Click to Visit
Rock - Miért van ennyi rózsaszín dísz-peecsa??? Hol vanna
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  

mariann666 e-mail | 2005-09-28 06:31:00 | 15.
Jujj, az tök jó lenne:)
Az a fura, hogy eddig a Junkies-on kívül nemnagyon hallgattam punkot, de Zolim mostanában szinte csak azt hallgat és jól megfertőzött vele:) Mondjuk azért maradtak a régi kedvenceim is, csak ez most így jobb. Mindig eszembe jut róla az a nagyokos. Most tiszta rossz kedvem van miatta, tegnap hívott, hogy szombaton be kell mennie dolgozni így nemtud hazajönni hozzám:( Ez azért is nehéz, mert már lassan 2 hete nem találkoztunk. Na mindegy, jövőhéten jobban örülünk majd egymásnak:)
Tök jó Csabidnak, hogy fellépnek velük! Tessék nekem autogrammot kérni:)
Én nem szeretnék már 14 éves lenni. Akkor még nem is ismerném Zolimat:((


Előzmény: Nightqueen (13.)
Wicked Girl 666 e-mail | 2005-09-27 17:44:57 | 14.
nah ez fantasztikus hogy ezt ilyen szépen megbeszéltétek. lássátok be, minket rockereket /halálmadarakat/ igyis-ugyis kinéznek maguk közül mert csak az elfogadott amit a tömeg képvisel.
a "baj" csak az h engem ez akkorsem fog érdekelni. Shakespearre idézete motivál nemcsak leginkább viselkedésben, de öltözködésben is "jobb szeretem ha mindenki utál minthogy színeskednem kelljen bárki szeretetéért",
na pá

Nightqueen e-mail | 2005-09-27 12:12:51 | 13.
Szereted az Aljas Kúszóbabot? Akkor mondok valamit, ami biztosan tetszeni fog: Lehet, hogy Csabiék is fellépnek Aljas Kúszobab által rendezett Babkarácsonyon! :) Alig várom, tök jó lesz!
Nem tudom, le lehet-e tölteni, nekem húgom szerezte meg. De ha gondolod, elküldöm Neked CD-n, mihelyst lesz egy kis időm! Jó így?
Ja, 14 éves sajnos már rég voltam. Jó lenne annyinak lenni... Fele ennyi gond nem lenne. Na, mindegy. Nem álmodozom tovább! :) Végülis, még most sem vagyok öreg... Ugye? :)


Előzmény: mariann666 (10.)
mariann666 e-mail | 2005-09-23 05:37:15 | 12.
Ismered a kiscsajt? Ha igen add át neki csak így tovább:))
Ahogy látom csak a szája nagy, arra se képes, hogy megvédje magát, vagy elmondja, hogy nincs igazunk. Ez azért lehet, mert egyetért velünk:...:))


Előzmény: Kathryn (11.)
Kathryn e-mail | 2005-09-22 20:21:40 | 11.
e undoritoan nagy a pofaja vkinek. buszke is lehetsz ra,h ugy nezel ki 14 eves letedre, mint egy k.urva. buszke lehetsz magadra,h minden hetvegen megdugatod magadat az aktualis doszkoba v. eppen hazi bulin. meg szarra drogozzatok az agyatokat! undorito! sztem egy rocker v. pank sokkal tobbet megert, sokkal tobb elettapasztalattal rendelkezik mint egy magad fajta kis csitri, aki razza a segget minden fele drogos allatnak!

Előzmény: k.edina (4.)
mariann666 e-mail | 2005-09-22 05:27:47 | 10.
Szió:)

Jajj, az aljas kúszobabot nagyon szeretem:))))) Egész nyáron azt hallgattuk szivecskémmel, most meg itthol suliban, mert tök jó visszagondolni arra a két hónapra amit együtt töltöttünk. Már alig várom, h befejezzem a sulit és összeköltözzünk végre.
Lelehet tölteni valahonnan aezt az albumot? Kíváncsi lennék arra a számra. Úgy látom tényleg a lényegre tapintott:)
Kiscsajszink meg szerintem rájött, hogy valamilyen szinten talán igazunk van, bár az is lehet, hogy nem mer visszajönni, mert a csúnya gonosz rocker "nénik" kicsit leoltották. Hát szörnyű, hogy nem 14 évesek vagyunk akiket csak úgy lealázhat. Most oda az önbizalma szegénynek.


Előzmény: Nightqueen (9.)
Nightqueen e-mail | 2005-09-21 07:40:29 | 9.
:))))
Ja, arra is gondolhatna, hogy mindenki amit ad magából, azt is fogja visszakapni. És ez bejött most is. Idejött ellenségeskedni, akkor jó, hogy nem zárjuk a karjainkba!
Tegnap hallottam az Aljas Kúszóbab új albumát. Azon egy szám megfogalmazza a lényeget: "Esze semmi, dugd meg jól!" Szerintem nagyon állat! :))))


Előzmény: mariann666 (8.)
mariann666 e-mail | 2005-09-21 06:41:19 | 8.
Engem a felfogásuk zavar, olyan nagyra vannak magukkal, de nem értem miért.
Mindegy, nem is érdekel, többet ér egy olyan csaj, mint én vagy te, mint az összes kis rózsaszín divatcica együttvéve. Bennünk van tartás és van egyéniségünk, jól nézünk ki a hülye smink nélkül is...
Na mindegy. k.edina, te meg legyél csak olyan, mint eddig. Alázd csak nyugodtan a kis 14 éves rocker csajokat és gondolj arra, hogy őket ez csak erősíti, valamint arra is, hogy belőlük tuti nornális ember lesz nempedig egy olyan olcsó kis lotyó, mint a legtöbb magadfajtából //tisztelet a kivételnek//. Ja, és nézz le nyugodtan mindenkit aki nem követi a divatot, de jusson eszedbe, h téged mondjuk pont azért néznek le, mert akárki könnyedén megkaphat. Emiatt sosem lesz normális kapcsolatod, mert mindig kihasználnak majd, persze mikor erre rájössz már késő lesz. Ja, és véletlenül se gondold ezt végig, még rájönnél, hogy valamilyen szinten igazam van.


Előzmény: Nightqueen (7.)
Nightqueen e-mail | 2005-09-20 09:53:04 | 7.
Mariann, tudod, hogy nem csak rocker haverjaim vannak. Van köztük discos itt.
Az egyik nagyon aranyos srác, Ádám odajött hozzám totál elkeseredve, hogy nem talál magának normális csajt, mert az összes csak a pénzre hajt, és ami a leggázabb, hogy mostanában már a csajok szinte könnyebben benne vannak az egyéjszakás kalandban, mint a fiúk. Ez szerintem elég undorító. Nem értem a mai lányokat, hogy lehet így viselkedni? Hol a női méltóság?
Egy ideig bejön ez a srácoknak, de előbb-utóbb eljön az idő, amikor komoly lányt keresnek maguk mellé, akit tényleg szeretni lehet, nem csak a szexre tartják.
Szerintem ezeken a dolgokon el kéne gondolkozni, mert ami mostanában megy, az már egyszerűen maga a gusztustalanság!

Hogy mi lesz a rózsaszín rucikkal? Mennek a szekrény mélyére, és mindenből veszik a kéket vagy a zöldet, hiszen pénzes apuci pénztárcája simán megengedheti az ilyesmit.

Persze, itt is tisztelet a kivételnek. Minden zenei stílusban lehetnek jó arcok, k.edina épp nem tartozik ezek közé. Legalábbis eme elmés beszólása alapján úgy tűnik. (Még írni sem képes normálisan. Néhol el kellett gondolokodnom, vajon mit is akart írni.)


Előzmény: mariann666 (6.)
mariann666 e-mail | 2005-09-20 06:41:39 | 6.
Hát nagyon szép és okos kiscsaj lehetsz te ahogy elnézem. Tulajdonképpen hány éves vagy? Én kb 10-re tippelek. Érdekes, hogy mennyire felháborodtál azon, hogy a hozzádhasonló csajokról beírták ide néhányan a véleményüket mikor te sem vagy különb "az oian feketében járó 14 éves rokker picsákat gyalázzuk szarrá, naponta kb 5-t." Rémlik? Mivel vagy te jobb nálunk elmondanád? Igazán kíváncsi lennék rá? Kérlek részletezd nekem. Okosabb vagy? Azt nem hinném. Én pl rendszer informatikusnak tanulok, ez az utolsó évem és nem könnyű, kb a fél osztály kihullott, de én még itt vagyok. Nightqueen pedig egyetemre jár (a többieket nem ismerem). Te mikor jutsz el idáig? Vagy keresel egy gazdag pasit aki majd eltart?? Szép életcél.
Attól, hogy rocker vagyok még nézhetek jól ki. Pl. fekete ruhákból is lehet venni olyat ami jobban néz ki, mint a rózsaszín kis mini amiben járkálsz. Akinek van egy kis ízlése biztos, hogy nem féltékeny hozzád hasonlókra. Amúgy meg gondold végig, h a fiúk mit gondolnak az ilyen csajokról. Pénzéhes hülye kis szuka, aki mindenre kapható. Valahol igazuk van. Persze tisztelet a kivételnek...

Még egy dologra lennék kíváncsi. Mit csináltok a rózsaszín kis rucikkal ha mondjuk a zöld vagy a kék lesz a divat?????????????


Előzmény: k.edina (4.)
Nightqueen e-mail | 2005-09-19 14:46:14 | 5.
Na, erről beszéltem! Megnyilvánult a Rózsaszín-intelligencia! :)
Most miért vagyok hülye amiatt, hogy leírtam a véleményemet?
Meg amúgy is? Mit keresel a Rock fórumon? A discosoknak is megvan a maga helyük, nem? Én sem megyek oda, és fikázlak titeket!
Féltékenység? Én? Rátok? Képzeld el, nem nézek ki olyan szarul, ha akarnék, én is lehetnék ugyanolyan rózsaszín cica, mint te. És itt a különbség: nem akarok. Mert nincs kedvem beleolvadni a divatot követők széles társaságába.
Ja, amúgy nem járok örökké feketében. Tudod, a közgáz egyetem mellett dolgozom pénzügyi területen is, ami megköveteli a kosztümöt, az elegáns ruhát. De attól én még rocker vagyok, és ha hazaérek, felveszem a kockás nacimat.
Egyébként pedig elhiheted, hogy kosztümben is megbámulnak az utcán, de én ezt utálom. Nem azért öltözök úgy, ahogy, hogy megbámuljanak, hanem azért, mert a munkám miatt kell. Utálom azt a tekintetet, amit az fejezi ki, hogy: "De megdugnálak!" De mivel különbözőek vagyunk, valaki ezt szeretni. És? Szeresse. Csak azt ne kérje, hogy én szeressem! :)
Na, attól meg aztán nagyon nagy arcok lehettek, hogy a kis rocker csajokat alázzátok. Ez valóban nagyszerű elfoglaltság lehet. Csak sajnálni tudlak, hogy ilyesmivel kell tölteni az idődet, hogy nincs jobb dolgod.
És miből áll ez a gyalázás? Miért kell ezt csinálni?
Ez az, amit egyszerűen nem tudok felfogni! Örökké a rockeret baszogatjátok, gyalázzátok, kinézitek. Mi akkor is kulturáltan tűrjük a hülyeségeiteket. Sem nekem, sem a haverjaimnak soha nem jutott eszünkbe, hogy odamenjünk a discosokhoz, és fikázzuk őket, és gyalázkodjunk.
Mi a saját fórumunkon, a saját témáinkban kifejtük a véleményünket, és nem pofátlankodunk oda máshova, és kulturáltan elmondjuk a véleményünket.
Egyébként meg nézd meg, mit írtam a Hip-hop vagy disco? Mit választanál témába (Bocs, a pontos cím nem jut eszembe)! Még azelőtt írtam, mielőtt ezt láttam volna.


Előzmény: k.edina (4.)
k.edina e-mail | 2005-09-15 14:37:01 | 4.
Ennyi te sem lehetsz hülye. sztem ezt is csak a féltékenység mondatja veled. énis rozsaszín picsa vagyok. ahogy leirtad. És? az oian feketében járó 14 éves rokker picsákat gyalázzuk szarrá, naponta kb 5-t. és nem a zene miatt....

Előzmény: Nightqueen (3.)
Nightqueen e-mail | 2005-09-14 12:19:52 | 3.
Személy szerint nagyon utálom ezeket a rózsaszín cicamicákat. Kiráz a hideg, ha meglátok egyet is. Undorító, hogy a neccharisnya is rózsaszín, és a seggét el sem takaró rózsaszín szoknya alól kivillan a rózsaszín bugyi, és persze a rózsaszín felső alatt is rózsaszín melltartó van. Nagyon utálom az ilyent!
Jó, lehet, hogy köztük is vannak jófejek, de én nem is vagyok rájuk kíváncsi. Ilyen kinézetű emberekkel nem szívesen ismerkedek.
Bár gondolom, "rózsaszínke" ugyanezt gondolja rólam, ha meglát feketében...


Előzmény: alaxee (1.)
stanleykubrick e-mail | 2005-07-19 14:26:34 | 2.
Vau vau! Ez általánosítás! Vau Vau!
Komolyan beszélve, minden klisének van egy kevés alapja, de nem szabad rögtön ezekben gondolkodni. Vannak persze emberek akik tökéletesen megfelelnek egy bizonyos klisének és ezeken lehet a legjobbat röhögni.

Ezt a rózsaszínmostadivatezértmégazoknimisaz hozzáálást én sem értem, nagy részük úgy néz ki mint Miss Piggy a Muppet Show-ból.


Előzmény: alaxee (1.)
alaxee e-mail | 2005-07-17 19:25:22 | 1.
De most tényleg miért van az hogy ezek a cicababák ilyen szar kurvák?? na most le lehet ugatni a fejemet h ez általánosítás! és tényleg az!! aminek valljuk be h van alapja!! yo persze van kivétel, de ez csak erősíti a szabályt!! :)

1  2  3  4  5  6  7  8  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.