Click to Visit
Rock - a rock és a sátánizmus kapcsolata
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  

judit1020 e-mail | 2002-04-27 05:17:29 | 42.
"megis boldog"-->rovid tavon..most komolyan GArfield,legy oszinte magadhoz is..lattal e mar tokeletesen boldog embert aki egesz eleteben csalt es azon gazdagodott meg peldaul?vagy aki a droghoz menekult vagy az italba??
A latszat neha csal..sokszor..es ha ugy is tunik,hogy boldogok,hat a lelkuk melyen uresseg lakozik..keptelenseg fundamentum nelkul elni..MUSZAJ hinni valamiben,emberi termeszet..


Előzmény: Garfield (37.)
judit1020 e-mail | 2002-04-27 05:11:50 | 41.
A Satsanizmust meg a rockzenet azert hozzak egy lapra mert amikor a nagy hippi-rock-mania beindult rogton az ifjusagot kapta el a vihar es a szabadsagerzes es akkor lett nagyon nepszeru a brog meg 'szabadszerelem'..ha mar csak a Woodstock amerikai zenefesztivalra is gondolunk a mult szazadbol..szoval a rockzenenek sokkal nagyobb hattere van mint a mai pop-zenenek es mivel a rockzene oszinte,azert altalaban depis dolgokrol is szol tehat ebbol kifolyolag olyan emberek hallgatjak inkabb,akiknek vannak lelki problemaik(itt ne nagy dolgokra gonodolok)vagy akik magukat keresik..tehat elegge 'vad' tarsasag..es a szabadsag az egyik vezerszo amihez az ital es cigi es a drog nameg akkor mar a satanizmus is bele-bele keveredik--mert minden a szabalyok megszegeserol es a szabad donteshozatalrol szol.
Tehat szerintem azert hozzak a satanizmust kapcsolatba a rockzenevel,mert hat tagadhatatlanul vannak oldalai ahol az a dominalo tema,a Satan,aki tulajdonkeppen egy lazadas szimboluma-->lazadas az orszag es a torvenyek es a felnottek ellen..
Persze hogy a diszkosok kozott keves a satanista--hiszen azok altalaban felszines dalok felszines temakrol es olyan emberek elvezik akik nem mennek bele az 'elet mely kerdeseibe'

Milyen erdekes hogy amig az Istent kisbetuvel,a Satant meg nagybetuvel irtad..
Az hogy ket szo,abban igazad van..egy szo nem alkot hatalmat attol hogy kimondod...es ha azt hiszed hogy Isten es a Satan fogalma onnan alakult ki hogy vki igondolta ezeket a szavakat,akkor nagyon tevedsz..
Az hogy felesleges,azt ketlenem,hiszen ha megnezed,eddig nem volt olyan emberi torzs vagy csoport akiknek ne lettek volna egy felsobb lenyrol elkepzelt kepei vagy elgondolasai..ez is utatja,hogy az ember lelke osztonosen kutat vmi felsobb valo legyt


Előzmény: Borchee (34.)
judit1020 e-mail | 2002-04-27 04:59:18 | 40.
Hogy erted hogy nincs bajod a bunozokkel??
SZerintem az a legaljasabb es embertelenebb dolog,amikor valaki embert gyilkol,esetleg a mast tulajdonat ellopja mert lusta dolgozni vagy mert a penzehseg es az onzoseg akkorara nott a sziveben..
A jo es rossz kerdes is elegge szubjektiv manapsag--sajnos..mert a kultura es a media teljesen elforditotta es megcsonkitotta a regi moralokat..es ez teny..mar azt sem tudjak a mai fiatalok eldonteni,hogy ha 12 evesen sexualis kapcsolatuk van,abban mi a rossz..
Elegge szomoru


Előzmény: Grizon (33.)
judit1020 e-mail | 2002-04-27 04:54:20 | 39.
Milyen hozzaerto vagy hogy csak ugy kijelented hogy nincs pokol..hat ha egy fekete mocsarat kepzelsz el picike kis rohangalo ordogocskekkel meg vigyorgo pofakkal--akkor nincs is pokol..az hogy az emberek igy probaljak vizualissa tenni azt amit lehetetlen,ahhoz nincs komentarom
A pokol sokkal inkabb egy lelki allapot amiben az ember megtapasztalja az Istentol teljesen elszakitottsagot--es ezt nem lehetseges elkepzelnunk mert bar ha meg is tagadjuk Istent,az O szeretete es megvaltaa attol fuggetlenul is lehetosegkent all elottunk es csak tolunk es rajtunk all hogy mit valasztunk..
Viszont akkor majd,ha az utolso itelet eljon,minden egyes szoert amit kiejtettunk(!!!!!) feleloseget kell majd vallalnunk..es persze hogy keptelenseg megfelelni eppen ezert halt meg Jezus--de az utan az Apokalipszis utan akik Isten balkeze felol lesznek majd,megtapasztaljak az igazi poklot,hogy milyen Tole elszakadva elni..


Előzmény: mm4e (32.)
judit1020 e-mail | 2002-04-27 04:48:00 | 38.
Hat Grizonkedves azert nem kellene azt mondanod hogy Isten nagyon konnyen megbocsajtja a buneinket..mert bar a szeretete hatalmas de ha nem tiszta szivbol jon a bocsanatkeres akkor nem er semmit a kis buntudat..mert a Biblia kimondja,hogy meg kell vallani a buneinket es AKKOR megbocsat Jezuson keresztul..szoval KONKRETAN kell bunt vallani es nem altalanossagban..es a 'konnyenhez'hozzafuznek meg valamit..a sajat Fiat kellett elkuldenie a halalba ahhoz,hogy meg legyenek bocsajtva a buneim es buneid..nem eppen is ar volt fizetve erte...a legnagyobb..szoval mellozzuk a lekicsinylo szavakat,megha nem is ugy ertetted..

Előzmény: Grizon (30.)
Garfield e-mail | 2002-04-27 01:19:31 | 37.
van olyan aki a könnyebb utat választja és mégis boldog! ez a két dolog se feltétlenül függ egymástól!

Előzmény: judit1020 (36.)
judit1020 e-mail | 2002-04-26 23:11:11 | 36.
Igazi Istenhivo??mi az hogy "igazi"??mitol lesz vki igazi vagy hamis??..NE ITELJ, HOGY NE ITELTESS!!!
Es honnan szedted azt a baromsagot hogy ha vki egy hibat elkovet a pokolra kerul??Mar hogy a fenebe tudna valaki is hibatlanul elni??Hisz mar az elso emberpar se birta sokaig..pedig ok meg tokeletesek is voltak..
SZerintem azt az ismerosodet nem igazan ismerheted--mivel ha hivo gondolom lenezed es fogalmad sincs rola hogy miert hisz es milyen is valojaban a szemelyisege.
A Satant konnyebb kovetni--ez teny.Es minden ut ami konnyen jarhato nyomorhoz vezet..azoknak,akiknek az az eletcelja,hogy a rosszat es konnyebbet kovesse,csak tessek...nem garantalhato tul sok boldogsag..mondj csak egyetlen konnyebb utaon jaro boldog embert is..nincs..
Fogalmad sincs a keresztenysegrol!!Es a hitrol!
Inkabb kerdezz meg nehany hozzaerto embert es aztan itelgess!!


Előzmény: mm4e (27.)
Borchee e-mail | 2002-04-26 18:19:51 | 35.
ja, az utóbbi kettő nem csak a nőkre vonatkozik!

Előzmény: Borchee (34.)
Borchee e-mail | 2002-04-26 18:18:12 | 34.
nem tudom, szerintem a rock meg a sátánizmus nem feltétele a rockzenéthallgatásnak, és fordítva sem. az viszont igaz, hogy a diszkósok pl nem szoktak sátánisták lenni, és hogy a többsége a sátátnistáknak rocker. viszont ha körülnézel az MHH-ban azt is láthatod, hogy egy csomó hirdetés úgy végződik, hogy "sátánisták kíméljenek!" bár nem tudom, mert nem ismerek egy darab sátánista szektát, vagy szektatagot.:)

én nem akarok lúzer lenni... de ha tényleg az a lúzer, aki a könnyebbik utat választja, és nincs akaratereje, akkor egy igazi vesztes vagyok...

aztán itt volt még manson, akinek szerintem igaza van abban, hogy hülyeségnek tartja a kereszténységet(és gondolom az összes többi vallást, de nem tudom, mert nem vagyok manson rajongó). viszont én is egyet értek vele abban, hogy zv'isten' szó és a 'Sátán' csak két szó... szerintem semmi nincs mögöttük. hogy őszinte legyek, szerintem tök fölöslegesek.

nem hiszem, hogy egy igazi istenhívő sincs... itt vannak pl a zsidók: ott a nők leborotválják a hajukat, ha férjhez mennek, szombaton tilos bármit csináljiuk, merthogy akkor pihenni kell, és egy csomó mindent nem esznek meg, csak azért, mert ezt írta nekik elő az Isten.

nem tom miről volt szó még itt, mindegy...

Grizon e-mail | 2002-04-25 13:50:40 | 33.
Igen, de azt gondolom tiszta sör, hogy rosznak lenni sokkal egyszerübb mint jónak...szerintem ez kihívás és nem biztos hogy az a jó ha valaki rosz...a rosszak tunyák q:-)))))Nekem sincs gondom különben a bünözőkkel, de abban nincs igazad hogy vállalják a következményeket, mert nem szabad akaratukból mennek börtönbe, ha netán úgy alakulna...Lúzer pedig télleg akárkiből lehet, de az aki anniyra béna, hogy még egy ilyen magyar rendőrség is elkapja, az meg is érdemli, az télleg lúzerség q;-)))

Előzmény: mm4e (32.)
mm4e e-mail | 2002-04-25 10:01:21 | 32.
Nem kerülsz rögtön a pokolba,mert nincs is pokol.Ez a biblia és a kereszténység egyik nagy hibája.100% hazugság és kitaláció.Attól,hogy a rosszat választod,attól még lehet akaraterőd.Nem is kevés.Ez nem kapcsolódik egymáshoz.A bűnözőkkel nincs semmi gondom.Mindenki magának csinálja amit csinál.Ők vállalják a következményeket.Így jártak.Lúzer pedig bárkiből lehet.Akármiben hisz és akármit követ.Ennyi.

Előzmény: Grizon (30.)
mm4e e-mail | 2002-04-25 09:52:59 | 31.
Én nem ítélkeztem.Én csak a véleményemet osztottam meg veletek.Ha zavar,akkor ne olvasd el.Egyébként én is elolvastam a bibliát.Kíváncsi voltam,hogy miben hisznek az emberek.Érdekes és hosszú folyamat volt.Nekem kifelyezetten nem tetszett.Tiszta hülyeség az első szótól az utolsóig.Hangsúlyozom:AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.

Előzmény: Garfield (29.)
Grizon e-mail | 2002-04-24 17:06:30 | 30.
Na 1részt nem kerülsz rögtön a pokolba ha valami rosszat csinálsz, Isten egy olyan lény, aki nagyon könnyen megbocsájtja a hibákat...A másik meg hogy pont ez a kereszténység lényege!Igaz hogy sokkal nehezebben járható út a Jó mint a Rossz, de azért a végeredmény számít.Én nem szeretnék egy olyan ember lenni, akinek nincsen akaratereje és mindig a könnyebbet választja.Az ilyenek általában a legnagyobb lúzerek vagy ezekből az emberekből bünözők lesznek és kurva hamar börtönbe kerülnek...

Előzmény: mm4e (27.)
Garfield e-mail | 2002-04-24 16:08:19 | 29.
szerintem hülyeség úgy ítélkezni egy vallásról és annak követőiről hogy igazából fogalmad sincs hogy mi fán terem az egész! pláne így összehasonlítani a sátánizmust a kereszténységgel! tiszta baromság!
Marque e-mail | 2002-04-24 12:12:10 | 28.
egyetértek mm4e-vel, de én attól még Istenhívő vagyok
Melesleg szerintem egy "sátánista" kötelező olvasmánya a biblia. (hangsúlyozom, szerintem)

mm4e e-mail | 2002-04-24 09:06:38 | 27.
Azt észrevettétek-e,hogy a sátánisták sokkal nagyobb hívők,mint,aki Istenben hisz.Érdekes dolog.Szerintem igaz Istenhívő nincs is.Túl nehéz őt követni hibátlanul.Valamikor úgyis elkövtsz egy kis hibát és akkor a pokolra jutsz.Tiszta idétlenek.Van egy ismerősöm,aki 32 éves és egész életében még nem olvasott más könyvet,csak a bibliát.Istan harcosának hívja magát.Kívülről-belülről ismeri a bibliát.A sátánt viszont sokkal könnyebb követni,mert sokkal könnyebb rosszat tenni,mint jót.
Garfield e-mail | 2002-04-23 21:49:32 | 26.
rossz napom volt! ilyenkor mindenkivel kötekedek!

Előzmény: Valaki (24.)
Valaki e-mail | 2002-04-23 14:11:08 | 25.
aham:)

Előzmény: Grizon (23.)
Valaki e-mail | 2002-04-23 14:08:43 | 24.
ezentúl minden mondatod ellenem fog irányúlni? még csak nem is olvasok bravót...

Előzmény: Garfield (22.)
Grizon e-mail | 2002-04-23 13:04:57 | 23.
q:-)))))))A SZKUSZ-ban az élethez elengedhetetlen dolgokat tanítják, nem az ilyen hasznaehetetlen dolgokat q:-))))))))))))))))))))

Előzmény: Valaki (21.)
Garfield e-mail | 2002-04-22 19:23:37 | 22.
ha mondjuk bravo helyett veszel egy Hammer abban a hirdetések között számtalan olyat találsz amiben az illető azt kéri hogy valaki vezesse be őt a sátánizmus rejtelmeibe!

Előzmény: Valaki (20.)
Valaki e-mail | 2002-04-22 15:52:03 | 21.
ezt a szkusz-ban tanultad??:))

Előzmény: Grizon (17.)
Valaki e-mail | 2002-04-22 15:48:36 | 20.
szerintem a sátánizmus ugyanaz mint az istenben hivés. ha túlzottan hiszel benne az sosem jó. vannak oljan emberek akiket érdekel a dolog, de az még nem jelenti azt, hogy sátánista. a divatsátánista pont az, amit thomas említett (rtl klub)...a nagyapám (apai ág, szal nem látom mostanság) annyira hisz az ő istenében, hogy naponta 3x képes templomba menni. ez már tök beteges! szal ki akar itt sátánista lenni? nem akarni kell, marhaság. eleve akarni nem lehet igazán 1 oljan dolgot, ami negatív jövőt biztosít az embernek. én a sátánizmust úgy képzelem el, hogy eleve színtelen a világ. volt 1 napom, mikor gonoszan néztem mindenkire, feketébe öltöztem és tökre homályos lett előttem minden...ebbe mi a jó? hogy nem látja vki tisztán a világot, az nem 'klassz'...a túlzott istenimádat és a sátánizmus elhomályosítja az ember világát. csak 1 dolognak élhetsz, élsz és nagyon nehéz visszatérni. de ezt a folyamat közben nem érzékeled. leginkább a droghoz hasonlítanám. semmi se tiszta, mégis úgy érzed, jó neked, és nem látsz más megoldást, nélküle nem tudsz élni. aki valaha 'normális' volt és most sátánista, az meg még vele sem tud élni, nem élvezheti (drogra is igaz)...
1éni ütődött véleményem


Előzmény: mm4e (16.)
Valaki e-mail | 2002-04-22 15:31:48 | 19.
én nem értek hozzá. tanulni még nem tanultam róla. nem vagyok nagy black v. manson fan se...de szerintem a sátánisták elzárkózott emberek, gyújtogatni biztos szeretenek, de nem hinném, hogy minden sarkon össze lehetne futni velük. én arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek, hogy látják a világot?? elég furcsa lehet...
Thomas e-mail | 2002-04-22 14:47:30 | 18.
Ja, ja. Manson rendben van, bár a Mechanical Animals egy szar lemez volt, de a többi jó. Az Antichrist az egyik kedvencem.

Előzmény: mm4e (16.)
Grizon e-mail | 2002-04-21 11:37:20 | 17.
Kérlekszéken, én pl tanultam ilyenekről, különböző szektákról és ezek között ott volt a sátánizmus is...na, hát a dolog úgy néz ki, hogy 3 részre leet osztani a sátánista embereket...
1.A divatsátánisátk, akik a nyakukban hordják a pentagramot(ami mellesleg nem is a sátánizmus jelképe, hanem a mágiáé és ez lehet akár fehér mágia is...), meg van egy fordított kereszt a homlokuk közepén...ezen emberek legtöbbike nem sátánista, inkább csak szimpatizál velük, de nem járnak fekete misékre és semmilyen más egyébb sátánista megmozdulásra, ők azért sátánisták, mert szerintük jók a Deicide szövegei...divatemberek...
2.A második lépcsőfok, azok a szektatagok, akik valamely sátánista szektában mint tagok szerepelnek a névsorban...ők téllegesen járnak pl. fekete misékre.Ja és ők nem hirdetik magukról, hogy nem éppen keresztényi elveket vallanak, ők ezt általában titokban tartják...
3.Ők a szekták vezetői, akik a legtöb esetben befolyásos személyiségek, politikusok, gazdag üzletemberek, playboyok, hírességek...meg van a saját hierarchiájuk, ők szervezik a sátánista megmozdulásokat és ők általában a saját pénzükből finanszírozzák az "egyház" kiadásait...ők elég kevesen vannak és nem túl valószinű hogy Orbán Viktor vagy Kovács István lennének ezek az emberek, inkáb egy kicsit háttérbe húzodott, de azért ismert emberek, akik szintén nem tűzik ki a homlokukra, hogy "sátánista vagyok!Lépj be te is!"q:-))
Na kb ennyi, ha érdekel még valakit a téma a különböző szektákról és egyházakról, akkor szívesen álloka rendelkezésetekre q.-))))))


Előzmény: Thomas (15.)
mm4e e-mail | 2002-04-19 11:48:11 | 16.
Az rtl-klub-os dolgot nem láttam.szerintem szerencsémre.hallottam róla beszélni embereket és azt mondták,hogy király volt,mert jól néztek ki,meg jó dolgokat csináltak.kiröhögtem őket.az ilyen vajon miért mondja magára azt,hogy sátánista?egyértelműen azért mert feltünési viszketegsége van és máshogy nem tud kitünni halandó társai közül.az ilyenek nem valók erre a földre.
az egyik ismerősöm,aki sátánistának hiszi magát,azt hiszi,hogy ha sátánista akar lenni,akkor csak akarnia kell.pedig szerintem ez nem így működik,hogy valaki eldönti:na én most sátánista leszek.
hogy Manson-t idézzem:"Isten és Sátán csak két szó,mint a Marilyn és a Manson." én egyetértek vele.szerintem isten és sátán csak a jó és a rosz szó másik megfelelője.mindenki maga dönti el,hogy melyik melyik.
a véleményed durvaságáról pedig annyit,hogy túléltem és szerintem mindenki más is,úgyhogy továbbra is várom.
arra még kíváncsi lennék,hogy szereted-e Manson-t?


Előzmény: Thomas (15.)
Thomas e-mail | 2002-04-18 18:17:18 | 15.
Manson nem divatsátánista, mert nem is sátánista. Mondjuk úgy, hogy groteszk és ironikus, meg cinikus. Ő az egyházellenességet veszi komolyan (ami érthető), melyet egy "görbe tükörrel" tálal. Az pedig gondolom vili, hogy attól nem sátánista valaki, ha egyházellenes.

Nem tudom, hogy láttam-e igazi sátánistát, ugyanis nem biztos hogy felismerhető. Attól még nem lesz valaki sátánista, hogy fordított keresztet meg pentagramot vesz a nyakába egy Marduk vagy Emperor póló mellé. Itt a példa: az RTL-en a Fókuszban kb 2 hónapja bemutattak egy úgymond "sátánista" párt, akik meggyilkolták a szomszédjukat, "mert a sátán nekik ezt parancsolta". Mutattak felvételt a tárgyalásukról, és az a pöcs meg a kurvája ott pózoltak a fotósoknak meg a tévének és kurvára gonosznak akartak látszani. Na , ez NEM sátánizmus, ez csak kibaszott HOLLYWOOD! Nagy büdös lófasz! (bocs hogy indulatos vagyok, de az ilyenek mindig felidegesítenek...)

A legdurvább az, hogy néha olyan emberekről derül ki hogy sátánisták, akik öltönyben járnak be dolgozni a bankba! Én még azt is el tudom képzelni, hogy a politikusok közt is van legalább 1.

Hogy hiszek-e istenben? Magyarázd el, ki vagy mi az az "isten"? Ez egy létező személy, dolog, vagy esetleg emberi vonásokkal felruházott fogalom? Hmmm...
Én hiszek egyfajta felsőbbrendű valamiben (nevezzük természetnek, vagy ahogy akarjuk), ami teszi a dolgát, automatikus működésben tartja az egészet, ami körülvesz minket, beleértve magunkat is.
De 1 biztos: nem kezelem úgy, mint egy öntudattal rendelkező személyt, mely befolyásolható (tehát innentől kezdve számomra az imának nincs semmi értelme).
Viszont, ha netán tévednék, és ez a valami "gondolkodik" és tényleg közvetlenül befolyásolja a sorsunkat, akkor srácok, az életünk csupán egy nagy szerencsejáték. Én ezt úgy képzelem el, mint egy sakktáblát, vagy rulettet...
De az tuti, hogy a vallások által elképzelt "Istenben" nem hiszek. Ellenkező esetben ez olyan lenne, mintha egy mesefigurában (pl pinokkióban) hinnék. Szerintem...


Előzmény: mm4e (13.)
mm4e e-mail | 2002-04-18 09:47:14 | 14.
ja.még valami:nekem van egy ismerősöm,aki divatot csinál abból,hogy ő sátánista.megjátsza magát,teszi a fejét,nem olyan mint egy igazi.milyen egy igazi sátánista?

mm4e e-mail | 2002-04-18 09:43:36 | 13.
köszönöm a véleményt.Én még soha nem találkoztam olyan sátánistával,aki techno-s lenne.szerintem nem is fogok.érdekel még a véleményed.szerinted manson csak divatsátánista?lehet egy ilyen dolgot divatból űzni?hiszel istenben?
Thomas e-mail | 2002-04-17 15:20:21 | 12.
1.) A topic eleve butaság, mert nem csak a rockzenén belül van sátánista! Természetesen van sátánista "techno" is, meg mindenféle szintis elszállás. Ez a "rock sátánista" szöveg csak a média általános BUTASÁGA és HOZZÁ NEM ÉRTÉSE, mindig csak egy bűnbakra van szükségük.

2.) Manson különleges eset, nem szerencsés pusztán lesátánistázni.

3.) Ha szerinted Ozzy sátánista, akkor egy mukkot sem értettél meg abból, amit csinál!

Egy példa, Tony Iommi mondta egy interjúban:
Egyszer az egyik turnéállomásnál a hotelbe érve láttak egy halom sátánistát gyertyákkal a hallban (valószínűleg mert azok a hülyék azt hitték, majd a Black Sabbath komolyan társul hozzájuk a szeánszhoz), csakhogy Ozzyék hirtelen fölkapcsolták a villanyt és belekezdtek a Happy Birthday To You-ba.
Na, ennyit erről, részemről a téma befejezve.


Előzmény: mm4e (3.)
mm4e e-mail | 2002-04-17 09:07:13 | 11.
érdekes történet.Néha furán nézek az ilyen emberekre.. Ja,és a félreértések elkerülése érdekében:én nem azt mondtam,hogy a rock kapcsolódik a sátánizmushoz,hanem azt,hogy a sátánizmus kapcsolódik a rockhoz.
Garfield e-mail | 2002-04-16 16:46:23 | 10.
az illető Erdélyben él! tisztára behülyült! a gyerekei már felnőttek és az unokák el is vannak tiltva tőle! szertartásokra jár a nyanya és állatokat áldoznak (+ ki tudja még mit) meg éjszakánként kimennek az erdőbe és jeleket festegetnek a fákra meg a kövekre! ilyeneket mesélt nekem a srác! én igazából röhögtem az egészen mert úgy adta elő a gyerek...

Előzmény: Grizon (6.)
Valaki e-mail | 2002-04-16 13:13:44 | 9.
azt a rohadtpiszkosfantáziájúfajtádat!:)))

Előzmény: Grizon (6.)
mm4e e-mail | 2002-04-16 13:11:22 | 8.
össze van kötve,mert valamiért.nincs rá magyarázat.ENNYI.
Grizon e-mail | 2002-04-16 12:08:54 | 7.
Ozzy megtért, már az ő zenéjében is főleg Keresztény motívumok és mondanivaló jelenik meg...

Előzmény: mm4e (3.)
Grizon e-mail | 2002-04-16 12:08:02 | 6.
Mesélj!

Előzmény: Garfield (5.)
Garfield e-mail | 2002-04-15 20:08:41 | 5.
számomra a Sátán a zenében szimbólumként jelenik meg,nem mint a vallás azaz a sátánizmus! különböző bandák zenéjében más-más szerepet kap a Sátán vagy maga a sátánizmus! a sátánizmus mellesleg egy vallás! az ismerősöm nagynénje tagja egy ilyen vallási szektának és tisztára behülyült tőle! mesélt néhány dolgot hogy miket művelnek éjszakánként! átlag ember számára beteges és hihetetlenül hangozhat amit ezek az emberek csinálnak!
Máté1 e-mail | 2002-04-15 19:57:02 | 4.
a faszt van összekötve.Azok közül egy csomó divat-sátánista.A sátánizmus nem macskanyúzásból meg tömegbaszásból áll,az is biztos.

Előzmény: mm4e (3.)
mm4e e-mail | 2002-04-15 14:08:17 | 3.
én például olyanokra kondoltam,mint Manson,Ozzy stb...Azt hiszem ők jól és rendszeresen hirdetik az igét.Én még nem láttam olyan diszkóst, aki sátánista lett volna.Szerintem ilyen nincs is.Ez olyan,mint ahogy a fák virágzása tartozik a tavaszhoz.Ez a két dolog egyre jobban és erősebben össze van kötve.Vajon miért?
Grizon e-mail | 2002-04-15 12:59:55 | 2.
Szerintem a rocknak csak bizonyos ágai, van ami igenis keresztény, vannak White-Metal és Keresztény-Metal bandák dögivel...

Előzmény: mm4e (1.)
mm4e e-mail | 2002-04-15 11:58:13 | 1.
Ezt a fórumot azért hoztam létre,hogy a fejek hozzá tudjanak szólni a témához.Egyszerű egy magyarázat.Kíváncsi vagyok,ki mit tud erről a dologról és ennyi.Szerintetek mennyire kapcsolódik egymáshoz a rock és a sátánizmus?

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.