Click to Visit
Rock - hippi-avay éljanek a '70es évek!!!(még talán a 60a
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  

Deadhead e-mail | 2005-04-18 16:06:00 | 124.
Ja hát van mindenféle de legalább vannak akik ismerik a dolgokat.
Pécsen most nagy hippi parti lesz csütörtökön!!
A Föld napján rendeznek össznépi hozotthangszeres dobolós gitározós zenélést a Mecsekben!!Feltéve hogy nem fog szakadni az eső bár akkor fedett helyen lesz a Dantéban.
Ha esetleg valaki erre jár vagy ilyesmi..

Azért csak hallgassanak az emberek(mármint a hippi szerű emberek) Jeffersont,Donovant meg Grateful Deadet mert akkor kimarad egy nagyon fontos része az életérzésnek:a hippik zenéje a San Franciscoi hang!!

A goa egyébként az az ami elektronikus es pszichedelikus?

BÉKE e-mail | 2005-04-18 12:18:29 | 123.
ehh:D ez jó.
Egyébként, sztem egy hippinek ne legyen má kopasz feje:D Hacsak a tetvek meg enm ették róla az össze hajat..hajt..hajat..jól ragoztam?:D
Jaaahj, ha majd nyár lesz:))))

SunshineSuperman e-mail | 2005-04-16 20:27:29 | 122.
Ja.

Én ma láttam 3 igazi nem tizenéves hippit. Ezt onnan tudom, hogy ezek szoktak ott dobolgatni a Nyugatinál, és amikor a dobszó elhallgatott, akkor megláttam őket. Az egyik legény az kopasz volt és teljesen tuc-tuc fej. A másik az narancsszín rongyos cuccokat viselt és el volt törve a lába (de csak az egyik). Volt még egy raszta csaj is, akinek olyan lelakott feje volt, hogy remélem, nem olvassa ezt a topicot. :))) Aztán ezek mind beszálltak egy ezüstmetál színű kombi autóba és jól el is mentek vele.

Hát nem tudom. Itt már szerintem nem nagyon fogunk Jeffersonos, Donovanes etc. tömegeket látni, mondjuk biztos nem is bírnánk őket, úgyhogy én bőven beérem azzal, hogy sok minden belefér, és a goa nagyon nagy császárság, de asszem, még mindig túl sok a kirakatrésze a dolognak...

...kedvenc multikulti aforizmám:
"Tavaly nyáron vettem gördeszkát és deszkás lettem,
jövő nyáron veszek dinamitot és terrorista leszek!"

:)))

BÉKE e-mail | 2005-04-15 16:59:20 | 121.
végülis mindenhez kell lelkesedés, meg kell valamit követni...de tényleg elég gáz, hogy a hippiket a tucc tuccal hozzák össze...meg az is gáz, hogy ha van egy tarisznyája egy csajszinak, és mondjuk rá van írva, hogy peace, akko már sziszi hogy húúúúdenagyonaltervagyoooook, één vagyok a hippi..höh:)
SunshineSuperman e-mail | 2005-04-13 19:13:23 | 120.
És biztos az összes ember, aki felvesz valamilyen divatos külsőséget, baromi egyéninek érzi magát... nyilván ez egy életkori sajátosság. Én egyébként nem hiszem, hogy akkora divat lenne, most is olyan lehúzás volt a matula.hu-n, hogy még.

Mindenesetre virágokat a hajba!

Stradlin e-mail | 2005-04-13 16:43:16 | 119.
Jaj, hát a lelkesedés elengedhetetlen:) Beszerveztem egyik bnőmet társszerzőnek.
Ma voltam antikváriumban, és beszereztem az Elhagyott a közérzetemet és a Sírig tartd a pofádat. Már mindegyiket olvastam, de eddig a bnőmet zaklattam havonta, h adja még 1x kölcsön...mostmár megvan a sajátom:) Meg beszereztem 50!!! Ftért egy könyvet, ami szintén hasonló témájú, még nem volt időm beleolvasni..


Előzmény: Deadhead (118.)
Deadhead e-mail | 2005-04-13 15:55:16 | 118.
Nagyon lelkesek vagytok a könyvvel kapcsolatban, remélem kitart végig.Egyébként szerintem az összes mozgalom "elkonzumosodott" már nagyrészt, ugyértem hogy az emberek nagy többsége nem tudatos csak külsőségeiben és felületesen ismeri a csoportját.Ez fokozottan igaz a hippiségre!Szinte minden kiscsajnak(főleg nekik) van egy olyan korszaka amikor hippi szimpatizáns talán mert sokan a mai diszkós életérzéssel hozzák rokonságba sajnos bizonyos felületes tulajdonságok miatt.
De persze a keménymag mindenhol ottvan lásd(lsd) mi...:)))

Balaton is kiráááály"!!!

SunshineSuperman e-mail | 2005-04-12 15:50:50 | 117.
Hát tényleg felháborító. Egy hippinek mindig legyen ideje. És egyetlen napot se dolgozzon az életben... :)))
BÉKE e-mail | 2005-04-12 14:38:50 | 116.
hümm..jaj, már megint olyan sokmindent kell feldolgoznom:D..nem baj ám, jó, hogy legalább ez a fórum nem hal ki.
SZÓVAL: A Balaton jó hely:)Persze nyáron.
Még1szer:az Utcazene Feszt. júli.16-20. KÉÉÉrlek gyertek eel!!!!!! :)))) naa naaa léccííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí:D olyan jó volt a tavalyi is...áááh..:/ nyah..ott filmezhetünk is:)
Ezek biztos jó filmek lehetnek..mármint amiket Sunshine leírt..asszem ő írta:)
na nekem rohannom kell..nincs időm, írni..ez komolyn mondom felháborító..az embernek még egyhelyben ülni sincs ideje..!?...:)
áhh..kezdek hasonlítani öreganyámra,,:)

Stradlin e-mail | 2005-04-11 17:49:46 | 115.
Nah, ezeket a filmeket meg kell néznem:)
A könyvet meg elkezdem, azt lesz, ami lesz...max marad nekem egy szép nyári emlék...ahogy leszólítgattam az embereket:)hehhe... Meghát nem is tudom, ha el is készülne, és olyan lenne, hogy lehetne kiadatni...De már 1ik bnőmmel megduméltam, h ő készíti bele a grafikát, lesz egy jó kis fotó a elején...:) Ha vmit a fejembe veszek..huhh:)
A Balcsi kb 2 óra nekem...


Előzmény: SunshineSuperman (114.)
SunshineSuperman e-mail | 2005-04-11 17:23:41 | 114.
Azt hiszem, a '60-as években még volt közös cél (politikai tiltakozás), most meg nem nagyon. És sokkal lustábbak az emberek és sokan azt hiszik, hogy a világ nagy dolgai a Tescoban történnek.

És amikor az egyik kinövi a PVC dzsekit, a másik mondjuk a Nike trenyát, a harmadik meg a búzavirágkoszorúját, és jólneveltek lesznek (vagy nem), munka, család etc., akkor már tényleg rá is jönnek, hogy azonosak a céljaik: kaja, pia, fűtés, ilyenek, de ezt akkor már nem tudják megoldani, csak egymás ellenében, mert nem tanulták meg, hogy kell... és akkor ez az élet.

Különben tényleg érdekes lenne összehasonlítani régi és új riportokat, hogy mennyire tudatos a gyerek, mennyire ismeri az adott csoport mitológiáját és hogyan fogadja el a környezete ezt a szerepet. Nekem az a hipotézisem, hogy minél elfogadottabb egy ilyen mozgalom, annál hígabb. Milyen lenne már, ha mindenki hippi lenne, te jó isten, itt, ebben az országban... de akkor legalább örökre! :)))

Szerintem elég sok olyan kamaszlázadásos film készült nálunk a '60-as, '70-es években, ami inkább a táncdalfesztiválos kultuszkör, de a hangulata megvan. Ilyenek, hogy Szevasz, Vera, Sípoló macskakő, Petőfi '73, Szerelmes biciklisták, Nyáron egyszerű és még egy csomó más. Filmmúzeum!!!

A Balaton egyébként mintha mindannyiunktól hasonló távolságra lenne, nem?

Deadhead e-mail | 2005-04-11 16:43:08 | 113.
Igen tényleg országos hippik vagyunk!:)
A veszprémi azért dolog az nagyon jól hangzik tényleg!És úgy tudom hogy az idei Efott Velencén lesz-amire majdnem tutira megyek-asszem kb. olyan körül mint ez úgyhogy megfontolandó hogy "átcsövezzek" oda...
De ha ott is leszünk hogy találjuk meg egymást?:))

Én egyszer gimiben írtam a hippikről cikksorozatot az iskolaújságba amit senki sem értett mert olyan dolgok voltak benne amit senki sem ismert.Mint pl.a Jefferson vagy Bob Dylan(igen igen ez nem vicc..) az eszmékről szóló részt meg aztán teljes birkaképpel fogadta az emberek 70 százaléka.Aztán mikor én már elkerültem onnan az másik évfolyam folytatta a sorozatot és beírták hogy a Jim Morrison volt az igazi hippi!!!???!!!Na ezt má értették mer öróla má hallottak..

De a könyv dolog jól hangzik végülis, biztos érdekes lenne bár nem sok értelme lenne.Bár végülis arra kiváncsi lennék hogy hogyan változtak az egyes irányzatok az idők folyamán.Másképp mondva hogy a mai pl.punkok mennyit tudnak arról hyogy mi is (volt) a punk valójában...

Á tényleg jó lenne ha megint mindenkinek minden fiatal ahaverja lenne holmi irányzati ellentétek nélkül...

Széltoló e-mail | 2005-04-11 16:27:30 | 112.
Hihetetlen jó filmet lehetne csinálni ebből a korszakból, és szerintem már tart ott a magyar film, hogy igényes legyen.
Bár ha van ilyen akkor bocs, csak eszembe jutott, hogy tök jó lenne ilyen magyar hippi film, korhű zenékkel meg minden.

BÉKE e-mail | 2005-04-11 14:50:11 | 111.
Pedig ez a Veszprém jó buli.Gondoljátok meg:) Tele van akkor , azon a 4 napon a város hippikkel:)=
Én is gondoltam rá egyszer , hogy könyvet írok,de éna baráti társaságomról..mert ott aztán van néhány furcsa ember..olyan ..nem is tudnám megfogalmazni,de érdekesek mindenesetre...:)
Megnéztem azt a filmet...hát..nem is tudom..valószínűleg enm a megfelelő embereket választották ki ahhoz a filmhez.:) Azért a végén néztem a neveket, nemtom milyen Jóska meg Pista, zenész, zenész, vízvezetékszerelő, munkanélküli..:D najóvan mondom:)

Stradlin e-mail | 2005-04-10 10:27:55 | 110.
Igen, lehet, h szét vagyunk szóródva...:(
De a könyvvel kapcsolatban...épp ezaz...Akár azt is be lehet mutatni, h mi lett azóta...hogy mennyiben változott az emberek értékrendje..ill a fiataloké. Hogy a divat menniyben befolyásolja...Máslett a világ, de nem feltétlen jobb...Lennének a "rockkerek", "metálarcok", "punkok", "a mai digók:)"..meg énnemtom még ki minek tartja magát...na meg az "arany középút". Meg aztok, akik kikérik maguknak, h bárhova is tartoznának. Vagy ugye a keverékek...Csak én attól tartok, h kevés ember lenne közvetlen, és kevesen mesélnének őszintén, pedig sztem nagyon nagy lenne. Nem feltétlen könyvnek, csak kutatásnak...


Előzmény: SunshineSuperman (109.)
SunshineSuperman e-mail | 2005-04-10 10:06:26 | 109.
Elnézést, hogy ajánlottam ezt a filmet, mert nagyon ronda, ellenszenves alkoholisták voltak benne. Én nem akarok ilyen lenni. :)))

Ja, Szentendre jó hely, szoktam oda biciklizni és minden nap legalább 2 fesztivál van, úgyhogy lehetne műsort csinálni. :))) De attól tartok, mi itt országos hippik vagyunk, jó messze egymástól is, ugye?

Egyszer, ha majd kultúrantropológus leszek, biztos fogok ilyeneket kutatni, amilyeneket te is mondasz, Stradlin, de mekkora kár, hogy minden második szembejövő Tankcsapdás vagy gótikus vagy nacionalista vagy raszta... nem fújnak már azok a szelek... ejnye.

Stradlin e-mail | 2005-04-10 09:49:36 | 108.
Huh, kár, h csak ritkán tudok feljárni ide, mert lemaradtam a filmről:(((( De bánom...
Én tudok gitározni:))) De sztem a Veszprém nekem nnagyon húzós lenne. Maradok vmelyik mezőnél..Mondjuk Szentendre elég békés hely! Egy művészváros, és gyönyörű!!Nah, de mindegy...:)
Arra gondoltam, h kéne írni egy könyvet! Egy olyat, mint az Elhagyott a közérzetem, de a címe : Ismét elhagyott a közérzetem. Simán meglehetne. Talán nem olyan durva a helyzet manapság, de azért megvannak a csoportok. Tele lenne interjúkkal! Járnánk Pest megyét a diktafonunkkal, és az érdekesebb és beszédesebb fiatalokkal készítenénk interjút...nah??? Könyvsiker lenne:)
Aztán ismét elkezdenék nyomni az eredeti könyvet, és ilyan dupla kiadásban lehetne venni...
(már sokan mondták, h álmodozó vagyok:))
Naaa?

Széltoló e-mail | 2005-04-08 21:29:00 | 107.
Huh, hát nem semmi lehetett akkoriban szabad gondolkodású fiatalnak lenni.
Rád szálltak a rendőrök ha farmer gatyád volt.
:)
Elég durva sztorizgatások mentek

BÉKE e-mail | 2005-04-08 11:26:38 | 106.
Sunshine! :))) Az ma van? .)...az ma van..jajj dejó:) áhh, de én holnap megyek szavalóversenyre, nem lehetek fennt olyan sokáig...:).
Jim Morrison ÉÉÉÉL!:)

SunshineSuperman e-mail | 2005-04-07 16:18:56 | 105.
Kedveseim, pénteken fél 10-kor lesz a Filmmúzeum tsenelen A vízüzemű Moszkvics utasai c. doksifilm, amely "a hatvanas-hetvenes évek huligánjairól" szól. Ezt fölveszem...
SunshineSuperman e-mail | 2005-04-05 18:32:15 | 104.
Ja. Na és Jim Morrison él? :)))
BÉKE e-mail | 2005-04-04 14:45:22 | 103.
Jaja.
Na , de szerintem hagyjuk a pápát!! :) Biztosan egy csomót csuklik..mindenki őt emlegeti:D..egyébként az azért elég ocsmány dolog, hogy már show-t, meg reklámot csinálnak szegényke halálából..

Deadhead e-mail | 2005-04-04 08:55:15 | 102.
Ja.Úgy.De én se szeretem az egyházat.De jófej volt mert minden vallást elismert meg minden...
SunshineSuperman e-mail | 2005-04-03 20:25:05 | 101.
Jó emberként emlékszünk majd rá.
BÉKE e-mail | 2005-04-03 14:36:11 | 100.
Szegény pápa... Attól függetlenül, hogy az egyházzal "nem szimpatizálok túlzottan", őt sajnálom.Mert talán ő tudta függetleníteni magát valamennyire az egyháztól.
SunshineSuperman e-mail | 2005-04-02 20:38:30 | 99.
Peace a Pápának.
SunshineSuperman e-mail | 2005-04-01 21:49:35 | 98.
Úgy biza, itt a tavaszi szél vizet áraszt. Hát vigad mindenki, ahogy csak bír. Én meg már biciklivel megyek dolgozni, csuhajja. El fogom hívni az együttesem egész másik 1 tagját erre a fesztiválra, aztán gitározunk egy kicsit. Vagy amennyi jólesik. :)))
BÉKE e-mail | 2005-04-01 12:46:48 | 97.
Hali!

Ezazzz!!! Alapítsunk zenekart:) Egyébként valaki tud gitározni egy kicsit?:) Én tudok egy kicsit, de az eléggé hanyagolható:) A hegedü(ú)lé(á)s jobban megy:) Legyen penészes kiflicsücsök a nevünk;) ..najó..nemám... :) Na megyek fagyit enni:) Olyan szép idő van!!!

SunshineSuperman e-mail | 2005-03-31 20:30:33 | 96.
Vesz mindenki egy kongát, oszt kész, majd a sav megadja a ritmust.

Én egyébként szívesen mennék meg minden, csak a másik zenészembernek már minden nap ajándék, ugye, úgyhogy.

Deadhead e-mail | 2005-03-31 16:48:10 | 95.
Ez a dolog nekem is tetszik!
Mármint a fesztivál is meg hogy zenéljünk.Azt nemtudom mi lenne belőle ha nekiállnék egyedül dobolgatni egy szál kongán vagy egyéb tárgyakon..:)

De egyébként jó ötletnek hangzik és talán el tudok jönni a kórházi gyakorlatról pár napra.

Vagy alapítsunk egy magyar hippizenekart olyan még úgyse volt..Igaz hogy kicsit már késő de hát nem az a lényeg..
De mi legyen a nevünk?
(Love Maker Airplane...??..:))

Széltoló e-mail | 2005-03-31 15:21:11 | 94.
Alapítsunk zenekart, én remekül tudok tárgyakat összecsapkodva ritmusosan zörögni..
:D
És majd a főpróba legyen egy mezőn, és akkor mindenkinek jó lesz.
Egyébként én tök szívesen játszanék dorombon vagy didgeridoon, csak még életemben nem fogtam a kezemben lyenekt, szóval várat magára a zenei áttörésem.


Előzmény: BÉKE (93.)
BÉKE e-mail | 2005-03-31 12:49:17 | 93.
Wááááá:)) Azt nem tudom, de ígérem egyszerre szólok, amint megtudok valami konkrétumot:)
Örülnék, ha jönnétek:)


Előzmény: SunshineSuperman (92.)
SunshineSuperman e-mail | 2005-03-30 15:08:17 | 92.
Meddig kell jelentkezni? Nekem még bele is férne az életembe, max. szólóban lépnék fel. A magyar Donovan, uuuahhh. :)))

Előzmény: BÉKE (91.)
BÉKE e-mail | 2005-03-30 14:20:01 | 91.
Helló! Véééégre, megint írthatok nektek:)) Ebben a szünetben csak az volt a rossz, hogy nem jutottam nethez...pedig én függő vagyok ám ;D
Neten van rgy rakás kép a Békejelről.Tényleg szép lett:))
Hú, az engem is érdekelne. honnan lehet Kexet tölteni.Hehe...:) asse tom hirtelen , hogy mit írjak.Annyi mindent tudnék:D....hmm...szép az iskolás élet...:D
Mezőn zenélés?? :)) Nagyon szép:) Mit szólnátok, ha nyáron mindenképp találkoznánk, mondjuk az Utcazene Fesztiválon, Veszprémben..Lehet hozni hangszet, piát, ha bejelentkezel , hogy zenélsz minden nap egy , avgy 2 órát egy színpadon, akkor még kaját is kapsz meg szállást a kóterban:) De ha nem, akkor meg marad valami pad..:) Téynleg tökjó ám:) Július 12-16:) Sztem gondoljátok meg..tuudom , hogy még messze van, csak így eszembe jutott:)
Píííssz:)

Stradlin e-mail | 2005-03-25 14:15:49 | 90.
Mező jól hangzik...:)
Nincs, annál jobb, mikor vki piknikezik, teljes harmóniában a természettel, közben tábortűz-feelinges muzsika, csak nincs énekhangom...:( de majd én hozom a gitárt;)
Akkor úgy néz ki, h senki nem jutott ki a "békajelre" (hehhe):))..mert én sem. Ügyesen, szombaton lebetegedtem, és csak a tvben láttam milyen szép is lett! Mert mutatták ám!:)
Jééézus, ezt a Kexet nem ismertem, de a szövegrészlet igazán magával ragadott!! Ha valaki tudja, h hol lehet tölteni, akkor..tudja mi a dolga, nem?:))

SunshineSuperman e-mail | 2005-03-24 15:59:42 | 89.
Így is van, irány a mező és a koncert. Békének jó, neki legalább van tavaszi szünet. :)))
Deadhead e-mail | 2005-03-24 02:06:07 | 88.
Hát akkor menjünk!!

Te Széltoló hova valósi vagy?Pesti talán?
Mert tényleg össze kéni jönni valamikor.Talán a Békének a legnehezebb elszabadulni aki még "iskolába jár"...

Addig is béke veletek!!!
Maximum jövő héten újra jövök!

Peace&love for the world

Széltoló e-mail | 2005-03-23 23:02:51 | 87.
Mezőre menni jó!
A narco polo nevezetű zenekart ismeri valaki? a VHK-s Boli üstdobol benne és április 9-én lesz koncertjük a Benczúr házban.
Gyertek el szerintem, ha jót akartok.
Milyen volt a békejeles dolog? sajnos lemaradtam.

Deadhead e-mail | 2005-03-23 21:59:49 | 86.
Nemtudom honnan lett letöltve, egyik barátomnak van meg de majd megkérdezem tőle.Amint kijózanodik.Meg én is..

Nem jöttök le véletlenül Pécsre egyszer??

Vagy menjünk föl mindannyian Pestre vagy menjünk ki a mezőre és hozzunk gitárt, savat, kaját, dobot...


Előzmény: SunshineSuperman (85.)
SunshineSuperman e-mail | 2005-03-23 19:35:16 | 85.
Békajel, az, sőt Peace Frog. :))) A Pravdában (NSz) benne volt. Azt a Psychedelic Cowboys-t sajnáltam amúgy, egész érdekes zene és nem is épp mai gyerekek. Na mindegy, zúgott a fejem amúgy is.

Kexet a netről töltöttél??? A szövegek időnként tényleg, de azt az embert a '70-es években mindennap elvitték a rendőrök. Neki lehetett. :)))

Deadhead e-mail | 2005-03-23 18:59:26 | 84.
Na Üdv a hippieknekteknek!!

Én nem tűntem nagyon el csak szünetem van és hát otthon nehéz nethez jutni.De a tavsz az tényleg baromijó a Békének meg nagyon támognatni tudom csak a felvetését a találkozót illetően.

Na Sunshine én is akartam kérdezni hogy milyen volt a békajel de mindegy...Na nem baj.De az újságban nem volt benne most képen.sajnos.

Kex!Megtaláltam!Épp most hallgatom!Érdekes..
A hangzása Jeffrsonos, jellegzetes kevéssé torzított gitárok, lüktető ritmusok és leginkább a 80as évek alternatívjára emlékeztet.Ja nemtudom de egy számban mintha a Hobo énekelne?.?!,?_*
Büdös sajt az nagy király háháhá..."de jó a büdös sajt meg a retek.Ebből én mindig sokat eszem.Kedvelem én a pálpusztait pedig a szaga majd meg vadít...Elő a bugylibicskát vágom a hagyma szárát,csorog a nyálam...":)))))))

Na még:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Néhol a szöveg olyan Uhrin Benedek színvonalú,kiskutya meg minden van benne de persze nem leszólásból mondom...:))))

SunshineSuperman e-mail | 2005-03-21 17:52:49 | 83.
Na, hát arról, hogy a kis cuccosok nyerjenek nagy cuccost, meg mindenki nagy cucost nyerjen, vagy legalábbis akkorát, amivel megelégszik. Remélem. :)))

Hát, Békejelen nem voltam, de mentségemül szóljon, hogy előtte próbáltunk, és fáradt voltam és garatra felöntve. :))) Tették volna inkább szombatra, ha már afterparty és Narco Polo.

Vezeklésül kikölcsönöztem ma az Elhagyott a közérzetemet. Rájöttem, hogy én ezt már olvastam, és most is fogom, mert jó.

BÉKE e-mail | 2005-03-21 16:49:22 | 82.
Miről is? :D Bocsi ezt nem értettem.Miről szól a Humanista Mozgalom?:) Egyébként milyen volt a Békejel?

Előzmény: SunshineSuperman (81.)
SunshineSuperman e-mail | 2005-03-19 16:42:46 | 81.
Hát, úgy látszik, akinek van, annak adatik... Hippiföldjén biztos másképp van. :))) Különben a Humanista Mozgalom is pont erről szól, ahogy elnézem. Egyszer szóba kéne állnom velük...
BÉKE e-mail | 2005-03-19 11:37:42 | 80.
Nem akarunk híresek lenni különösebben, csak tetszett a nyeremény:) Nagyon komoly felszerelést nyerhettünk VOLNA, de nem sikerült:) Na mindegy.Úgy is az akkusztikus hangszereket részesítem előnyben:)hehe..és tudod mi a vicc? Az hogy olyan profi banda nyerte meg a profi felszerelést, akik alapból nagyon nagyon jó cuccokkal jöttek:D
Szal Békejel...én nem megyek.:) De azért lélekben ott leszek...ájhh de szépen mondtam ezt:D
remélem nem fogja elmosni az eső a békejelet:/
Tényleg, hova tűntek a többiek? Biztos a tavasz az oka:)


Előzmény: SunshineSuperman (79.)
SunshineSuperman e-mail | 2005-03-18 15:08:45 | 79.
A mi tehetségünket még nem kutatták, de attól még biztos van. :))) Ti is szeretnétek híresek lenni? :)))

Na itt volt a tavasz 2 napig. Állítólag vasárnap esni fog. Valaki jön Békejelre? Szerintem most már csak nézőnek lehet bevállalódni, dehát.

Én a Kexet össz. egyszer hallottam nagyon régen, az volt a szám címe, hogy Büdös sajt. Valami akusztikusabb dolog volt, azt hiszem.

Hol vannak a többi hippiek?

BÉKE e-mail | 2005-03-16 16:57:13 | 78.
Dead mi is voltunk még tavly Lentiben egy tehetségkutatón..háth..:D tiszta gáz volt...mindenféle death-metalos arc volt tök profi felszereléssel..ehhm..mi meg odamentünk a kis cuccainkkal, meg az elvont kis lájtos zenénkkel:D Mi sem értünk el helyezést.:)
Sunshine véletlen ráakadtam pár dologra a Kex-szel kapcsolatban..nekem így olvasás után nagyon tetszett:) Remélem tudok szerezni felvételt is!
Na végre tavaszodik:) Lassan megbeszélhetjük azt a találkozót:)

Deadhead e-mail | 2005-03-16 15:18:11 | 77.
Sziaszt!

Voltunk szombaton a zenekarral Balatonbogláron tehetségkutató(hehe) fesztiválon.Ja hát helyezést azt nem értünk el persze de sok érdekes és jófej emberrel is találkoztunk.Pl volt egy lány aki szintén ilyen punkszerű zenekarban volt mint énekes mint én, nagyon tetszett úgy is(meg amúgy is..),aztán kiderült róla hogy nagy hippi lelkületű és örült hogy vannak még ilyenek.Ja és Jefferson Airplaint jobban énekli mint a Grace Slick (má majdnem)!
Szóval még vagyunk...

Szerintem magyar hippi zenekar nemigen volt, ezt mondjuk nem ismerem amit mondtál Sunshine de itthon leginkább a Beatleses, dallamos, sálálálá zenét nyomták...Persze az ismertek közül.Mert biztos voltak kis ismeretlen zenekarok.Azért.Na.

BÉKE e-mail | 2005-03-14 12:05:53 | 76.
Sunshine:) De jó hogy írtad! Azt akkor megnézem:)
Hippis zenekar?...háááát...passz.

SunshineSuperman e-mail | 2005-03-13 18:26:25 | 75.
Ha valaki lemaradt: szerdán 00:25-kor ismétlik a Monterey Pop-ot a magyar kettesen!

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.