Click to Visit
Rock - Az öltözködéből merülő +külömböztetések
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  

coma e-mail | 2003-10-30 21:32:31 | 63.
Hey,komolyan mondom,az utolsót írom ezzel kapcsolatban,mert tényleg nem akartam semmi rosszat,de valószínű,erről már úgysem tudlak meggyőzni.Igazság szerint nem ez lett volna a mondandóm lényege,de ti kiragadtátok azt a szófoszlányt,és kiszíneztétek.Nem mondtam,hogy jobboldali vagyok és ezért okos,és azt sem állítottam,hogy ti baloldaliak vagytok,tehát buták.Nem használtam ezt az összefüggést.És azt sem mondtam,hogy minden bakancsos jobbos,de én igenis többségében olyanokat ismerek.De ebbe direkt nem mentem bele,csak megemlítetem,hogy nehogy politizálás legyen belőle.Hát látom,ennyi is elég volt hozzá.Ezer bocs.És a butázást,meg hogy demagóg vagyok,és "gondolkozzak néha"-beszólások is tőletek jöttek.Lassan olyan lesz ez már mint az oviban,de én sem szeretem,ha leszólnak és kiforgatják,amit mondtam,ezért teljesen természetesen megvédem magam.
MÉgegyszeris elnézést kérek,hogy "politizáltam",ígérem,többet nem teszek ilyet.:)Remélem szent a béke..
cupp, te halott lélek:))


Előzmény: dead soul (62.)
dead soul e-mail | 2003-10-30 21:00:40 | 62.
különbség van mások ócsárlása és ártatlan poénkodás között. de végül is lényegtelen.
nyilván azért nem tudunk rendes diszkussziókat folytatni, mert balosok vagyunk, ebböl következöen idióták. erröl ennyit


Előzmény: coma (54.)
Necro e-mail | 2003-10-30 20:12:28 | 61.
a színházas dologhoz csak annyit mondanék,h attól még,h vkinek színes a haja szerintem járhat színházba...felvesz vmi elegánsabb,fekete ruhát,ahhoz még vmennyire "illik" a színes csík:)
legalább látják azok a felnőttek is,akik -ha kicsit másképp nézel ki az átlagnál -furán nézenek rád és azt hiszik,h ezér bunkó is vagy,hogy még sem vagy az mert attól még,h színes a hajad éredkelhet a kultúra...(remélem vmennyre érthetően fogalmaztam+)
a volt pasim mondta,h egyszer a punk haverjával elmentek színházba,már csak azért is,h lássák,h fel tudnak öltözni elegánsan is és nem suttyók attól még,h fel van nyírva a haja vagy taraja van:)
amúgy + múltkor,amikor színházban voltunk nekem az tűnt fel,h az emberek nem öltöznek ki annyira,amennyire sztem kéne...néhányan voltak farmerben és nem fiatalok,hanem felnőtt emberek...


Előzmény: Lenina (58.)
naillight e-mail | 2003-10-30 17:57:36 | 60.
"Én először is Avril Lavigne-vel keztem ,most már inkább a "jobb" rock-okat hallgatom.Pl:
Linkin Park,Limp bizkit,Busted,sum41,HIM
Nekem ennyi.(augusztusban voltam utoljára pop)"

te inkabb ne allj ki a rokkert;)))


Előzmény: Lida (52.)
haska e-mail | 2003-10-30 17:39:50 | 59.
a magyar narancs közel sem jobboldali újság, régen közük volt a fideszhez, csak a fidesz ment a jobboldalra, ők meg maradtak:)) egyébként meg semelyik más közéleti újságban nem találnál mike patton vagymittoménmilyen cikket. színvonalas újság sztem.

Előzmény: dead soul (53.)
Lenina e-mail | 2003-10-30 13:24:04 | 58.
Politikamentesen az öltözködésről: néhány évvel ezelőtt én is Iron Maiden, Pokolgép stb. pólókban járkáltam, meg fekete farmerben, és málhazsákkal (nem szimatszatyorral, ááááhhh, abba nem fér sok pia :)))) ... de bakancsom még sosem volt. Barna színű félcipőm volt, mert azt olcsón vettem :)

Jelenleg egészen átlagosan öltözködöm. Ma éppen egy szürke kapucnis pulóverben és fekete farmberben jöttem dolgozni. Sőt, hogy mondjak valami borzasztót: anyósomtól kaptam egy olyan egyvállas táskát, ami ugyan fekete, de valami iszonyú rikító narancssárga csíkok meg foltok vannak rajta néhány helyütt. Én meg hordom! Nem azért mert tetszik (Isten ments!), hanem azért, mert elférnek benne a dolgaim, a táska pedi elfér a kerékpárom kosarában.
A hajam sosem festettem. De mondjuk úgy kíváncsi lennék, hogy azok az emberek, akik mindenféle rikító csíkokat festenek (festetnek) a hajukba, azok vajon szinházba milyen ruhát vesznek fel? Vagy nem járnak színházba? Vagy hogy van ez?

Megjegyzem: amikor negyedikes voltam a szakközépben, volt a koleszban egy zenész barátnőm /szobatársam, akivel farmerban lógtunk be a színházba a hangversenyekre, mert a konzisoknak ingyen be lehetett menni a hangversenyekre (de csak a kakasülőre mehettek). Sokszor nem is kért a jegyszedő diákigazolványt, ilyenkor én is be tudtam lógni a konzisokkal, mert az öltözékem alapján én is konzisnak tűntem ;)

De azért nem is tudom ... ha jeggyel megyek színházba, nem lenne bőr a képemen farmerben megjelenni...

Lenina e-mail | 2003-10-30 13:02:23 | 57.
Nos, ilyeneket írtál: "Azok az emberek ugyanis,akik így öltözködnek,túlnyomó többségben értelmes,okos emberek,akik sokmindent átlátnak(egész véletlenül talán még jobboldali érzelműek is..ehhem).És kedves kormányunk fél az ilyen emberektől.Minél butább vagy,annál jobb vagy nekik."
Fenti irományod (olvasatomban legalábbis, de úgy látszik elég egyformán olvasok itt másokkal is ...) azt jelenti, többek között, hogy a jobboldali érzelmű emberek értelmesek és okosak, ezektől fél a kormányunk, és az ilyen emberek (ugye a kormány emberei - így tűnik) félnek az _okos_ jobboldali érzelmű emberektől. Végkövetkeztetésedben pedig leginkább az tűnik fel tehát, hogy a baloldali érzelmű emberek buták, minél baloldalibbak, annál butábbak ... vagy valami ilyesmi.

Olvasd el, hogy mit írtál! Nem gondolnám, hogy nincs politikai színezete!

Zárszóként azért megjegyeznék egy valóban politikai színezetű gondolatot (bocsánat mindenkitől, első és utolsó, tényleg nem akarok politizálni, csak nem szeretem amikor lebutáznak ...)

Tehát: kedves Coma, olvastad Moldova György: Tékozló koldus c. könyvét? (ill. még csak az első kettő része jelent meg, a harmadik nemsokára ...)
Ajánlom kedves figyelmedbe!
Ugyanis Moldova György egy olyan író (remélem ismered, ha olyan okos vagy!) aki mindig, minden rendszerben igazat írt. Mindig felfedte a rendszer, ill. a rendszer alatt élő társadalom rothadó húsát, függetlenül attól, hogy kinek mennyire fáj majd az igazság. Jelen könyve az egészségügyről szóló riport. Közvetlenül az előszóban leírja, hogyan született a könyv ötlete: egy riporter kérdezte Őt meg egy műsorban, hogy miért nem ír a magyar fociról, Ő pedig azt válaszolta, hogy mivel magyar foci, mint olyan nem létezik, ezért nem tud erről könyvet írni. Tovább faggatózott a riporter, hogy mégis miről írna szívesen könyvet, Ő pedig rávágta, hogy a magyar egészségügyről, mert arról van mit írni, de nem meri elkezdeni, mert nem hiszi, hogy a jelenlegi (ill. esetében az akkori) jobboldali kormány engedne neki egy ilyen tényfeltáró riportot. A riporter erősködésére azonban bejelentette a televízióban, hogy jól van, akkor ír egy könyvet az egészségügyről. A riporter dörzsölte a kezét, hogy "no, majd égni fognak a telefonvonalak Moldovánál", t.i., hogy a jobboldali kormány emberei majd felhívják Őt, hogy engedélyezzék a könyvet (gondolom Góglnak, vagy Mikolának kellett volna felhívni ...). Továbbá írja Moldova, hogy nem a telefonvonalak égtek, hanem Ő ... A könyvet pedig csak a baloldali párt kormányra kerülése után tudta elkezdeni, akkor ugyanis kapott Cser Ágnestől egy meghatalmazást, miszerint bármelyik egészségügyi intézménybe beléphet, és az adatvédelmi törvény betartása mellett elkészítheti a könyvét. Továbbá azt is mondta neki Cser Ágnes, hogy inkább egy író tárja fel a rendszer hibáit, mint egy ellenőrzés...

Nos, a könyv elkészült. Jómagam, mint egészségügyben dolgozó ember a könyv olvastán gyakran felszisszentem, hogy: "Jó ég, hogy mer ilyet leírni? Ez túlságosan is igaz ...!".

Ha lehet ilyet mondani, inkább vagyok baloldali érzelmiségű, mint jobboldali, de, ha nem erőltetik , akkor leginkább egyik sem (megvallom őszintén, a legutóbbi választásra el sem mentem, nekem a vasárnapi ebéd és otthoni pihenés az egész heti robot után többet jelent, mint a hazám ... ez szomorú tény, sőt, szégyen, de úgy érzem, nem az én szégyenem, hanem a hazám szégyene!) Ez a haza, amit itt Magyarországnak hívunk nem tett értem még egy szalmaszálat sem keresztbe! Valamikor naiv fiatalabb koromban lángoltam a heves hazaszeretettől, mára megfáradtam, megcsömörlöttem a sok hazugságtól és ígérgetéstől ... tudod, ha egyszer elmennék innen Magyarországról, nekem ugyan nem hiányozna ez a "haza" ...

Komolyan mondom, olvasd el azt a könyvet!


Előzmény: coma (54.)
norrsken e-mail | 2003-10-30 12:33:31 | 56.
szerintem nem lettél "torkon támadva"... mindenesetre nem értem miért függne bármi szinten össze a "jobbosság" az általad említett öltözködéssel. bakancsom van pl nekem is, szeretem a feketét, a politikát viszont kifejezetten utálom és nem vagyok se jobbos, se balos...

Előzmény: coma (54.)
cucka e-mail | 2003-10-30 12:28:20 | 55.
nem szerettelek volna sértegetni, bár azért még mindig nem értem, hogy mi az összefüggés a rokkerség, az intelligencia és mo. kormánya között. ugyancsak nem látok kapcsolatot a tahóság és a politikai nézetek között.

Előzmény: coma (50.)
coma e-mail | 2003-10-30 10:38:40 | 54.
nem szokásom másokat ócsárolni,csak ha megtámadnak.Csak védekeztem,remélem szabad.Ha azzal,hogy kiejtettem a számon,hogy jobb oldal,és kormány már politizálok,akkor itt egyesek túl érzékenyek a témára.A narancsozást,vörösözést és viktorozást ti kezdtétek,mindenki tud olvasni!Sajnálom,hogy nem vagytok képesek rendes diszkussziókat folytatni,csak mások torkának esni.Azért minden jót!

Előzmény: dead soul (53.)
dead soul e-mail | 2003-10-29 21:39:06 | 53.
sztem így direktbe senki nem sértegetett téged, mindössze annyi a probléma, hogy te írod az erösen politikai ízü kis nézeteidet, melyekkel esetleg néhányan nem értenek egyet. hozzátenném, ennek a témának semmi köze a politikához. nem vagyok az offtopicolás ellen, de ez NEM politikai fórum. ha viktorozni akarsz, menj a magyarnarancs.hu-ra, vagy máshova.
amúgy a tahózást meg értelmi képességeink ócsárlását te kezdted. ezek után én nem csodálkoznék a helyedben, ha vki erösebb hangnemben válaszol. még valami (igaz, hoyg az elöbb írtam, hogy no politika, de nem tudom megállni, hogy megkérdezzem) miért tahó az, akinek más a véleménye? aki mondjuk balos? ezen gondolkozz már el, meg azon, hogy erre az ellenszenvre meg fikázásra ki buzdít. csövi


Előzmény: coma (50.)
Lida e-mail | 2003-10-29 20:53:30 | 52.
Csutesz!
Ha valakinek van 36-37-es méretű
acél bakkancsa,az írjon mailt nekem!
Pussz!

Ma ezt mondták nekem és a barátomnak,aki szintén rocker:
Hülye rock imádok!Nem baj!Kiálltam a rock-ért!!
Yeah

haska e-mail | 2003-10-29 20:32:31 | 51.
ja baze...
elbutítottak minket az ilyen szoclib demagóg gecik. beszoptuk, mostmár elhiszem hogy hittünk nekik. ó mekkora barmok vagyunk!
de azért ha mondok 20 miatyánkot meg 30 üdvözlégyet remélem feloldozást nyerek.

Te meg olyan kurva okos vagy, hogy bár nem élsz mo-n, nagyon vágod a témát. irigyellek, komolyan...


Előzmény: coma (50.)
coma e-mail | 2003-10-29 17:33:51 | 50.
Látom sértegetni azt tudtok.Nos,én semmilyen kórusban sem voltam,ugyanis külföldön élek,erről ennyit.Atya ég,mennyi tahó van itt.Azt hittem,itt mindenki beírhatja a véleményét..anélkül,hogy utánna mások lebarmolnák.De mit is mondjak,nem is csodálkozom rajta.Vettem az adást.Ha valakibe meg belévertak valamit akkor azok ti vagytok.Bár igaz is,belétek nem kell verni semmit mert olyan buták vagytok hogy ragad rátok ..hihi.Csövi

Előzmény: cucka (49.)
cucka e-mail | 2003-10-29 16:05:47 | 49.
nemtom, nekem az értelmes jobboldali fiatalokról a vik-tor-vik-tor kórus jut eszembe. egyébként az értelem nem függ a politikai nézetektől. a begyepesedett agyú konzervatív emberek pedig nem a szoc-lib. kormány hatására lettek olyanok.
gondolkozz egy picit mielőtt ilyen demagóg hülyeségeket írsz.


Előzmény: coma (41.)
dead soul e-mail | 2003-10-29 15:43:29 | 48.
hát nemt'om, ha jobbos, akkor talán nem annyira tetszik neki a vörös... maradjunk abban hogy fekete, mert az illik az értelmes rokker lelkéhez

Előzmény: haska (46.)
naillight e-mail | 2003-10-29 13:10:35 | 47.
ukcve farkasjuhasz meretu ökörsegeket beszelsz a szabadidod rovasara
ukcve jöna munkaspart kávézolni :)))

(erre a megfogalmazasra varrjal gombot)


Előzmény: haska (46.)
haska e-mail | 2003-10-28 22:00:52 | 46.
:))
ja, de ő biztos VÖRÖSEN szeretné jobban:))


Előzmény: dead soul (45.)
dead soul e-mail | 2003-10-28 20:51:36 | 45.
sztem a politikát hagyjuk most ki ebböl. inkább csendben örülj, milyen szép narancssárga a háttér

Előzmény: coma (41.)
haska e-mail | 2003-10-28 20:44:37 | 44.
ennyit az egyházról...
nem hiszem hogy mostanság aki bakancsot hord értelmes ember. a rocker egy külön állatfaj.
aki bakancsot hord túlnyomó részben jobboldali? érdekes teória...
ki kell hogy oktassalak. semmilyen kormánynak nem érdeke, hogy átlássanak rajta (jé).. egyébként meg tolerancia szempontjából a szocik még mindig jobbak. kicsit úgy tűnik mintha belédverték volna ezt a jobboldaliságot. próbálj meg gondolkodni is néha.


Előzmény: coma (41.)
Nikkelbolha e-mail | 2003-10-28 20:43:51 | 43.
a jobboldali érzelem meg az értelmesség...

Előzmény: coma (41.)
norrsken e-mail | 2003-10-28 16:14:37 | 42.
bár én mindig magántanuló voltam, szerencsére sosem szóltak bele az öltözködésembe. elég türelmes embernek tartom magam, szóval az nem is zavart volna, ha azt mondják ne hordj ilyet v. olyat (az más kérdés, hogy attól még tök nyugiban hordanám tovább), de hogy ők 'm e g t i l t a n a k' ilyen az oktatás szempontjából lényegtelen dolgokat, az szivatás és biztos, hogy nem venném viselném jól.
coma e-mail | 2003-10-28 15:55:02 | 41.
Helloka!
Nos,én egyházi suliba jártam,ott volt egy szokás:ha valakinek túl rövid volt a szoknyája,a szerzetes elkapta,és filctollal berajzolta a bőrödön,hogy meddig érhet a szoknyád.Ha ujjatlanban voltál 32 fokban,vagy fel kellett venned egy pulcsit az óráján,vagy ki kellett menned,igazolatlannal.Jó,mi?
De ez csak még egy elrettentő példa volt.Ami a fekete cuccokat illeti,és a bakancsot,láncokat:Nem csoda,ha ezeket tűrik a legkevésbé.Azok az emberek ugyanis,akik így öltözködnek,túlnyomó többségben értelmes,okos emberek,akik sokmindent átlátnak(egész véletlenül talán még jobboldali érzelműek is..ehhem).És kedves kormányunk fél az ilyen emberektől.Minél butább vagy,annál jobb vagy nekik.Ha nem vagy az,akkor az abnormális,beteges,és mindenki nézzen ferde szemmel rád!
Nekem ez a véleményem erről:))


Előzmény: Razorbladekiss (39.)
Gizmoo e-mail | 2003-10-28 15:50:44 | 40.
Úgy + vagyok hatódva, hogy ennyi "sorstársunk" van.:) Mondjuk a francia tanáromnak+az ex feleségének is van piercingje az orrukban + a köldökükben is (asszem). De nekik csak "nem ajánlott" az ilyen cuccos. A biosztanárnőmnek + piros csíkjai vannak a hajában, és még engem baszogat, pedig az enyém csak szimplán fekete!! Ja, az igazgató szakállán meg mindig leellenőrizhetjük az ebédjét! Ez nem szélsőséges??:)
Razorbladekiss e-mail | 2003-10-28 12:54:14 | 39.
a fél iskola színváltós hajjal jár,+ ide piercing oda piercing misspicsák melltartókban és picsaszoknyában járkálnak,és ezt mind elviselik és nem szólnak a tanárok. De viszont a szüleimet és még jó pár gyerekét behivatták hogy kislányuk/kisfiuk túlságosan feketésen öltözködik,és ha lehetne az acéltalpas bakancsomat(így hívta a tanár..a tudatlan)ne hordjam iskolába.De mindezeket nem tartjuk be,de baszogatást rendszeresen kapunk.: )
dead soul e-mail | 2003-10-27 20:36:58 | 38.
épp ez az, az osztályunk kb 60 százaléka szintén festi a haját, akár vadabb, akár természetesebb színekre, mégis épp ezt a szegény, ártatlan gyermeket pécézték ki. pedig ennyi erövel bárkire rászólhattak volna öltözködés miatt, aki mondjuk épp nem matrózingben megsötétkék szoknyában császkál. mindegy, sztem se kéne tiltani ezeket a dolgokat, nem is célszerü...
ja + a piercinget is le kell ragasztani, ha van:)))


Előzmény: Necro (37.)
Necro e-mail | 2003-10-27 20:22:01 | 37.
de gáz!még a festett haj is tilos?! nálunk volt egy csaj,akinek narancssárga haja volt,volt egy,akinek a haja alja zöld volt,volt egy srác,akinek mindig más színű volt(kék,piros,zöld)+ vannak rasztások,+ az egyik oszt.társam kopasz és egyik tanár sem szólt egy szót sem! asszem kurvajó suliba járok:)
és miért kéne rájuk szólni?! sztem,nem baj,ha vki színes egyéniség!


Előzmény: dead soul (36.)
dead soul e-mail | 2003-10-27 20:10:50 | 36.
hát az tényleg túlzás, még a mi sulinkhoz képest is... nálunk épp két hete kapott lebaxást az egyik osztálytársam, mert túl feltünö, 'figyelem-elterelö' (?) a kinézete, azaz: piros csíkok a hajában, fekete ruha, bakancs, hosszú börkabát, és kismillió fából és egyébböl készült nyaklánc. ja és fiú az illetö. az egyik tanárnö meglátta a folyosón, rohamot kapott, és 20 percen keresztül ordibált vele, valamint becitálta az igazgatóhoz. (kérdéses pedagógus gusztustalanul nagy fülbevalóban, ízléstelen ruhákban és hat tonna sminkben feszített.) ö volt annyira normális és nem adott neki igazgatóit:) elég gáz, pláne, hogy a suliban az idén is jónéhány csajt láttam kék-rózsaszín-egyéb színüre festett hajjal, fura, hogy senki nem szól rájuk...

Előzmény: Gizmoo (33.)
haska e-mail | 2003-10-27 20:09:29 | 35.
transzparensekkel az iskola elé kell vonulni, és jó hangosan kiabálni, hogy meghallja a batizandrás vagyki és akkor benne lesztek a fókuszban hogy diszkrimináció az iskolában.

tényleg nagy geciség.
nálunk max a rágót meg a takonylabdát bírták betiltani áltsuliban.
a mostani suli vezetése meg erősen mszp-s (bár politikát tényleg nem visznek a munkájukba), úgyhogy nincsenek ilyen irányú törekvéseik.

nálunk be se tudnák tiltani (pl) a bakancsot mer a suli negyedét akkor ki kéne basz.rintani.

a fekete farmer kinek az érdekeit sérti?


Előzmény: Gizmoo (33.)
Necro e-mail | 2003-10-27 19:52:36 | 34.
Ne már,ez komoly?!És hagyjátok magatokat?!asszem nálunk nehéz dolguk lenne,a fél suli rocker és a fiatal tanárock között is van néhány jó arc...

amúgy a mi osztályunkban a diszkós csajok is jófejek,nem baszogatjuk egymást,elég jóban vagyunk...
úgy tűnik nekem tök jó a helyzetem,még anyuméknak is tetszik,ahogy öltözködöm...mondjuk néha már hiányzik a baszogatás...


Előzmény: Gizmoo (33.)
Gizmoo e-mail | 2003-10-27 17:30:36 | 33.
Bocs, csak idepottyantam valahogy + ha már itt vagyok, én is hozzátennék ehhez az öltözködés - témához, ha ez nem valami "magán-buli" v. ilyesmi. Nálunk a suliban hoztak egy olyan szabályt, hogy "kerüljük a szélsőséges öltözködést"-vagyis nem vehetünk fel arc-piercinget, bakancsot, láncot+fekete farmert, stb. Még szerencse, hogy kirúgás helyett "még" csak szivatást kapunk... És ez nem diszkrimináció??((És még a cigányok panaszkodnak?!?!)
haska e-mail | 2003-10-27 15:40:24 | 32.
a szkúter kinőhető
ötödikben v. hatodikban hallgattam utoljára
na jó, bevallom, szoktam még mostanában is nosztalgiázni néha... FIREEEEEEEEEE:))

haska e-mail | 2003-10-27 15:39:45 | 31.
a szkúter kinőhető
ötödikben v. hatodikban hallgattam utoljára

dead soul e-mail | 2003-10-27 15:36:47 | 30.
úgyis azt hallgat amit akar, ha még nem elég érett az igényesebb zenékhez akkor sztem ne is eröltesd. kialakul magától az egyénisége, ha majd lesz anniyra önálló, hogy a el tudja dönteni saját maga, hogy mi a jó és mi a nem, és nem a barátnöjére fog hallgatni:) basszus én 12 évesen Gorillaz-rajongó voltam:))
amúgy növérem is diszkós, de végülis semmi gond nincs vele, ö elviseli az én Tool-üvöltetésemet, én meg a happy hardcore-t. amúgy normális, nem jár 20 centis sarkú cipellökbe, csak néha tool rózsaszín ruhákat vesz föl, ami az én világomnak kissé durva:)de van amit szeret az alternatívabb zenéken belül is, pl static x.


Előzmény: Razorbladekiss (29.)
Razorbladekiss e-mail | 2003-10-27 14:25:45 | 29.
asszed hogy nem próbáltam vagy 1000szer??? De egyszerűen nem lehet jobb belátásra bírni.mondjuk az osztálytársai rontották el,minden azzal kezdődött amíg a legjobb barátnője nem szerelmesedet bele a szkúterbe aztán meg ő is. Addig viszonylag tűrhető zenéket hallgatott,de utána elfajult a helyzet.
Remélem kinövi.


Előzmény: )csó69 (28.)
)csó69 e-mail | 2003-10-27 14:19:08 | 28.
Hát mér nem neveled a csajt? Ez lehet, hogy egy kicsit a te hibád is. Bezzeg én! Van 2 öcsém (ikrek), aztán olyan kis belevaló rokkergyerekek, hogy csk na!! Pedig a béna osztálytársaik próbálták eltéríteni őket, de nem sikerült!

Előzmény: Razorbladekiss (27.)
Razorbladekiss e-mail | 2003-10-27 13:48:33 | 27.
huhh : )))
Akkor ingyen mozi volt!:)))
Nekem az osztálytársaim ilyenek....mindegyiket egyenként megfojtnám....és bírom amikor azt mondják nekem hogy mért nem a legújabb divat szerint öltözködök.....
A másik meg a húgom.Szégyellem a csajt komolyan mondom 12éves,discós úgy öltözködik mint a lent említett kiscsaj,és akkor még engem oktat hogy hogy fehetek föl bakancsot.hülye kis ribi.
Nem lehet hogy vele taálkoztál a Moszkvatéren?: ))


Előzmény: naillight (24.)
dead soul e-mail | 2003-10-26 21:55:40 | 26.
:DDD de gáz már...:)))

Előzmény: naillight (24.)
haska e-mail | 2003-10-26 20:41:53 | 25.
én a csörrenőst sztorit már hallottam üzleti ügyekről tárgyaló kreol vállakozóval is.

az ilyen ribancok megérdemlik. az összes ilyen ócska LÚZER.


Előzmény: naillight (24.)
naillight e-mail | 2003-10-26 19:11:36 | 24.
wáhh
ez smemi
moszkvan volt hatalmas nagy röhöges

moszkva ter,12eves forma kiscsaj, tűsarkú, párducmintás melltopocska, piros bőr picsaszoknya, legujabb halálmenőőőő mobilt előkapja, es a hihetetlen jo allapotban levo betonutnak köszönhetöen eltanyalt es csuszott vagy 5métert.

másik jó, mellettem áll a buszmegállóban a kiscsaj, előkapja a mobilt:

-"persze szivem, ottlesze..jaj teis hiányzol, hát igen nem volt smemi a tegnapi..."

és akkor eccercsak a kezében megcsörrent a telefon... :)))))))))))))))))))))))


Előzmény: Razorbladekiss (20.)
)csó69 e-mail | 2003-10-26 19:00:20 | 23.
Más téma: a HIM-től az összes albumod +van?

Előzmény: Razorbladekiss (22.)
Razorbladekiss e-mail | 2003-10-26 13:58:31 | 22.
Az bíztos!!! : ))

Előzmény: )csó69 (21.)
)csó69 e-mail | 2003-10-26 13:27:22 | 21.
:)))Az ilyen pillanatokért érdemes élni!!!

Előzmény: Razorbladekiss (20.)
Razorbladekiss e-mail | 2003-10-26 13:06:08 | 20.
jaj a cicababusok : ))) jöttem lefelé az aluljáró lépcsőjén és egy divatpicsa a 2m-es sarkú cipőjében megbotlott és nyalt egyet a lépcsőn. Hatalmas röhögésben törtünk kis, és a hab a tortán még az volt,hogy odaszól a hasonszőrű barátnőjéhez sírva:
-és még a műkörmöm is letört
: )))))ezeken csak röhögni lehet


Előzmény: )csó69 (17.)
Good Charlotte e-mail | 2003-10-26 12:15:03 | 19.
Meg az igy egy idegtépő dolog hogyha valaki egyedien öltözködik és nem csak a (most példának) a Mansonnt meg a most feljövő együttesekért rajong hanem a régebbieket is birja.Őket folyton cikizik mert nem tucat emberke.
Vagy ha valaki nem csak a most divatos cuccokat vesz fel,hanem azt amit 3hete is rajta volt és akkor is lenézik az illetőt.
De tulajdonképpen ahogy szoikták mondani nem a ruha teszi az embert,mégis sokan
ezt gondolják ok nélkül
Nem lhet mindenki tucat!
-----------------------

norrsken e-mail | 2003-10-26 11:16:59 | 18.
ennek az öltözködés dolognak a személyiséghez több köze van, mint a zenéhez (jó esetben :)))))
ezt a csontot már egynéhányszor lerágtuk, de az hogy mindig újra előkerül, nekem valahogy azt jelzi, nagyobb jelentősége van, mint amekkora kéne, hogy legyen...

aki a "normális" dologgal jön, elég szűklátókörű.

)csó69 e-mail | 2003-10-26 10:44:50 | 17.
Én azt birom, mikor még a rokkertestvérek közül is akad 1-2, aki fitymáló pillantást vet rám.Hát bázze!azt megértem, hogy a cicababusok riadtan futnak szét előlem, nehogy a bakancsomal véletlenül a tipegőikre lépjek (s közben arról csacsognak, hogy miért nem tudok én is úgy öltözködni mint más "NORMÁLIS" ember), de hogy még "családon belül" is megy a fikázás!!!Szval már tényleg köpök rá, ki mit gondol!
dead soul e-mail | 2003-10-26 10:31:31 | 16.
köszi:)

Előzmény: naillight (15.)
naillight e-mail | 2003-10-26 09:48:27 | 15.
más szemében a szálkát, sajátban a gerendát se :))))




Előzmény: dead soul (12.)
Razorbladekiss e-mail | 2003-10-26 06:39:00 | 14.
:)))))))

Előzmény: haska (13.)

1  2  3  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.