Click to Visit
Rock - Limp Bizkit
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  

real-b e-mail | 2004-02-27 17:11:19 | 1253.
Hejjó Kedves mátéééééé!

Tood, már ne haagudj azért, amit most irok, de a JÓÓÓ KURVA ANYÁD TE BUZIIIII!!!! PUSZTULJ MEG. OKS????? tood hogy lehet nyomorék gyereket csinálni??? kérdezd meg anyáád, de kis koszos. Pfff, ha én 16 vagok, akkor te meg legalább 8! Öcsém, majd akkor bezélj nekem, ha felnöttél. Én vok a senki??? Okééés. Tood, szegény Bizkorn itt nyomja az igazságot, mi meg itt veszekszünk. Teljesen igaza van, mikor csitit bennünket, meg mondja, h minden szaron felkapja a vizet. De én nem lázattam annyira, mit te. Te egy kis nyomorék vagy, aki télleg csak képen látott pinát. Szzoval te egy szégyen vagy. Sajnálom, h ilyen durva szavakhoz kell folyamodnom, de te egy rohatt kis geci vagy, akitöl nem sajnalok semmit, csak a levegőőt. De azt nagyon. Nem tom, sok hozzád hasonlóó faszkalap miért élvezi azt, h baszogat másokat.... Én bazzeg nem ugy irtam ebbe a forumba, h szittam akárkit iss. Szoval akárhogy iss nézem ti kezdtétek az egészet. És jaaaaaaa..... nagy király vagy, hogy már 3 éve nyomod a forumozást.... hagy gratuláljak ehhez a nagy tejjesitményhez.... És engem ne nézz le te kis kulimájszos bameg!!!! Öcsém, ne aggya neked Isten, h talizzunk személyesen. Figgy. Egy utolsó senkiházi kis rohadék geci vagy, akinek az jelenti az örömöt, h másoknak beszol. Hát jóó!!! Te tudod. De eccer nagyon megfox lepödni.... ja, és nem vallom a csóró utcakölyök style-t, de ha ugy lenne iss, mi közöd hozzá. Öcsém, könnyen beszélsz, miko anyucitol mekkapod a márkás cuccokat, (HA) de majd miko eljön, h te dolgozol meg a saját cuccaidért, akkor magyarázhacc. Lehet király a cuccod, lehet 100ezerbe kerül, de attol még te ugyanaz a patkány leszel. Adok egy tanácsot. DÖGÖJJ MEG!!!!! És pleaz senki ne szoljon meg engem ezért a kis irományért, de az ilyen bunkoknak ezt el kell mondanom. máté barátomnak meg azt javaslom, h nézen tükörbe, ja meg nem toom h látta e már a jay és némabob visszavág c. filmet, de nehogy ugy járjon mint azok a kis majmok, akik megszolták Bobékaat..... te kis csicseriborsóóó!

(máté)PE <<--- A Pe jelzés nem toom mit jelent, de átol PUBLIC ENEMY lesz. Koszos kis kulimájszos. Végeztem veled..... Lécc ne irjjj.... _Haggy minket békén. geci, geci, geci. Ja, ha esetleg meg akarnád dumálni a dolgokat, akkor irj egy mailt, és felölem talizhatunk. de vigyázz, a Borsodiak nem ma kezdték.

Csákó te kis koszos!!!!!4


Előzmény: (máté)PE (1248.)
Thomas e-mail | 2004-02-27 11:26:32 | 1252.
Szeretem a keményvonalas LimBi-rajongókat :)
gubee*7 e-mail | 2004-02-26 23:45:10 | 1251.
pontosan azokat a válaszokat adtad amiket vártam tőled.ebből is csak az láccik mekkora egy szürke kis kosz vagy.hogy én még csak most járok ide?te meg már három éve?nos akkor mi van te szar.basszam hanyatt magam mert te már 3 éve idejársz?ki a fasz kérdezte és ki a faszt érdekel mióta jársz ide?
arról meg hogy mennyit dux vagy mennyit nem,arról csak annyit hogy ilyen dumát hogy"többet dugtam mint te valaha fox"..nos
1.ilyetr azok mondanak akik nőt még csak fekete fehér képen láttak meztelenül
2.a kezed nem számít dugásnak..bár nálad kitudja?!
nemtom kinek képzeled magad hogy itt osztod a népet.előbb mutasd meg hogy mit adtál vagy mit nyújtottál hoghy belekötsz akárkibe..az hogy 3 éve ide járssz hidd el rohattul nem érdekel senki..
hogy felnéznék rád??hmm...tesókám ha így lenne akkor elmondhatnád magadról hogy vmit már elértél az életben..
és mi a faszér mondod állandóan hogy "elképzel ezt ,meg elképzelem azt? várj már rájöttem ...mert csak egy idióta patkány vagy aki egész nap képzelődik és a számítógépe előtt éli ki magát..ha már máshol nem tudja.. eccerű a helyzet..ha nem szereted a limpet akkor húzz vissza anyádba vagy meg sorakozz be a többi idióta mögé.de ne várj sokat nem fox kitűnni közülük..és az azér már elég nagy szívás..ennyit rólad..

(máté)PE e-mail | 2004-02-26 22:21:15 | 1250.
Már el is képzeltem ahogy Bizkorn a 30 éves,kétgyermekes családapa,fején megfordított piros baseball sapival, kezében öngyújtóval énekli a Behind Blue Eyes szövegét,és mellette a sok 15 éves:))
Nem lesz ez kicsit égö kiruccanás Bizikém?:))))))


Előzmény: BizKoRn (1240.)
(máté)PE e-mail | 2004-02-26 22:13:24 | 1249.
Mégvalami,téged nem utálunk,szóval ne is álmódj róla hogy topicot nyitunk a kedvedért.Téged szimplán csak lenézünk,akkora szánalom vagy hogy azt sem érdemelnéd meg hogy leköpjelek te SENKI!

Előzmény: real-b (1245.)
(máté)PE e-mail | 2004-02-26 22:07:52 | 1248.
na figyelj kis 16 éves!te vagy az a tipikus hangember,akinek a legjobban nevetünk a beírásain.Nekem azt mondod kis koszos,holott te vallod a csóró utcakölyök style-t nem?



Előzmény: real-b (1245.)
(máté)PE e-mail | 2004-02-26 22:00:23 | 1247.
"te beszélsz róluk és nem ők rólad"
Akkor ezek szerint fel kéne rájuk néznem?Látod megérte beírnom,máris felnézel rám,mert rólam beszélsz,köszi!A másik,itt a fórumon még rólad nem hallottunk pl(kiafasz vagy te?),én még csak 3 éve írok be,nembaj.Úgyhogy aki beszolhat bárkinek az csakis én vagyok!
Mellesleg töbször dugtam mint te valaha is fogsz te szardarab.


Előzmény: gubee*7 (1239.)
BizKoRn e-mail | 2004-02-26 16:30:34 | 1246.
szerintem felesleges kiakadni minden iráson de te tudod!én azt javaslom gyere el erre a koncertre de azér éléj is elötte rendessen:)!
real-b e-mail | 2004-02-25 18:55:25 | 1245.
Hi, ugy mindenkinek!

Aki nem ismer engem, kiméljen attól, hogy megjegyzéseket tesz rám. THX. Nem tudom, mennyire lehet megismerni az embert az irásai alapján, de ha ti ebböl engem megismertetek, akor fúúú, ti valami isteni képességekkel vagytok megállllldva. Egyibkint meg ha igy meg lehet ismerni egy embert, akkor én egy jó pár faszkalapot megismertem. De én vagyok annyira hülye, hogy azt mondjam, ÁHHH, BIZTOS NEM OLYANOK. Ezek ITT RENDES GYEREKEK VALÓJÁBAN, CSAK SZEGÉNYEK BIZTOS UNATKOZNAK. Én iss ugy kezdtem.. Mikor elöször irtam ide, unatkoztam, és véletlenül találtam ide. Már ha mondom LB a téma, irok pár sort. De akkor hirtelen jött a sok másik unatkozós emberke, akik nem tudtak mit kezdeni magukkal, és gondolták ök is irnak ide. De ez nem az a hely. Ja, és ha szidni akartok, azt akkor E-Mailbe tegyétek, szegény Limp Bizkit fórumot hagyjátok ki ebböl. Jóó rendben, én iss hibás vagyok itt a dolgokért, de azért ne a szegény forumot büntessük azzal, hogy egymást szidjuk. Right??? Vagy nyissatok egy uj fórumot, "Mennyire utáljuk Real-B - t", és ott irkáljatok ilyeneket rolam. Még el is fogom olvasni, mert legalább jóókat nevetek rajta. Oksa! THX....

Ui.: Örömötökre, nem tudom gyakran látogatni e szent helyet, mert van más dolgom iss, de mikor van szabadidőm, jövök, és sasolok. HEHEHE!
-------------------------------------------------

Privát e-mail cimem realb@freemail.hu
oda várom kedveskedö leveleiteket.
CSAO AllZ!

Stand up for your RIGHT!!!!!!!

real-b e-mail | 2004-02-25 18:43:08 | 1244.
hi dzsoni!!!

fúúúúúú! halod. ezeket mind magadtol találtad ki, vagy olvastad egy "hogyan legyünk seggfejek" könyvben. Jaaaaa... Hát a kakaóó elég meleg volt, meg is ittam frankón. És tood, most iss kakaót iszom, miközben épp neked irom e remek sorokat. Hát neked MEG MIJA FASZ BAJOD VAN????? Biztos unatkozol, és már nem tucc mit csinálni, miközben kitalálod e remek szerzeményeket, és fárasztasz vele engem. Lécc ne tedd. Egyibkint látom, h nagyon értelmes ember vagy. Hisz nem mindenki tud ilyen frankóó szakszavakat használni mint te. Maszturbálj..... Ohh mij csodás szóó ez. De ami azt illeti, lehet rád iss rádférne, valamivel le kellne vezetni ezt a rengeteg feszültséget, ami felgyülemlett benned. Biztos sértette a nézeteidet az, amiket eddig irtam. Egyébként edig nagyon remélem, h sértette. Gurulj már arréb vagy pár fórummal. THX!

Ui.I Keep Walking!


Előzmény: johnny (1229.)
real-b e-mail | 2004-02-25 18:36:23 | 1243.
Haller TE nagy és igazságos SÖTÉT LORD!

Köszönöm a remek szavakat, melyekkel engem illettél. Igazán megtisztelönek érzem magam, mióta tudatosult bennem, h Én hiányoztam azt életedböl. Ez szép.. Ez teccik. Na béke legyen veled. És pleaZ te iss hanyagolj. Oksa??? Na csááááá!!!


Előzmény: Dark Lord (1228.)
real-b e-mail | 2004-02-25 18:33:22 | 1242.
Szevasz tomasz!

Jóóó, rendben! A te kedvedért megteszem. Ja, meg még valami. Ezt el kell mondanom. Oh mily fantasztisse beszolásaid vannak neked. Naon kreatív gyerek vagy te halod. Nah hát aszondom neked is, csak ugy mit annak az incubusnak, h
GYERÜNK, HAJRÁ, SZOPASSÁTOK A NÉPET, FIKÁZZATOK LE MINDENKIT, EZ AZ! NAGY KIRÁLYOK VAGYTOK HALLJÁTOK. Hmmm.... És meg nekem dumáltok. Jó, rendben, és igazából OKKKKÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!


Előzmény: Thomas (1226.)
real-b e-mail | 2004-02-25 18:24:37 | 1241.
Szevasz te inkubátoros matyi!!
Te dumálsz nekem???? Pusztulsz te kis koszos. Szoval honnan iss veszed, h legyláznál?? Figgy. Még nem taliztunk, nem mondom, h legyaláználak, de szintem te se nagyon verd a nyálad. Right?? Figgy! Én leszarom, h mit gondolsz, de azért tök jóó, h itt irkálsz nekem. Felviditaszz! Ja, meg még valami. Nem tudom, h honnan veszed, h egy senki vagyok. De végülis szived joga azt gondolni, amit akarsz. Eddig OK???? Az, meg h meek e a koncertre, majd meglássuk. Addig élni is kell, de ha élek, elmegyek. És leszarom, h elhiszed e..... Szoval Pleaz, ne fárassz! THX!!!

>real-b


Előzmény: INCUBUS-Máté (1224.)
BizKoRn e-mail | 2004-02-25 17:04:55 | 1240.
mennyire igazad van Gub7
gubee*7 e-mail | 2004-02-25 00:47:51 | 1239.
INCUBUSmáté.először szólok hozzád és utoljára.az egy dolog hogy lehordod a limpet.a te privát szuverén magán véleményed.de azt azér soha ne feledd hogy még mindig te beszélsz róluk és nem ők rólad.egy olyan ember hord le egy olyan embert,vagy embereket akiről még szart se hallottunk és nem is hiszem hogy fogunk.ha nem írnál be ebbe a fórumba akkor a jelenlevők egész életükben nem is tudnának szánalmas létezésedről.szóval ha le akarod hordani a limpet akkor csak gyerünk de mint imént is elhangzott ,soha ne feledd hogy te beszélsz róluk és nem ők rólad..
ennyit rólad..az meg hogy itt fenyegetőzöl hogy ezt vernéd szét meg azt,nos azt mondom mindenkinek ki kell valahol élnie elfojtott indulatait vagy gondolatait.bár leggyakrabban az ilyenekről derül ki hogy csak egy idióta könyvkukac akinek még nem volt orgazmusa és interneten adja ki magából a hormonjait.de nem akarok bele menni ,ez a fórum nem erről és főleg nem RÓLAD szól.

BizKoRn e-mail | 2004-02-24 16:03:24 | 1238.
AKIK LEMARADTAK ROLA ÉS ÉRDEKELTE VOLNA ÖKET AZOKNAK.............. :)
Sick Of It All koncertbeszámoló

Végre, hát ezt is megértük. Február 23-án &#8211; fennállása során először &#8211; kis hazánkban koncertezett a a hardcore műfaj egyik ikonja, a Sick Of It All. A csapat nem hazudtolta meg önmagát és egy fantasztikus koncertet adott az A38 állóhajón.
Számtalan öröm érheti a lelkes zenerajongót, az egyik legnagyobb azonban az, amikor az egyik kedvenc bandáját láthatja élőben. Végre Magyarországot is elérte a New York-i Sick Of It All európai turnéja. Jó sokat kellett erre várni, de megérte: ritka jó hangulatú koncertet adtak a srácok. A két előzenekar valóban betöltötte a funkcióját: a publikum már alig várta az este fő produkcióját.

Az első csapat a Bleeding Through volt, akik az igazat megvallva nem nagyon találták a közös nevezőt a közönséggel. Zenéjük meglehetősen eklektikusnak bizonyult, hiszen a fogós riffek és hardcore-motívumok mellett néhol még a göteborgi dallamos death metal hatását is fel lehetett fedezni zenéjükben &#8211; mindez megspékelve egy black metalosan kifestett kigyúrt énekessel, meg egy kéjbordás csajszival&#8230;elég ennyit róluk.

A második együttes a Most Precious Blood volt, New Yorkból. Hát, ők sem váltották meg a világot zenéjükkel, bár az tény, hogy stílusban közelebb álltak a Sick Of It All-hoz. Egyszerű ám szigorú hangzásukra is jobban vevő volt az ekkor már tekintélyes létszámú közönség. Azt azért érdemes megjegyezni &#8211; rosszindulat nélkül &#8211;, hogy a frontember úgy nézett ki, mint egy kicsi és duci David Hasselhoff. Ja, és az egyik gitáros itt is csajszi volt.
Ezután pár perc pihenés következett. Ekkorra a hajó már zsúfolásig megtelt &#8211; bár a bejáratnál ki volt ragasztva egy papírdarab, amelynek tanúsága szerint a koncertterem maximális befogadó képessége 300 fő, szerény becslések szerint voltunk 500-an is (gyakorlatilag egy tízforintost is nehéz lett volna leejteni), és akkor még nem említettük azt a tekintélyes létszámú tömeget, ami a bejáratnál rekedt. Mielőtt azonban a legcsekélyebb szánalmat is érezhettük volna velük kapcsolatban, elsötétült a színpad, hogy aztán a következő pillanatban berobbanjon a hardcore műfaj egyik legnagyobb élő legendája, a Sick Of It All, élén az élőben is király hajviselettel bíró gitárossal, Pete Kollerrel.

A hajó valósággal szétrobbant, az emberek megőrültek és olyan pogózást, ugrálást és stage-diving-ot mutattak be a koncert alatt, amit ritkán tapasztal a laikus. A zenekar pedig végig óriási intenzitással vezette elő a legnagyobb nótákat. Szemmel láthatóan a srácok is élvezték a koncertet, hiszen szinte végig mosolyogtak és &#8211; természetesen a dobos Armand Majidit leszámítva &#8211; valósággal felszántották a színpadot.

A banda legutóbbi két stúdióalbuma nem sikerült olyan jól, talán ezt a fiúk is érezték, mert nem is nagyon erőltették azokat. Ehelyett volt itt kérem szépen Step Down, Sanctuary, Scratch The Surface, Just Look Around, Call To Arms, Built To Last, My Life, de még az 1987-ben megjelent legelső kislemezen szereplő Friends Like You is &#8211; felsorolni is nehéz lenne a jobbnál jobb nótákat. És mindez fáradhatatlanul, közel egy órán át. Csoda, hogy a hajó nem süllyedt el.

Aztán sajnos minden jónak vége szakad egyszer, legnagyobb bánatunkra ez alól ez a buli sem volt kivétel. Mind a csapat, mind a közönség kitett magáért, így talán nem hiú remény abban bízni, hogy a jövőben Magyarország állandó helyszíne lesz a Sick Of It All turnéjának

BizKoRn e-mail | 2004-02-23 16:45:43 | 1237.
mennyetek amire szeretnétek ez a lényeg!mindenkinek ezt ajánlom:)
Bill e-mail | 2004-02-22 22:48:36 | 1236.
Erről van szó:) Már csak pár óra!!!

Előzmény: Thomas (1235.)
Thomas e-mail | 2004-02-22 18:55:51 | 1235.
Gyere inkább Sick Of It All-ra. Ők legalább megérdemlik a pénzt... :)

Előzmény: szpa (1230.)
BizKoRn e-mail | 2004-02-22 16:54:18 | 1234.
szerintem ne szégyeld magad!nem kell mindenkinek megfelelni ,mindenkire hallgatni!ha akarsz gyere!ha nem nem!www.bigdumbface.com
INCUBUS-Máté e-mail | 2004-02-22 12:35:04 | 1233.
szégyeld magad

Előzmény: szpa (1230.)
"WesBuzi" e-mail | 2004-02-21 21:35:34 | 1232.
Ti megőrültet. Miért veszekedtek?
Wes Borland 4ever!!! Mike is jó, csak furán adja elő a régi dalokat. Én nem megyek ki, mert nincs rá pénzem. Csóró vagyok. Aki nem szereti a Limp Bizkitet vagy a Limpbizkitet az miért szól bele?
Nézzétek meg a www.bigdumbface.com-ot, nagyon jó!!!

"WesBuzi" e-mail | 2004-02-21 21:35:17 | 1231.
Ti megőrültet. Miért veszekedtek?
Wes Borland 4ever!!! Mike is jó, csak furán adja elő a régi dalokat. Én nem megyek ki, mert nincs rá pénzem. Csóró vagyok. Aki nem szereti a Limp Bizkitet vagy a Limpbizkitet az miért szól bele?
Nézzétek meg a www.bigdumbface.com-ot, nagyon jó!!!

szpa e-mail | 2004-02-21 19:52:19 | 1230.
asszem én is ficcenek a Bizkitre.
CSak a korai albumait szeretem de meg kell őket nézni nem hiszem h minden évben eljönnének.

johnny e-mail | 2004-02-21 00:07:28 | 1229.
Neked meg itt mi a fasz bajod van?!Nem volt elég meleg a reggeli kakaó?!!Maszturbálj inkább,ahelyett hogy fórumokba írkálsz!

Előzmény: real-b (1222.)
Dark Lord e-mail | 2004-02-20 21:51:29 | 1228.
na már csak te hiányoztál az életemböl....:DDDDDDD

Előzmény: real-b (1205.)
BizKoRn e-mail | 2004-02-20 17:17:11 | 1227.
ebben van valami igazság :)
Thomas e-mail | 2004-02-20 11:39:55 | 1226.
Remélem szénné égsz, ha majd egyszer nagy leszel és visszaolvasod a beírásaidat... :)

Előzmény: real-b (1222.)
INCUBUS-Máté e-mail | 2004-02-19 21:54:30 | 1225.
ja,és nem mész limp koncertre tuti

Előzmény: real-b (1222.)
INCUBUS-Máté e-mail | 2004-02-19 21:52:37 | 1224.
hehe,te egy senki vagy!Ha találkoznánk magaláználak,te kis takony!

Előzmény: real-b (1222.)
BizKoRn e-mail | 2004-02-19 16:44:09 | 1223.
aki szereti a Bizkitet és tuti ujj infokra is kiváncsi az ide jöjjön ha akar!ennyi!http://limpbizkit.uw.hu/ !én sosem gyülölködtem még senkivel!
real-b e-mail | 2004-02-19 09:28:57 | 1222.
Haller AllZ!

IGEN! Végre! Szoval Gubee*7 és Bizkorn is megmondja az igasságot. És a többieknek ennyit : Pusztulsz gurulsz kulimájszos :DDDD
Tood (nem limp rajongoknak mondom) én ugfy vagyok vele, hogy :
"fiú vagy lány vagy nő vagy férfi
idős ember vagy nyugdijjas néni
kisiskolás vagy pólyás csecsemő
a világon itt mindenki egyenlő
szerecsen sárga vagy kulimájszos
nem számit ha ilyen vagy barátom
anyagi helyzeted vagy vallásosságod
senkit sem érdekel a hovatartozásod"
ezt érthetitek a zenére isss!!! KLeszarom hogy ki mit hallgat. Mert egyibkint a facom kivan a sok gyökérrel, aki csak fikázni tud. Egyet kérek töletek, (amit persze kértem már máskor is), ne itt gyökérkedjetek!!! Van egy ismerösöm, aki azt mondta nekem, hogy utálja a Gyürük Urát, meg se nézné soha, de addig mondta a magáét (én persze csak hallgattam) hogy kivürröl fujta az összes szereplö nevét. Na lehet ti is igy vagytok?? Itt dumáltok, de otthon a LIMP-re veritek a faszotokat! Na csao Béybeeeeeeee!


Előzmény: gubee*7 (1221.)
gubee*7 e-mail | 2004-02-18 01:39:59 | 1221.
gyerekek ..de most komolyan..azért egy picit figyeljünk arra hogy ,hogyan és hogy főleg mit írunk be ide..ennyi erővel elhitethenénk az országgal hogy elvis ingyenkoncertet ad egy héten keresztül..szal az ok hogy beírsz ide hentes infókat,csak előbb győződj meg róla hogy mennyire hiteles az infód.most gondold el hogy ha esetleg vki bejön elolvassa ezt ,eljön a koncira és "csak "limpet kap:)..annak micsoda lelki sérülést okozol :))))))))
nah jó abbahagytam.. béke a seggetekkel

BizKoRn e-mail | 2004-02-17 17:10:24 | 1220.
és persze hogy megyünk koncertre
BizKoRn e-mail | 2004-02-17 17:08:32 | 1219.
http://limpbizkit.uw.hu/ !ide jöjjön mindenki aki szereti a Bizkitet!én is kiváncsi lennék hol lehet ilyen infokat öszeszedni hogy a Linkin meg a Mudd lenne az elözenekar!ilyen iq harcosok futkoznak az utcákon?ez elszomorito:( !remélem mindenki halotta ma a rádioban a Limp-et a Petöfibe!zsir volt
gubee*7 e-mail | 2004-02-17 02:25:59 | 1218.
helihóó..még mindig megtudnak lepni az emberek komolyan..ha tudnám hogy ti honnan szerzitek az infkat...mert hogy a limpbizkit.uw.hu-ról nm az biztos..
nos ..a limp előzenekara a revolution smile lesz.a puddle of mudd biztos nem mert wes és fred most vesztek össze.a linkin park meg biztos hogy nem ..azér a linkin nem egy olyan banda hogy bárkinek az előzenekara legyen.bár én nem szeretem őket,de azt elismerem hogy a az LP is egy nagy banda.ehez kétség nem fér
jah arról meg hogy lesz e elől hely...nos BizKoRnnal gondoskodunk róla hogy legyen...
mindenkinek csak azt tudom ajánlani hogy gyakran látogassa és regisztrálja magát a limpbizkit.uw.hu -n és akkor tisztában lesztek a legfrisebb hiteles információkkal.ugyanis gubee apátok és a többiek mindig napra készek. its limpbizkit baby

Hentes e-mail | 2004-02-16 20:06:19 | 1217.
Halló
Újabb nap, amikor a Limpbizkit.com szervere javítás alatt.Bekapták ezt a mostani férget. jah.. még 36nap a kontcertig, de sajna befuiccenthet az hogy távo llesz csak hely. Előzenekar úgy hallottam hogy vagy a Puddle Of Mudd vagy a Linkinpark lesz -az utóbbit nem hiszem-.
Amúgy ki jön majd koncertre?

BizKoRn e-mail | 2004-02-12 15:46:57 | 1216.
én is mindigis ezt szajkoztam akinek nem tetszik az ne halgassa vagy ha mégis akkor utálja nyugodtan:) akinek tetszik az meg halgassa és szeresse ha akarja!ennyi
gubee*7 e-mail | 2004-02-12 03:25:52 | 1215.
jah még vmi...haska bakker remélem ez volt a maximum..csaknem tudsz még ettől jobban túl tenni magadon ugye???nyugtass meg kérlek..akkor hugyozott le téged fred amikor én seggbekúrtam őt miközben énekelte fel a lonely world-üt...
pffffffffffffffffffff...nagy az isten állatkertje

gubee*7 e-mail | 2004-02-12 03:19:59 | 1214.
szevasztok...bakker ez a téma mindig friss és új lesz??mármint hogy ki utálja és ki szereti a bizkitet..nos mind2 táborhoz van mondandóm..nos ti akik szeretitek a limpet(természetesen közétek tartozok én is),nos mi a francér erőlködtök??én már megtanultam azt amit meg kellett.és ez nagy igazság,mármint az hogy a limpbizkit a világ legjobban utált bandája..és ez így nagyon helyén is van..ki a francot érdekel ha eccer te szereted nem??és ti akik nem szeretitek ..nektek is ugyanezt modnom..tudjuk amit tudtok..de azt meg ti tudjátok hogy mindekt meg abszolúte nem érdekel..ha nem hallgatjátok hát nem..magatokat fosztjátok meg....de viszont azt soha ne felejtsétek el hogy még mindig ti beszéltek róluk és nem ők(limp) rólatok..és ugyanezt mondom a köcsög kritikusoknak..miben más egy kritikus mint én?én azt mondom hogy jó a limp ő meg azt hogy nem?és azér mert őt többen ismerik akkor neki van igaza??pffffffff hát legyen...legyen vele boldog..
hell

fugger e-mail | 2004-02-11 12:24:31 | 1213.
Hi!!!
Február 14.-én,

MIND THE GAP
Sammy Sosa

koncert lesz a Marco Poloba!!!!!!!!

kezdés: 20h-kor mert 22-kor vége kell lennie a koncerteknek.

Utána Dj: Súly Gyuri
belépő: 600Ft

Marque e-mail | 2004-02-10 22:15:11 | 1212.
pihi.
nyuxik a beteg :)


Előzmény: FxS (1209.)
szpa e-mail | 2004-02-10 19:59:44 | 1211.
oké nyugi ...
:o)


Előzmény: FxS (1209.)
BizKoRn e-mail | 2004-02-10 17:53:57 | 1210.
az egyik legjobb
FxS e-mail | 2004-02-10 07:48:47 | 1209.
Wess megszédulhet veletek egyutt, a limpbizkit a legjobb!!!!!!!!1 és Mike Smith jobb wess-nél is


Results may vary!!!! Március23....én ott leszek!

Ok a legjobbak, és mindig is azok lesznek,kifejezik érzésuket ezzel a ********* világgal kapcsolatban,mert valaki ki kell mondja!!\



Az LB alegeslegjobb!!!!


Előzmény: Elenios (9.)
BizKoRn e-mail | 2004-02-05 15:47:25 | 1208.
én ottleszek a Bizkiten
Rolchi e-mail | 2004-02-05 12:33:08 | 1207.
:)))))))) Ez egy dolog,de ettől még ugyanúgy nem tud énekelni..csak próbálkozik :))
valentin e-mail | 2004-02-04 20:57:19 | 1206.
Hát nem lefogyott az a görcs? Mostmár basztatni sem lehet, hogy kövér! Ejnye!
real-b e-mail | 2004-02-04 17:53:37 | 1205.
CSÁCSUMICSŐVÁZLÉCC!

Fúúú! Nehari, hogy igy köszöntem. :-D De tod, ez van. Amugy meg ha más nem ut eszembe, hm.... háturról teszem be! (neked jah)
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Izéé-mizééé tikk-takkolós bityuszka! De! Megkésve bár, de itt a válaszom mindenkinek, "aki azt hiszi hogy kemény" : nincsen számotokra többé sütemény! :-DDDD Csirkék! Egy a lényeg, bránermájszter! Tuggyyááttookk! Az a nagy hejzet, h 1-2-3-4, te kis buzi hováá mégy? Nem mész te messzire. Csak britnííí szpíírsz koncertre! 1-2-3-4 Te király gyerek hová mégy? Nem megyek én messzire, csak LIMPBIZKIT koncertre! Ennyi! Csááá!


Előzmény: Dark Lord (1189.)
BizKoRn e-mail | 2004-01-30 15:14:14 | 1204.
Fred Durst dühösen javította ki azokat az újságírókat, akik azt közölték olvasóikkal, hogy a sztár fia a 25 éves Playboy-nyuszi, Jennifer Rovero. A Limp Bizkit frontembere a csapat hivatalos honlapján követelte a helyreigazítást, mondván a kis Dallas anyjának Jennifer Thayer a neve. &#8222;Ez is csak azt mutatja, hogy ezek az anyaszomorítók még arra is lusták, hogy egy viszonylag könnyen megszerezhető információ után kutassanak.&#8221; &#8211; írta Durst, majd hozzátette, hogy soha nem kapja fel a vizet, ha buta pletykák terjengenek róla, de a gyermeke anyja megérdemli, hogy a nevét helyesen írják le.

És milyen igaza van!
ÉBRESZTÖ NEMSOKÁRA KONCERT:)))


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.