két nyelvvizsgád van, akkor no problem, mert akkor az már le van tudva, nem kell talpalni még arra is. Jamm, meg jövőre hamarabb lesz az érettségi, mint most volt, pár héttel asszem. (www.felvi.hu, nézd meg ezt, hátha segít).
A töri emelt állítólag nem nehéz, mert nem a telefonkönyvadatokra megy rá (értem úgy, hogy évszámok meg nevek), hanem arra, hogy mennyire látod át a folyamatokat... szal azt mondták, akik megírták a próbát, hogy nevetséges...
Szal ennyiből jó. Csak a szóbeli meg majd a tanártól fog függeni... mert nem biztos, hogy mindegyik be fogja érni azzal, hogy tudod, hogy mi miért volt, hanem be kell majd fűszerezned extrákkal is.
Irodalomból olyat is kérdezhetnek, hogy a Pénz szerepe...pff... ez meg sztem höjeség... mert ha én épp nem tom összefoglalni a lényeget, meg szedegetni mindenféle íróktól példát, h melyik épp mit gondol róla, akkor már bukta. Viszont remélem a legjobbakat. Én igazából a szóbeliktől félek naon, mert számomra gondot jelent néha sok ember elé kiállni, és dumálni. Ezen nem a haverokat értem, meg ilyesmi, de soxor volt már, hogy nem tudtam verset elmondani, holott megtanultam rendesen... nemtom, ezen hogy lehet segíteni, de lécci ha tudtok, adjatok nekem vmi tanácsot: )
Kössze

Jamm, én a U2-t nem ismerem úgy mint a SG-t, de szeretem azokat a számaikat, amelyikeket ismerem plö az Electrical Stormot. Sting pedig még nem nyerte el a tetszésem eléggé...
Lehet, hogy most így nem érdekel titeket, de elmondom: )
Én Madonnát szeressem, Pinket, Christinát, Black eyed Peast, meeeeg egy csomó olyan zenét, amit senki nem ismer. Például, a múltkor le akartam tölteni Dózitól a Lost Without You-t, erre nem vettem észre, de Delta Goodrem-től jött le a LWY. Nemtom, hogy hogy nem vettem észre... de legalább megismerhettem egy roppant profi énekesnőt: ausztrál(!) a csajszi, és irtó jó hangja van. Eddig csak Ausztráliában adták ki az albumait, sajnos, de sztem nagyon ott van. Van mégegy száma: Innocent Eyes a címe. Nos, ezt ajánlom figyelmetekbe, mert annyira fülbemászó, és szerethető, hogy egyszerűen nem tudom megunni. Jamm, meg szeretem Andreas Johnsontól a Glorioust és a Shine-t is. Sztem ezek is fulljók. Meg most rákattantam Kelisre is, mostmár csak az albumát kellene megkaparintani. : )
Ritnyi (Britney) albuma meg valami katasztrófa... boccse, hogy szidom, de tudtommal egyikőtök sem komálja;)

Télleg, Reyca, hogy vagy pasiilag?: )

Űű, alig várom, hogy nyár legyen, hogy talizhassunk, csajszikáim, mert már olyan jó lenne titeket látni... komolyan mondom, egy olyan ember sincs a közvetlen környezetemben, aki ne röhögne ki azért, hogy így imádom... habár csak egy-két barátosnét tisztelek meg azzal, hogy ömlengek néha... nem beszélve arról, hogy Anyum höjének néz... mindig azt mondta, hogy majd kinövöm, de most már látja, hogy nem fogom. A múltkor elmeséltem neki, hogy nálam idősebb csajok is szeretik őt, legalább olyan hévvel, mint én: ))
De legalább nem nőciért rajongok ennyire: ))
Szép is lenne: ))

Na, ennyit írtam most: )
Oli, drága egyetlenem (egyetlenünk), mi van Veled??
Namm,
Czuppás

_Kata_

amelie e-mail | 2004-06-04 19:49:40 | 1281.
:DDD

Előzmény: Kiwi-13 (1280.)
Kiwi-13 e-mail | 2004-06-04 18:15:46 | 1280.
A harmadik nagyon edi, de a 2.!!!!!!!!!!!!!!!
Jezusom! Azt akarom hogy itt legyen es azt az arcot vagja nekem! Most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amelie e-mail | 2004-06-04 15:16:47 | 1279.
Megvédtem a szakdogámat!!!!! :DDDDDD
uhm, megmondanátok, minek örülök, amikor a neheze még hátra van?? ;)
pusssz

http://community.webshots.com/s/image4/0/78/14/54007814jPOFpG_ph.jpg

http://community.webshots.com/s/image4/0/78/10/54007810XKpLXG_ph.jpg

http://community.webshots.com/s/image4/0/78/7/54007807WXqcQW_ph.jpg

http://community.webshots.com/s/image4/0/76/32/54007632DPLziI_ph.jpg

http://community.webshots.com/s/image4/0/74/10/54007410bGTWTT_ph.jpg

x-syl e-mail | 2004-06-03 13:35:23 | 1278.
jól van, nem akartalak ám leteremteni! :))
ja, azt már hallottam, hogy az amerikai oktatási rendszer elég gáz, szerintem aki ott egyetemre jár nem tud annyit mint mondjuk nálunk egy érettségivel...

képzeljétek el, nemrég letöltöttem egy george michael unplugged albumot. nem voltak számcímek, mert teljes album egyben. most hallgatom, és kb az egyharmadánál megszólal egy-két ismerős hang... kicsit meglepődtem.. "i can't make you love me", tudjátok amit darci anna-mariaval énekelt eccer... nem tudtam kié az eredeti, szóval furi volt hallani :)))


Előzmény: Kiwi-13 (1277.)
Kiwi-13 e-mail | 2004-06-03 01:25:41 | 1277.
Oke, oke, ugy latszik velem van itt a baj es mar mindenkiben ot keresem. Azt nem cafoltam hogy o a legjobb pasi a vilagon, csak megjegyeztem, hogy azert J. L. sem rossz... de persze mindig Darren lesz a #1...
Jesszus itt mindenki vizsgarol ki, szigorlatra be, meg miegyebek... komolyan mondom mindenkinek ki kene jonnie ide Amcsiba tanulni. Itt olyan a suli szintje mint otthon az ovodae lenne... nehogy azt higgyetek hogy az angolom annnnyira fenyes, es meg igy is kituno vagyok mindenbol. lesz is majd szenvedes ha visszamegyek es ezt az utcso evet a gimiben ujra kell jarnom otthon... akkor majd nekem lesz szuksegem ra hogy mindenki tamogasson es szoritson nekem. Raadasul most vezetik be ezt az uj erettsegi rendszert, szoval senki nem tud semmi biztosat hogy mi hogy lesz, ugyhogy mondanom sem kell hogy nagyon boldog vagyok... Remelem ez a zurzavar megkonnyiti, es nem megneheziti majd a helyzetem :) na mindegy, addig meg (ahogy mondani szokas) sok viz lefolyik a Dunan, addig is en drukkolok mindenkinek hogy olyan szerencseje legyen mint neked Syl! :)
na pa

K

x-syl e-mail | 2004-06-02 18:13:31 | 1276.
sziasztok!!

wow! felélénkültetek? :)) látom kezditek únni a vizsgaidőszakot :))

csajok! ma két egy olyan vizsgán kaptam 4-est!! az egyikből semmit nem tudtam, kihúztam egy olyan tételt, hogy kb. köpni-nyelni nem tudtam, de a néni nagyon kedves volt, gondoltam, hogy nem vág meg, de 4-es!?! (mondjuk 4-esen és 5-ösön kívül más jegy nem született ebből ma) :DD
na a másik se volt gyenge... pénzügy tanszékvezető szóbeliztetett... nem sok esélyt láttam a dologra, mielőtt bementem (sorba vágta ki az embereket)... aztán kihúztam a lehető legjobb tételt :DDDD persze biztosan a rövid szoknya is rásegített a dolgokra, köztudottan vén kujon az öreg ;DD

szóval most nagyon boldog vagyok, most vagy két napig biztos nem tanulok semmit!!! :))) inkább darci után kutatok a neten :DD

pl. ezt találtam: (annyira dögös!!!)
http://members.shaw.ca/lkhauer/File%205/Dub06.jpg

persze a popsis képet nem múlja felül... dehát én bármilyen testhelyzetet is venne fel a drága, szívesen ráugranék! :)) kiwi! nem is értem hogy mondhatod, hogy a "legidiótább testhelyzetek" !! szerintem egyáltalán nem az! sőt!!! ki tudja... talán ez lehetne a kedvencünk a drágámmal... ;DDDDDDDDDDDDD

ja, és J.L. nem is hasonlít darcira! 30 J.L. sem ér fel vele!!!!!!!! ő a legjobb pasi az egész világon!!!!!!!

télleg jó mikor váratlanul meghall az ember vmi SG-t valahol :)) asszem azt már meséltem, hogy vmi reklám volt az MTV-n eccer, és klipekből volt motázs, és az insatból volt vmi részlet... ja, asszem csókos jelenetek voltak. na akkor pár percig mozdulni sem tudtam, nemhogy megszólalni... :))

amelie! biztos sikerül az államvizsgád! drukkolunk, ugye csajok? :)) jövő héten viszont be fogok zárkózni tanulni... kicsit bevállalós lettem: csütörtökön megyek elemzés szigorlatra (írásbeli), pénteken lesz a szóbeli része, aztán utána hétfőn német szigorlat... szóval azt a két napot jó volna németezéssel tölteni (nem mintha sokat segítene rajtam :)) az azutáni hétvégén meg nem leszek itthon, már csütörtökön (vagy péntek reggel) megyünk vidékre, és valószínű, hogy csak hétfőn jövünk... szóval ez akkor most úszott egy időre :(((
megvan a dvd-m!!!!! bár még nincs nálam, mert nem volt otthon a haversrác.

na, megyek töltögetni, meg keresgélni :)) ha találok vmi kincset, megosztom veletek, ígérem! :))

pussz!!!

u.i: csak azért írtam ám ennyit, nehogy lemaradjak tőletek! ;))))))))))))

Kiwi-13 e-mail | 2004-06-02 16:33:43 | 1275.
Basszus iszonyat jo ez a kep Jude Law-rol :)

az elso Darrenesrol nem is beszelve...
Nem igaz, hogy csinalja hogy meg a legidiotabb testhelyzetben is sikerul ugy kineznie, hogy az ember legszivesebben ravetne magat??????
Jesszus. Mostma' tenyleg szuksegem van egy pasira... :)

Kiwi-13 e-mail | 2004-06-02 16:26:24 | 1274.
Na jo csak nagyon neha :)
Amikor D. egy kicsit fiatalabb volt.
Uhuhuuu!! Negy het es otthon vagyok!!!!!!!!!!!!!!!
:):):):):)

amelie e-mail | 2004-06-02 11:43:19 | 1273.
hát nem tudom... hasonlít?

http://img30.photobucket.com/albums/v89/ele84/pk17.jpg

amelie e-mail | 2004-06-02 11:23:50 | 1272.
jó mi? :DDD ;D

Előzmény: June (1271.)
June e-mail | 2004-06-02 10:44:18 | 1271.
Üdv újra köztünk, Kiwi!
1. Kép: ????? :)))))))


Előzmény: amelie (1270.)
amelie e-mail | 2004-06-02 09:44:42 | 1270.
Na, itt vagyok. Miből gondoltad, hogy nem emléxünk rád? Mindenkire emléxünk, és remélem a többiek is fognak írni hamarosan!
Nagyon jó dolgod van ám, florida meg minden... Nem akarlak elkeseríteni, de lehet hogy nem futsz össze darcival s.f.-ban, mert most londonban lakik (ezt a sony fórumon olvastam)... azért drukkolok, hátha.... ha mégis, csinálj róla vagy 1000 képet!!! :)
Ezt az álom-sztorit még nem hallottam, viszont én is nagyon hiszek az ilyesmiben. A múlt 7en 2szer is álmodtam, hogy repülővel utazom, remélem ez jelent valami jót ;)
Én nemrég a kedvenc kávézómban hallottam a tmd-t, és annyira jóóó volt. Én is teljesen izgatott lettem, és elárasztott egy olyan szintű belső nyugalom, hogy még az sem érdekelt volna, ha leöntenek kávéval ;) Teljesen más, amikor nem számítasz rá, és megszólal, mint amikor berakod a cd-t....
Azt a filmet tuti megnézem. Én is csípem Jude Law-t, bár még nem vettem észre, hogy hasonlítana darcira.
U2- a with or without you-t mindig is szerettem, magát az együttest pedig az ex-pasim szerettette meg velem, asszem a stuck in a moment... idején. Szem nagyon jók, bár az írek általában tudnak jó zenét csinálni.
Azzal, hogy szereted, itt nem vagy egyedül, hidd el :) Sőt, nem csak itt... Olyan furi látni, amikor olvasom a sony-fórumot, hogy a világ másik felén is vannak olyan emberek, akik úgyanúgy éreznek Vele kapcsban, mint én (mint mi :)). Vagyis nem is furcsa. Az inkább, hogy vannak olyanok, akik nem úgy éreznek... őt csak szeretni lehet!!!
Ehhez pedig jó szemmeresztgetést kívánok!!;)(főleg az első dögös, hmmmmnyami :D)

http://members.shaw.ca/lkhauer/File%205/jabba101.jpg


http://members.shaw.ca/lkhauer/File%205/serpentine2c.jpg

Pusssz, A.



Előzmény: Kiwi-13 (1268.)
amelie e-mail | 2004-06-01 22:19:15 | 1269.
Hello!!!

Örülök, hogy újra itt vagy, majd holnap írok bővebben, mert a tesóm alszik és ha felébred a billentyűcsattogásra, gáz lesz... Csak annyit, hogy nem tudok menni a Sting koncira (:(((), mert ma tudtam meg, hogy már jövő7 kedden államvizsgázom! úúúúúúú, naggggyon parázok :/
Úgyhogy Syl, bilcsi megint eltolva egy 7tel, remlem akkor jó lesz Neked... Pussz


Előzmény: Kiwi-13 (1268.)
Kiwi-13 e-mail | 2004-06-01 18:41:06 | 1268.
Hello!!! emlekszik meg ram itt valaki??
tudom, tudom sokaig nem irtam, de nem voltam itthon, es nem volt internet-hozzaferesi-lehetosegem (vagy hogy kell ezt irni), szoval... egyebkent vicces hogy pont Floridarol meg San F.-rol irtatok, mert tegnapelott jottem meg Floridabol, es durvan ket het mulva megyek San Fr.-ba :) Florida iszonyat jo hely, voltunk mindket oldalon a tengerparton. A Mexikoi-Obol feloli resz szerintem ezerszer jobb, persze nem lattam mindent egyik helyen se.
Ott bicseltem (hosszu "i") ezerrel, most pedig eppen hamlok... Szoval jo volt Floridaban, de persze a "Friszko"-i utat ezerszer jobban varom. Ugye nem kell magyaraznom miert... :) elhataroztam hogy addig nem jovok haza, amig nem talalom meg azt a Cafe Triestet, es nem toltok ott nehany orat- hatha betoppan egy kis kavera...
Majd veletlenul raontom az enyemet, hogy legalabb eszrevegyen :) (jo kis terv, az ismeretsegunk elso pillanataban utalni fog :) :)
Basszus nem hiszem el, hogy lesz Sting koncert!!!! Imadom a pasit, meg a zenejet is, es erre persze hogy akkor megy M.o-ra amikor nem vagyok ott... Annyira utalom ezt, baratnom, aki feleannyira sem szereti, persze ott lesz... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
na jo.

en meg regebben olvastam azt az interjut amiben 9/11-rol beszelt, es ha jol emlekszem akkor azt mondta, hogy tenyleg azzal a geppel kellett volna mennie vhova, de aztan racsorgott Leonira hogy szerezzen neki egy jegyet a rakovetkezo napra, mert maradni akart meg egy napot. Aztan aznap ejjel azt almodta hogy egy magas epuletben van, ami langokban allt, emberek sikitoztak, fel-ala futkostak, stb, es az egesz hely tele volt fusttel. Aztan arra ebredt hogy az egyik baratja felhivta, es mondta hogy kapcsolja be a TV-t, es ott mutattak, hogy mi tortent... annyir durva nem?
Sajnos nem emlekszem hol olvastam, szob=val cimet nem tudok adni.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de en hiszek abban hogy nincsenek veletlenek, meg az almokban, karmaban, es sok ilyesmiben, ugyhogy en egy percig nem ketelkedem hogy ez tenyleg megtortent vele. Meg kulonben sem hiszem hogy csak ugy kitalalna ilyesmit. Ahhoz tul oszinte es nyilt arca van :)

Tegnap tok jo dolog tortent, volt a Tv-n egy film, az az angol cime hogy "Music from another room", es Jude Law szerepelt benne, ami mar magaban is eleg lenne (szerintem iszonyat helyes a pasi, es egy nagyon kicsit hasonlit Darrenre), de a legjobb az volt, hogy az egyik jelenet alatt elkezdtek jatszani a Truly madly deeply-t!!! Ahogy meghallottam azokat az elso jellegzetes basszusuteseket, a szivem valahogy a torkom tajekara kerult hirtelen, felugrottam a fotelbol, es egy sikoltas szeru hangot hallattam. Mondanom sem kell hogy mindenki furcsan nezett ram, ugyhogy gyorsan visszaultem es csondben maradtam, de azert megiscsak nagyon jo volt.
Most biztos total hulyenek neztek hogy ilyen kis dolgok ennyire felizgatnak. Meg tegnap irtam vagy hat emilt a barataimnak meg a novereimnek amiben elmeseltem hogy mi tortent... :)
a reakciok kb olyanok voltak hogy "Tenyleg? aha, klassz..." ... :(
Persze ok nem tudjak mi az, annyira lelkesedni vmiert v vkiert hogy az meg konnyekre is tud fakasztani. Ez pedig az o bajuk!

Egyebkent van vmi amit tenyleg Darrennek koszonhetek, es orokre halas leszek erte, az pedig az, hogy altala ismertem meg a U2-t (tudjatok, az Ir zenekar, Bonoval, meg Edge-dzsel...). Ugy tortent hogy egy csomoszor olvastam hogy a U2 a kedvenc zenekara, es a With or without you a kedvenc szama toluk, szoval megkertem az egyik ismerosomet akinek tudtam hogy megvolt egy ket U2 albuma, hogy adja kolcson nekem oket, es azota (ez ugy ket eve torent) nem tudok betelni veluk. Bar nekem a Walk on a kedvencem, a With or without you valoszinuleg a legszebb szerelmes szam amit valaha ember irt...
Szoval ok a kedvenc zenekarom, es szerintem ez mar nem is fog valtozni. De Darrennek mindig kulonleges helye van a listamon, nem mondanam hogy o a masodik, mert ot mashogy szeretem. Nem tudom ertitek e hogy mirol dumalok itt, de o nem olyan akit be tudnek sorolni barhova is, mert nem csak a zenejet szeretem, hanem ot is, es tudom hogy o a legjobb pasi a vilagon, es Ahhh! SZERETEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


na hat nem tudom ez mennyire volt erdekes nektek, de azert jol esett leirni :)

Es nyugodtan toltsetek le az Electrical Storm-ot is, mert tenyleg eszmeletlen jo szam (es tenyleg U2 :) )

na jol van. es ha majd talakoztok Stinggel, akkor mondjatok meg hogy juliusban mar otthon leszek, addig maradjon Budapesten, es egy magankoncerttel kiengesztelhet. Koszi

Kiwi

amelie e-mail | 2004-05-31 18:16:04 | 1267.
ó, én is azt hittem, hogy vmi ismeretlen zenék lesznek..... :((
azt az interjút én is töltöm, de még szinte semmi nincs meg belőle, úgyh átküldheted! kíváncsi vok, hogy mi az hogy majdnem... hála az égnek, hogy nem volt rajta!!!!!


Előzmény: x-syl (1265.)
x-syl e-mail | 2004-05-31 17:04:59 | 1266.
most olvastam, hogy az "all around me" és az "i don't care" a két bonus track... aszittem vmi sosem hallott meglepi lesz, amit valamikor felvettek és mégsem rakták rá az albumra :((
így már annyira nem érdekel...


Előzmény: amelie (1264.)
x-syl e-mail | 2004-05-30 19:33:36 | 1265.
sziasztok!
june! grat!!! ügyi vagy!
hát igen, szerintem is Leonie kidobna "minket"... hiába ment férjhez, sztem akkor is keresztbe tenne mindenkinek, aki kicsit is közel akarna kerülni darcihoz... lehet hogy pont miatta nincs senkije szegénykének :(

áááááá... nekem kell az a két bonus track!!!!!!!
amelie! most beszélek shara-val, gondoltam ő olyan tájékozott, hátha tud vmit róluk, de semmit, sőt még az album is meglepi volt neki :(( azért remélem hamarosan megtudjuk!! amint megkaparintottad őket, azonnal szólj!!!!!!

úristen! ti tudtátok, hogy darren majdnem rajta volt a szept. 11-i lezuhant gépen?! most hallgatok vmi interjúrészletet... nagyon durva!!!! ancsa, majd ha online leszel, elküldöm, te azért mégis jobban tudsz angolul.

amelie e-mail | 2004-05-30 14:31:55 | 1264.
http://www.radio1.gr/music/forthcoming_singles.htm

TTATS- szept 6. ÉÉÉÉS máj.31- SG Greatest Hits 2 bonustrack-el!!!!!!!!

June e-mail | 2004-05-29 17:31:26 | 1263.
OK, akkor ha legközelebb találkozom vele lefogom és nem engedem el míg meg nem lesz a kép vele+ mindannyiunkkal.
...hmm. Talán még utána sem...


Előzmény: amelie (1262.)
amelie e-mail | 2004-05-29 14:26:00 | 1262.
Gratu!!!!!
Akkor az enyéim is sikerülni fognak :)

Akkor ha összeakadunk Vele, majd olyan képet csinálunk, hogy darci középen mi meg minden oldalról csüngünk rajta :DDD
bírnám :))és az az angyali mosoly lenne az arcán, amit imádok!!! felraknánk minden darren-site-ra, hadd irigykedjen mindenki :DDD


Előzmény: June (1261.)
June e-mail | 2004-05-29 13:27:04 | 1261.
Igeeen!
Nemtom mennyi része volt a ti drukkolásotoknak, de a vizsgám úgy tűnik csodásan sikerült! Eredmény még nincs, de olyan rossz már nem lehet! Pussz és folyamatosan drukkolok mindenkinek!

UI: Félek, hogy Leonie cenzúrázza Daz postáját. Szal mielőtt elcsábulna a képtől elsüllyeszti a szeme elől valahova jó meszire :(
Nem baj, majd ha élőben összeakadunk!


Előzmény: amelie (1260.)
amelie e-mail | 2004-05-29 12:30:36 | 1260.
úgy látom kicsit bepöccentél újfent... :D
egyébként ha érdekelné, már rég utánajárt volna, vagy legalább ha már idáig eljutott, visszaolvasott volna a topikon, és rájön.... mind1, tudod, ezen nem érdemes...

alig várom, hogy végre túl legyek a vizsgán. bizti nem lesz nagyon gáz, de már szeretném élvezni a nyarat.... a tieid is tuti sikerülnek, okos kislány vagy te :D
pussz


Előzmény: x-syl (1259.)
x-syl e-mail | 2004-05-28 16:24:00 | 1259.
velniki:
ha télleg érdekel, akkor ajánlom figyelmedbe
pl. ezt az oldalt:
http://www.all-around-darrenhayes.net
ha meg nem, akkor ne kérdezz hülyeséget!

amelie:
köszi! :)) tudom, hogy te drukkolsz...
ne aggódj, simán meg lesz az államvizsga,
3 hét múlva én már elvileg túl leszek 2 vizsgán
meg 2 szigorlaton, legalábbis elvileg :))
(gyakorlatilag már nem annyira valószínű)
na pusszca!


Előzmény: velniki (1258.)
velniki e-mail | 2004-05-28 15:40:48 | 1258.
az ki?

amelie e-mail | 2004-05-28 15:01:47 | 1257.
Neked is drukkolok drága!! :D
Ahhoz képest, hogy 2-3 héten belül államvizsgázom, nem nagyon kapkodok... lehet hogy el kellene kezdenem tanulni? :D
pussz


Előzmény: x-syl (1256.)
x-syl e-mail | 2004-05-28 10:14:10 | 1256.
sziasztok!
drukkolok mindenkinek, minden vizsgájához!!! de cserébe elvárom, hogy ti is nekem... mert nagyon rám fér ;)))
kéne valami csoportképet készíteni magunkról, és elküldeni darcinak, aztán amikor meglátja, hogy ennyi jó nő van egykupacban, biztos idejön megnézni saját szemével :DDD
nya pussz!

amelie e-mail | 2004-05-27 23:32:35 | 1255.
Helllooooo!

Na végre hogy jelentkeztek!! Sok sikert a vizsgához June, majd gondolok rád! :)
Azok a csajszik asszem amcsik, de tökmindegy, mert ott is ritka a jó nő... Ide kellene jönnie lakni, elvégre köztudott, hogy mi magyarok vunk a legszebbek!! :D
Reyca, az én msn-emet tudod :)
pusssz


Előzmény: June (1254.)
June e-mail | 2004-05-27 20:50:35 | 1254.
Lehet ilyen kedves invitálásra nemet mondani? :)

A csajok bizony elég... furák fejileg. Valahol olvastam, hogy az ausztrál nők a legcsúnyábbak a világon, állítólag még az angolokon is túltesznek. Szegényemnek biztos otthonos érzés volt rájuk nézni :)
Az USA vagy AU kérdésre az én válaszom is inkább AU. Ja, azt már kérdezte tőle valaki, hogy nem nehéz-e neki, hogy mindig az út másik oldalán kell vezetnie a két "otthonában"? Biztos ámokfutott egyet-kettőt mire belerázódott! :)

Pussz, legyetek jók, drukkoljatok holnapi vizsgámhoz lécci!


Előzmény: x-syl (1251.)
x-syl e-mail | 2004-05-27 19:31:04 | 1253.
wow! az oké, hogy van msn-ed, de ha nem írod meg a user-t, nem tudunk beszélni ;))) az enyém az e-mailcímem.

Előzmény: reyca (1252.)
reyca e-mail | 2004-05-27 18:35:27 | 1252.
Kérésed parancs!
még mindig élek, bár ma be akart zabálni a magyar egészségügy, de nem hagytam magam! itt vagyok, élek! és elolvastalak Titeket!:)
meg indexen is elolvastam végre az egy heti lemaradásomat. utolértem magam, így újra lemaradhatok...:)
ja, és van msn-em!:))))) ez ajó hír!
most megyek, majd még jövök!:)
addig is Benentek bízom infoügyileg!:)
puszkó:)
-reyca-


Előzmény: x-syl (1251.)
x-syl e-mail | 2004-05-27 15:06:15 | 1251.
egy kis off-topic, de sztem nagyon tuti!!!! :DD

A nap mondása:
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a
rutinjukkal.

írjatok már, emberek!!!

amelie e-mail | 2004-05-27 11:51:05 | 1250.
:DDDDD
azt sztem nem láttam


Előzmény: x-syl (1248.)
x-syl e-mail | 2004-05-27 11:45:37 | 1249.
színésztől (hú de gáz, már magyarul sem tudok...) :|

Előzmény: x-syl (1248.)
x-syl e-mail | 2004-05-27 11:38:16 | 1248.
jóbarátokat szoktál nézni? ott is monica eccer egy színésszel a melltartójára kért autogramot :)))

Előzmény: amelie (1246.)
amelie e-mail | 2004-05-27 11:17:04 | 1247.
ha valaki esetleg akarna angolul fórumozni darciról v. danielről v. a sg-ről, annak ezt javaslom:

http://www.forum.savagegardenmusic.com/phpBB2/

tegnaptól létezik, úgyh még nem sokminden van

amelie e-mail | 2004-05-27 11:14:24 | 1246.
simán :D
de akkor már bizti nem az érdekelne, hogy írjon a pólómra.... ;D


Előzmény: x-syl (1245.)
x-syl e-mail | 2004-05-27 10:29:15 | 1245.
meg kéne kicsit könnyíteni a dolgot.. levenni a pólót, és letenni neki az asztalra :))))

Előzmény: amelie (1244.)
amelie e-mail | 2004-05-27 10:23:44 | 1244.
jaaa, aha, hát az. bezzeg ha a mi pólónkra írna....... ;D

Előzmény: x-syl (1243.)
x-syl e-mail | 2004-05-27 09:49:33 | 1243.
nem a nagyfejűre gondoltam, nem annak írt a pólójára... a másik gázosabb sokkal.. eléggé csúnya szegényke :))))

Előzmény: amelie (1242.)
amelie e-mail | 2004-05-27 09:48:13 | 1242.
:D
pont azért raktam be azokat a képeket, hogy nézzétek meg a csajt...
az egyik haveromtól már megkaptam, hogy fejméret-fóbiám van, de sztem ez már télleg gáz.....
az a fórum 1ébként nagyon tuti, ahol ezeket a képeket találtam.


Előzmény: x-syl (1241.)
x-syl e-mail | 2004-05-27 08:45:00 | 1241.
úúú bébi, látom jól elvoltál itt tegnap! :DDD
az az uccsó télleg nagyon cukii!!! nagyon nagyon édi.. annyira imádom!!!
de a csaj fejét nézted a többi képen? szóval nem csodálom hogy ilyen fejet vág szegényke, valaki más pólójára biztos szívesebben írogatott vóna ;PPP fujj, de kis gonosz vagyok...


Előzmény: amelie (1240.)
amelie e-mail | 2004-05-26 22:39:09 | 1240.
jujjjj csak még ezt az egyet!!!
cuuuukkkkiiiiiii!!!!!!

http://img55.photobucket.com/albums/v167/darrens_naughty_gurl/39.jpg


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.