Click to Visit
Rock - A deszkások és a rockerek kapcsolata
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  

Razorbladekiss e-mail | 2003-07-04 14:59:28 | 75.
De jó hogy nálatok ilyen jó az osztályközösség!

Előzmény: Nightqueen (73.)
Marque e-mail | 2003-06-30 10:48:06 | 74.
1etértek veled. Nálunk is kb. hasonló a helyzet.
Nightqueen e-mail | 2003-06-29 19:43:52 | 73.
Nem tudom, számomra elég fura ez a dolog, hogy beszólnak azért, amit hallgatsz.
A baráti társaságomban szeretik az ilyen zenét.
Az osztálytársaim mind a divatos zenéket hallgatják, leginkább rapet és trance-t. A "legdurvább" néhány Linkin szám. Két csaj van rajtam kívül, aki néha hallgat metalt, s attól mindjárt rockernek érzik magukat.
Rólam tudják, hogy nagyon régóta ilyen zenét hallgatok, néha poénkodnak a dologgal, hogy rázd a hajad, meg stb. De akkor rázom, és jót röhögünk. Volt már arra példa, hogy szünetben
felálltunk az asztalokra és a hajunkat ráztuk, "gitároztunk". Jót szórakozunk velük. Szuper osztályom van, talán ezért nem cseszegetnek a zenei ízlésem miatt.
Igaz, mikor velük "zenét" hallgatunk, látják, mennyire szenvedek, s általában kikapcsolják. Vagy ha Tv közelébe kerülünk a suliban, és épp megy egy Metallica klip, nem kapcsolják el, pedig csak én szeretem a 33 emberből.
Szerintem ez a normális hozzáállás. Én is elhallgatom, ami nekik tetszik, ők is.
Nem kell ebből a dologból problémát csinálni, hiszen van elég bajunk enélkül is!
Nem igaz?

Máté1 e-mail | 2003-06-27 15:33:25 | 72.
a linkin park csak kezdetnek jó,(az ember mindig kommersszal kezdi de tudni kell továbblépni innen.tölts le:Sevendust,Spineshank,Incubus stb bandáktól számokat.

Előzmény: Pandora (70.)
Kiscsillag 07 e-mail | 2003-06-26 12:02:39 | 71.
Szerintem, aki beszól az öltözködésed vagy a zenei stílusod miatt annak az IQ-ja=0! Nem értem miért kell ilyeneken vitatkozni vagy egyáltalán kiakadni. Úgy gondolom, mindenkinek saját emberi szabadságjoga, h mit hallgat v h öltözködik.
Vannak kötekedők, mindig is lesznek, de meg kell tanulni együtt élni velük. Nem kell velük foglalkozni. :) Majd lenyugszanak, ha látják h nem érdekel, amit mondanak. Legalább nekünk legyen több "sütnivalónk"!

Pandora e-mail | 2003-06-26 11:53:54 | 70.
Akkor nem vagyok egyedül... :)
Én Linkin Park-fanatikus vagyok.
A rockerek azért cseszegetnek, merthogy a Linkin nem is eredeti, meg hogy hogy lehet egyáltalán hallgatni.
A többi lány azért, mert ők Shakirát meg Avrilt hallgatnak, a Linkin nekik csak agresszív ordítás.
Az egyik félnek túl "light", a másiknak meg már túl agresszív.
Mit lehet csinálni ilyenkor?????? Annyira beszélnék arról, hogy mennyire lehet szeretni őket, hogy meg lehet találni magad a zenéjükben, de ezek szarnak a fejemre!!!!!!! De TALÁN, esetleg, ha meghallgatnák a zenét, mielőtt elítélik ezek a ...-k.
Hát de nem igaz, hadd hallgassak, amit akarok. Én se cseszegetem őket a Busted miatt...
Jaaaaaaaaaaaaj, de hülyeség ez, azért fikázni mást, hogy mit hallgat. Azt hallgat, ami ő, az ő világa. Az más kérdés, hogy azért, mert trend..
Szerintem azért nem kell elítélni valakit mert deszkás. Nekem van egy nagyon jó barátom, aki deszkás. Oké, néha kicsit idegesít ez a "szétesek a lazaságtól, olyan trendi és menő vagyok" stílus, de alapvetően jobban megértem vele magam, mint egy giccsrockerrel.


Előzmény: deerhunter (69.)
deerhunter e-mail | 2003-06-25 19:42:38 | 69.
Bocs, hogy visszatérek egy régi témához, de nekem is van egy kis tapasztalatom a dologban...
Nekem az egész osztályom hiphoppos meg rappes...
A 28 emberből csak én hallgatok normális zenét (Slipknot, System, Manowar, Metallica, Maiden, ...)
Öltözködés: bőfarmer, fekete Limp Bizkites pulcsi, discman :)
Fikáznak érte rendesen:
a rockerek azért, mert hogy lehet Bizkitet hallgatni (pedig nem is hallgatom),
a rappes osztályom meg azért, mert hogy lehet rockot hallgatni...

Szóval arra akartam kilyukadni, hogy csinálhatsz bármit, hallgathatsz bármit, úgyis mindenki belé fog kötni...

Nightqueen e-mail | 2003-06-25 19:34:19 | 68.
:) Ok, majd írj!
nightqueen@message.hu
Szerintem nagyon helyes, hogy nem álltál neki vitatkozni. Ezzel csak azt bizonyítottad be, hogy te intelligensebb vagy!
Sosem értettem, miért kell zenei stíluson veszekedni...


Előzmény: mini-manson (67.)
mini-manson e-mail | 2003-06-24 20:04:16 | 67.
Ámen!! Végre találtam egy értelmesen gondolkodó emberi lényt. Egyébként én is így vagyok az osztályommal: 2 rocker van (köztük én) + - egy divat rocker. Apropó, a 37 emberből. ...Ha gondolod egyszer komunikálhatnánk e-mailen keresztűl. Nekem minden esetre állandóan beszólnak, halálra idegesít. (Nem mintha visszaszólnék, mert még egyben szeretném tudni az arcom.) Elég kemény a helyzet minálunk. Egy lány csak 45 percen keresztűl szídta az őseimet, különös tekintettel az anyámra, mert rocker vagyok és ezt meg is mondta a szemembe. Végülis inkább kijöttem, mert elég heves természetem van. Nem akartam miatta is szívni, ha érted mire gondolok.

Előzmény: Nightqueen (66.)
Nightqueen e-mail | 2003-04-12 22:16:31 | 66.
Az osztályomban én vagyok egyedül rocker, mégis megvagyok a deszkásokkal is. Szerintem ez nagymértékben intelligencia kérdése, hogy ki kit fikáz le! Attól, hogy embereknek más az ízlése, még nem kell lenézni az illetőt. Én is utálom, ha a zenei ízlésem miatt beskatulyáznak!
Az igazi értéket kell keresni, és az pedig belül van!

vöröskiscsillag e-mail | 2003-04-12 21:12:35 | 65.
Nálunk a deszkás múló divat volt... Mi az osztályban 7-en vagyunk rockerek a 36-ból(ebből mindenki külsőre is), de a deszkások soha sem fikáztak, meg a diszkósok sem... Inkább ők "féltek" tőlünk. Csak mi tudunk élni az osztályból, a többiek pedig csak otthon tespednek és nézik a TV-t vagy diszkóba járnak csörögni...hú de szarul hangzik... Nekem vegyes élményeim vannak a deszkásokkal kapcsolatban, mert vannak nagyképű, nyálas buzik meg jófej faszacsákók... :)
mini-manson e-mail | 2003-04-10 19:19:35 | 64.
Nem'tom ti, hogy vagytok vele, de személyszerint nekem csak NEGATÍV élményeim voltak deszkásokkal. Lehet, hogy Kalocsára kellene költöznöm, hogy jó fejjel is találkozzak? Mert itt a budapesti Kőbányán és Lőrincen (10-18 ker) csupa paraszt van. Főleg Lőrincen, ahova suliba járok. Állandóan b...gatják a rockereket, főleg a kibontakozókat. (most ereszteheti el magát, mert nem köti szabályzat) Én se rég kezdtem el külsöleg is rocker lenni, nem csak stílusra. Állandóan macerálnak, kész szerencse, hogy megtudom magam védeni. A haveromat (egy másik bontakozó csaj) is állandóan megverik, "mert rocker" felkiáltással.

Előzmény: Lobonc (59.)
Lobonc e-mail | 2003-04-07 09:56:48 | 63.
Ezeket a deszkás ribizliket hívják felénk pózereknek!

Előzmény: Lobonc (59.)
Gonosz Manó e-mail | 2003-03-22 22:38:03 | 62.
Bazz! Ezen a legnagyobb faszság vitatkozni! NEM azok az "igazi" deszkások akik tálunk vannak. Hányan tartják magukat hú-de-kemény deszkásnak, akiknek semmi közük a 'deszkás' szó eredeti jelentéséhez?! 2Pacet, Eminemet hallgatnak, diszkóba járnak... ismerős? Tudtommal a deszka kaliforniából indult ki. Ott, ők főleg rockot v. punkot hallgattak. Ők szerintem kb. a mai skate-punkoknak felelnek meg. Tony Hawk pl milyen zenét hallgat? Igen, rockot. A Jackass tagjai majdnem mind deszkásom. Mire nyomják? Rockra. Bazzeg! Az "eredeti" deszkások szerintem közel álltak/állnak a punkhoz és a rockhoz.
G.M.

Nikkelbolha e-mail | 2003-03-13 19:21:32 | 61.
hehe eddig te lax a legközelebb hozzám legalábbis tudtommal:)
én Tolnán lakok


Előzmény: Lobonc (59.)
Cali Tee e-mail | 2003-03-13 16:47:55 | 60.
nah...ez meg a regebbi Mate1 beszolasahoz tarozik:

'az nem tetszik mikor valaki hétvégén rocker cuccba öltözik,suliba meg szégyenli,nem vállalja fel magát'

azert fura lenne ha koncertszerkoban mennek suliba...es nem a felvallalasrol van szo, en felvallalom, meg ha az oltozekemmel nem is mutatom ki. Es meg annyi, hogy (na most ezzel nem felvagok se semmi ilyesmi,csak egy megfigyeles) hogy itt az usaban a deszkasok mind rockot hallgatnak(nem Linkin Park stb) ... semmi bajom a deszkasokkal. A deszkas ribizlikhez meg annyit, hogy azok csak deszkasnak oltoznek,de fogalmuk sincs az egesz deszkazasrol.

Lobonc e-mail | 2003-03-10 10:42:31 | 59.
Én még új vagyok itt,de úgy érzem hozzá kell szólnom ehhez a témához.Én egy kalocsai punk gyerek vagyok,és rengeteg deszkás haverom van!Nemtudom mi bajotok van velük,pedig ugyanojan trógerek mint mi vagyunk(akinek nem inge...). Ezzel csak azt akarom mondani,hogy sokmindenben hasonlítanak ránk.Itt Kalocsán például jól megvagyunk velük,együtt is bulizunk.Azért mert másképp öltöznek,meg máshogy nevezik magukat,még nem kéne utálni őket!Na én ennyi voltam,sok értelmeset ugyan nem szóltam a témához,dehát ez van!Béküljünk ki a deszkásokkal,mert eltűnni nem fognak,és törekedjünk a teljes ANARCHY-ára!
ck e-mail | 2003-03-04 16:38:01 | 58.
Hát, ha olyanok a "geszkások" mint te, akkor én inkább "divaz" rokker leszek...

"Ja, és és az én apámnak több kitüntetése van mint a tiednek... és és az én kocsim szebb mint a tied, és a monitorom 6szor annyit ér mint a tedéé bebeee..." Már csak ez hiányzott ide!!!

(Lehet olcsóbb kabátot is kapni??? Add meg a címet.. )

:))


Előzmény: Barry (56.)
Ferdydurke e-mail | 2003-03-02 00:11:06 | 57.
A deszkás nem zenei stílus, ellenben a rockzenével... már csak ezért is sántít az összehasonlításod. A rockzene él és örök, fejlődőképes, innovatív és ezernyi ágazata van, míg a deszkásság múló fiatalkori divatirányzat...

Az 'eredeti deszkás' milyen állatfaj?

A 6-os viszonyszámodra miféle számítások alapján jutottál? Netán kerekítettél...? he-he

A nyomort meg legalább e zenei stílus felfolgozza, ugyanis ez ugyanúgy életünk része, mint a boldogság és egyéb életérzések, míg más műfajok erőltetetten boldognak akarnak látszani, talmi csillogás övezi őket és az emberi érzések egész sorát söprik a szőnyeg alá.

A divat meg sehol sem hasznos, a punkban csakúgy, mint a rockzenében...


Előzmény: Barry (56.)
Barry e-mail | 2003-03-01 19:53:30 | 56.
A divaz geszkásoknál márcsak a divatrokkerek undoritoabbak. Egy rendes eredeti deszkás 6szor annnyit ér mint egy divatrokker.
Én nem nagyon birom ezt a sok hülye tucat zenét hallgato, egymást majmolo bandát, de sajna már rock se a régi. Mindenki veri a mellét a 65 ezres börkabátjában, közbe meg a nyomorrol hallgat zenét.

Ferdydurke e-mail | 2003-02-04 15:44:18 | 55.
Elővigyázatosságból csak műanyag-"deszkákal" kezdek csak:)) Úgyhogy a szálka garantáltan kizárva...

Előzmény: Thomas (54.)
Thomas e-mail | 2003-02-04 10:36:21 | 54.
Azért a szálkákkal vigyázz! ;)

Előzmény: Ferdydurke (53.)
Ferdydurke e-mail | 2003-02-03 17:29:00 | 53.
Aha!
És előtte jó sok lukat fúrok rá, valamintfigyelembe jönnek egyes különösmód csúszékony kenőcsök, amelyek felettébb elősegítik a kapcsolatfelvételt.:))


Előzmény: Thomas (52.)
Thomas e-mail | 2003-02-03 17:19:02 | 52.
Hát, ha Te deszkákkal folytatsz szexuális életet... :)

Előzmény: Ferdydurke (51.)
Ferdydurke e-mail | 2003-02-03 17:10:23 | 51.
he-he Thomas
A deszkáról nekem is inkább egyes egyedi vonásokkal megáldott hölgyek jutnak eszembe, akikkel néha kifejezetten kellemes felvenni a testi kontaktust.


Előzmény: Thomas (50.)
Thomas e-mail | 2003-02-03 15:36:21 | 50.
deszkások és a rockerek kapcsolata?
Lófasz...

Máté1 e-mail | 2003-02-02 20:43:23 | 49.
király lenne

Előzmény: Dasha (48.)
Dasha e-mail | 2003-02-01 14:09:54 | 48.
Máté, hadd áruljam el,hogy ez nem olyan utópisztikus gondolat, mert ha minden jól megy akár már ezen a nyáron meglehetne valósítani...:-)
Máté1 e-mail | 2003-02-01 08:56:03 | 47.
egyetértek az utcsó sorokkal(is)

Előzmény: Dasha (46.)
Dasha e-mail | 2003-02-01 07:44:33 | 46.
Miért van az, hogy mindig mindenkit lekell húzni? Hát akiket divatdeszkásoknak mondanak, azok általában olyan 15-16 év körüliek.Ki mondta azt,hogy ebben a korban kiforrot zenei ízléssel kellene rendelkezniük?Szóval hallgassa nyugadtan a Limp Bizkitet, egy idő után csak beismeri igazából bejön-e neki, vagy valaki hozzávág egy jobb CD-t, és átvált arra,dehát valahol csak elkell kezdenie!Egyébként akinek van Extreme Sport Chanel-e az tudja kb. milyen zenéket adnak.Régebben csak a rap, hip-hop zenéket nyomták, most meg már szinte alig hallani. Viszont ott van az OSG rendezvény,ami mutatja kis hazánkban még mindig valami rap bandát tartanak a megfeleleő finálénak. Míg a versenyzők nagy többsége szívesebben hallgat Hard Rock-ot, vagy HC-t!Én felse bírnék állni a deszkára,habár a BMX-et eleve jobban szeretem, de tisztába vagyok a trükkök nevével, és a versenyzőkkel hazai és külföldi élvonalban,ha tudok megyek az itthoni versenyekre,de nem tartom magam deszkásnak ettől,mint sokan akik nem ismerik be,hogy igazából csak gurulni tudnak.Viszont az isteni lenne ha egy versenyt úgy nézhetnék meg,hogy közben rock zene szólna, és utána lemenne a kedvenc koncertem is!:-))
brajx e-mail | 2002-11-14 10:28:03 | 45.
Divatgyerkocok szanalmasak: bő kekfarmer, vastag cipofofuzo "kemenyek vagyunk" pffffff
Máglyahalál az összesre.

brajx e-mail | 2002-11-14 10:24:59 | 44.
Divatgyerkocok szanalmasak: bő kekfarmer, vastag cipofofuzo "kemenyek vagyunk" pffffff
Máglyahalál az összesre.

Grizon e-mail | 2002-11-11 16:35:12 | 43.
Mer' esik az eső q:-)))

Előzmény: Máté1 (41.)
jonnYZMOS e-mail | 2002-11-10 16:19:12 | 42.
Nekem konkrétan semmi bajom a deszkásokkal. Az IGAZI DESZKÁSOKKAL, AKIK TUDNAK IS VM-T.
Nem azok, akik csak "beöltöznek deszkásnak", meg max tudnak gurulini, de ha rákérdezek egy konkrét figura nevére, hogy megy-e, akkor csak néznek, mert még a figura nevét se hallották, nemhogy megcsinálják... hehe "divatdeszkások". Másik oldalról meg szarok rájuk, ha nekik jó, csinálják, csak nekem ne szóljanak be, mer akkor qrva ideges szoktam lenni... Szerencsére nem mernek :)) A helyi divatdeszkások be vannak tanítva. Mindig előre köszönnek. :)
A "rendes" deszkásokat meg tisztelem. Az, hogy valaki olyan király figurákat megcsinál szerintem komoly gyakorlást+erőfeszítést igényel, meg jól is néz ki. Végülis ez is egy művészet, mint a gitározás, nem?

Máté1 e-mail | 2002-11-09 21:59:34 | 41.
úgy látszik itt mindneki csont dezskás.Akkor mért nem az utcán vagytok netezés helyett??hm?
Grizon e-mail | 2002-11-09 12:45:15 | 40.
Ahogy nézegettem a topicocat,te is lazább nu-metalt hallgatsz(ami a köztudatban "deszkászeneként" van elterjedve...).

Előzmény: Lagun (38.)
Nikkelbolha e-mail | 2002-11-08 21:01:26 | 39.
ez akkora egy hülyeség. attól hogy vki deszkázik mért kell "deszkászenét" hallgatni. az egy sport vagy hobby és mért kötjük össze a zenével? jó mondjuk a stílusuk összefügg a zenével de csak azért mert változtatnak magukon.
szal ez hülyeség.

Lagun e-mail | 2002-11-08 17:41:51 | 38.
Énis deszkás vagyok, mégis rockot hallgatok...
VAgy valaki előirta hogy a metálhoz meg a rockhoz kötelező a yetta???

Nincs bajom a deszkásokkal csak a divatgyerekek zavarnak. Kössük be a cipőt rőszaszín fűzővel, kell egy vans cipő ( vagy vans utánzat) meg egy
bőnadrág pulóverrel amit lehet egész évben hordani...
Az mondjuk mind1, h tetszik e, mert ugye mindenki ilyet hord...
Tényleg ezek mikor mossák a ruhájuk?? Még hétvégén is ugyanazt hordja némelyik.
Ja és kell egy discman meg egy Limp Bizkit cd

ck e-mail | 2002-11-07 10:27:32 | 37.
Hc-s = deszkás? Vagy csak valamit megint elnéztem? Azok a hc-sek akiket ismerek, egyik sem mondja magát deszkásnak... (maximum kicsit szélső jobb vagy szélső bal beállítottságúnak, de mindenképpen van véleménye a világról és arról ami benne történik)
Mi az a deszkás különben? Aki már látott életében deszkát - ne adj Isten állt is rajta egyszer és tud vele egyenesen menni, esetleg járdára(ról) fel(le) ugrálni - akkor én is az vagyok :)))- 10 éves koromben ez még jó szórakozás volt; vagy az EuroSporton nézi őket és úgy öltözik? Attól deszkás leszek, ha bő gatyát, valami "menő" cipőt felveszek + valami fasza sapkát, az oldalamon meg Wc lánc lóg és begörnyedve járok???
Az ilyen ember egy rakás sz..!
Mostanában mindenki azt hiszi magáról, hogy kemény deszkás - mert ez is egy divat, a divat megint egy rakás sz..! (Tisztelet a kivételnek - akik komolyan művelik mint sportot- a nap 24 órájában!!!!)

Garfield e-mail | 2002-11-07 00:01:06 | 36.
sajnálom! én csomó mindenben egyet értek a Hc-sekkel de nagyon nagyon sok mindent nem tudok tolerálni! hiába próbálom! az ostobaságot és az ebből fakadó értelmetlen , brutális erőszakot mélységesen megvetem, gyűlölöm az áskálódást és a sunyi dolgokat! a nap mint nap tapasztalt negatív dolgok miatt alakult ki hogy egy csomó embert utálok! nem tudok másképp gondolkodni! ez így alakult ki! lehet nagy okosságokat mondani! hidd el, én is azt szeretném ha békében megférnénk egymás mellett, de ez lehetetlen mert nem tudok szó nélkül elmenni egyes dolgok mellett!

Előzmény: blind_ (33.)
ck e-mail | 2002-11-06 09:09:07 | 35.
Nem mindegy, hogy ki min közlekedik: gdeszka, bicikli, motor, auto stb? Ha jó zenéket hallgat és normális...
(bár a "fujkálós", kártékony deszkásokat nem bírom, amikor meg esnek egyet röhögőgörcsöt kapok :)))))

Lee e-mail | 2002-11-06 08:56:03 | 34.
Rajtam csak azért látszik, hogy mit hallgatok, mert nem találok normális cuccokat. Mindenhol ezek a 70-es évekből szalajtott gusztustalanságok. Semmi egyéniség. Nekem marad a fekete cucc acélbetkós cipővel, hosszú fekete kabáttal. Mindig úgy néznek rám, mintha a Mátrixból léptem volna ki. Sokszor meg is szólnak a tirpák divatarcok. Hangosan mondja mit gondol, hogy én is halljam. Hát ki a f'sz kérdezte? Majd biztos kikérem a véleményét, hogy mit vegyek fel. Nem bunkóság?
blind_ e-mail | 2002-11-03 18:19:16 | 33.
hááát,nem is az én nevem Garfield! :p Egyébként ez elég szomorú!

Előzmény: Garfield (32.)
Garfield e-mail | 2002-11-03 11:50:29 | 32.
én utálok egy csomó embert! most akkor állat vagyok!???

Előzmény: blind_ (30.)
Máté1 e-mail | 2002-11-01 22:13:28 | 31.
kicsit olyan a téma mintha a bravoból lenne.
blind_ e-mail | 2002-11-01 16:17:53 | 30.
Hali! Milyen kapcsolatrol beszélünk most itt??? Én deszkás vagyok, de rengetek nagyon jó rocker barátom van! Engem nem utál senki, és én sem utálok senkit! Aki utál bárkit is az nem ember! Na pá!
Garfield e-mail | 2002-11-01 11:38:12 | 29.
én biztos nem fogok ManoWar-os bőrszerkóba feszíteni! :DD

Előzmény: max_lead (28.)
max_lead e-mail | 2002-10-31 23:56:16 | 28.
Szerintem Máté1-nek annyiba igaza van, hogy aki rocker az öltözködjön is úgy. Mármint aki Mansont meg Manowart meg ilyeneket hallgat. Én ezzelszemben Linkin-t meg Adema-t, meg ilyeneket hallgatok, ezért nyugod lelkiismerettel veszem fel a bőgatyát, mert Mansont, meg Pokolgépet, meg Moby Dicket, csak alkalmanként hallgatok.
No és igen, deszkás csajok rulz :)

Grizon e-mail | 2002-10-29 19:28:41 | 27.
Sztem akkor is a bőgatya-bőrkabár párosítás a jegeslegjobb!q:-)))

Előzmény: judit1020 (26.)
judit1020 e-mail | 2002-10-28 11:41:50 | 26.
Hát nem tudom,mi a fenének kell kiakadni azon,hogy ki hogy öltözködik es mellette milyen zenet hallgat.Szocprob,asszem.
Lassan,de biztosan megy vegbe ez a valtozas,hogy a rockkerek eldeszkasodnak kívülről--főleg a fiuk.Ez is sztereotipia persze(amiket gyűlölök),de igy van.Külföldön már teljesen elterjedt--itt is ez lesz.
Persze ez megint olyan kerdes,hogy ki hogy erzi jol magat a boreben--naná hogy nekem se tetszik ha hülje deszkas-picsak jatszak a nagy rocckert.De vegso soron van hozza joguk.Meg lehet szolni,le lehet oket baszni,magadban vagy akar hangosan--de mindennek egy a vege,mindenki azt csinalja,amit akar es senki masnak nincs se köze,se joga beleszólni ilyen dolgokba.Ennyi.


1  2  3  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.