Click to Visit
Rock - tág zenei látókör/ízlés
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  

Clitoris e-mail | 2003-09-15 16:07:17 | 65.
Szerintem tökjó a gyűrűk ura I.Meg végülis mind, de filmben az egy a legjobb.

haska e-mail | 2003-09-14 17:00:46 | 64.
ma volt szerencsém megnézni először a gyűrűk ura egyet (nem nevet!) és a végén van egy enya szám ( may it be) ajánlom mindenkinek mer kurva jó!!!!
dead soul e-mail | 2003-09-12 22:42:37 | 63.
Icq-n próbáltam regisztrálni, de a magyar weboldal nem fogadja el a számot, amit a program (vagy mi) generált. icg lite-ot szedtem le. Mindegy, majd még szenvedek vele, amúgy van másik mailcímem, ha a primpostás nye haraso:
atombela@freemail.hu

A Soilwork egész jó, nem rossz ez a Natural Born Chaos c. nóta. meg a Follow The Hollow se. Egen hallatszik hogy postás a dobos, jó erös a karja...

Mailt nemt'ok kűdeni így közvetlenű, nincs meg a lev. prog., a Radiohead topicba beírom a címet, oszt nézd meg, ha érdekel.


Előzmény: haska (62.)
haska e-mail | 2003-09-11 19:41:34 | 62.
www.icq.hu

de nem took emilt küldeni primpostas címre most még, szarakodnom kell. bocs.

amorphisban faszi énekel és tök más mint a nightwish. ajánlom a tuonelát de főleg az am universumot (jól írtam, ez a címe).

műszaki egyetemen voltam.

björk nem tartozik kedvenceim közé, nem igazán kedvelem a hangját. pídzsé hárvit nem ismerem, de már hallottam róla jót. ha elküdöd a címet megköszönöm, bár a letöltőprogim se műxik hogyb.ná meg. propellerheads sztem nem rossz, de Te tudod.

soilworktől ajánlom a departure plan című számot. a dobosuk egy állat, kár hogy kiszállt. postás vagymi:))


Előzmény: dead soul (61.)
dead soul e-mail | 2003-09-11 18:12:55 | 61.
Tedd azt! Szégyellem de nem tudom mi az az icq...

Az Amorphis az olyan mint a Nightwish? Vagy csak a nevek hasonló hangzása miatt rémlik nekem így? Nightwish-t amúgy nemigazán csippantom. Nekem túl Tool giccses.

De jó neked, én má' teljesen be vagyok xarva, hogy mi lesz velem okt. 17-én (mindenki drukkoljon, hogy sikerüljön teljes angoltudásomat kihasználni aznap), melyiken voltál, a pittmanon? Én azon fogok próbálkozni, hálistennek még van bö egy hónap, addig még imádkozhatok eleget...

Mogwai az tudod olyan, mint a Sigur Rós:) lassú ütemek, lágy ének + gitár, szinte simogassa a fület... Nekem egy albumom van tölük, a Come On Die Young, már a címe miatt is tetszik:)

Most hallgatom Thom Yorke & Björk duettjét, nagyon durva, rá nem jönnék, ha nem tudnám, hogy ez Thom hangja... amúgy nem egy nagy szám, kissé gitses nekem ez is. A PJ Harvey-s száma akkor már jobb + ezen igazi Thom. Találtam egy atomzura oldalt, ha kellenek radiohead ritkaságok akkor majd beírom a címet!

Propellerheads nem győzött meg. Kissé felvizezett Chemical Brothersnek tűnik. Utóbbi se tartozik a kedvenceim közé.

Soilworköt szedek.


Előzmény: haska (60.)
haska e-mail | 2003-09-11 16:25:01 | 60.
figyu dead soul, van icq-m dobok egy mailt a számommal oksa?

baze, anathemát én is csípem, de az újféle amorphist sem vetem meg. bár a far from the sun nincs meg sajna:((

én vótam nyelvvizsgázni, de csak írásbelizni, mégis akkora tuskónak érzem magam angolból. ha meglesz sírni fogok örömömben:))

az oldalt keresem, ha megtaláltam elküdöm. mogwait nem ismerem sajna.

soilwork nem numetal, svédek a fiúk régebben inkább a göteborgi stílushoz tartoztak, most má nem tom megmondani mik. az új albumon van elektronika is rendesen, de nagyon fasza

egy propellerfejek számot találsz a matrix I filmzenén, az éleg meggyőző sztem:))


Előzmény: dead soul (59.)
dead soul e-mail | 2003-09-10 20:51:50 | 59.
Pég jó volt az Anathema nagyon, koncert után még autogramot is kaptam Dannytöl, meg rajzocskát söt még rám is mosolygott bibibíí:))) uhh de gáz vgyok:))

Agyagmell még fosabb mint a Rókalábak, mert a szövegük is gyér (bár a FRL kiscsoportos-szintü gagyipoénjaiért se vagyok oda, de legalább erölködnek a kis édesek), amúgy meg nem pank volt, hanem nagybetüs Szintirock.

Köfike a trekklistát! Full Color Guilt - teljesen színes bünös? Vagy? (októberbe megyek nyelvizsgázni, jeeee) Annak a szar lassulós számnak a végén nincs címe?

Sigur Ros-tól sikerült 2 számot szednem, most hallgatom az egyiket, vmi Englar. Elég elszállós, de nem rossz, mintha egy nüansznyi Mogwai ízt vélnék benne felfedezni. Nem tunnád leírni a honlap címét, ahol találtál letölthetöt? Soilworkot nem ösmerem, vagy várj - az a numetal banda, nem? vagyaz a Fuel? Olyan egyformák nekem... Na mindegy ez a Sigur Rós azért tetszik, olyan cipöbámulós zene ("shoegazer") :)))

A propellerfejekröl nem hallottam, de ha jó töltök azt is. Aztán írj majd, hogy tetszik-e a Lamb:)


Előzmény: haska (57.)
Grizon e-mail | 2003-09-10 20:05:23 | 58.
mp3pro.ini.hu Innen le tudod tölteni az egész albumot!

Előzmény: Clitoris (56.)
haska e-mail | 2003-09-10 15:06:16 | 57.
jó, mongyuk araya trúmetálos én meg nem, attól még lehet hogy jó az icp
anathemával kapcsolatban ne hogy azt hidd ki akartalak oktatni, csak az anathema ilyen környzetben való említése miatt írtam.
én sajnos nem vótam anatémán bazze:((

vmiért miután leírtam, megfordult a fejemben, hogy mintha ez is egy onemanarmy banda lenne, de lusta voltam kijavítani:)

ez az agyagmell keptön ilyen tipikus fos volt mint pl a mai magyar punkbandák? (frl, pitbull - mongyuk ezek számomra a jó értelemben vett trágyát képviselik)

nyomok egy bsf tracklistet ide akkor:
1. Eviction Article
2. Last Year's Nest
3. Full Color Guilt
4. Bathory's Sainthood
5. Dying On Principle
6. Handful of Redemption
7. Release The Dogs
8. Foundations To Burn
9. Management Vs. Labor
10. High Wire Escape Artist
11. White Wedding Dress
12. On In Five

szerintem a last years nest, a handful of redemption, a release the dogs a management vs labor és a white wedding dress a legfaszábbak. de nálam az évvégi ötben benne van. miképp az "új" soilwork is. csekkold le mindenképp ha eddig még nem tetted!

sigur rósra nem tudok kategóriát találni, nem is akarok bocsi, de nagyon kellemes zene. szerintem nem fogsz csalódni. kazaa-n vagy soulseeken biztos van. amúgy én rákerestem google-lal és kijött egy oldal onnan leszedtem az összeset.

drámenbészt annyira nem vágom de van egy propellerheads cdm és az tetszik.


Előzmény: dead soul (55.)
Clitoris e-mail | 2003-09-10 13:44:14 | 56.
Nem tudja valaki, hogy a ravasz az agy és a 2 füstölgő puskacső zenéjét honnan lehet megszerezni?Egyáltalán milyen előadókat keressek?
dead soul e-mail | 2003-09-09 19:47:00 | 55.
Igen, az a Zöldkártya. Nincs egy büdös weblap, ahonnan le tudnám tölteni a zenéjét.
ICP sztem akkor is aranyos, akármit mond Mr.Araya, föleg a Bring It On meg a Piggy jó számaik ("The third little piggy, his house was made of brick, and this little piggy was a motherfucking dick"):)
Az Anathema egész életútját ismerem, és az a helyzet, hogy a régiekröl csak pár számot szeretek igazán, de azokat nagyoon (plö A Dying Wish, Nocturnal Emmission, Shroud Or Frost). Az Alternative 4 nálam atomzurának számít, de a Judgement és a legújabb is szép, föleg unplugged koncerten (én voltam, bibibíí...)

Nos akkor fakajtok egy kicsit, hogy müvelődjé:
Aphex Twin - nem "róluk", max. "róla" hallhattál, mivel egyetlen Richard D. James nevü fickót takar a név. Ő az elektronikus zene legelszálltabb válfajának, az experimentális vagy intelligens vagy nemt'om minek nevezett stílusnak a királya. Másrészt pedig a zeneipar legbrutálabb videóját sikerült összehozni a Come To Daddy c. nótához (nem olyan értelemben brutális persze, mint mondjuk egy Six Feet Under ahol kicsavarjak a zombi szemét meg mittomén). Van a zenéjében egy kis d'n'b feeling, de annál azért durvább, mert a ritmus állandóan változik, ettöl olyan furán élö lesz az egész, nemt'om érthetö, ahogy próbálom leírni... na mindegy, hallani kell!
Squarepusher - hát olyasmi zenét csinál ö is (asszem itt is csak 1 pasas van) mint Richard bácsink, a Come On My Selector a legjobb száma, vicces egy zene:)
Grooverider - nálam ez az alapdrámenbész. Elborult basszus + húzós dob. Hát ezt jól körülmagyaráztam. Where Is Jack The Ripper, Rivers Of Congo, O Funk, Stay With Me... iszonyat hangulatos számok.
Röyksopp - hát róluk én is csak annyit tudok, hogy egy albumuk jelent meg eddig, a Melody A.M., hát sztem a meghatározása trip hop. Asszem két klipjük van eddig, a Sparks (kicsit olyasmi a szám és a klip hangulata is, mint a Massive Protection-jéé) meg a Remind Me (ilyen animációs). Vidám, ari zene.
Ööö, a néhai Agyagmell Kapitány:)) Róluk nem érdemes szót ejteni, max. annyit, hogy a basszusgitárosuk egy na'on helyes fickó:) Amúgy Szeged egyik legszarabb rockcsapatáról van szó (személyes vélemény, ha esetleg valakit sért, akkor bocsi), annyira igénytelen, hogy még szinti is van benne:// Szerencsére feloszlottak pár hónapja, most van helyette Csehszlovák Tájak (ua. tagok) :))
Egy idézet tőlük:
"Agyagmell Kapitány farönkre szarik!!"
Elmés, mi?
Smafuról hallottál már? Na annál szarabb.
Ez a Sigúr Rós milyen zenét játszik? Nem tod honnan lehet tőteni?

Boy Sets-töl amúgy Qva jó a 3.-as és a 7.-es szám!


Előzmény: haska (53.)
haska e-mail | 2003-09-09 17:34:40 | 54.
pörl hárbór
haska e-mail | 2003-09-09 17:33:34 | 53.
bocsika, én a gladiator, a hannibal zenéjét ismerem, de asszem még a pörl hárornak is ő írta, de van még egy rakat filmzenéje. sajnos a zöldkártya zenéjéről nem tudok, de ebben a filmben játszott a gerard depardieu meg julia roberts ugye?
insane clown posse-t ismerem névről mer tom araya nevű mentorom minden szarnak elmondta:))
amúgy meg pl. a radioheadet meg az aic-t azért nem írtam, mert ez még nálam rockzene határain belül van.
nem tudom tudod-e, hogy a régi anathema nem igazán olyan mint a mostani, akkoriban death/doom zenét játszottak. nem tom mi történt velük, lemezről lemezre finomodtak, a fine day to exit pedig egész érdekes lemez lett, viszont igen kedvelem:))

lehet egy kérésem? van itt néhány banda akikről egyáltalán nem hallottam! írnál róluk pár szót?
aphex twin (na egyből rosszat írok, mert róluk hallottam, csak nem ismerem), squarepusher, grooverider, röyksopp, agyagmell kapitány.

boysetsfire fasza zene hallgassad csak:)) save your wishes for the sky

hallottál már a sigur rós nevű izlandi bandáról? sajna lemezük nincs meg csak kb 2 órányi élő felvétel, de valami iszonyat szép! gyönyörű!


Előzmény: dead soul (51.)
Zaramacca e-mail | 2003-09-09 12:40:14 | 52.
Hallott már valaki IMPALED NORTHERN MOON FOREST nevű bandáról?:)
dead soul e-mail | 2003-09-09 12:34:52 | 51.
Haska, látom neked jó ízlésed van, fiatal korod ellenére:) A Hans Zimmer, ha jól nem tudom, szóval nem ö írta a Zöldkártya zenéjét?
Nem tudod, hogy mi a címe annak a számnak, ami a film vége felé van és valami ilyemit énekelnek benne: "everything is gonna be alright...", és nem Bob Marley?:)
Hát én is leírom akkor eklektikus kiskedveceimet: Radiohead, Massive Attack, Tool, Alice In Chains, Soundgarden, Nine Inch Nails, Aphex Twin, Squarepusher, Grooverider, Morcheeba, Lamb, Moby, Alanis Morissette, Bryan Adams, Anathema, Másfél, Röyksopp, Korai Öröm, Colorstar, Kispál, Hátsó Szándék, Agyagmell Kapitány :) na jó, a legutóbbi az erös túlzással sorolható csak ide. utóbbi idöben pedig számomra meglepö módon Boy Sets Fire-t meg mindenféle punk zenét hallgatok, régen voltam nagy rajongója ennek az irányzatnak, azt hittem, mára már kinöttem belöle, de úgy látszik ez nem így történt. Cypress-szel én is szimpatizálok, meg az Insane Clown Posse nevü hip-hop vagy milyen bandával is, kb olyan a stílusuk, mintha a Cypress-töl a Dr Greenthumb-ot hallgatnád. Van még egy pár, a lényeg az, hogy nem zárkózom el semmitöl csak azért, mert mittomén elektronikus, nincs benne élö hangszer, én meg "rokker" vagyok és bakancsom van. Jó, ha más is így gondolja, elég sok olyan embert ismerek, aki mondjuk szereti a HIM-et, és akkor mást nem, sztem ez egy egészségtelen dolog...


Előzmény: haska (17.)
Clitoris e-mail | 2003-09-08 13:54:27 | 50.
Hát, hiába szar, hiába lassú, hiába fagy le néha...én a kazaara esküszöm :)
Garfield e-mail | 2003-09-04 22:23:32 | 49.
látom rockerfikázás m1!! jövök én is!! :) már csak Máté hiányzik!
Grizon e-mail | 2003-09-04 16:06:15 | 48.
Nem tudom, amit én töltöttem le onnan azok egész jó minőségűek...

Előzmény: haska (47.)
haska e-mail | 2003-09-03 15:23:39 | 47.
há nemtom biohazard kill or be killed onnan van és hát kissé szar...
Grizon e-mail | 2003-09-03 13:19:33 | 46.
Nem, teljesen mp3 minőségűek, az emberi fül számára nem hallható hangokat csippenti le, így nincs minőségbeli romlás...Legalábbis észrevehetően nincsen...

Előzmény: haska (45.)
haska e-mail | 2003-09-02 19:38:22 | 45.
az mp3pro nem szar minőségű kicsit?

Előzmény: Grizon (44.)
Grizon e-mail | 2003-09-02 17:07:56 | 44.
mp3pro.ini.hu
Az mp3market óta ez a legnagyobb találmány q:-)


Előzmény: haska (43.)
haska e-mail | 2003-09-01 16:37:34 | 43.
mai nap drága barátom felvilágosított, hogy a frentikk klipje nem az, amit én láttam. én angliában láttam mtv v. kerrang! csatornán, és ebben stúdióban zenélnek bekamerázva. bocsesz.
grizon, honnan töltöd???

Grizon e-mail | 2003-09-01 14:53:12 | 42.
Pont most töltöttem le a Asian Dub Foundanation Enemy Of The Enemy albumát...kurva jó q:)
Clitoris e-mail | 2003-09-01 13:26:16 | 41.
És mi van, ha igénytelen embert látsz kiszédülni az eklubból?Vagy igénytelen a szállodában a portásnéni?Mér pont a rokkerek igénytelenek?Sztem annyi igénytelen rocker van mint ahány igénytelen akármilyen ember.Ehehehe.De nem is ez volt a téma, úgyhogy ne is szóljatok ehez már hozzá! :)(ja és de-vel nem kezdünk mondatot :))

Előzmény: Zaramacca (40.)
Zaramacca e-mail | 2003-09-01 10:43:22 | 40.
Ha látom vkin, hogy rocker, és igénytelen (az én fogalmaim szerint:) ), akkor nem szimpatikus és kész... (Thomasnak van igaza) :)

Előzmény: Clitoris (38.)
Thomas e-mail | 2003-08-31 21:28:32 | 39.
Igen, jobban tudom.
:)

Clitoris e-mail | 2003-08-31 18:30:47 | 38.
Hát, te biztos jobban tudod.De ha azt vesszük, akkor ha az emberek látnak valakit, akin pl bakancs van, akkor nem gondolkoznak rajta, hogy metallicát vagy akelát hallgat, csak rávágják, hogy rocker.Nem?MIndegy.A bónuszdvdn különben csak annyi van, hogy élőben előadják az összes számot a st angerről.Milyen hűek vagyunk a topichoz :)De végülis így is jó.

Előzmény: Thomas (29.)
Zaramacca e-mail | 2003-08-31 17:32:55 | 37.
Sztem jó a klipp, csak nem értitek:PPP

Előzmény: Unodare (36.)
Unodare e-mail | 2003-08-29 19:12:56 | 36.
maga a szám fasza csak a klipp igen szar hozzá :(
haska e-mail | 2003-08-29 13:05:21 | 35.
frentik klipje igen minimál.
nem az van a bónusz dvd-n is?

FRENTIKTIKTIKTIKTIKTOKTIKTOK
pfffff:(((


Előzmény: Zaramacca (34.)
Zaramacca e-mail | 2003-08-29 12:39:38 | 34.
Láttad már a Frantic klippjét? Nagyon pure..:))


Előzmény: Thomas (33.)
Thomas e-mail | 2003-08-29 12:28:50 | 33.
én kérek elnézést... :)))

Előzmény: Zaramacca (32.)
Zaramacca e-mail | 2003-08-29 12:24:03 | 32.
Várjá. a Be My Agressive Goldfish. az HC:) De lehet, h időközben apgrédelődtünk grindba...:)))

Mindenesetre én diamondcore-er vagyok (BlastBeat) :)


Előzmény: Thomas (31.)
Thomas e-mail | 2003-08-29 12:12:41 | 31.
Mit jössz a metalos szöveggel??? Nem metalos vagy, hanem grinder.
BEMYAGGRESSIVEGOLDFISH, miii??? Ez való a rockereknek, miii??? :)


Előzmény: Zaramacca (30.)
Zaramacca e-mail | 2003-08-29 12:09:40 | 30.
Jaja, én is metalos vagyok és nem szeretem a rockereket:P


Előzmény: Thomas (29.)
Thomas e-mail | 2003-08-29 11:59:00 | 29.
Tévedsz. Te sem szereted a rockereket. Csak ez még nem tudatosult benned.

Előzmény: Clitoris (28.)
Clitoris e-mail | 2003-08-29 11:50:14 | 28.
És mindenki a maga nevében beszél :)
Thomas e-mail | 2003-08-29 09:55:39 | 27.
Hát pedig én most fikázni fogok!!!
Ugyanis, mi itt nem szeretjük a rockereket... >:-#


Előzmény: Lenina (26.)
Lenina e-mail | 2003-08-29 06:17:58 | 26.
Csatlakozom a tág látókörhöz :)
Csak semmi fikázás: rocker vagyok :))
De mindenfélét hallgatok minden műfajban.
A TATU-t oroszul szeretem hallgatni, Bach-tól a C-dúr preludium és fúga a kedvencem ;)

blackdingostar e-mail | 2003-08-28 16:57:13 | 25.
Nekem talán a Blues tetszik még,igazából nem nagyon ismerem a blues zenészeket,de a filmekben mindig tetszett a stílus.Ebben az zenében is van valami lüktető.
Tool-ardent e-mail | 2003-08-28 14:33:50 | 24.
Ezt én is így érzem. Egy zenerajongó nem fog leragadni egy stílusnál, mert igényli a változatosságot. Én pl maximálisan, meghalnék a... talán unalomtól, ha nem hallgathatnék a rockon kívül mást is. Persze a rock az igazi, mert az éltet, ki nem bírnék nélküle 1 hetet. És az is igaz, hogy jó 1-1 albumba belemerülni, pl. Korn vagy Incubus (első asszociációra), hogy igazán kiélvezzem. De ami megdöbbentő, hogy a Drum&Bass is tetszik. A Mátrix2 zenéjével kezdődött (1 szám ilyen), aztán az öcsém ezt nyomatja (igaz, furcsán kómás állapotban van azóta, pedig nem szív, és néha jó beleélni magam.

Előzmény: nihilfeeling (16.)
Clitoris e-mail | 2003-08-28 11:39:25 | 23.
Reeeeeevolution is my naaaaameeeeeee!!!! :)
Zaramacca e-mail | 2003-08-27 09:34:55 | 22.
Hát...a Pantera kicsit mindig primitív volt nekem, hehe:)))

Előzmény: Clitoris (21.)
Clitoris e-mail | 2003-08-26 19:57:29 | 21.
Jah, de más az, hogyha azt mondod "fú az a stílus egy (/%!"/"%)(=%+ nagy szar, különben is hogy néznek ki az együttesek" vagy azt, hogy "nekem nem tetszik, szerintem elég szar".No mind1.Én szeretem a rántott karfiolt :))) főleg ubisalival ehehe.És most panterát fogok hallgatni....ugye milyen szar? :)
Thomas e-mail | 2003-08-26 17:13:58 | 20.
pfuj, utálom a rántott karfiolt... :-#

Előzmény: Clitoris (18.)
Zaramacca e-mail | 2003-08-26 15:15:07 | 19.
Én is hallgatok pár bandát, de ettől még imádok fikázni, jókat lehet nevetni a buta embereken, akik ezen felhúzzák magukat...

Előzmény: Clitoris (18.)
Clitoris e-mail | 2003-08-25 14:55:02 | 18.
És igen!Volt értelme ilyen topicot indítani! :) Örülök, hogy ennyien vagytok legalább....szerintem a legmegvetendőbb dolog mások ízlését fikázni.EGyébként szerintem a legjobb dolog, ha valakinek az életében nincsenek korlátok.És így a zenei ízlésében sem.Persze nem lehet ezek nélkül a korlátok nélkül élni, de létezik arany középút nem?Vagy be lehet próbálkozni több helyen is :)Egyébként szerintem a zenehallgatás is hangultafüggő.Néha sepultura, néha egy kis manson....néha meg kosheen vagy chemical brothers :)És néha meg beül az ember egy pubba ahol jazzenekar nyomul...na jó befejezem a szövegelést, kész a rántottkarfiol :)
haska e-mail | 2003-08-23 18:56:48 | 17.
Hans Zimmer filmzenéi, Sting, Massive Attack, Portishead, Moby, kelta, skót, indián népzene, ír kocsmanóták, reggae (Bob Marley), jazz, enigma, deadcandance, Al DiMeola, Paco de Lucia, Cypress Hill, Propellerheads, Steve Vai meg blues
lehet, hogy kihagytam vmit, akkor majd még írok

nihilfeeling e-mail | 2003-08-23 18:21:17 | 16.
Útkeresés?Hát nem tudom,mondjuk lehet benne igazásg,mert keresem önmagam,és lehet hogy ez befolyásolja a zenei ízlésemet,de végül is akármilyen kedvem vagy hangulatom van akármelyik énem van kibontakozóban egyes együttesekről akkor sem mondok le.És soha nem mondtam magamra,hogy rocker lennék,tehát nemcsak a rockzene dominál nálam.

Előzmény: (máté)PE (15.)

1  2  3  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.