Mike65
|
e-mail |
2006-04-01 15:27:06 | 145. |
|
na ez abszolút így van! itt magyarországon eléggé elgörbült az öltözködés, sztem a deszkás cipő egyébként pont az air force ones miatt jött be mert a klippekben egy fullon fehér cipőről nem tudják megmondani hogy mi az, és deszkáscipőhöz hasonlították. énis hasonlóan öltözködöm mint amit te leírtál, de van pl fubu mezem, és egy dada baseball dzsekim is, csak azok nem a hoki fajtából vannak, azért rengeteg ázsiában gyártott szar van aminek szinte semmi köze az adott márkához, nincs olyan stílusa, vagy ilyesmi. de az igazsághoz azis hozzá tartozik hogy az usában azért vannak feketék akik télleg nagyobb cuccoat hordanak, főleg melegítőben, csak normálisan tudják viselni a cuccokat, hát volt pár éve a nagy rap láz mo-n és akkor röhöktem mikor a gyereken egy bő gagya mellett egy sima méretű póló volt stb.,
Előzmény: santamonica (143.)
|
Oneil'
|
e-mail |
2006-04-01 14:49:42 | 144. |
|
Ugyan nem kérdeztél, de azért leírom a véleményem :) Erről az öltözködésről volt szó régebben egy újságban, ahol azt olvastam hogy több európai országban, valamilyen érthetetlen módon összekeverdett a deszkás viselet a hip-hop divattal. Szerintem is ez valóban igy volt, viszont azért már valamelyest azért változott a helyzet, csak nem túl sokat. Egyretöbb ilyen bolt nyílik, csak sajnos az árak a nevetséges szinten vannak. Pl. egy Sean John ing 16.000??? Azért ez durva. És szerintem a magyarok kurvára elvannak tájolva ami az öltözködést illeti, amit te is írtál, hogy pl 10 számmal nagyobb Fubu gatya, hát az szerintem kurva szarul néz ki. Nem azért rapes divatú pl egy nadrág mer sokkal nagyobb, hanem mert laza a vislete. Legalábbis szerintem. Azzal azért nem értek egyet hogy a Fubu ilyen divat dolog, sokan azt mondják, pedig az usa-ban ugy tudom hogy a 80-90es évek igen komoly márkája volt, és jó cuccai voltak, csak ide a szarabb része került be. Szóval nem látod rosszul, elég szar a helyzete az itteni divatnak, de csak elindul egyszer, úgy igazán, ahogy kell :) Na Béke!
Előzmény: santamonica (143.)
|
santamonica
|
e-mail |
2006-04-01 12:36:26 | 143. |
|
Hey my man Eazy
Most már látom hogy itt te vagy az, akivel leginkább egy véleményen vagyok. (kivétel The Game megítélése). Már akartam nyitni egy topicot arról, hogy a Mo-i rapperek hogy öltözködnek (illetve akik ezt a stílust kedvelik) csak nem jött össze. Mert most hogy tavaszra hazajöttem 5 év után észrevettem hogy az itthoni rapperek egész más stílusban öltözködnek mint a kintiek (én most Santa Monicaban lakom). Nem akarok megsérteni senkit, de elég igénytelen ebből a szempontból ennek a csoportnak a nagy része. Például a tipikus rapper Mo-n: 10 számmal nagyobb bő gatya (mondjuk Fubu), 4XL-es Dada mez, meg vmi szar sapka, néhány blingbling (nem tom h van magyarul) MEG EGY DESZKÁS CIPŐ- na ezt nem nagyon értem, akkor most ők deszkások v rapperek... És aztán a beszédstílusukról már ne is beszéljünk. Amerikában ez nem ilyen, pl én általában úgy szoktam felöltözni, h egy Adidas Superstar v Air Force One, egy kicsit bővebb, de normális méretű gatya (Rocawear és Sean John gatyák a kedvenceim) letolva, aztán vmi igényes ing (sean john pl) vagy egy normális póló, pulcsi (bár az kint ritka) vagy egy mez,de akkor már vmi NFL vagy Lakers mez, nem dada és az is normális méretben. Tudom h ezek a márkás itt mo-n nagyon drágák, de nem csak ilyenekből lehet normálisan felöltözni ilyen stílusban (pl én vettem egy wrangler(!) gatyát is itt mert tetszett a stílusa, nem érdekel, hogy mások szerint a Fubu az "rapperesebb" lett volna meg a wrangler az nem rapper márka-ember, a dada meg egy igénytelen szar, nem attól leszel nagy arc!). De azért érdekelne, hogy ki milyen állásponton van ezügyben,mert ilyen szempontból a mo-i hip-hop culture elég szar állapotban van-sztem!
|
Eazy E
|
e-mail |
2006-03-31 20:55:17 | 142. |
|
Annyiban szerintem igazad van, hogy felesleges ellentéteket szítani "partok" között.
Viszont szerintem nem kéne lövöldöznöd se rockerekre, se ránk, se senkire.
Amúgy nem tudom, mit ártottak neked a rockerek. Nem hordanak bőgatyát, deszkás cipőt, fejpántot, fubut, Lakers-mezt?
Én sem. Ez különböztet meg engem, meg még sok Testvéremet a hümmögő, duzzogó, hőzöngő, anyázó "rapperektől".
Előzmény: 50 Cent G (139.)
|
Mike65
|
e-mail |
2006-03-31 16:45:13 | 141. |
|
téged soha sem tekintenélek testvéremnek, de nagyon normális embernek sem...
|
Oneil'
|
e-mail |
2006-03-31 12:58:53 | 140. |
|
Te miről beszélsz ember? Mi az hogy a raperek testvéreknek tekintik egymást? Ez már többnyire lejárt szöveg, unalmas, főleg ugy hogy szerintem olyanokat nem is szívesen fogadunk testvérünknek akiknek nincs fogalmuk a Hip-Hopról. Akiknek viszont van, azokkal jókat beszélgetünk/vitatkozunk, és ezáltal tiszteljük egymást, itt is van rá példa. Ennyi. Ezt a rock szart meg el lehet hagyni. Nevetséges már.
|
50 Cent G
|
e-mail |
2006-03-31 12:00:49 | 139. |
|
Szerintem ne egymást öljétek.A rapperek testvérnek tekintik egymást.EastSide,WestSide.Nem tök mindegy?Én igazából South-WestSide-os vagyok.Inkább a rockereket kéne lelőni!!!
G-Unit!
Előzmény: Oneil' (137.)
|
50 Cent G
|
e-mail |
2006-03-31 12:00:37 | 138. |
|
Szerintem ne egymást öljétek.A rapperek testvérnek tekintik egymást.EastSide,WestSide.Nem tök mindegy?Én igazából South-WestSide-os vagyok.Inkább a rockereket kéne lelőni!!!
G-Unit!
Előzmény: Oneil' (137.)
|
Oneil'
|
e-mail |
2006-03-31 11:17:46 | 137. |
|
Amugy teljesen igazad van.
Előzmény: Mike65 (132.)
|
Oneil'
|
e-mail |
2006-03-31 11:17:17 | 136. |
|
Hát kb 6-7 éve (10 évesen P. Diddyvel :) ciki mi? :)), ugyhogy még a tojáshéj a seggemen van. De azóta viszont töretlenül hallgatom. Igazából nekem mindegy hogy melyik oldal, csak találjam meg a jót benne. Westcoast előadók közül nagyon szeretem a régi Death Row cuccokat, meg aztán, Daz, Kurupt, Cube, Ras Kass, Bone Thugs, Too Short, Suga Free, Pac, N.W.A., sorolhatnám....... de nagyon változatos általába.
Előzmény: Eazy E (124.)
|
Eazy E
|
e-mail |
2006-03-30 20:47:06 | 135. |
|
Thanks, Mike! Hip-Hop 4eva!
Előzmény: Mike65 (134.)
|
Mike65
|
e-mail |
2006-03-30 20:44:46 | 134. |
|
ja, ennek legalább van értelme :) és remélem sikerrel is jársz
Előzmény: Eazy E (133.)
|
Eazy E
|
e-mail |
2006-03-30 20:42:13 | 133. |
|
Igazad van, de a harcot nem szabad feladni! Addig szívom a Young Buck félék vérét, amíg le nem lépnek, vagy nem kezdenek IGAZI rapzenét hallgatni...Ugye érted a küldetésem lényegét? :)
Előzmény: Mike65 (132.)
|
Mike65
|
e-mail |
2006-03-30 20:37:07 | 132. |
|
ezért érzem sokszor hogy ennek a fórumnak igen kevés értelme van, pár ember harcol itt a jó ügy érdekében, segítene a tudatlanabb rajongóknak, dehát mindig megjelennek ilyesfajta emberek (természetesen ezt nem rád értem) és ilyenkor felmerül bennem a kérdés hogy minek ez az egész fórum dolog? itt senki sem próbál meg tanulni, nem mutat érdeklődést a állítólag szeretett műfaj felé, egyszerűen nem tisztel másokat ezáltal a műfajt sem, csak itt ócsárolnak, meg a fejüket teszik,
Előzmény: Eazy E (131.)
|
Eazy E
|
e-mail |
2006-03-30 19:14:52 | 131. |
|
Kedves Martinasz!
Reagálnék az általad elmondottakra!
"én sz ami 50től van mindegyig jo" - Botrányos helyesírású mondatodban leírtad, hogy szereted 50 Cent-et a "rappert". Ok.
"mc heit az ki fasz" - Sajnos nem ismerem én sem MC Heit-et, MC Eiht-et ismerem. Ő egy amerikai állampolgár.
"easy e nem is nyállas számok te vagy nyálas ö a legjobrrapper" - Látom töröd a magyart, gondjaid vannak a nyelvvel. Nincsen semmi baj, ezt is lehet korrigálni. Járj be magyar órákra, vagy ilyesmi.
És lehet, hogy nyálas vagyok, de legalább le tudom írni a nevemet, és ismerem a rapzenét.
Peace!
|
Eazy E
|
e-mail |
2006-03-30 19:05:23 | 130. |
|
Ne haragudj, kérlek, hip hopper, tényleg nem tudom mi a jó!
Még egyszer bocs!
Előzmény: hip hopper (126.)
|
martinasz
|
e-mail |
2006-03-30 18:15:28 | 129. |
|
easy e nem is nyállas számok te vagy nyálas ö a legjobrrapper
Előzmény: Eazy E (116.)
|
martinasz
|
e-mail |
2006-03-30 18:13:06 | 128. |
|
mc heit az ki fasz
Előzmény: Eazy E (118.)
|
martinasz
|
e-mail |
2006-03-30 18:10:43 | 127. |
|
én sz ami 50től van mindegyig jo
Előzmény: hip hopper (126.)
|
hip hopper
|
e-mail |
2006-03-30 12:26:52 | 126. |
|
A Candy Shop meg a Pimp az eggyik legfaszább szám a rappiparban vaze.
Nem tudod te hogy mi a jó.
|
Cápa
|
e-mail |
2006-03-30 10:40:15 | 125. |
|
én még nem hallgattam a Documentary-t,de van pár felvetésem:
1.Dre aszondja dolgozik az albumán,de én azt láttam h kb 4 alapot csinált rá.az jóvan h faszák meg minden ,de akko is.éveket kell várni egy alapra?
2.h akarja feltámasztani a West-et,ha alig van rajta nyugati producer?
most ennyi:)
amúgy Crooked I-al hogyá álltok?sztem ő most a legkomolyabb nyugaton.Kevés nyugati előadó tud lázba hozni,de a srác elég komoly.
|
Eazy E
|
e-mail |
2006-03-29 18:27:54 | 124. |
|
Először a 70-es évek rappereivel kezdtem. Rengeteg Kurtis Blow-t, Grandmaster Flash-t hallgattam. Még magát Eazy-E-t és 2Pac-ot is nehezen szerettem meg. Kb. 2000 körül Ice-T-be szerettem bele, aztán Ice Cube, Public Enemy, Geto Boys, stb. Snoop Doggot is utálom. Dr. Dre-t pedig csak 1991-ig szeretem, a szólókarrierje nekem nem tetszik. Amúgy mióta hallgatsz rapzenét?
Előzmény: Oneil' (123.)
|
Oneil'
|
e-mail |
2006-03-29 18:14:51 | 123. |
|
Végül is ha úgy vesszük még igazad is van. De csak részben, mert szerintem ezek azért télleg nem megyőző okok. Eminem és a kuzinja jelenléte kurvára nem hiányzott rá, és valószínű hogy nem is lesz az új lemezén, legalábbis remélem. Dre-vel nemértem mi a gond, ugyanis igencsak odatette magát abban a pár számban amit csinált. Maga a Documentary cím nemtudom miért született, de ez csak egy "kényszercím" volt, ugyanis a lemez eredeti címe "Nigga Witta Attitude" lett volna, csak Eazy-E özvegye állítólag levédette ezt a címet, és ezentúl senki sem használhatja. De nyílván nem a karrierje állomásaira gondol a címmel, hanem az életére, és annak eseményeire. Gondolom én. Szerintem NaS-el kapcsolatba csak annyi van hogy felnéz rá, és tiszteli, ez például megnyílvánult akkor is amikor nem állt 50 mellé a konfligtusuk alatt. Amugy te először a régebbi zenéket hallgattad vagy fordítva? Mert én először inkább populárisabbakat, majd az évek során ismertem meg a régebbieket, nemtom miért de szerintem nem mindegy a sorrend, lehet azért fogadod nehezebben az újakat. Nem? :)
Előzmény: Eazy E (122.)
|
Eazy E
|
e-mail |
2006-03-29 15:04:46 | 122. |
|
Szívesen megosztom a kifogásaimat az albummal kapcsolatban.
1. Miért Documentary a címe? Mit dokumentál? Game hosszú karrierjének főbb állomásait?
2. 50 Cent jelenléte.
3. Dr. Dre jelenléte.
4. Eminem jelenléte.
5. Az 1. pontban megfogalmazott kérdést tovább bonyolítanám. Egy új Nas akar lenni (Illmatic+Stillmatic-re gondolok)?
6. Ahogy Te is írtad: populáris
Nem hiszem, hogy meggyőző válaszokat lehet adni ezekre a kérdésekre. De én már csak ilyen kétkedő vagyok.
Nehezen fogadom be az újdonságokat a rapzenében!
Előzmény: Oneil' (121.)
|
Oneil'
|
e-mail |
2006-03-29 14:54:23 | 121. |
|
Azt szeretném tőled kérdezni hogy mi a gond a Documentaryval? :) De most csak igy kiváncsiságból kérdezem, nem kötekedésből. Ugyan szerintem is egyértelmű hogy lehetett volna a hangzás sokkal nyugatiasabb, de én a szövegekkel pl teljesen megvagyok elégedve, és szerintem ahoz képest hogy populárisabb albumról van szó, nagyon jól sikerült. Hmmm? :)
Előzmény: Eazy E (120.)
|
Eazy E
|
e-mail |
2006-03-29 13:55:52 | 120. |
|
Én meg 75%-ban régi zenéket hallgatok. Meghallgattam a South Central Cartel 2005-ös albumát, elvétve voltak rajta jó dolgok. Game-nek adok még egy esélyt a Documentary után, bár nem számítok sok jóra. Busta Rhymes...Nem az én világom, de hallgasd egészséggel! :)
Előzmény: F.D. (119.)
|
F.D.
|
e-mail |
2006-03-29 13:51:24 | 119. |
|
Ja mondjuk az aláfestés ténleg ratyi.
Mostanában Busta Rhymes-t szoktam hallgatni.Meg régebbi számokat mint a WAR-tól a LOW RIDER
Előzmény: Eazy E (118.)
|
Eazy E
|
e-mail |
2006-03-29 13:46:03 | 118. |
|
A zenei aláfestés miatt tartom nyálasnak. Igazi puncirap. A sok tini hip-hop csaj erre izgul be vagy mi...
Amúgy viszonyítás és jóízlés kérdése, kinek mi a nyálas. Én pl. sok Ice-T-t meg Geto Boys-t hallgatok, azokhoz képest persze hogy nyálas a P.I.M.P.! Usherhez képest (akit nem hallgatok) meg sokan keménynek tartják. Amúgy Fifty szerintem 2003-tól csak baromságokról beszél...Ez is viszonyítás kérdése, például MC Eiht 17 éve nem mondott egyetlen olyan mondatot, amit hülyeségnek tartok.
A világért sem akarok senkit megsérteni, de nekem ez a meglátásom 50-vel kapcsolatban.
Előzmény: F.D. (117.)
|
F.D.
|
e-mail |
2006-03-29 13:39:04 | 117. |
|
A P.I.M.P. -mér nyálas szám??
Bár ez a te véleményed csak érdekel hogy szerinted mér nyálas szám
|
Eazy E
|
e-mail |
2006-03-29 13:28:35 | 116. |
|
Kedves Pharell!
Ha nem csal az emlékezetem, a Bad Boys 2 filmzenéjén hallottam először azt az embert "rappelni", akitől a nevedet kölcsönözted. Először is leszögezném, nem minden nick kölcsönzött név a fórumon (vannak egyediek is), de az enyém az. Tehát semmi elméleti kifogásom nincs azzal szemben, hogy valaki nevet kölcsönözzön. Mindenki azt a nevet kölcsönzi, amelyiket akarja.
Természetesen olyan embertől, akire felnéz. Én mint látod Eazy E-től kölcsönöztem a nevemet. A gangsta rap egyik ikonjától. Nem hiszem, hogy a neve mond neked valamit, ez lényegtelen.
Illetve mégsem...Eazy E a 80-as évek közepétől a 90-es évek közepéig csinált zenéket. Előtte kisebb rablásokból élt. 1995-ben halt meg, pár napja volt a tizenegyedik évfordulója.
Okkal és joggal kérdezheted, vajon mi a fenéért is írtam a fentieket?
Namármost, te ugye Pharellről kölcsönözted a neved. Kérlek meséld el nekem, ki az a Pharell. Véletlenül nem egy háttércsicska? Aki pár év múlva ott lesz, ahol Marky Mark? Mond ez a név neked valamit? Nem? Hát pár év múlva Pharell se lesz sehol, meg szerintem te is elfelejted, hogy "rapper voltál"...
Most pedig reagálnék az általad elmondottakra...
Az első mondatod:
"TE EGY KIBASZOTT GYÖKÉR VAGY!!!" -- Nem hiszem, hogy az lennék, legalábbis ezt még nem mondták rám az egyetemen.
A második mondatod:
"50 CENT NYÁLAS SZÁMOKAT CSINÁL???" -- A válaszom: igen. Lásd: Candy Shop, P.I.M.P., 21 Question (szegény Nate Dogg), Hate It Or Love It, stb.
A harmadik mondatod:
"ELMEHETSZ A GECIBE!!!" -- Miért? Mert igazat mondok? Nem tárgyalok veled erről.
Az utolsó mondatod:
"SZÍTLESZ RUGVA A FEJED, TE ROHADT RIBANC." -- Ez a mélyen tisztelt Young Buck fórumos barátunk stílusa. Gratulálok, hogy őt követed! Minden elismerésem!
Végezetül elmondanám: nem vagy egyenrangú ellenfél, PHARELL!
Üdvözlettel: Eazy Muthaphukkin E
Előzmény: PHARRELL (115.)
|
PHARRELL
|
e-mail |
2006-03-29 07:56:25 | 115. |
|
TE EGY KIBASZOTT GYÖKÉR VAGY!!!
50 CENT NYÁLAS SZÁMOKAT CSINÁL???
ELMEHETSZ A GECIBE!!!
SZÍTLESZ RUGVA A FEJED, TE ROHADT RIBANC.
GGGG - UNIT;
Előzmény: Eazy E (100.)
|
Cash Money
|
e-mail |
2006-03-26 15:52:19 | 114. |
|
young hootie is, meg el dorado red is (úgy tom ő is comptoni de new yorkból jött át)
|
Cash Money
|
e-mail |
2006-03-26 15:50:49 | 113. |
|
a boo-yaa t.r.i.b.e. is bloods
|
Oneil'
|
e-mail |
2006-03-26 15:10:11 | 112. |
|
Persze hogy túlsúlyban van a Crip, hiszen mindig is így volt, nyugaton is keleten is. Csak arra mondtam hogy Game miért ne lehetne bloodz tag. Amugy szerintem mindkét csoportulásnak megvannak a jó előadói ugyanúgy. Én egyébként ugy tudom hogy Game a Mob Piru Bloods tagja. De tökre nincs értelme hogy ki és hova tartozik. Money Over Bitch's!!! :)
Előzmény: Eazy E (111.)
|
Eazy E
|
e-mail |
2006-03-26 14:46:07 | 111. |
|
Elismerem, persze! :) De azt Te is elismered, hogy túlsúlyban van a Crip, nem? Persze DJ Quik, ő blood. De ezen gondolom nem veszünk össze! :)
Előzmény: Oneil' (109.)
|
Eazy E
|
e-mail |
2006-03-26 14:42:31 | 110. |
|
Peace niggaz!
Thanks to: Oneil, Kovda, Jokkka!
Nem is kell semmit hozzászólnom, elmondtátok a gondolataimat! :)
(Young Buck = Bum Cluck)
Gay-Z többre vitte mint Eazy-E: hahahahahaha!
Buck-kám, hogy kiket szeretek?
2Pac
Spice 1
MC Eiht
Eazy E
MC Ren
Dr. Dre (1991-ig)
Ice-T
Public Enemy
Yukmouth ----> a kortárs gangsta muthafucka!!!
C-Bo
Geto Boys
EPMD/PMD
XZibit (1996-ig)
King Tee
Mobb Deep
Rondo
Onyx
Wu-Tang Clan
Method Man
W.C.
Whodini
Big Syke
Tha Outlawz
Above The Law
Shyne
RUN D.M.C.
Naughty By Nature
DAS EFX
M.O.P.
KRS-One
Eric B. & Rakim
Notorious B.I.G.
South Central Cartel
...stb...
Profamily/Dózis/Győremix ... stb. ---> Playaz!!!
Francia/német/holland/spanyol/olasz ... stb underground hip-hopperek! :)
Szóval Suck, Fuck, Buck, vagy hogy hívnak, légy szíves tiszteld a hip-hop-ot, a rapzenét, csak így kaphatsz tőlünk tiszteletet.
Béke!
|
Oneil'
|
e-mail |
2006-03-26 12:24:08 | 109. |
|
Azért Compton se fullra Crips gangekből áll, azért azt el kell ismerni, nem? :)
|
Oneil'
|
e-mail |
2006-03-26 12:17:37 | 108. |
|
Te télleg kurvanagy hülye vagy. Észrevehtnéd már hogy azért ugatnak le ennyien mert egy kis nagyszájú faszkalap vagy, és szart sem tudsz. Először fel kelle nőnöd, aztán irogatni olyanokat, hogy Jay-Z még mindig többre vitte mint Eazy-E. Egyáltalán hogy mered te ezt leírni??? Nevetséges.
Előzmény: Young Buck (104.)
|
Kovda
|
e-mail |
2006-03-26 11:26:32 | 107. |
|
Hallottál már olyan emberről aki 9 golyó után még vígan éldegél???
Kitaláltak neki egy ilyen imázst hogy a szaros 14-15 éves gyerekek (pl.:Young Buck) felnézzenek rá, hogy milyen nagy gengszter aztán megvegyék a lemezeit.
Kovda
Előzmény: Mike65 (102.)
|
Jokkka
|
e-mail |
2006-03-26 11:09:46 | 106. |
|
ismét bebizonyítottad, hogy csak egy fasz divatmajom vagy
Előzmény: Young Buck (105.)
|
Young Buck
|
e-mail |
2006-03-26 10:37:30 | 105. |
|
Fellépsz itt a nagy Eazy E-ddel mert azt hiszed,hogy ő olyan nagy emebr volt??
|
Young Buck
|
e-mail |
2006-03-26 10:34:29 | 104. |
|
Öcsém te naggyon gyökér vagy!
Mind a kettőt lefikázod??
Megkérdezném te melyik rapert szereted??
Meg Jay Z-t legayzizod?Te nem tudod,hogy mit beszélsz!Hát ember,hogy ilyeneket beírjál nagy bátorság kell!Jay Z-t azért én nem fikáznám!Még mindig többre vitte mint Eazy-E!!
|
Young Buck
|
e-mail |
2006-03-26 10:31:30 | 103. |
|
Öcsém te naggyon gyökér vagy!
Mind a két rapert lefikázod??
Megkérdezném te kit szeretsz??
|
Mike65
|
e-mail |
2006-03-26 09:48:54 | 102. |
|
talán azért nem maradt dealer mert 9 golyót kapott...
|
MASTA KILLAH
|
e-mail |
2006-03-26 09:25:50 | 101. |
|
nem.50 cent király és nem nyálas zenét csinál modnjuk van pár olyan szám ade az nem lényeges:D
|
Eazy E
|
e-mail |
2006-03-26 09:17:11 | 100. |
|
Peace!
Szerintem mindkét "rapper" szánalmas. Game maradjon Comptonban MC Eiht-tel. 50 Cent pedig maradjon New York-ban, menjen P. Diddy Daddy-hez, vagy Gay-Z-hez és csináljon nyálas slágereket, az jól állna neki.
Állítólag gengszterek...
Nos Game a Piru Blood-ban bangelt, a Bloods-ban. Compton pedig leginkább Cripes. Érdekes.
50 Cent dealer volt. Miért nem maradt meg dealernek?
Maradok a Real Muthaphukkin Gangsta stílusnál!!! (pl. Ice Cube, MC Eiht, Yukmouth, Scarface...)
Előzmény: West Side (1.)
|
MASTA KILLAH
|
e-mail |
2006-03-26 07:08:53 | 99. |
|
GAME OVER BAZDKI. GAME AZ EGY SZEMÉT BUZERÁTOR
|
F.D.
|
e-mail |
2006-03-25 21:09:41 | 98. |
|
nem OK mér szolsz be bazz?? kis geci
Előzmény: Oneil' (96.)
|
Young Buck
|
e-mail |
2006-03-25 20:56:32 | 97. |
|
Szerintem te meg apád faszán űlsz és ott lovagólsz rajta!
Előzmény: Oneil' (94.)
|
Oneil'
|
e-mail |
2006-03-25 20:51:29 | 96. |
|
A hozzászólásaidból. Öccsi. De mindegy, tudod mit, hagyuk. Ok?
Előzmény: F.D. (95.)
|
|