Click to Visit
Rock - Marilyn Manson
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  

naillight e-mail | 2003-11-04 20:42:13 | 800.
5-10ev mmulva majd jarhatunk egyutt terhestornara?:))))

robbanekony termeszet vagyok,oroszlan, de utobbi pelda is mutatja hogy azer tese vagy mi hidegveru gyilkos...

amugy vmiert csak veled nemjövök ki (jameg razorbladekiss is tunna meselni d evele is megvagyok:)


na vissza mondom eredeti topic

amugy naillight@lamer.hu
avagy fragile@kgb.hu


Előzmény: mini-manson (797.)
naillight e-mail | 2003-11-04 20:38:58 | 799.
szabad
me gmindig lany.


Előzmény: coma (798.)
coma e-mail | 2003-11-04 20:36:38 | 798.
Hm..te most fiú vagy,vagy lány ha szabad kérdeznem?

Előzmény: naillight (796.)
mini-manson e-mail | 2003-11-04 19:50:51 | 797.
Na, azt legalább örömmel hallom (de most tényleg őszintén), hogy van valakid. Annak meg főleg, hogy boldog vagy vele.
Ebből is látszik, hogy különbözőek vagyunk. Nézd lehet, hogy te nem annak szánod, de valami félelmetes, hogy mennyire támadólag írsz itt mindent. Van egy olyan tulajdonságom, hogy visszaadom úgy azt,ahogy megélem valakitől amit kapok és én ennyit tudtam leszűrni.
Feltételezem rólad, hogy egy rendkívül értelmes lány vagy, gondolom a kedvesed sem gondol mást. De avn egy ici-pici, mégis el nem hanyagolható tény, amit nem csak én szűrtem le: valósággal megostromlod az embereket. Nem azt akarom, hogy megváltozz, félre ne értsd, de nem ártana időnlént... visszavenni.
Nem lépek fel én sem így, ha nem provokálsz. Nem akarom, hogy ha feljössz a forumra, akkor csak veszekedni tudj mindenkivel, akinek nem tetszik, amit mondasz.
Az egy dolog, hogy épp egy rossz időszakomban ismertél meg, de ne ez legyen a mérvadó. Én amikor elolvastam az egyik írásodat, csak utólag néztem meg a nevet, hogy te vagy. Tőlem akár Burzsoányugdíjas is írhatta volna, akkor is meglenne a véleményem, de nem az ember miatt.
Ha kérhetem: ne robbanj azonnal mindenre, próbáld meg úgy olvasni a hozzászólásokat, hogy ne ugorj egyből az első mondat után a másik torkának, mert ez így nem fog menni.
Egyébként, ha gondolod add meg az e-mail címed és megvitathatjuk a dolgot, de ha neked jó itt is, nekem mindegy. Csak az ég szerelmére ne veszekedjünk folyton! Kezd elegem lenni belőle. Okés? Lehet róla szó, hogy megpróbáljuk nem egymás vérét szívni? (de most komolyan, utálok haragba lenni valakivel)


Előzmény: naillight (796.)
naillight e-mail | 2003-11-04 19:12:48 | 796.
"tudodmit, akor mondhatnam hogy abarátod cska szórkaozik veled, a hátad mögött kurvákat kefél és mikor téged dug valami nagydudájú nöcskeről almodozik. csak en nem alitok ijet mert nem ismerlek, es mert ez egy leirhatatlanul undorito beszolas volt a reszedröl, azert remelem ezt teis erzekeled,es mert kb annyi valosagalapja van mint a starwarsnak... "

valahogy ez lkerülhette a figyelmed:


>>csak en nem alitok ijet mert nem ismerlek, es mert ez egy leirhatatlanul undorito beszolas volt a reszedröl, azert remelem ezt teis erzekeled,es mert kb annyi valosagalapja van mint a starwarsnak... "<<

ezt mindössze annak szemléltetésére eresztettem meg fleéd, hogy leessen mennyire undiító volt ez a "téged se serettek soha" stb beszólásod. ha éppen tudni akarod stabil párkapcoslatban élek relative fiatal korom ellenére.

nemvagy féltékeny mansonra? biztos azert alltod teis agyba föbe hogy eza szuka cska kihasznlja fuuuuj ;) namarmost en eleve nemlehetek ra feltekeny mert mint férfiállat számomra a égegyadta világon semmit nem jelent.

aztsme állítottam soha hogy divatember lenél, elvégre honnan tudhatnám..és ennek smemi köze ahhoz hogy hülyevagy(szerintem.)

megvéded mansont...én ezt másképp nevezném, de szted szüksége van arra hogy megvédjék mint férfit? jo persze ezt se lehet tudni de ez azert mar nevetseges....

neharagudj de te magyarazol bele hülyeségeket a hozzászólásaimba. részemről lezárva, értelmes reakciót tőled még nem kaptam és szinte senki itt a fórumon, már amennyit a diszkussziókból szerencsém(?) volt elolvasni...

aki itt kényszerképzetekben él az te vagy, már ne is haragudj..

arról ogy nekem vajh mit jelent manson(nem az ember), és hogy én miért szeretem azt TE leszel szives nem megmagyarázni se nekem, se snekinek.. kurvára nem ismersz engem,ergo jogod nincs tényként beállítani rólam hülyeségeket pláne ugy hogy eddig smei kézzelfogható jelet nemadtam a mentalitásomrol(ehhez kapcoslodoan).
azt meg kötve hiszem hogy jézus leászott a keresztről és a füledbe sugott rolam pár dolgot azzal a megbízással hogy terjeszd.

nagyon azthiszed hogy te bármivel is felettem állsz, vagy akárki felett. ha nem igy gondolod, akkor a hozzászólásaidban se viselkedj úgy(jótanács.)

tudsz kőből vizet fakasztani? Nem? akkor mégis MITŐL VAGY TE JOBB MINT ÉN VAGY AKÁRKI???





Előzmény: mini-manson (786.)
mini-manson e-mail | 2003-11-04 18:15:01 | 795.
Viva Marilyn! & coma!
labóóóóóóóóór? sweet, hol munkálkodsz te napközben? ha nem vagyok indiszkrét.
/sóhaj/ még tisztán él bennem a nap, amikor először hallottam és egyben látam Marilyn Mansont. Egy férfi énekelt talpig vörös ruhában,hosszú feket hajjal. (igaz, hogy azt hittem eleinte, hogy nő) És a refrén ez volt: We're the Nobodies, wannabe Somebodies...
Mennyei nap volt az. /sóhaj/
de egyben egyet értek veled: a világ leghibbantabb nője lenne :)))


Előzmény: coma (794.)
coma e-mail | 2003-11-04 17:36:28 | 794.
Hehe,szerintem is elképzeéhetetlen hogy ilyen hangja lenne.Csak géppel lehetne megcsinálni.Egyébként a rasmus-ra amikor a rádióban hallottam,azt hittem,nő az énekes.És tudom,hogy az nem rock,és nem is szeretem,de az anastasia-ra meg azt hittem,férfi.
Mindenesetre manson zenéje úgy jó,ahogy van,női hanggal kaki lenne.Tudom,hogy nem így értetted.Értem hogy gondoltad.Haahhaa,de azt is mondtam már,hogy külsőre viszont eleinte azt hittem,hogy manson egy nő.Méghozzá egy hibbant nő.:)))


Előzmény: ilovemanson (793.)
ilovemanson e-mail | 2003-11-04 17:28:59 | 793.
coma: én se ugy értettem h csaj.. szal áá najolvan szoval a csajokat én se szeretm rock stílusban énekelni, de én ugy valaszoltam arra akerdesre, hogy ugyanigy énekelne... szal ugyanilyen hangon.. tudom h ijjen lehetetlen, de én igy valaszoltam. gondolom te is szeretnéd mansont attol még hogy no akkor.. (ha ugyanijjen hangja lenne) vagy nem? az elég furi lenne...
coma e-mail | 2003-11-04 17:17:12 | 792.
Igyexem.Azért néha fárasztó,mikor az ember hazajön a laborból,felmegy a netre és rögtön felpumpálják az adrenalinját..hihi.:)))

Előzmény: mini-manson (787.)
coma e-mail | 2003-11-04 17:12:24 | 791.
Itt vakon senki nem követ senkit.Nem tartom magam manson követőjének.Csak tisztelőjének.
Bocs,nem tudtam,hogy lány vagy egyébként..Hm,milyen érdekes,hogy csajok kaptak hajba mansonon..hihi.Micsoda véletlen!
Nos,nem tudom,hogy mi lenne,ha manson nő lenne.Valószínűleg nem figyeltem volna fel a zenéjére(mer hogy ott kezdődött az egész,mint már mondtam).Ugyanis ki nem állhaton a női előadókat.Nem azért,mert nem vagyok leszbi és nem izgulok be rájuk,hahaha.Hanem mert nem teccik,ha egy nő énekel,főleg a rock műfajban.A torkom is elszorul,ha meghallok egy within temptation vagy egy evanescence számot.Kiráz a hideg..
a komoly okfejtésekig meg azért nem jutottunk el,mert belénk lett kötve,és az egész veszekedéssé fajult,minimum 1 oldalon keresztül ez ment.ti mellesleg szintén nem tudtok felmutatni semmit,csak hogy kinek újraírható a cd-je,és hogy olvasta-e már a neki küldött e-mailt..hm..erről ennyit.Lehet,hogy korábban okfejtősdiztetek,aláírom,hiszen ti régebbóta vagytok már a fórumban,mint pl én.


"ha valaki elmondja esetleges negatív véleményét manson egy lépéséről akkor egyből személyes támadásnak veszitek"
Én elmondtam egy szerintem negatív lépését mansonnak:Dita.Nem féltékenységből,még mielőtt megint ezzel jöttök.És mi lett belőle?Naillight vette személyes támadásnak.Nekem csak hányingerem van,ha meglátok kettőjükről egy képet,amin manson bele sem néz a gépbe,dita pedig mind a 100 fogát kimutatja,úgy pózol.Ilyen képből rengeteget láttam már.Aztán jött valami égből jött áldás,egy csoda:egyszercsak manson is belenéz a gépbe,beállított fotókon ditával,melyen még a körömlakkjuk is megegyezik.És mit ad isten,a berlini gaog-premieren csak nem dita az atrtrakció a pezsgőspohár-fürdőjével a színpadon?Szóval engem ezek a dolgok idegesítenek.És bár nekem teccik a holy wood,azoknak mondom,akiknek nem,meg akiknek a gaog sem teccik:mióta is van dita manson oldalán?
Rose bár elhagyta mansont,nekem ő szimpatikusabb volt,de ha engem kérdeztek(tudom,hogy sose tennétek ilyet)a legszimpibb barátnője nekem missi volt...
Egy olyan ember mint manson megérdemelné,hogy végre egy olyan ember szegődjön mellé,aki önzetlenül és tiszta szívből szereti,és nem a saját hírnevéért pedáloz,miközben manson életművét tönkreteszi.


Előzmény: norrsken (788.)
ilovemanson e-mail | 2003-11-04 17:00:30 | 790.
szerintem biztos ugyanugy szeretnék.. én is ugyanugy szeretnem, mert a zeneje attol meg teccik csak akkor kulsore nem teccene. de az már más.. szal érted.. ._)) szoval attol még a zenéje ugyanaz lenne szal szeretnem... és szerintem mindenki. mert ha valakinek teccika zeneje akkkor neki mind1 h pasi vagy csaj..

Előzmény: norrsken (788.)
ilovemanson e-mail | 2003-11-04 16:58:09 | 789.
goag...-ewzt a golden age of grotesque-re írtad? (télleg nem bántani akarlak, mert nekem senkivel semmi bajom), de az gaog nem?

Előzmény: norrsken (788.)
norrsken e-mail | 2003-11-04 16:26:56 | 788.
doktor úr??? lány vagyok...

nem az a baj, hogy teszik nektek a manson. de ha annyira átérzitek marilyn mondanivalóját, miért nem találunk egy komoly okfejtést sem??? én csak olyat találtam, hogy (persze csakis mielőtt a párodat megismerted) felizgulsz a hangjára és ehhez hasonlók, amiket naillight már felsorolt. nyugodtan anyázhattok, de meg kell hogy mondjam túl van az egész bonyolítva. ha valaki elmondja esetleges negatív véleményét manson egy lépéséről akkor egyből személyes támadásnak veszitek (hiszen a goag miatt kezdődött ez az egész). tudod nekem is sokat jelent a marilyn manson zenéje ( és szándékosan írtam így) /ha a goag nem is annyit mint az előzőek/, marilynt pedig egy intelligens és nagyon érdekes embernek tartom. ha találkoznék vele (ami persze sosem fog megtörténni) akár órákig tudnám örömmel hallgatni a gondolatait (de ő nyilvánvalóan nem vesztegetne rám ennyit) és tenném ezt úgy, hogy meg sem fordulna a fejemben, hogy ő tulajdonképpen hímnemű. válaszoljatok egy kérdésemre: ha manson nő lenne, akkor is ilyen intenvzív r a j o n g ó i lennétek?
amúgy, manson jónéhányszor elmondta, hogy ne kövess semmit és senkit vakon, de azt hiszem ez valahogy mégis elkerülte a figyelmeteket, kedves szakértők...

mini-manson e-mail | 2003-11-04 15:38:04 | 787.
ügyi vagy sweet, látom jól tartottad a frontot, amíg nem voltam itt

Előzmény: coma (783.)
mini-manson e-mail | 2003-11-04 15:36:11 | 786.
Gratulálok naillight. Tökéletes tanubizonyságot adtál magadról. Tudod a jelenlevőknél nem az a fontos, hogy Marilynnek mekkora, milyen stb. Én személy szerint azért szeretem, mert egy hihetetlen ember. Amit csinál azt mesterien viszi véghez. Olyan dolgokra mutat rá az életben, amiket mások nem vesznek vagy nem akarnak észre venni. Nagyon jó zenét csinál és ezek szerint baj az, hogy tetszik, ahogy kinéz. Elsősorban a gondolatai ragadtak meg. Nem az, hogy mekkora farka van. Ebből látszik, hogy a saját fejedben kialakított képek szerint döntesz.
Amit a páromról mondtál egyszerűen gusztustalan. Ezért mondom rád, hogy egy lelketlen szörnyeteg vagy. Nem ismersz, de prédikálsz. Én csak visszaadom azt, amit tőled kap itt mindenki, aki nem azon a véleményen van, mint te. Minden szavamra bizonyságot adsz minden egyes alkalommal, amikor itt megjelensz. Téged egyszerűen már nem lehet tolerálni.
Tudod, nem csak olyan Mansonos csaj létezik, akinek "átázik" a bugyija, ha meglátja őt. De úgy látom, hogy te csak ezt látod comaban is és bennem is. Elég szomorú.
Nekem van egy kedvesem, akivel már ide s tova 1,5 éve együtt vagyok. És tipikusan az a fajta kapcsolat alakult ki kettőnk között, ami biztosítja, hogy akár az életünket is egymásra bíznánk nyugodt szívvel. Az a tény, hogy te ilyet mondtál egyszereűen... nem is tudom milyen jelzővel illesselek. Talán az undorító féltékeny patkány megteszi.
Én nem vagyok féltékeny Mansonra, te lehet, de én nem. Nincs rá okom. Boldog vagyok, viszonylag jó egészségnek örvendek, céljaim vannak. Mi kell még?
A szememben te csak egy elkeseredett, nyomulós, undok kígyó vagy, aki csak a magafajta parasztokkal tud beszélgetni és lépten nyomon mindenbe beleköt. Abba is, amit nem ismer. Mert állítom, hogy nálad ott meghal a Manson tudomány, hogy jó zenéje van és értelmes szövegei. Azokat meg sem próbálod megismerni, akik próbálják más szemszögekből is megismerni. Az megint más kérdés, hogy páran vonzódnak hozzá. Te ez alapján álltalánosítasz. Ezért nincs agyad hozzá.
Egészen addig a gusztustalan megjegyzésedig, amit megeresztettél felém, azt hittem, hogy te egy értelmes lány vagy, csak kicsit agresszívebb fajta. De ennek már vége. Végérvényesen kiderült, milyen egy féreg vagy. És nyugodtan elküldhetsz a picsába, nem érdekel. Mert tudom, hogy igazam van azok alapján, amiket te itt művelsz.
Már előre tudom mit fogsz mondani:
"szánalmas, hogy miket irogatsz itt nekem kis köcsög divat kurva" csak kicsit több rizsával.
De egyszer inkább te mond el, hogy neked mit jelent Manson. Mert nekem ő egy hihetetlen fontos személy, akit megvédek ésszerű határokon belül.
Ja, ésmég valami: szerintem te előbb szopnád le, mint én. Tudod miért? Mert én szeretem a párom és ő is szeret engem. Nem fogok olyat tenni, még a legkedvesebb sokkrockeremért sem olyat tenni, ami ezt tönkre teheti.Még ha szabad is lennék, akkor se tenném meg, mert nem ér annyit, hogy megalázzam magam. Pont erről szól az Antichrist Superstar. Nem, mrs Manson szakértő?

ilovemanson e-mail | 2003-11-04 15:08:37 | 785.
mér mit arkalatak az imnetre? gondolom h mit, de pontossan mit? tucc idézni?

Előzmény: norrsken (777.)
ilovemanson e-mail | 2003-11-04 15:06:53 | 784.
tudom igazabol kar h szerepel benne, de jol jott, mert felvettem vidora.. ._) és (ezt tom nem nekem írtad) de nekem is ugy volt h eloszor vissztaszitonak tartottam, aztan megszerettem a zenejet, és a végén baromira teccett mar mint pasi.. szalugyanugy vok vele mint coma.

Előzmény: norrsken (777.)
coma e-mail | 2003-11-04 15:05:40 | 783.
Ohh ja,szia naillight!Észre se vettem hogy nem a norsken vagy.Hiányoztál,komolyan!:)))

Előzmény: naillight (781.)
coma e-mail | 2003-11-04 15:03:50 | 782.
Hm..rég volt az már(sóhaj)...:/

Előzmény: naillight (781.)
naillight e-mail | 2003-11-04 14:47:48 | 781.
felnőtt 12évesként biztosan ;)))

Előzmény: coma (780.)
coma e-mail | 2003-11-04 14:41:16 | 780.
Hello doktor úr;)
Csak annyi hozzáfűznivalóm lenne az általad írottakhoz,hogy először hallgattam a zenét,aztán infókat gyűjtöttem róla,és a végén már a csávó is teccett.Nem tehetek róla,hogy ilyen hatással van rám.Mint már elmondtam,amíg nem ismertem a zenéjét,se "őt",és láttam róla 1-2 képet,rettenetesen visszataszítónak tartottam,undorodtam tőle.Félelmetes,hogy ebből teccés alakulhatott ki az idő folyamán.Ha úgy vesszük,ez egy bizonyíték,egy példa arra,hogy dolgok,amiktől félünk,amik visszataszítanak bennünket,mert nem ismerjük őket,a végén a szenvedélyünkké válhatnak.
Ebben a világban pedig ne nyissunk vitát arról,hogy ki normális..minden relatív.
A "kinövős" szöveget meg nem veszem magamra,mert nem tartozom abba a korosztályba,ahová ez érvényes lenne.


Előzmény: norrsken (777.)
norrsken e-mail | 2003-11-04 12:09:28 | 779.
most ugye bemutatkoztál?

Előzmény: BBelga (778.)
BBelga e-mail | 2003-11-04 08:34:57 | 778.
Buzi köcsög és fasz

norrsken e-mail | 2003-11-04 08:24:34 | 777.
jó reggelt zártosztály...

ilovemanson: szerintem elég szomorú, ha már a hókusz-fókuszban is manson van (na meg a 'találkozások sztármagazinban' (lol)) ők maradjanak inkább a balázs palinál. ez a kontaktlencse utánzás pedig nagyon egyértelmű és így már baromira nem hiteles, de ezt már máshol kifejtettem(/tük) lsd. riki church topic.

coma és mini-manson: tegnap egy olyan oldalra tévedtem, ahol halálra röhögtem magam, ti viszont otthonéreznétek magatokat: www.im-net.hu na az ottani fórumban másodpercenként elfolyik egy liter nyál... :DD
amúgy én csak azt nem tudom megérteni, hogy ha már ennyire fontos nektek manson és állítjátok, hogy nem azért hallgatjátok, mert megláttátok egy képét, akkor miért az a fő téma, hogy hűű de jó lábai vannak. nem hiszem, hogy én nem vagyok "normális", azért mert a zenészt látom benne és nem a férfit. na mindegy... majd kinövitek.

Razorbladekiss e-mail | 2003-11-03 18:43:31 | 776.
;))
de komolyan mondom ami itt megy...
nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek,vagy sírva fetrengjek a röhögéstől...


Előzmény: naillight (757.)
ilovemanson e-mail | 2003-11-03 18:42:49 | 775.
ide lehet lképet beszurni valahogy?
ilovemanson e-mail | 2003-11-03 18:41:28 | 774.
amugy a volt baratnoije Rose a sikolyban jaccott o volt az a szoke csaj aki a garazsnal halt meg. de amugy barna a haja, de ezt szrtem ti is tuggyátok...
ilovemanson e-mail | 2003-11-03 18:37:31 | 773.
áá anyám hívott le, h gyosanb menjek le és a fokuszban ijjen extremen kinezo emberkek voltak kontaktlencsevel meg minden! aztan bemondtak, h ez marilyn amnsontol ered! erre betettek pár képet rola agaogrol (vagyis gaogos képeketz, de nem a cd borítorol) !!! tok jooooooooo :-))))))) láttátok?
coma e-mail | 2003-11-03 18:36:10 | 772.
Ne aggódj,annak esélye,hogy ismerjük egymást elég kicsi.Főleg ha lány vagy.De ez végre egy normális,emberi válasz volt tőled,gratulálok.Tényleg nagyon örülök,mert nincs kedvem tovább marakodni veled.
Szerintem nem futnál ki a világból,ha ismernél..rosszul saccolsz be,csak úgy közlöm.
Na mindegy,most lelépek a netről,majd csak holnap írok legközelebb(nagy örömödre).Csók mindenkinek..


Előzmény: naillight (770.)
coma e-mail | 2003-11-03 18:27:12 | 771.
a naillight elvette a homokozólapátomat,és nem akarja visszaadni..hihihi..Asszem én valakivel elkezdtem arról beszélgetni,hogy dita kihasználja ,ansont és még rossz hatással is van rá.Naillight ezzel nem értett egyet,és ahelyett,hogy megkérdezte volna,min alapszik ezen feltételezésünk,és esetleg megcáfolta volna-ha meg lehet-,megvédte ditát,minket pedig elkezdett sértegetni..mire ez belőlem-és lovaspajtimból-védekező reakciót váltott ki.De ha kicsit lejjebb pörgetsz,elolvashatod a teljes sztorit,és saját véleményt alkothatsz.Naillight-tól ugyanis biztos mindjárt kapsz egy másik verziót.Nekem egyébként nem áll szándékomban tovább szíttani a tüzet.Én elég ritkán vitatkozom,és ha mégis,azt inkább "diszkussziónak" lehet nevezni,ahol a felek elmondják véleményüket,anélkül,hogy megnemegyezés esetén elkezdenék a másikat ba**tatni.

Előzmény: ilovemanson (769.)
naillight e-mail | 2003-11-03 18:22:20 | 770.
ha kiderulne hogy ismerlek kifutnek a vilagbol is elhiheted... ratm egezs jo a többi nekem nemfexik de ez szubjektiv
es tese itelj tulhamar..."neked smemisejo"


Előzmény: coma (768.)
ilovemanson e-mail | 2003-11-03 18:14:32 | 769.
én anyám ojjan beszolasokat szokoot mondani, h: (mansont hallgatok a viván) ááá direkt ezzel akarsz idegesíteni?????!!!!! (de mindig ott hagyom amigy vége nem lesz.)...


AMUGY MI MIATT ALAKULT KI EZ A FESZULTSEG KOZTETEK???? MI TORTÉNT? VAGY ENNEK NINCS KULONOSEBB OKA??


Előzmény: coma (768.)
coma e-mail | 2003-11-03 18:03:12 | 768.
Háá,újabb kötözködésre keresel alkalmat,látom.;)
Ne ítélkezz túl hamar,még a legjobb barátok is lehetnénk(szempillák rebegtetése és bűbájos mosoly).Nem mondtam hogy avrilt hallgatsz,és azt sem,hogy én vagyok az übermensch.Ne csúsztass.
Mansonon kívül hallgatok még kornt,p.o.d-t,s.o.a.d-t,RATM-t (beismerem,13 évesen bon jovit hallgattam,a koncertjükön megteccett az h-blockx,és onnan rövidesen landoltam a rage-nél),aztán vannak még számok amik teccenek együttesektől,mint az il nino,régi metallica számok,meg egy csomó szám,amit játszanak az alternativ klubban,de nem ismerem őket.Imádom ezt a kérdést,mert általában a felét elfelejtem a teljes válasznak.Hm..most biztos kritizálni fogsz,mert neked semmi sem jó,de mindegy.A szüleim annak idején azt hitték,pszihiáterhez kéne vinniük,mert őrült vagyok,hogy ilyen zenéket hallgatok.Engem viszont boldoggá tesz ez a zene,és utálom,ha úgy kell éreznem magam,hogy sehová sem tartozok,mert az olyanok mint te meg butának és éretlennek tartanak.Te nem ismersz engem,de meglepődnél,ha megismernél.
Pussz


Előzmény: naillight (767.)
naillight e-mail | 2003-11-03 17:30:45 | 767.
mert ti nem azt teszitek ;o))))))


két olyan fő dolog van a világon amit nem brok elviselni: anagypofájuság és a hujeség. mindketött mutatjatok fogadjatok gratulaciomat...

de tudodmit ahelyett hogy most itt szalkat keresel, lasd meg agerendat e sprobaldmeg bravurosan kimagyarazni a nyaladzasotokat...mosma cska kuncoghok ezigy nemyo!

ki allitotta hogy en avrilt hallgatok???

apropo, hamar ittartunk, mansonon kivul t emiket hallgacc(eszemben sincs baratkozni mindössze erdekel mit hallgatt az "übermensch"..







Előzmény: coma (764.)
coma e-mail | 2003-11-03 17:26:13 | 766.
Ahh,tudom,hogy ezt nem nekem írtad,de azért ne feltételezd már hogy itt valaki nem tudja ki trent reznor..Látom igen szeretnéd ha tényleg ennyire "divat-manson-kölykök" lennénk,és fogalmunk se lenne a zenéről.

Előzmény: naillight (763.)
coma e-mail | 2003-11-03 17:21:44 | 765.
Marilyn Manson Concert In Kansas City Ends In Freak Riot

10.31.2003

A Marilyn Manson performance in Kansas City, Missouri, on Thursday night ended in chaos when the crowd rioted following the show's abrupt cancellation due to safety concerns.

The band was only two songs into its outdoor set at the Freakers Ball at the Kansas City International Raceway when the barrier at the front of the stage broke from the weight of the crowd pushing against it, police said.

The show was put on hold while the venue's security team, Private Systems Security, scurried to fix the barrier. The structure was repaired after 30 minutes, and Manson resumed. But before he finished another song, the barricade broke again, and at about 10 p.m. the promoter canceled the concert.

"Even though the show was stopped twice for safety reasons, we wanted nothing more than to continue to play," Marilyn Manson said in a statement. "Although we were not allowed to finish the show, we understand that safety needs to come first."

Many audience members weren't so understanding. Although most of the 12,000 fans headed for the exits, choruses of boos, lots of swearing and numerous fights erupted. Then, according to police, between 2,000 and 3,000 people began rioting in front of the stage. When it became clear that Private Systems couldn't control the mob, they called in the Kansas City police, and an estimated 130 officers responded to the scene in full riot gear.

The police formed a long line and ushered concertgoers toward the exit. The orderly procession was interrupted when a group of fans started throwing rocks, beer bottles and bottles filled with urine at the officers, who responded by firing pepper spray at the unruly fans, according to a police spokesperson. One officer was struck in the finger and six fans suffered minor injuries and were transported by ambulance to nearby hospitals, police said. Nine fans taken into custody were released once they had calmed down.

One disgruntled audience member was arrested for trying to hit a traffic officer with his car. Nine police cars were damaged in the altercation. The Freakers Ball also featured Seether, S.T.U.N., Mushroomhead and Memento.

Forrás: MTV.com

huh,de menőőőő..

coma e-mail | 2003-11-03 17:16:12 | 764.
Jaj de jó,most akkor én is másolgatok.
"ami me gittmegy a meg megint kezd atcsapni a szanalmas hatarai köze.."ez volt az első beszólásod,amitől meg én kaptam vérszemet.Nem mi kötöttünk beléd,hanem te belénk.

"lehet urázni, d emegint cska azt tudom mondnai hogy asziszi mindneki hogy
kurvajol ismeri mintha nemistom baratok lennetek vagy egy hazban laknatok.
hat kurvara nem szal sztem kimeriti ahujeseg fogalmat az hogy dobaloztok it
thujesegekkel.
ha itt vki feltkeny azok ti vagytok,na ez meg amolyan beksztritboyzos.
a busted topikban ez meg elmegy, de manson-akarmennyir eis hanyas lett
szerintem az utolso ket era-nem erdemli ezt(szvsz)... "Na,itt már kezdessz begerjedni,eléggé cifrázod a szavaidat,és sértegetőzől,amit MI nem tettünk.

"ha ez igy megy tovább,odajut ez az ember ahova a junkies: a raongotabor
atlageletkora nem eri el a 18evet."Sértegetés;kikérem magamnak ezt a minősítést,és az életkorral kapcsolatos előítéleteket.Nem mintha 18 lennék,de mindegy.

"na a végére felkaptam a vizet de ez kikivankozott
abszintnaposan meg plane "Aztán meg azt állítod,nem kaptad fel a vizet..hm,érdekes.

"mini-manson vagy kiaz isten fasza:egyebkent kurvara d enemazt kerdeztme
hogy t emernem brod a feem uyganis azt nagyon magasrol leszarom, azt kertme
fejtsd ki miert is ninc snekem agyam mansonhoz. nem szopnam le ha megkerne
ra????"Ennyit arról,hogy ki az aki mocskolódik.Úgy káromkodsz mint egy kocsis,hehe.
Ez elég példa és indoklás volt,remélem.

Igazán részvétem manson iránt,amiért ilyen egymást gyűlölő tábora van.Ja,hogy te meg nem is tartozol oda?Érdekes..minden esetre én meg nem vagyok busted meg avril-rajongó,így nem is megyek az olyan topicokra,ahol róluk van szó.Kár az idegekért.Neked is spórolnod kéne-főleg,ha annyi absinthot iszol.;)
Ne nyaldd a seggemet,nem bukok rá.Csak ne kötözködj,és ne hülyézz le másokat csak mert nem olyanok mint te.Ennyi..



Előzmény: naillight (761.)
naillight e-mail | 2003-11-03 17:08:10 | 763.
na akkor msot reszletesebben is kielemzem:

1. állandóan csak fikázni tudsz mindenkit aki nem ért egyet veled

állítod te, miután a kis előadásod után az értetlenkedő nép kérdőre volt temeg elkükldtél mindenkit a halál faszára...

2. fogalmad sincs milyen érzés valakit igazán szeretni, mert téged sem szerettek soha szívből
3. az a tény fáj, hogy én ill. még itt páran aggódunk valakiért, érted viszont a kutya nem csóválja meg a farkát

tudodmit, akor mondhatnam hogy abarátod cska szórkaozik veled, a hátad mögött kurvákat kefél és mikor téged dug valami nagydudájú nöcskeről almodozik. csak en nem alitok ijet mert nem ismerlek, es mert ez egy leirhatatlanul undorito beszolas volt a reszedröl, azert remelem ezt teis erzekeled,es mert kb annyi valosagalapja van mint a starwarsnak...

tovabb:

4. mindig olyanokat védesz akiket te magad sem ismersz jobban, mint mások és ezt próbálod rájuk erőltetni

előszöris, mi ez a mindíg? kurvára azthiszed magadról hogy ismersz. mivan baze szomszédok vagyunk???? egyelöre te probaltad meg eza kómás gyerek rámerőltetni ama véleményeteket, hogy Dita csakegy pénzhajhász szuka aki belekapaszkodik manson farkába hogy ismerjék.


5. sokkal rosszabb ok nélkül mást fikázni féltékenységből, mint csodálni mindazt, amit véghez vitt

ezmár a fatális hülyeség határát súrolja, mert ugyan tartalma nagyonis igaz, csakhog most magadat irtad le. merhogyti a kicsinyes, plátói féltékenységetek miatt most lefikáztok mindneki aki az imádott mansonotokhoz mer nyulni, ha valaki meg nemaztmondja amit ti, az mennyen a picsába. én speciel nem azért szeretem mansont mert hajde leszoipnám meg huha d eszexi, hanem azert amit az elmult 9 evben alkotott(nayo csak 6, a holy wood gaog nekem kurvara de nemjönbe), föleg az antichrist-poaaf-slc s időkert tisztelem(figyelem, nem fanatikus vagyok,nem azik el abugyim ha meglatom a farkat, hanem tisztelem).


6. lelketlen, önbíráskodó szörnyeteg vagy, mert mindenkiben csak a tökéletlenséget és a hibát látod és nem azt, hogy azon kívül még mi rejtőzik az emberekben

"a lelketlen önbíráskodó szörnyeteg" jelzőre fel tudnám hozni iránydba a 2. 3.pontot


7. meg sem fordul a fejedben, hogy valaki más, mint ő királyi felsége első naillight

ez me gugy hülyeség ahogy van én seciel ovodaban hallottma utoljara ilyesmit, d evegulis nemart nosztalgiazni :)

8. parancsolgatni, kioktatni kurvára tudsz és még csak bele sem gondolsz, hogy valakinek ez rosszul esik

erre az előző 7 pontot hoznám fle, egintcsak különös figyelmet szentelve a 2.-3. pontnak.

mielőtt félreértenél, nem veszem komolyan a hülyeségeidet, es akarmijen sokat is beszelek a 2.-3. pontrol, nem veszem zokon mert te nalam vhogy mar jórég hiteledet vesztetted.


Ditára visszatérve: "híres az, akinek indneki ismeri anevét"

és ha vki nem híres az akkor egy senkiházi?? külnbenis, tudod teh ki az a Trent Reznor, vagy Akár robin finck,söt emlithetnek akár Sid Vicioust is...?

(gondolom) nem ismered őket, ettől ők még nagyon híresek voltak és azok is, pedig kurva sokan asse tudjak mivel isszak ezeket....


erröl ennyit.


Előzmény: mini-manson (746.)
ilovemanson e-mail | 2003-11-03 17:07:28 | 762.
egyszer beszeltzem csakokkla akik szertték eminemet és aszonták, h ok mijjen hu de nagy fanok meg mindent tudnak rola.. na szal a lnyeg, h a legalapvetobb cuccot se tudtak rola... azt h manson baratja..
naillight e-mail | 2003-11-03 16:50:31 | 761.
"mielőtt megismerkedtem a párommal teljesen felizgultam még a hangjára is, nem, hogy a látványára
ssssss igazi forró csemege ;)
tényleg így be volt öltözve? ez meglep egy kissé, lehet, hogy volt valami különösebb oka is, nem? nem arról híres, hogy takargatja amilye van
habár olvastam, hogy mostanában inkább a többiek vetkőznek pl: táncosok, vokálosok, ha vannak
lehet, hogy Diten féltékenykedik?"

"És az a klipp (long hard road..)..bírom azt a tökéletes csupasz testét hihi:D.abban a klippben egyszerűen gyönyörű..ahh.Sóhaj-sóhaj-sóhaj,ahogy mondod.Ja,eszembe jutott még valami.El voltam képedve azon a drezdai koncerten,hogy mennyi cucc volt rajta.Hogy meg nem sült!Kabát,mellény,térdnaci,alatta harisnya(nem szaggatott)és térdig érő bakancs.A kabátot levette később,de akkoris.Több bőrhöz vagyunk szokva,merilyn!:)"

"állítom, hogy a világ legszebb nője lenne, ha az lenne!
férfiként egyszerűen meg... hihetetlen
az a sötét szempár, az igéző száj...
hmmmmmmmm...
mondjuk izlések és pofonok, kinek mi tetszik
szerintem csodálatos ember "

"Szerintem meg manson férfiként rendkívül izgató jelenség.Egyébként ő az egyetlen pasas akinek jól áll a harisnya és a fűző..:D.Olyan lábai vannak mint egy nőnek.Más mint egy átlag faszi,vannak női vonásai,de mégis férfi,és ez izgalmassá teszi."

"Már attól elolvadok ha látom,hogy nyúl egy nőhöz-ahogy te is mondtad.:)Mikor először láttam az új klippet,felment az adrenalinom,és elkezdtem szentségelni.Ez szemétség!!"

"én tudod mit szeretek még? ahogy a nőkhöz nyúl, eléggé inspiráló, főleg, ha a párommal van aznap találkozóm, hogy látom a klippet. ;)"


kicsit a mocskolódásról:

1. állandóan csak fikázni tudsz mindenkit aki nem ért egyet veled
2. fogalmad sincs milyen érzés valakit igazán szeretni, mert téged sem szerettek soha szívből
3. az a tény fáj, hogy én ill. még itt páran aggódunk valakiért, érted viszont a kutya nem csóválja meg a farkát
4. mindig olyanokat védesz akiket te magad sem ismersz jobban, mint mások és ezt próbálod rájuk erőltetni
5. sokkal rosszabb ok nélkül mást fikázni féltékenységből, mint csodálni mindazt, amit véghez vitt
6. lelketlen, önbíráskodó szörnyeteg vagy, mert mindenkiben csak a tökéletlenséget és a hibát látod és nem azt, hogy azon kívül még mi rejtőzik az emberekben
7. meg sem fordul a fejedben, hogy valaki más, mint ő királyi felsége első naillight
8. parancsolgatni, kioktatni kurvára tudsz és még csak bele sem gondolsz, hogy valakinek ez rosszul esik

mindössze azert mertme ezeket bemasolni mert vhogy ezek mindkettőtök figyelmét elkerülték
az enyémrt valahogy nemtudják

aza különbség hogy én tudok példákat is felhozni
nemcsak a pofámat jártatom

es minekutan nekemugrottatok, nevarjatok mar hogy a seggeteket nyaljam ha ecce rmeg megsme tudjatok normalisan indokolni...





naillight e-mail | 2003-11-03 16:43:58 | 760.
elöszöris, csakhogy kötözködjek, ez nem oldal hanem topic. masodszor en igencsak meggondolnam hogy ki mocksolódik. soha b üdös életben nem állítottma hogy én vmi törzsgyökeres manson rajongó lennék, eszem ágában sincs. rajongó nemvagyok, szeret(t)em, de sztem akkorse arról kéne szólnia ami itt megy. tudodmit, minnyá másolok neked...

Előzmény: coma (759.)
coma e-mail | 2003-11-03 16:21:18 | 759.
Na mindenesetre ez nem a te oldalad,úgyhogy nem teszem meg neked azt a szívességet,hogy megsértődök és nem írok többet.Mit gondolsz,miért hallgatok én mansont?Mert megláttam a pasas képét valahol,és kurvára megteccett?Szerintem erre senki sem képes.Nem kellene skatulyáznod.Te azt hiszed,vannak az értelmes,törzskönyves manson-"rajongók",mint te,és a csápoló,buta tini-tábor.Pedig hidd el,hogy sokkal színesebb ez a népség.Én ugyanúgy kiakadtam,amikor elmentem a koncertre és úgy éreztem magam,mintha egy divatbemutatóba cseppentem volna.Manson összes eddig viselt cuccát meg lehetett találni valakin,nagyon szórakoztató volt.
Én mansont igenis a zenéje,a mondanivalója,az életfelfogása miatt szeretem és tisztelem.
Ő egy 'übermensch'.
És nagyon szeretném,ha a továbbiakban nem arról lenne szó ebben a topicban,hogy ki milyen hülye,és ki a jobb "manson-fan".Tudd meg,hogy elég magadat lealacsonyító szövegeket írsz a mocskolódásaiddal.Szenny...
Mindent rosszindulat nélkül mondtam.


Előzmény: naillight (755.)
norrsken e-mail | 2003-11-03 15:31:41 | 758.
na, akkor megint baj van a yahoonál... :(( nem kaptam sajnos meg amiket küldtél... figyelj csak: más szolgáltató az ősrégi becenévvel:
malice@enigma.se
ha tudod, küldd el légyszi ide, ok? ha az sem müxik, akkor mondok még néhányat (mármint címet :D :)) csak akad egy olyan postafiókom, amit véletlenül használni is lehet :))


Előzmény: naillight (755.)
naillight e-mail | 2003-11-03 14:58:50 | 757.
minket kettönket ugylatszik összeköt vmi magikus erö ;))))

Előzmény: Razorbladekiss (756.)
Razorbladekiss e-mail | 2003-11-03 14:47:34 | 756.
nah ezért nem érdemes egy mansonos topicba se írni
kurvasok hülyeség,veszekedés stb.

naillight e-mail | 2003-11-03 13:35:48 | 755.
merrejartal kiszsivem? mailt megkaptad? kuttme vagy harmat...:/


coma: en jot röhögök a nyaladzasotokon meg az ertelmetlen beszolasaitokon, aki itt flekapta a vizet aza kedvenc kis lovastarsad ;)))


mini-manson vagy kiaz isten fasza:egyebkent kurvara d enemazt kerdeztme hogy t emernem brod a feem uyganis azt nagyon magasrol leszarom, azt kertme fejtsd ki miert is ninc snekem agyam mansonhoz. nem szopnam le ha megkerne ra????

nem mintha ezt illtöen erdekelne a velemenyed de azer megis hháááátha sikerül valamiértelmet erőszakolni beléd
hát ha nemmegy akkor süssön tleibe az isten faxa
es neugassal legalabbis ne hujesegeket.


Előzmény: norrsken (754.)
norrsken e-mail | 2003-11-03 09:37:57 | 754.
basszus, 2 napra eltűnök és ezt kell látnom, hogy roncsokká basszák ezt a topicot!!!!??????

mini-manson: gratulálok... most hogy találtál vkit akivel teljes összhangban csorgatod a nyálad és csodálhatod manson minden egyes porcikáját, valahogy pont olyan fikázós lettel, mint ahogy azt rólunk állítod, nem furcsa ez!? drága jó kedvenckétek életművét ti fogjátok szétkúrni! marilyn vérszemet kap a sok sikoltozó f a n a t i k u s - tól és őket (titeket) fog kiszolgálni üres, tömegcikk számokkal, mondván nektek úgyis mindegy mit kaptok, csak lássátok a nyelvét (lábát, farkát...) a MűvészeteT nem az érti meg, akinek még a zoknija is nedves, hanem az aki igenis elemez és a mondanivalót, az üzenetet keresi.
na, pá!

naillight: egyetértek...

coma e-mail | 2003-11-02 21:58:22 | 753.
Drezdában nem volt autogramosztás.Az utolsó szám után leléptek,nyomtalanul eltűntek.Mondjuk én autogramot nem akartam,de az teccett volna ha leugrott volna a deszkáról,és adott volna "pacsikat".(Hú,naillight most biztos megint fortyog:D.De biztos teccett neki a fütyimérce is,bár külön nem tette szóvá..hihihi.)

Előzmény: ilovemanson (737.)
coma e-mail | 2003-11-02 21:53:10 | 752.
Én is gondoltam már rá,hogy szívesen énekelnék manson számot,de hm..szerintem nem egy magamfajta nő hangjához vannak azok a dalok szabva.Torkom szakadtából csak artikulátlanul tudok üvölteni,de az még egy manson-dalnál is furán adná ki magát.

Előzmény: ilovemanson (742.)
coma e-mail | 2003-11-02 21:49:47 | 751.
Ja még valami:>az hogy te nem ismered a csajt névrol se, az már azt jelenti hogy nincs hírneve? mit képzelsz t emindent hozzád kell mérni?<
Nekem szerintem átlagos vagy kicsit azon felüli a hírességekkel kapcsolatos ismeretem.Én nem bújom éjjel-nappal a playboyt,meg fetish-magazinokat,ezzel magyarázom,hogy nem ismertem eddig őnagyságát.De maradjunk annyiban,hogy dita nem egy mindenki által ismert személy,még most se,hát még manson előtt.Inkább hozzád nem kéne mindent mérni.De számodra ez valószínűleg elképzelhetetlen.


Előzmény: naillight (743.)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.