Click to Visit
Rock - kereszteny rock
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  

Thomas e-mail | 2002-01-26 12:01:18 | 257.
A Bibliára nem mindig szerencsés hivatkozni, mert tele van önellentmondásokkal. /az Ószöv. elejét anno hobbiból olvastam, aztán egy idő után észrevettem, hogy egy csomó dolog logikátlanul épül egymásra. Tavaly el kellett olvasnom kb a 2/3-át - kötelező vizsgatárgy - és emlékszem, volt pár rész, amikor kibuktam.../

Mondjuk, a fene se tudja, milyen volt az eredeti szöveg, az a baj, hogy már egy rahedli fordításon ment keresztül.

Egyébként, nem lenne elég a 2 kezem, ha össze akarnám számolni, hányszor szegték meg vallási felekezetek a Biblia tanításait...

Thomas e-mail | 2002-01-26 11:53:06 | 256.
Ellentmondtál magadnak: "engem soha nem kenyszeritettek hogy menjek templomba...perszew el kellett mennem,mert SZOKAS volt de azon kivul hogy vegiguntam az egeszet nem tett semmit..legfeljebb orultem amikor vege lett..."

Előzmény: judit1020 (248.)
Thomas e-mail | 2002-01-26 11:50:35 | 255.
A törvények felállítása a politikai hatalom feladata, nem az egyházé...

Előzmény: Grizon (247.)
Gil e-mail | 2002-01-25 15:33:59 | 254.
Ja és az Istenes kérdés. Neked elgondolkodnod azon , hogy milyen életet élsz ő nem tud mindent megoldani sokan Istent hibáztatják mert sok a bünöző és nem a bünözőket.

Előzmény: Gil (253.)
Gil e-mail | 2002-01-25 15:29:33 | 253.
A magas beosztású Egyházi személyek mind politikusok. Én is jártam régen templomba most már vagy 2 éve nem de még mindig hiszek Istenben.De azt is mérlegelni kell, hogy régen az Egyház gátolta a tudományt. Emiatt elégettek 1pár embert mert kimerték mondani amit gondoltak. Most ezket probálják elsimitgatni. Most már ez szerencsére meg változott. De szerintem mindegy milyen vallású vagy csak az lényeg, hogy ne térj le a helyes útról.

Előzmény: Grizon (252.)
Grizon e-mail | 2002-01-25 13:44:32 | 252.
Horoszkópról annyit, hogy én sem hiszek benne, csak szórakozásból olvasgatom és nem hiszem hogy 12 személyiség típus lenne, bár rám rohadtul illik a Skorpió q:-)))))

Előzmény: judit1020 (251.)
judit1020 e-mail | 2002-01-24 16:21:28 | 251.
azzal hogy kimondtad hogy te vagy az Isten legnagyobb gyuloloje azzal elismerted a letet,mert ugyebar ha vmi nincs akkor mi a francnak gyuloljem vagy szeressem?akkor nevetseges az egesz erzelem amit erzel...szerintem csak azert tagadod hogy a kovetoje legy mert nem vagy megelegedve amit adott neked..vagyis ahogy mondtad mindenert neked kellett megkuzdened..hat ne haragudj meg,de te elvarod vkitol is hogy helyetted csinalja a piszkos munkat??...Isten nem azert van hogy jo allast es szep feleseget 'adjon' neked..es akkor te majd halabol es farokcsovalva kovetni fogod..a Biblia eppen arrol beszel hogy bar kuzdeni kell a vilag ellen es azok kisertesei ellen,de Istenben bizva es kerve Ot..nema guereknek anyja se erti a szavat...kivancsi vagyok hogy hanyszor imadkoztal hogy Isten segitsen neked...nalatod,akkor mi jogon kered Ot TE szamon??
...a horoszkopos baromsagot meg hagyjuk...egyebenkt csak hogy megemlitsem,az is lehet 'isten'...mert te elhiszed amit az a papir mond,hogy milyen vagy te,es tudat alatt hat rad es elkezdesz aszerinte viselkedni,es az okot kimagyarazod a horoszkopos baromsaggal.."khm,en nem tehetek rola,ilyennek szulettem"..ez huljeseg es vaksaghoz vezet..minden ember mas,es ebben persze mindenki valtig hisz...de azon nem gondolkozik el senki,hogy ugyanazt a horoszkopot olvassa tobb ezer es millio ember..hmm..szoval valojaban akkor csak 12 fele ember- es szemelyisegtipus van...khm,baromsag es paradoxon..


Előzmény: Csótány (249.)
Grizon e-mail | 2002-01-24 15:05:03 | 250.
Ehez nem tudok mit hozzáfűzni, Juci megfogalmazta a gondolataimat, amiket én nem tudtam leírni.

Előzmény: judit1020 (248.)
Csótány e-mail | 2002-01-24 15:04:53 | 249.
Most nem akarom, hogy bunkónak tűnjek, de én nem hiszek Istenben.Sőt mondhatni, ha van én vagyok a legnagyobb gyűlölője.Nincs rá okom, hogy szeressem, mert nem ad nekem semmit.Ha valamit elérek, meg kell küzdenem érte, és neki semmi köze hozzá.Az baromság, hogy akkor bűnöző leszel, vagy narkós, mert nem igaz.Mindenkinek önmagát kell a helyes úton tartani.Ha visszanéztek a történelemben, akkor látjátok ,hogy az egyház csak szedi a pénzt, a püspökök már nem látnak a létől, és az emberekért nem tesznek semmit.A keresztes háború jó volt?Halomra ölték az emberek egymást, a papok meg egyre csak szították a tüzet, és semmi káruk nem lett.Lehet, hogy az én gondolkozásom hibás, de szerintem nincs Isten.Amúgy én is Skorpió vagyok, lehet, hogy ezért vagyok bizalmatlan.

Előzmény: judit1020 (248.)
judit1020 e-mail | 2002-01-24 13:11:01 | 248.
Latom regota nem jartam mar itt es folyik az elet..naszoval...par dolgot hozzafuznek..

eloszor is abbannteljesen ogazad van Thomas hogy a hit az szubjektiv es hogy ahhoz nem kell vallas..hiszen ha azt nezzuk akkor mindenki,mindenki hitt es hisz vmiben(az mar mas kerdes hogy onmagaban,a kabalajaban ,vagy egy felsobbrendu lenyben..)naszoval bar magahoz a hithez nem szukseges a vallas,de ahhoz szukseges hogy,ahogy Alex is mondta,hogy a kozosseg egyutt eljen es segitse egymast..vagyis hogy segitsenek a Biblia megerteseben,ami tulajdonkeppen a tovrveny maga..es torvenyekre szukseg van,mert a moral magatol nem alakul ki ha nincs mihez viszonyitani..a kannibalok szerinte is embert enni tok normalis dolog..khm...Szoval a Bibliaban is benne van hogy a kozosseg fontos dolog,mert a hivok egymast buzdithatjak es atsegithetik a melypontokoz es a kerdesekre valaszolhatnak..hisz ha te tudod a matekot akkor miert ne segitenel egy olyannak aki nem?Ez pont olyan..az embernek szuksege van hogy vmilyen utat kovessen..es ez nem kotelezo vagy raeroszakolo...talan az egyhaz volt az,de mar azon tul vagyunk hogy nehany hatalomehes ember megmondja hogy miben higyj..Oriasi hatalma es epito ereje van egy eros kozossegnek ahol az emberek az egymas lelkesedeset latva novekednek...es ez a lenyeg..egy testnek lenni..vki fej,vki lab,de mindenkire szukseg van..

2.Egyert ertek Alexxal hogy nem a vallas tehet a kereszteshaborukrol es etc...az emberek szokszor rosszul ertelmezik a Biblia szavait mert nem hallgatnak tisztabban lato embereket..ne az Isten szavat hibaztasd amiert sok idiota ember egoistan oldokolte es -li a sajat testveret...

3.engem soha nem kenyszeritettek hogy menjek templomba...perszew el kellett mennem,mert SZOKAS volt de azon kivul hogy vegiguntam az egeszet nem tett semmit..legfeljebb orultem amikor vege lett...az egesz INDIVIDUAL DONTES tehat TE dontod el hogy akarod e csinalni vagy sem....es ne hidd hogy aki templomba jar az mar tenyleg kereszteny is..bar hivo lehet,en is hiszek a tanarmnak is,szoval ilyen 'hivo' is lehetek...a fel kereszteny banda csa kalkereszteny..es bar szomoru,de nem ez alapjan kell megitelni az egesz egyhazat..az,hogy a szukol elcipelik a gyereket csak abban segit,hogy lehetoseget adnak a gyereknek,hogy meghallhassa es donthessen..SENKI NEM TUDJA KENYSZERITENI,HOGY HIGGY...hiszen ha el is jatszod a szerepet,mi hasznod van abbol??SEMMImert hazudsz magadnak es mindenki masnak,hogy a lelkiismereted tiszta maradjon...mellesleg szerintem ha a szulok nem adjak meg a gyereknek a lehetoseget hogy megimerhesse a keresztenyseget(megha ok nem is azok)akkor az eppen hogy olyan,mintha elarnak a gyerek elol a 'boldog elet titkat' (errol ne filozofaljunk hogy mit is jelent a 'boldogsag")..szoval tulajdonkeppen elvetik a gyerekuk elol azt a lehetoseget,hogy orok eletre jusson,ha tenyleg van valami igazsag a vallasban..es ez nem igazi szeretet szerintem,mert ha szeretsz vkit akkor annak a legjobbat akarod,meg ha neked nem is adatott meg..

Grizon e-mail | 2002-01-23 20:45:09 | 247.
Ez oké, de szerintem muszáj, hogy ne csak hit legyen, hanem vallás is.Mert ha csak hiszel Istenben az szép meg jó, de annak nincsenek szabályai mint a vallásnak.HA pl egy társadalomban nincsenek törvények(akkor az nem társadalom q:-)),akkor abból hatalmas nagy káosz lessz, mert a saját értékrended a társadalom elvárásaihoz igazodik.Tehát onnantól kezdve nem lenne lelkifurdalásod ha megölnél valamit, mert nem tudnád hogy az bűn.Na most, ha csak hited van és nem épül semmilyen vallásra, akkor nem vagy bekorlátozva a vallás elvárásainak, tehát azt csinálsz amit akarsz és simán bűnözöl, mert neked nem szabja meg senki és semmi hogy mit szabad és mit nem.Ez persze jónak tünik, de nem az.Mert nincs semmi amihez igazítsd az értékrendedet.Remélem érthető voltam, így ísásba ezt baromi nehéz +fogalmani...

Előzmény: Thomas (246.)
Thomas e-mail | 2002-01-23 13:45:58 | 246.
Én is egy idejig úgy gondoltam, hogy a vallás tök szubjektív, csupán az egyház olyan amilyen, azonban most úgy gondolom, hogy a vallás nem más, mint az egyház eszköze az emberek mozgatására. /Szóval a szubjektív jelzőnél a vallást a hitre cseréltem/
A vallás és hit között az a különbség, hogy a vallás intézményesített /tehát van egyháza/. És itt az én problémám!
Míg a hit az egyént mozgatja, a vallás tömegeket /most tök mindegy hogy 1000 fő vagy 10 milla/. És itt válik az ember "birkává", olyan lesz, mint egy csorda, melyet valaki "más" próbál irányítani.

Miért van az, hogy a vallásos embert sokszor "istenfélőnek" nevezik? /és ezt a kifejezést felekezetek is használják!/ A vallás feladata az lenne, hogy segítse lelkileg az embereket, ennek ellenére a vallásos emberek többsége FÉL a maga istenétől, ergo, még jobban rombolja a stabilitást, valamilyen stresszhatást vált ki. Egyszerűen elkeserít, hogy azt látom, ahogy az emberek folyamatosan veszítenek ÖNÁLLÓ ítélőképességeikből.
Nemhogy megpróbálnának a logikára építeni, inkább egy csomó mindent úgy csinálnak, ahogy azt más megmondta nekik, mintha robot módjára be lennének programozva...


Előzmény: Grizon (245.)
Grizon e-mail | 2002-01-22 16:02:52 | 245.
Eh...ehez megpróbálok kikomolyodni, remélem sikerül...q:-)))
Tehát:
1.Amikor kicsi voltam és a szüleim elhurcoltak a templomba, akkor én azt baromira nem élveztem.Megpróbáltak megismertetni valamivel, amit akkor fejjel nem igazán sikerült felfognom.Most hogy kicsit nagyobb lettem és kialakult a saját életszemléletem, magam dönthettem, hogy miben akarok hinni, miben is hiszek én...és én döntöttem.Minden vasárnap járock templomba és ez jó!Ha az őseim annak idején nem hurcoltak volna el, akkor nem valószinű hogy ma bemennék egy misére.Tehát én szabad akaratomból döntöttem így, nem kényszerítettek rá semmire, csak mutattak egy lehetősget.Ennyi.
2.Télleg igaz, hogy a KERESZTÉNY EGYHÁZ csinált 1-2 durva dolgot, de ezt ne a valásnak rójadd fel.Mellesleg pont most készítettem egy házi dolgozatott töri órára, amibe az egyik pont az volt hogy az Iszlám vallás elfogadja a Bibliát is Szent Írásnak,de a keresztény kúltúra erre nem volt képes és ezért inkább keresztes hadjáratokat indítottak a törökök és az Iszlám vallás ellen.Nem csoda ha begorombultak és leigázták fél Európát...
Szóval megvoltak-vannak az egyház hatalmi törekvéseinek a hátulütői, de azért nem erről szól a vallás,csak az 1ház helyenkéánt a kellőnél egy kicsit több erőszakkal járt el.


Előzmény: Thomas (244.)
Thomas e-mail | 2002-01-22 13:41:49 | 244.
Ööö, hoppá. Most vettem csak észre ezt a beszólást /kicsit későn-bocs/, és reagálnék rá:

A legtöbb esetben a vallás szülői nevelés útján terjed.
No most nekem megadatott az a szerencse, hogy a szüleim nem tömték a fejem marhaságokkal, inkább hagyták, hogy megjöjjön az eszem, szerezzek információkat és önállóan döntsek e témával kapcsolatban. Hát ez mind megtörtént.

A szervezett vallás agresszorként megnyilvánuló viselkedését /ha tanultál történelmet/ már tapasztalhattad. Szerencsére mára ez megváltozott, de még mindig nagy a hangsúly a pénzen és a hatalmon. Én úgy vélem, a vallás ne politizáljon, ma pedig pontosan ezt teszi nagyon sok esetben /konkrétumokra most nem szeretnék kitérni, de ha figyeled a napi híreket, biztos elcsípsz egy-két jó példát/.

Nem tudatlanságból beszélek, mert elég sok vallásos ember él körülöttem, sőt, vallásos oktatási intézménybe járok.

Nézd meg, a történelem során hány háborúnak volt vallási oka?

Ma egy katolikus oktatási intézményben miért akarja egy tanár azt beetetni velem, hogy "a mohamedán vallás nem tiszteli a kultúrát, csak pusztítani akar", meg hogy a "kereszténység mindig tolerálta a másik vallást, sosem égetett könyveket". /Hát, ha könyveket nem is, embereket annál inkább.../
Szerinted ez nem agresszió? Ez nem törekvés a történelmi tények elhomályosítására? Ezeken légyszi gondolkodj el.

Az érzelmi dolgokról még annyit: én is ember vagyok, nekem is vannak érzelmeim, sőt, hitem is van! Csupán vallásom nincs. A hit pedig nem egyenlő a vallással...


Előzmény: judit1020 (195.)
Valaki e-mail | 2002-01-18 16:44:51 | 243.
d:)))

Előzmény: Grizon (239.)
judit1020 e-mail | 2002-01-18 16:43:29 | 242.
:)))))))))sure..;-p

Előzmény: Grizon (241.)
Grizon e-mail | 2002-01-18 15:08:04 | 241.
Háááááááát ebben van valami q:-))))))))

Előzmény: judit1020 (240.)
judit1020 e-mail | 2002-01-18 00:30:55 | 240.
:))))))))..talan csak okosabbak;-p

Előzmény: Grizon (239.)
Grizon e-mail | 2002-01-17 15:35:23 | 239.
Tök jó az egyik húgom ikrek a másik meg mérleg...olyanok vagytok mint a tesóim q:-)))))))

Előzmény: Valaki (238.)
Valaki e-mail | 2002-01-17 10:38:15 | 238.
én ikrek vagyok! ezért egész nap dumálok! és full jó!! d:)))))))))

Előzmény: judit1020 (237.)
judit1020 e-mail | 2002-01-16 18:19:34 | 237.
oke..ezt a horoszkop xar-t hagyjuk..szep hagy business,de szep es megnagyobb baromsag:)))
mellesleg te vagy az elso skorpio akit ismerek;-p


Előzmény: Grizon (236.)
Grizon e-mail | 2002-01-16 16:43:08 | 236.
Oké Nagylány q:-p
Különben attól függ miben vagytok érdekesebbek...ha a pszihológiai oldalát nézed akkor a Skorpiók az érdekesebbek, mert tök hüljék q:-)))))


Előzmény: judit1020 (235.)
judit1020 e-mail | 2002-01-16 16:40:51 | 235.
Na figyelj Kisfiu!!!
engem ne kislanyozz le ameddig meg idosebb vagyok toled!!!!!!!!!:))))))))
mellesleg a merlegek sokkal erdekesebbek:)))))


Előzmény: Grizon (234.)
Grizon e-mail | 2002-01-16 15:56:12 | 234.
Na figyelj Kislány, én Skorpió vagyok, nem Mérleg.Okt 31 az már Skorpió!!q:-))))A természetem is olyan...

Előzmény: judit1020 (232.)
Valaki e-mail | 2002-01-16 15:51:33 | 233.
helovín rulezzz!! d:)))
barátok közt?? hogy nézhet 2 ilyen értelmes emberke ilyen borzalmas sorozatokat?


Előzmény: Grizon (230.)
judit1020 e-mail | 2002-01-15 17:37:00 | 232.
heheh..TENYLEG???hehe..nem is tudtam hogy Halloween-i gyerek vagy;-p..tok jo!
egyebkent oktober rulezzzzzz!!!!!!!!na meg a merlegek..ugyanis en is az vagyok;-p...de az enyem jobban nez ki ha leirod:)))))))))


Előzmény: Grizon (230.)
judit1020 e-mail | 2002-01-15 17:35:22 | 231.
vegyed:)))))))))))
majd egyszer csak megnezem:)))))))))))


Előzmény: Grizon (229.)
Grizon e-mail | 2002-01-15 14:52:35 | 230.
Azok se roszak, de én erősen vonzódom a miszticizmushoz és a paranormális dolgokhoz, úgyhogy ezért szeretem a sok horrort...meg Okt 31-én születtem(Helovín) q:-)))

Előzmény: Valaki (227.)
Grizon e-mail | 2002-01-15 14:50:51 | 229.
FElvegyem neked azokat a Barátok Közt részeket amiket nem látsz???q:-))))))

Előzmény: judit1020 (228.)
judit1020 e-mail | 2002-01-14 17:57:03 | 228.
hmm..en is azt mondanam:DD
puszzzzzzzzzzzzzzzzzza*;-p


Előzmény: Grizon (226.)
Valaki e-mail | 2002-01-14 17:09:51 | 227.
pedig a psziho-thiller-ek 1000x jobbak...én a horrorfilmeken vagy elalszom vagy átélem és akkor helyre kell magam pofoznom (ez csak film b+, ne mondogasd azt: vigyázz! ne menj be az ajtón te szerencsétlen!).d:)))

Előzmény: Grizon (226.)
Grizon e-mail | 2002-01-14 15:51:53 | 226.
Na ezt kikérem magamnak!én nem vagyok TV-függő csak horror és igényesfilm függő q:-)))))))))))))

Előzmény: judit1020 (223.)
judit1020 e-mail | 2002-01-13 16:02:23 | 225.
NA LATJATOK!!
Elo pelda...szomoru de igaz es ez van..


Előzmény: Valaki (224.)
Valaki e-mail | 2002-01-13 10:58:10 | 224.
rajzfilmtől is lehet. amikor öcsém és én kicsik voltunk (4-6év) mesenézés után mindig leutánoztuk a tom-ot + a jerry-t. jól helybenhagytuk 1mást. én azért tudtam, hogy ez csak játék, de az öcsém (andris) túlságosan is beleképzelte magát a mesébe.

Előzmény: judit1020 (217.)
judit1020 e-mail | 2002-01-12 19:13:20 | 223.
naltod...korai volt..kitudja?talan azert rugdosod a kukakat:)))
szerencsere en sose voltam se nagy videojatekos se nagy filmbamulo...bar a tesom az ellenkezo..ehem,meg is laccik rajta(d):))))


Előzmény: Grizon (222.)
Grizon e-mail | 2002-01-12 12:15:18 | 222.
Én kb 4 éves koromba láttam az első horrorfilmet(azóta bírom a horrort q:-)), lehet hogy azért vagyok ilyen?q:-DDDDDDDDD

Előzmény: judit1020 (221.)
judit1020 e-mail | 2002-01-10 20:18:37 | 221.
..hat azert meg nem annyira cenzurazzak..a tv-t meg plane...nem azt mondom hogy most be kell tiltani az 'egypofos' filmektol kezdve mindent..de en biztos nem engednem hogy a 3 eves kisfiam(heh..) ott uljon a tv elott vagy vmi figuranak rugdossa szet a fejet(megha csakjatek is..)..naszoval MINDENNEK megvan a maga ideje;-p

Előzmény: Grizon (220.)
Grizon e-mail | 2002-01-10 15:58:01 | 220.
Ok, ezt értem.De velem is elő szokott fordulni, hogy ideges vagyok, leülök jáccani valami lövöldözős játékkal és utána jobban vagyok.Levezetem az felgyülemlet agressziót a játékon.Jobb mintha azon vezetném le aki felidegesített.Kicsiknek ez télleg káros lehet, de épp ezért találták ki azt, hogy a játékokat is cenzúrázzák, ha kell akkor korhatárossá teszik.

Előzmény: judit1020 (219.)
judit1020 e-mail | 2002-01-09 21:34:20 | 219.
a szamitogep es a kukaszetveres tok mas...mert mig a kukanal erot fejtesz ki es fizikai dolog addig a szamitogep az agyadra hat...es hat ha egyfolytaba latod hogy 'embereknek milyen jo szetverni a kepet'(mint azoknal a hulje karates vagymi jatekoknal..)..akkor sokkal konnyebben megteszed az eletben is..na es nem is beszelve a fuggove valasarol...de az mas Tma
...de megegyszer mondom itt leginkabb a fiatalabbakra kell gondolni,akik azokkal nonek fel..


Előzmény: Grizon (218.)
Grizon e-mail | 2002-01-09 17:20:33 | 218.
Ha már a számítógépes játékoknál tartunk, akor azok szerintem inkább levezetik az aggresziót...mint nálam a kukaszétverés q:-))

Előzmény: judit1020 (217.)
judit1020 e-mail | 2002-01-09 01:57:24 | 217.
oke..akkor most lelovom a poent...amiota megjelent a tv 30 ev alatt az USA-ban 7x-re,Canadaban 5x-re ,Swedorszagban es Norvegiaban szinten 5x-re es pl Magyarorszagon pedig 2x-re nott de 15 ev alatt a gyilkossagok szama...es ha egy 'felnott' emberre(itt a 16 es a felett ertem..)nem is hatnak a dolgok,mert mar tudjak hogy ez csak fikcio es nem a valodi elet...de ha 5-8 evesek nezik akkor nekik minden valosagkent marad meg az agyukban..es hihetetlen pl-ul az hogy egy 2(!!) evesre ugy hat az agresszio mint egy 12 evesre a pornoujsag...akkor mar elgondolkoztato....es itt nem csak a filmekrol hanem a hulje vidoejatekokrol is szo van...es miert eppen 12 ev szokseges hog ylenyeges valtozas menjen vegbe a tv megjelenese utan??mert annyi ido kell hogy azok a 3-4-6 eves gyerekek felnojenek...
es ezek tenyek voltak...
persze nem csak ez az egy faktor jatszik kozre a gyilkossagokhoz es az egyre novekvo csaladokban is oly gyakori agressziohoz...de ez is es eleg komolyan..


Előzmény: Grizon (216.)
Grizon e-mail | 2002-01-08 14:54:52 | 216.
Szerintem nem feltétlenül rossz dolog...nem hiszem, hogy befolyásolná az emberek agresszióját, ha a tv-ben megnéznek egy agyatlan akciófilmet.

Előzmény: judit1020 (214.)
Máté1 e-mail | 2002-01-07 20:26:37 | 215.
szükség van rá,én nem tudnám elképzelni a tv-t agresszív műsorok nélkül.

Előzmény: judit1020 (214.)
judit1020 e-mail | 2002-01-07 19:24:23 | 214.
oke..akkor bedobok egy jo temat..khm..mit szoltok a mediaban talalhto agressziohoz?..ma eppen errol hallottam egyoras eloadast a suliban..cerintem erdekes elgondolkozi rola..

Előzmény: Grizon (213.)
Grizon e-mail | 2002-01-07 16:48:11 | 213.
Nem halt meg, csak szünetel q:-)))De most majd újjáéled!q:-))))

Előzmény: judit1020 (212.)
judit1020 e-mail | 2002-01-06 19:40:46 | 212.
bruhu..maghalt a topicom..:((((((..nembaj..azer' meg
PEACE!!!!!SOLI DEO GLORIA!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

judit1020 e-mail | 2002-01-04 04:34:59 | 211.
nem tom',nem ismerem..

Előzmény: roka (209.)
Grizon e-mail | 2002-01-02 14:52:14 | 210.
Tazei szilveszteren voltam...illetve ott kezdtem q:-))

Előzmény: roka (209.)
roka e-mail | 2002-01-02 10:41:42 | 209.
Szevasztok!

Olvasgattam itt egy keveset. Ha igazi nagybötűs keresztény muzsikát (talán nem feltétlenül rockot) kerestek, akkor ajánlom figyelmetekbe Sillye Jenő dalait. Elég régóta van apályán és ami ami a keresési szempontból talán fontosabb, mély meggyőződéssel vallja azt amiről énekel. (Támasz nyújtásnál asszem az ilyen nagyon számít.) Még valami: most ért véget itt Budapesten a Tazei ifjúsági találkozó. Eléggé jellegzetes meditatív zenéjük van, érdemes meghallgatni.

Grizon e-mail | 2001-12-27 10:40:00 | 208.
Szerintem is

Előzmény: Thomas (206.)

1  2  3  4  5  6  7  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.