Click to Visit
Rock - Rockerek és a hosszú haj
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  

Sziquinho e-mail | 2005-01-23 15:00:43 | 126.
ArG,
Bocsi h nem reagáltam eddig, csak nem lapoztam vissza a topikot... :( bocsi.
Nagyon sokmindent tanulok, van ami még érdekel is :D, de szociológia szakon vagyok elsös az ELTÉn.
Hát én se ápolom a kulturális hagyományaimat, ha ezt tenném ahhoz elöbb fel kellene kutatnom a pontos családfámat, de annyira meg nem érdekel :))). Annyit tudok h apám családja Erdélyben élö örmény família volt, anyámé meg szintén erdélyi székely, de pl. a családnevem nevem lengyel v cseh nyelven jelent valamit, az anyai nagymamám meg lengyel származású, szóval bonyolult, ne menjünk ebbe bele... ;)

Külsöre én inkább (állítólag) 1 olaszra vagy franciára hasonlítok, nem olyan erös ez az örmény vonal... :)

Hát igen tudod én nagy kézirajongó vagyok, nagyon nehéz lesz fölfognom, földolgoznom ezt az egészet... Szegény kicsi Kulcsi... :'((((


Előzmény: ArG (119.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-23 14:31:33 | 125.
OK tezsvír, én csak poén szinten említettem meg ezt a frizuratipp-dolgot... A jó Isten mentsen meg attól, hogy ilyenekre rászoruljak... :)))
A zseléröl meg az a véleményem, hogy habár szvsz leginkább a takonyhoz tudnám hasonlítani, van akinek kell mert eszméletlen fészekfejét csak ezzel tudja többé-kevésbé emberi formára hozni, nekem szerencsém van és nem szorulok erre rá + nem ér annyit a jófiús kinézet, hogy takonnyal kenegessem a fejem, de ezért ide írok és nem egy discos fórumra :)))...


Előzmény: bloghthor (123.)
gameboy e-mail | 2005-01-23 00:59:15 | 124.
király a hosszúhaly nagyon bejön apogó szerintem hülye aki azt hiszi hogy a hoszú haj lányos, nekemis hosszú a hajam eddíg Magyarország összes rock koncerten ott voltam.Nem sajnálom a pénzt a koncertekre.
bloghthor e-mail | 2005-01-22 15:24:19 | 123.
Azért túlzásokba ne essünk... :) Maradjunk annyiban, hogy utánanéztem ennek-annak, így tájékozott vagyok ebben a témában, de frizuratippeket ne várj tőlem... Egy rocker fórumon épphogy lehet a séróról beszélni, egy diszkós fórumon mit beszélnének, hogy ki hány kiló zselét nyalt ma a fejére? Vagy kinek hány rasztatincse van (bár ez akár ide is beillene, bár én mindigis a természetesség híve voltam)?

Előzmény: Sziquinho (122.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-22 01:46:11 | 122.
blogthor,
Lehet akkor az, igazat adok neked :), habár régen naygon vékony szálú volt, de sokat erösödött, amióta le lett vágatva és elmászkálok havonta-másfél havonta fodrászhoz. :) Mondjuk azt is szokták mondani, hogy sürü, szerintem a valóság a kettö között van, vagyis azért ugrik el egy kicsit a fejemtöl mert vastag szálú és sürü is. :)

Mekkora poén itt a séróról témázni egy rocker fórumon, amikor az egész lassan IM magazin frizratipp jelleget ölt, szerintem hatalmas móka :DDD...


Előzmény: bloghthor (121.)
bloghthor e-mail | 2005-01-21 21:06:18 | 121.
Fingom sincs... Nem hallottam róla. (Amúgy nem vagyok szakértő:)
Annyi azért bizonyos, hogy a hajnövekedés gyorsabban megy savas közegben. A sampon (hacsak nem gyümölcssav tartalmú) lúgos, tehát ebből a szempontból nézve a túl gyakori hajmosás sem nyerő. De a legjobb, ha nem foglalkozik azzal, hogy épp milyen hosszú. Én is kurvára szeretnék már hátközepig érő loboncot, de hát igen, türelem hajat terem...
De akár fel is varrathat hajat addig, ha nem bírja ki, bár az elég furán festene, hogy hoppá, egy nap alatt nőtt fél métert a haja. :)

Sziquinho: Ami neked van, az nem nagyon sok haj, hanem vastagszálú. Van egy pár ember, akinek ugyanolyan vastag az összefogott haja (ami csak a hajszálak mennyiségétől meg a hajszál vastagságától függ), mint mondjuk nekem, kibontva mégis sokkal dúsabb az enyém. Pedig ha még azt is nézzük, hogy nekem vastagabb szálú, abból az következik, hogy nekem kevesebb hajszálam van. Az ollótörő jellege szintén a vastagszálú hajra jellemző. :)


Előzmény: Wicked Girl 666 (120.)
Wicked Girl 666 e-mail | 2005-01-21 17:49:39 | 120.
köcce::)))))
én is csak ezt tudom ajánlani
és arról mit gondolsz hogy ricinusolajtól jobban nőne? Ő ezt állítja


Előzmény: bloghthor (102.)
ArG e-mail | 2005-01-21 14:25:28 | 119.
Sziquinho,
Tizedikes vagyok. Méghozzá D-és. És Te mit tanulsz az egyetemen?
De jó!!! Nem nagyon futok össze örmény származású emberekkel, de imádom az örmény kultúrát, nagyon fontos nekem, még a telefonomon is Ararát a háttér. Én is apai ágon vagyok az, de sajnos, bennem már nem olyan erőteljes...amúgy azért nem olyan durva a "hasonlóság" köztem és Serj között :P Nekem is van egy kiadatlanom, de nem tom mi a címe, mert akitől kaptam csak annyit írt rá, hogy "kiadatlan album". Lehet, h ugyanaz.

Tegnap végül utána jártam, azért köszi, hogy leírtad. Nagyon szomorú. Először el se akartam hinni.


Előzmény: Sziquinho (118.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-21 07:48:33 | 118.
ArG,
És hányadikos vagy? Én elsös egyetemista... :)
Én is örmény származású vagyok (apai ágon). Ritka hogy így találkozunk! 1ébként azért az gáz, ha 1 pasira hasonlítasz :P! (Csak viccelek ám, nem kell komolyan venni...) Systemet én is szeretem (minden számuk +van, és még letöltöttem egy olyan albumot is, ami elvileg kiadatlan (Post-Hypnotic Suggestions 2002)) demók meg élö felvételek vannak rajta. Hát, még nem kiforrott, de érdekes :).

Amúgy igen, meghalt szegény Kulcsi! :((

Itt a cikk elsö fele (forrás: www.nemzetisport.hu)
"Az Európa-bajnok, olimpiai és vb-ezüstérmes beállós Kulcsár Anita Velence és Pusztaszabolcs között, a 6207-es úton ismeretlen okokból elvesztette uralmát a kocsija fölött, amely fának ütközött. Vezetője, aki egyedül utazott, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A helyszínen hivatalosan nem tudták azonosítani, mivel minden irata bennégett a járműben, de később a férje megtette ezt. A játékos - aki Sukorón élt a férjével - éppen edzésre igyekezett Dunaújvárosba, amikor a tragikus baleset érte."

Nyugodjék békében, hiányozni fog!!!


Előzmény: ArG (115.)
klikli e-mail | 2005-01-20 18:42:17 | 117.
Sztem semmiféleképpen se vágasd le a hajad. Kár lenne érte. Minden pasinak jobban áll a hosszú haj.

Előzmény: stevie (116.)
stevie e-mail | 2005-01-20 15:59:35 | 116.
Azt hiszem, le fogom vágatni rövidre a hajam nyáron. Már vagy 6 éve hosszú. Nem tudom, jobban állna-e úgy. (Nincs meg valakinek az a fodrászos program, amivel frizurákat lehetne próbálgatni?)

De ha rövid is lesz, valami elmebeteg módon fogom néha beállítani (az öregasszonyokat valahogy muszáj lenne újra kiakasztani!)
(De egyszer még úgyis visszanövesztem! Pár évvel később talán.)

ArG e-mail | 2005-01-20 15:49:57 | 115.
Sziquinho,
Nem is éreztem sértőnek. Az se rossz ( "ollótörő" haj)!!! :P
Mondjuk az az osztálytársad se lehetett semmi!:D
No igen, a System az én kedvenc kis együttesem...amúgy Serjre egyesek szerint hasonlítok is (nem csak a hajam) mondjuk ennek valószínüleg az az oka, hogy én is örmény származású vagyok. Így joggal tekinthetek rájuk "népem" zenéjének képviselőiként.Emiatt aztán mégjobban szeretem őket, mint egyébként szeretném:))
Amúgy gimnáziumba járok.


MOST NEM MONDOD KOMOLYAN, HOGY MEGHALT A KULCSÁR!!! Ezt nem hiszem el, még nem is hallottam. Ez nagyon szivenütött. Hogy? Miért?


Előzmény: Sziquinho (112.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-20 01:23:25 | 114.
KULCSÁR ANITA NYUGODJÉK BÉKÉBEN!!! SOHA NEM FELEJTEM EL!!!

(Tudom hogy ez nem ide tartozik, de úgy érzem, le kellett írnom. Az egyik kedvenc játékosom volt. FElfoghatatlan ami történt vele.)

Sziquinho e-mail | 2005-01-20 00:35:38 | 113.
Bogyó82,
Te beteg vagy! :) Iron Maidenes ágytakaró??? Nekem van egy Maidenes poszterem (Brave New World) meg egy pólóm (Fear of the Dark) ha azokat összeragasztod, már be is takarózhatz vele majdnem... :)))


Előzmény: Bogyó82 (111.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-20 00:20:04 | 112.
ArG,
OK amúgy nem állt szándékomban sértönek lenni vagy bármi ilyesmi ezzel a zsíros haj-témával, csak mivel így megvédted... :)
Az én hajam meg a hullámos és az egyenes között van valahol, de inkább egyenes. Nekem meg bazi sok hajam van, nagyon sürü, az egyenességéhez képest, pl. a fodrász aszonta rá amikor le lett vágatva naon hosszúról h "beletörik az olló" :D.

Nagyon komoly lehet a hajad. Nem láttam még olyat sztem. Volt 1 oszt. társam, neki olyan haja volt, mint ha dauerolta volna, és amikor még csak vállig ért, mindenki azzal oltotta, h úgy néz ki, mint Balázs Puli :D, elöte meg Naparcnak hívták :)). Neki volt isssszonyú göndör a haja, és hatalmas nagy lett töle az egész feje, most már olyan hosszú, hogy 3 gumival fogja össze, ezzel kb. eléri azt a hatást, amit én annak idején 1-gyel :) de hát nekem könnyebb volt...
Ismerem a Systemet, nagyon bírom is, tehát kb. el tudom képzelni amit mondasz. Komoly lehet... ;)
Amúgy gimnáziumba jársz? Nekem már szokatlan az, hogy mindig ugyanaz a valaki ül mögöttem, meg hát 400 fös elöadókban ez nem is nagyon müködik... :)

Blogthor,
Nekem azért jön be ez a fokozatos, mert a nagyon hosszú (talán volt az fél méter is) hajamat nem tudtam már kezelni, kifésülni, mindig igénytelenül nézett ki & nagyon hullott. Azt meg utáltam. Most nem hullik, ki lehet normálisan fésülni, igaz h egy kicsit elugrik a fejemtöl, mert jó sok hajam van, de azt meg túlélem. Most így kb. úgy nézek ki mint egy átmenet egy Brit-Pop zenész meg Alessandro Del Piero (olasz focista, amikor hosszabb haja volt) között :)). És nekem ez abszolút megfelel, nem vagyok (sose voltam) az a húdenagy metalos, tulajdonképpen a kedvencem a Pink Floyd, mostanában a Placebo és a Massive Attack, szóval nem kell headbangelnem a fél méteres séróval :)).


Előzmény: ArG (108.)
Bogyó82 e-mail | 2005-01-19 23:48:09 | 111.
Szia! Igazad van. Én is szeretem a hosszú hajú srácokat. A barátomnak is hosszú a haja.

Kérdésem lenne! Nem tud valaki nekem segíteni abban, hogy van-e Iron Maiden ágytakaró?


Előzmény: modné (98.)
bloghthor e-mail | 2005-01-19 20:40:21 | 110.
És az miért jó, hogy fokozatosra van vágva?

Nekem meg úgy kezelhető a hajam, 1, ha nagyon rövid (max 4-5 cm), 2, ha legalább vállig érő (oldalt is), de szerintem az én hajtípusomhoz nemigen passzol a vállig érő, bár most még sajna az.


Előzmény: Sziquinho (107.)
bloghthor e-mail | 2005-01-19 20:31:02 | 109.
Széltében nekem is iszonyat nagy, bár nekem se nem göndör, se nem hullámos, meg nem is egészen egyenes, inkább csak erős, vastagszálú, de eléggé ritkán látok ilyen típusú hajat (a nővéremet kivéve:), illetve nemrég láttam egy csajnál hátközepig megnövesztett állapotban ilyen hajat, szinte megijedtem, annyira durva. Bár az övé szőke volt (aminél nagyon ritka az ilyen vastagszálú haj), az enyém meg fekete, ami azért egy metálosnak csak jobban passzol :), meg az egyéniségemnek is. Amúgy olyasmi a hajam, mint a Vaderből asszem a basszgitárosnak.

Előzmény: ArG (108.)
ArG e-mail | 2005-01-19 13:46:07 | 108.
Sziquinho,
Nekem egyáltalán nem zsíros a hajam és igenis odafigyelek rá (képzeld még hajat is szoktam mosni:P egyhéten 2szer is). Az én hajammal egy probléma van: Nem úgy néz ki, mint egy normális haj. Úgy értem, van akinek göndör a haja, van akinek hullámos, van akinek egyenes. Na. Az enyém az nem is hosszában (ha kihúzom azért leér a hátam közepéig), inkább széltében nagy és göndör és ha megfogok egy fürtöt és függőlegesen "felállítom", úgy marad. Mint régen az Organics reklámban, ahol a csajsziknak fölfelé mered a hajuk...Szóval, olyan mintha drótból lenne...(a mögöttem ülőnek mondjuk jó a suliban, mert el lehet bújni a hajam mögött. Amikor felelésre nézik az embereket szokta is kérni, hogy bontsam ki ahajam, hogy ne lássák őt...:P)Vicces egy haj, de szeretem. Például el tud kapni dolgokat. Múltkor dobtak felém egy cukrot, én ugyan nem tudtam elkapni, de a hajam igen. És nem olvad el rajta a hó. Ha esik a hó, mindenkinek vizes lesz a haja, az enyémen pedig...hómezők keletkeznek.
Ismered a System Of a Down-t? Na, olyan hajam van, mint Serjnek (énekes),ha megnöveszti, csak nem olyan pici göndörkékkel és nem olyan szabályosan...
Jól vetted ki, igen lány vagyok.

A zsíros hajról meg annyit, hogy engem máson nem zavar, csak magamon-de nekem meg nem szokott az lenni, hehe- és ha valaki jobban érzi attól magát, hogy hosszú, zsíros haja van, miért ne? (Kurtnek pl. a zsíros haj is kivállóan állt ) Maximum nem fogok a hajában turkálni...


Előzmény: Sziquinho (107.)
Sziquinho e-mail | 2005-01-19 02:01:16 | 107.
ArG,
Miért neked zsíros a hajad? :-7 hát, szerintem az a baj az épolatlan hajjal, hogy ocsmány. Ilyen dolgokban nem vagyok liberális. (Csak ilyenekben nem!!! :))) Szerintem a zsíros hajú ember irritálja a vele egy tömegközlekedési eszközön utazókat, meg egy légtérben tartózkodókat. ÉS egy lánynál az különösen gáz. (eddig úgy vettem ki megnyilatkozásiadból, hogy Te lány vagy).

Szóval amikor csatakokban, gubancokban lóg az emberke fején a haja, rajta egy Dzsánkííz pulcsi és már látom is, hogy ez egy full igénytelen idióta. Ilyenkor végignézek magamon, és elégedetten konstatálom, hogy igen, én igényesen öltözködöm :). Nekem egyébként ilyen fokozatosra levágott, hátul vállig, elöl talán az orrom alá - a számig érö hajam van, de csak nem rég óta, azelött nagyon hosszú volt, de miután nem tudtam normálisan ápolni, kezelni, levágattam. Faxom kivolt már vele :S :). Szóval szerintem is csak az növessze meg, akinek normálisan áploa van és nem úgy néz ki, mint akit a menekülttáborból szalajtottak... :) Na béke veletek!


Előzmény: ArG (106.)
ArG e-mail | 2005-01-17 19:04:37 | 106.
ööö, nem tudom. (önkétlen is tükörbe néztem és megnéztem a hajam, mikor az "ápolásról" írtál...jó, persze, az én hajam külön történet...)kipróbálni, mindenesetere nem árthat, aztán mindenki döntse el, hogy érzi jól magát. Ha zsíros hajjal neki jó...miért ne?

Előzmény: bloghthor (105.)
bloghthor e-mail | 2005-01-15 21:40:42 | 105.
Szerintem akinek kurva kevés meg vékonyszálú haja van, annak felesleges megnöveszteni, mert abban nincs semmi dög. Meg csak az növessze meg, aki utána ápolja is, nem pedig zsírtól csöpögő meg korpás.

Előzmény: ArG (104.)
ArG e-mail | 2005-01-15 20:00:44 | 104.
80%-ban jobban áll nekik a hosszúhaj. Mellesleg szerintem férfias is. /ilyenkor mindig az ősemberekre gondolok:D/ A lányoknak se legyen rövid haja! Mindenkinek legyen hosszú!!!:P De persze nem ez a lényeg. Mint ahogy azt régen is megénekelték, "az ész a fontos, nem a haj" (de azért nem árt:)))

Előzmény: bloghthor (95.)
ArG e-mail | 2005-01-15 20:00:29 | 103.
80%-ban jobban áll nekik a hosszúhaj. Mellesleg szerintem férfias is. /ilyenkor mindig az ősemberekre gondolok:D/ A lányoknak se legyen rövid haja! Mindenkinek legyen hosszú!!!:P De persze nem ez a lényeg. Mint ahogy azt régen is megénekelték, "az ész a fontos, nem a haj" (de azért nem árt:)))

Előzmény: bloghthor (95.)
bloghthor e-mail | 2005-01-14 22:18:25 | 102.
Hát vannak ilyen bogyók, tabletták, combucha tea stb amiktől elvileg gyorsabban nő. Türelmetlenséggel nem fog sokra menni, max. még lassabban fog nőni a haja, mert idegeskedik. :)) Egyébként nekem is már rég megnőtt volna, de én inkább visszavágattam hátul, oldalt teljesen a fejtetőtől lenövesztettem, így állatul néz ki, pedig mégcsak váll és áll közötti hosszú, bár ez leginkább annak köszönhető, hogy vastagszálú. Amúgypedig 3 hónap híján 2 éve növesztem. Vékonyabb szálú haj esetében felesleges teljesen lenöveszteni, meg hátulról vágatni, bár ha töredezik, kénytelen lesz! Úgyhogy azt ajánlom mindenképp, hogy az osztálytársad szerezzen egy jó adag türelmet... Persze ha erősen göndör haja van, akkor még jobb helyzetben van...

Előzmény: Wicked Girl 666 (101.)
Wicked Girl 666 e-mail | 2005-01-14 18:01:31 | 101.
és mitől nő gyorsabban a haj?
ha tudnátok ilyet?
otársamnak kellenne mert kurva türelmetlen

stevie e-mail | 2004-12-27 15:43:18 | 100.
Több ilyen nőt kéne ismernem.

Előzmény: modné (98.)
W.A.S.P e-mail | 2004-12-21 21:28:19 | 99.
Hy all! Szerintem nem fontos hogy hosszú haja legyen valakinek ahhoz hogy rocker/metalos stb... legyen. (amint látom szinte mindenki ezen a véleményen van) Ahhoz hogy kiérdemelje ezt a "címet" elég ha olyan zenét hallgat, de azt szeresse is! Tudok egy pár világhíres zenészt akiknek közel sincs hosszú hajuk, mégis ők csinálják azt a zenét amit mi hallgatunk és növesszük "rá" a hajunkat. Amúgy szerintem nincs olyan ember (se férfi, se nő) akinek ne állna jól a hosszú haj. Lehet furcsán hangzik de sztem így van. Amúgy nekem válligérő(felkar közepéig) göndör, világosbarna hajam van. Nekem sokkal jobban tetszik így, sokan mondják hogy tényleg jobban áll mint a rövid. Nagyon sok csaj gusztustalannak találja a hosszú hajú srácokat. Az ebben az érdekes hogy a "discos" lányok kb 98%a elítéli a hosszú hajú férfiakat, a rockzenét hallgatók pedig oda vannak értük. Lehet hogy ez már nem ízlés kérdése hanem valami tudatos dolog(utálom mert utálni akarom)?
modné e-mail | 2004-11-29 12:07:11 | 98.
Az okosság, és rockerség nem a hosszú hajtól függ...de a hosszú hajú pasiknál nincs izgalmasabb a világon!! ;) Mártus
bloghthor e-mail | 2004-11-24 15:05:33 | 97.
Gondolom valami nagy okosság lehet... :) Nincs mire rájönnöm, nem a hosszú hajtól leszek nagyobb ember, legfeljebb szebb, ha jobban áll, mint a rövid.

Előzmény: darktemplar (96.)
darktemplar e-mail | 2004-11-23 22:56:49 | 96.
most beirtam ide egy jo hosszu szoveget, de inkabb kitoroltem a felreertesek es a bekesseg kedveert. en mar nem akarok senkit se szemleletmod valtasra kesztetni... elobb utobb ugyis mindenki rajon!
bye



bloghthor e-mail | 2004-11-23 21:03:34 | 95.
Mi az, hogy jót akar magának?

Szerintem mondjuk az is eléggé hülyén néz ki, amikor a csajnak van rövid, a fiúnak pedig hosszú haja...

ArG e-mail | 2004-11-23 16:02:52 | 94.
Amelyik pasi jót akar magának, az megnöveszti a haját. Ez ilyen egyszerű...
bloghthor e-mail | 2004-11-23 15:44:54 | 93.
Természetesen nem kötelező a hosszú haj, de az már röhej, amikor valaki Immortalos pólóban zselézett, diszkós hajjal nyomul.
ROSES e-mail | 2004-11-10 11:51:25 | 92.
SZERINTEM SEM KELL HOSSZÚ HAJ AHHOZ,HOGY VALAKI ROCKER LEGYEN,DE HA EGY PASI ROCKER ÉS HOSSZÚ A HAJA HMM AZ AZTÁN A PASI

Előzmény: mariann666 (77.)
Nightqueen e-mail | 2004-10-29 07:34:55 | 91.
Nem, tényleg nem volt neki mindig hosszú haja. Kb. 2 éve növeszti, azelőtt mindig rövid volt.
Masszírozzam meg? Hát, jó. Kipróbálom ezt a taktikát! :)


Előzmény: bloghthor (88.)
bloghthor e-mail | 2004-10-27 20:53:50 | 90.
Le tudná valaki pontosan írni, milyen az a gyapjas haj?
ossian17 e-mail | 2004-10-26 07:45:53 | 89.
lassan nagyon lassan tapasztalatbol beszélek ammugy en i s most növesztem a hajamat de egy kinszenvedés

Előzmény: Joohny (71.)
bloghthor e-mail | 2004-10-25 19:39:46 | 88.
Neki valószínűleg azért van kétszer annyi, mert neki rövid haja volt sokáig (gondolom nem volt mindig hosszú), így "sűrűsödött" és a hajszálak megvastagodtak.
Ha azt akarod, hogy valamivel gyorsabban nőjön a hajad, akkor nem árt, ha hajmosás alkalmával megmaszírozod a fejbőrt. Vannak még további jótékony hatásai is, de sokaknak bezsírosodik ettől a haja, nálam mondjuk ezutóbbi nem jellemző, mert ha nem maszírozom gyakran, akkor csontszáraz hajam van, így meg pont jó.

Nightqueen e-mail | 2004-10-25 09:47:32 | 87.
Szóval, ha göndör a hajam, márpedig göndör, akkor ilyen kis tincsekben lóg. A szálak "egymásba fonódva" vannak. De ha kifésülöm, minden szál külön lesz, és össze-vissza áll mindenfelé. Ezért lesz nagy a fejem!

Hú, az tök jó, ha ilyen sok hajad van! A barátomnak is rengeteg van! Nekem sincs éppen kevés, de neki kétszer annyi van, mint nekem. Ha ki van bontva a hajam, és közel van hozzám, az az örökös program, hogy az ő haját, meg az enyémet tűrögetjük. Amúgy neki is göndör haja van, ugyanolyan színű, mint az enyém, csak rövidebb.


Előzmény: bloghthor (86.)
bloghthor e-mail | 2004-10-23 13:37:52 | 86.
Hogy lehet nagyobb a fejed egyenes hajjal, mint göndörrel?
Más. Szerintem inkább nézzen jól ki a hajam, minthogy egy pár centivel hosszabb legyen. Amikor megnézett egy fodrász azt tanácsolta, hogy ritkítassam ki a hajam, mert túlzottan sűrű meg hullámos és így az életben nem fog megnőni meg szét fog állni blablabla, de nem tudott rábeszélni. Inkább kivárok akár plusz egy évet is, de legalább állatul fogok kinézni. :) Mostanában meg összefogva hordom a hajam, így legalább nem nézem minden pillanatban, hogy milyen hosszú már... :)

Nightqueen e-mail | 2004-10-14 14:21:48 | 85.
Nem, nem! Egyenesítésről szó sem lehet! :)))
Itthon már próbáltam kiegyenesíteni, de akkor akkora fejem lett a hajamtól, hogy ilyent még nem láttam. Tök durva volt. Megijedtem magamtól!
A fodrász biztosan meg tudná csinálni rendesen, de igazából nem szeretném. Szeretem a hajamat, de jobban szeretném, ha hosszabb lenne.
Egyébként jobban áll a göndör, mint az egyenes. Még akkor is jobb volt, mikor lelapítottam. Szóval, marad ilyen!


Előzmény: Joohny (84.)
Joohny e-mail | 2004-10-13 20:42:05 | 84.
Elmész a fodrászhoz és kiegyenesíteted,, és meg van oldva! DE szerintem ha jól áll a Göndör akkor ne tedd, de ki lehet próbálni hogy állna egyenesen...

Előzmény: Nightqueen (80.)
Nightqueen e-mail | 2004-10-11 10:00:59 | 83.
A hosszú haj ugyanúgy nem a rockerség velejárója, mint a feketébe öltözködés - szerintem.
Az más kérdés, hogy a hosszúhajú srácok tudnak igazán megfogni engem, és hogy jól érzem magam a fekete ruhákban. De ettől én még nem öltözöm minden nap feketében. Aki ismer, úgyis tudja, milyen zenét hallgatok, aki meg nem, annak nem akarom feltétlenül tudtára adni a zenei ízlésemet. Ha megismerkedünk, úgyis megtudja! :))


Előzmény: Jana (82.)
Jana e-mail | 2004-10-10 11:42:16 | 82.
akinek jól áll és tetszik neki a hosszú haj, az növessze meg! az más kérdés mit szól a népesség hozzá, de tény hogy ez az egész nem a rockerség velejárója
többen vannak a rövid hajúak

Dark Lord e-mail | 2004-10-05 18:07:59 | 81.
:(

Előzmény: Nightqueen (80.)
Nightqueen e-mail | 2004-10-04 10:55:12 | 80.
Lassan kezdem irigyelni a srácokat a baráti körömben. Nekem göndör hajam van, és a hátam közepéig ér. De már négy éve növesztem, és mindig vissza kell vágatnom belőle, ha törik a vége. A srácoké meg egyre csak nő! Le fognak hagyni engem. Pedig az az álmom, hogy fenékig érő hajam legyen. De ezt göndörrel még nehezebb megvalósítani...
Dark Lord e-mail | 2004-09-30 17:09:24 | 79.
A bakancs nem feltétlen a divatrockerség jele,de tényleg ha van vkinek bakancsa akkor mondjuk megússza a koncerteket lábújjvesztés nélkül...:)))
hosszú haj nem feltétlenm szükséges....(nekem is csak félhosszú)
attól h vki rocker nem muszály feketében járni......

mansonné:gyere le Pestre mondjuk a Ciánba v Punkporlál kapsz 22ért!!!



Előzmény: kovacsalmos (78.)
kovacsalmos e-mail | 2004-09-30 13:51:23 | 78.
Hejj már. Eldobom az agyam... Ha olyan csuka kell ami jó akkor vegyél csizmát. 20 évig is birni fogja, ha rendesen ápolod. Ja és a talpa is ha elkopik másikat ragasztatsz rá. Bazz. Egy impregnált bőrtalp egyébként is jobb mint a fröcscöntött bakancstalp... bazz. És ne mondjátok nekem hogy a bakancsok között ezek a jók. Mit gondoltok a seregben miért a normál bőr surranokat használják? Hát nem azért mert nincs pénz a divatbakancsokra... Mert megnézem én azt a divatrockert, amelyik egy surranót szét tud taposni... Na ennyi voltam.. Gondolkodjatok ezen...
Ja és a haj nem kell a rockerséghez. Ennek a kérdésnek a felvetése is enyhe infantilizmusra vall...
Mert ugyanis felvethetnéd ezt a kérdést a ruhára is (lásd: miért akarnak a divatrockerek feketében mászkálni?)
Én egy egyszerű oknál fogva mászkálok nagrészt feketében: mert nem látszik rajta a kosz. :)
A fentebbi állitás nem teléjesen igaz, mert pl most is egy régi lewsi farmerben vagyok ami történetesen valamikor indigókék volt, de mára már szinte fehér.
Na pá aranyoskáim, majd akkor irjatok, ha nem ilyen idétlen dolgokat akartok megosztani a világgal...

Easy Rider...


Előzmény: mansonné (76.)
mariann666 e-mail | 2004-09-02 06:30:50 | 77.
Szerintem hülyeség! Attól, hogy rockot hallgatsz nem feltétlenül "muszály" hosszú haj. Csak akkor növeld meg ha tényleg azt szeretnéd, ne pedig azért, mert ez kell ahhoz, hogy "Hú, de nagy rocker legyél"! De te tudod. Ez csak 1 vélemény. Lehet a hosszú haj sokkal jobban áll majd;)

Előzmény: Joohny (71.)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.