Conan
|
e-mail |
2005-05-05 21:14:41 | 169. |
|
ÁMEN ATYÁM
Én sem értem,hogy miért nem lehet felfogni hogy szar?
Nem érdekel,hogy milyen ember,mert a zenéről van szó.
én tőlem lehet békeaktivista,meg 85.Csegevara reinkarnáció...leszarom.
Egy fos a zenéje,és nincs tehetsége.
Őt pénzelik,pedig szerintem lenne ezer jobb arc,akik megérdemelnék a pénzt.
Előzmény: MsMixmastermike (168.)
|
MsMixmastermike
|
e-mail |
2005-05-05 20:15:58 | 168. |
|
huhh, balázs bakker, te neked érdekes felfogásod van a dolgokról. Szal így most végigolvastam ezt a sok baromságot, amit írtál, alőször szakadtam, most már nyugi van :)
Annyi írásodra akarok reagálni, h a fele már ki is esett az agyamból, na mind1, majdcsak összeszedem.
Szóóóóval. Többször is kijelentetted, h szerinted akik itt majkát fikázzák, mindezt nem mernék megcsinálni élőben. Bár többen hangoztatták, h DE IGEN, te mégis erőlködtél tovább. Különböző személyiségek vannak itt, úgyhogy biztos van olyan, aki a szemébe mondaná mindezt, nem tudom mit nem lehet ezen elhinni, bár lehet h csak magadból indulsz ki. De mind1.
A másik meg, ne te mondd már meg az embernek, h hogyan fejezze ki önmagát. Ha Conan azt mondja h majka fos, az istennek kötsz bele, h nem "fos", hanem "nem tetszik a zenéje". Ne légy már ilyen álszent erkölcscsősz..
A legviccesebb meg, az h szerinted az ember addig ne fikázzon valakit, akit személyesen nem ismer. Akkor ne is kedveljen az ember valakit, akit nem ismer, nemigaz? Hát ez meg milyen felfogás??!! (itt most megint jöhetnék a kritikusok foglalkozásának leírásával, de hanyagolnám)
Szerintem itt az az egyetlen probléma, h bár igen, tényleg nem beszéltünk el majkapapával személyesen, de ott volt ám a színvonalas műűűsor! A való világ, deszar, és ott bizonyám kialakulhatott az embereknek egy kisebbfajta kép majkáról.
Ja meg írtad, h dopeman FELFEDEZTE!! :DDDDDDDD hátdekomolyan itt hanyattdobom magam :DDDDDD
1. dopeman még soha senkit se fedezett fel, max pénzelt
2. majkát fizikális képtelenség FELFEDEZNI, mivel nem sorolható a tehetségek sorába
nemtom jól emléxem e h majka klippről van-e szó, mindenesetre egy klippet elvileg láttam tőle, és valami dagadt szőrős 5kg-os lánc a nyakon-paraszt próbált benne táncolni, majka meg a háttérben nyafogott. Akinek ez jelenti a tehetséget, annak őszinte elismerésem.
|
daisyke
|
e-mail |
2005-05-05 19:08:13 | 167. |
|
És neked mi a véleményed?
Előzmény: Balázs18 (166.)
|
Balázs18
|
e-mail |
2005-05-05 16:49:02 | 166. |
|
Szia! Full vagy! De komolyan!
Előzmény: daisyke (165.)
|
daisyke
|
e-mail |
2005-05-05 14:28:54 | 165. |
|
Nekem a zenéjével sincs semmi bajom!
Előzmény: Balázs18 (164.)
|
Balázs18
|
e-mail |
2005-05-05 12:42:14 | 164. |
|
t!a daisyke! "Itt a mi (csajunk)" forumozók! daisyke neked 1ébként tetszik Majka?? Ha nem akkor is vehetnek róllad példát mert tényleg így van ahogy te is gondolod szerintem!--> Attól hogy szar a zene vki szerint attól még Majka lehet kira ember! Szerintem te is így gondolkodsz! Nem? Full supy vagy! Hali all!
Előzmény: daisyke (162.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-05-05 11:26:03 | 163. |
|
Ki tudja...lehet.
A zenéje akkor is off.Meg amit csinál az is.
Még egyszer bocs,ha megbántottalak.
Előzmény: daisyke (162.)
|
daisyke
|
e-mail |
2005-05-05 10:55:26 | 162. |
|
Én amenyit beszéltem vele kurvára nem olyan mint a tv-ben!
Szerintem jóarc!
Ha lesz rá lehetőséged akkor beszélges vele és lehet hogy megváltozik a véleményed!!!
Előzmény: Conan (157.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-05-05 10:09:00 | 161. |
|
Ebben igazad van.
Nem tetszik amit csinál,ahogy csinálja,és ami van a többi király arccal.
Hogy milyen ember nem tudom,de nem érdemli meg azt amit kap.
Minap az egyik újságban volt egy cikk az ő nevével...és tudod mi volt a cikk alá írva?
Majka---RAPPER..
hogy mi????
ahhh...
Előzmény: Balázs18 (160.)
|
Balázs18
|
e-mail |
2005-05-05 07:22:07 | 160. |
|
HI Cocan! Én full értem mit mondasz de tényleg igazad is van + minden, de viszont itt nemcsak azt "ugatják" le amit majka csinál, hanem magát Majkát is! De szerintem te is +érthetsz hogy full nem tudnak rólla semmit mármint Majkáról és leköcsögözik, lebunkózzák mindent mondanak rólla ami kifér a csövön! Mert +győzödésem hogy akik ide írnak (fiúk & lányok) életük során nem is taliztak vele azt már nem is mondom hogy beszélgettek! Sztem 1 embert nem naon a zene alapján kell elitélni attól hogy szerintetek szar zenét csinál attól lehet kira ember! Ezt nem értem én személy szerint!! Üvd!
Előzmény: Conan (158.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-05-04 21:52:15 | 159. |
|
EZ MEG NEKED SZÓL!
Hősök,Akkezdet Phiai,Az idő urai,Dynasztija,Bobakrome...
hallgasd őket egy kicsit...érezd a szöveget...iszonyat király.
nameg még rengeteg jó magyar van,de azt ajánlom:
WWW.HIPHOP.HU
Előzmény: Zonory (155.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-05-04 21:50:03 | 158. |
|
Elmesélem neked Balázska...
GUMIRAPPER
Tudod ki írja a szövegeit,meg hogy jutott el idáig az "Ózdi hős" böee
Eleolvastad azokat az előadókat akiket leírtam.
Ők az igazi nagyok,itt Mo-n.
Őket érdekes nem értékelik annyira.
Nem kapnak annyi támogatást.
Pedig megérdelnék.
BAZKI ENGEM EZ IDEGESÍT A LEGJOBBAN ÉRTED???
HOGY A KIRÁLYOK NEM KAPNAK ZSÉT,MEG ELISMERÉST A KÖZVÉLEMÉNYTŐL,HANEM A MAJKA,MEG A DOPEMAN,MEG A TÖBBI,ÉLÜKÖN A JUNIKÁVAL.
AZ EMBEREK AZT FOGJÁK HINNI HOGY EZ A RAP,AMIT EZEK PRODUKÁLNAK!!!BELEGONDOLTÁL EBBE?
TE EZT NEVEZED RAPNEK?
LÁTOM A JOBBNÁL JOBB ELŐADÓKAT,ÉS MI VAN VELÜK?
MAX 1-2 SPORTRENDEZVÉNYEN KAPNAK MEGHÍVÁST,MEG 1-2 KONCERT,ÉS OFF.AZ OSG-N,AMÚGY OFFLINE SPORT GAMES,OTT VOLTAK,ÉS KIRÁLYOK VOLTAK,DE BAZDMEG KI KAPJA A PÉNZT,MEG AZ ELISMERÉST????
A MAJKA MEG A TÖBBIEK!
NA EZ A FŐ BAJOM MAJKÁVAL,MOST MÁR MEGÉRTHETED.
Előzmény: Balázs18 (151.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-05-04 21:39:10 | 157. |
|
Huhhh...ahogy érzed.
Látod...látod...te se ismered az arcot,mégis jár a szád.
Az emberrel,vagy a zenéjével?
Mind a kettővel.
GUMIRAPPER...
És szerinted ki írja a szövegeit?
És nem vagyok alpári köcsög...és nem szopom ki a pinádból a gecit.
Alapvetően tisztelek minden nőt,ezért többet nem beszélek veled csúnyán.Ha csúnyán beszéltem veled bocsi.De a véleményem akkor is az hogy majka zenéje egy 0.
Előzmény: daisyke (156.)
|
daisyke
|
e-mail |
2005-05-04 19:46:39 | 156. |
|
Nem ismerem a spanod de gondolom olyan alpári köcsög mint te!!!
Neked most Majkával vagy a zenéjével van bajod?
Amúgy kiszophatod a pinámból a gecit!!!
De már jelleggel!
Előzmény: Conan (139.)
|
Zonory
|
e-mail |
2005-05-04 14:46:47 | 155. |
|
---Ez Toadnak szólt...
Előzmény: Toad (152.)
|
Zonory
|
e-mail |
2005-05-04 14:45:47 | 154. |
|
Hali! Nemtom mé szidod Majkát!Sztem jó a zenéje!És amiket Te irtál,hát az elég szörnyű!Miért szted mi a jó???
|
Balázs18
|
e-mail |
2005-05-04 14:24:21 | 153. |
|
CSá toadka! Sztem jobb lesz ha viszaveszel mert nem leszel nagyobb fiú hogy faszozol! Nem ismerem az OSG-det! Ja és egyébként leszarom hogy hol van majka + hol nincs full hidegen hagy de komolyan, sokat veszít egyébként hogy nincs fennt a neten! :)))! Csak azt mondtam hogy az nem teccik hogy nem csak a zenéjét szidjátok! Szval vágod??? Olvass visza ha akarsz nem írom le 20*! +érted! Mi az hogy filózok??
Te szintén kemény srác vagy hallod-e! Csak ne anyázz ! Thank ! üdv
|
Toad
|
e-mail |
2005-05-04 14:16:03 | 152. |
|
A faszt filozófálsz itt. Eggyet mondjál meg. Menj fel a hip-hop.hu-ra és nézd meg, látod valahol a te fasz Majkádat? Vagy miért nem hívják el rendezvényekre gonolok ilyenre mint pl.: OSG ?
Előzmény: Balázs18 (151.)
|
Balázs18
|
e-mail |
2005-05-04 13:53:54 | 151. |
|
Azt a kurva rohadt eget basszus! Nevetséges!
Hallod szerinted miért "fos" számodra Majka zenéje vagy amit csinál??? Mert nem tetszik!!! Azért mondod rá hogy szar!! Nem? De ezt nem így kell +oldani hogy ha valami nem tetszik akkor az már csak fos lehet!! Hanem szép nyugodtan leírni, hogy nem tetszik majka zenéje és +van oldva! :))
Na erre kivi leszek hogy akkor mi az amit csinál ha nem rap egyik fajtája?? Mulatós? Majd meséld már el de komolyan oksa?? thank you! Hi!
Előzmény: Conan (150.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-05-04 13:27:09 | 150. |
|
Én személy szerint a zenéjét utálom,mert fos.
Az hogy ő milyen nem érdekel.
És nem rap amit csinál!!!
Mi tetszik?
Hősök,Akkezdet Phiai,Az idő urai,Dynasztija,Bobakrome...
|
Balázs18
|
e-mail |
2005-05-04 12:00:06 | 149. |
|
Na figy! Most vagy ellent mondasz magadnak-->(Az hogy milyen ember más lapra tartozik.)(Mert itt nem mindenki a zenéjét fikázza, hanem magát Majkát is!)
Vagy nem fogod fel amit beszélek! Pontosan arról is van szó hogy itt nem csak a zenéjét ugatjátok le hanem magát az embert is, közbe + a kanyarba nem tudtok róla semmit, csak azt hogy milyen színű a haja + a szeme + amit a tv-ben mutatnak róla! Hát baszus attól hogy neked nem tetszik attól még rap marad csak más stílusba nyomja!! Neked mi teccik egyébként ha +kérdezhetem!?!?(Magyarok közül) + mindenki ezzel van felakadva hogy nem lenne sehol ha nem fedezte volna fel dopeman! Ami igaz is, de viszont akkor 1 jó pár rappert is le lehet ugatni Eminemmel + 50 centel együtt! Mert mint tudjuk Eminemet Dr.Dre fedezte fel, 50 centet pedig Eminem, például! Nem akarok okoskodni csak kíváncsi vagyok dolgokra! + tudom azt is, hogy ez a fórum vagy topic erről szól! Üdv.!
Előzmény: Conan (148.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-05-04 10:06:28 | 148. |
|
Ez a Hip Hop topicja a
Zene.net fórumjának.
Namost,májkrém fikázásáról van szó.
Ha tetszik,ha nem,amit csinál majka,nem rap,és nem is hip hop.Az a vonaglás,meg hasonlók nem jön be.Az hogy milyen ember más lapra tartozik.
Előzmény: Balázs18 (147.)
|
Balázs18
|
e-mail |
2005-05-04 08:19:29 | 147. |
|
Hi! Én teljesen értelek! De viszont nem lennék benne olyan biztos hogy a szemébe is mondanátok! + figyelj csak nem is ismeritek, és legecizitek, lefaszozzátok, lebunkózzátok + ő 1 porbafingó + sorolhatnám attól hogy láttátok őt a viván vagy akármelyik csatornán! Csak nem teljesen értem hogy miért mondjátok ezeket ha életetekbe nem is beszéltetek még vele + semmi! Lehet beszélnétek vele egyet és +változna a véleményetek! Sztem kira csávó lehet! Na de ez csak 1 vélemény! Lehet 1 kicsit értelmetlen voltam de annyi kell! Na csáó all!
Előzmény: Ossua (146.)
|
Ossua
|
e-mail |
2005-05-03 19:25:52 | 146. |
|
Hello!
Teljesen igazad van! Ahány ember, annyi szokás. Minden embernek más az ízése. Kinek ez, kinek az tetszik.
De ez a topic azzal a címmel nyílt ami! Tehát ide azok fognak írni akiknek nem tetszik, s fikázni akarnak.
Ami azt illeti nekem sem tetszik majka. Amit csinál, ahogy csinálja!
A másik pedig: miért ne mondanánk a szemébe, hogy nem tetszik. Ki ő? Lelőne, vagy kővé változtatna a pillantásával?
Előzmény: Balázs18 (144.)
|
Ossua
|
e-mail |
2005-05-03 19:17:46 | 145. |
|
Hello!
Akadnak Néhányan Akiknek kellek! De azt hiszem ez a fórum nem Rólam szól! De, ha jól esik sziggyál csak. Lepereg Rólam. Nem ismersz, én nem ismerlek téged.
Toad, Conan kösz Testvérek!!!
Előzmény: daisyke (137.)
|
Balázs18
|
e-mail |
2005-05-03 13:24:22 | 144. |
|
Szóval nem teccik neked és lefikázod !!! Mert lefikáztad!! Pontosan erről szól! "Minden embernek más zene teccik"! Csak ezt nem értem, hogy a gyerek miért ugatja le azt a zenét, ami nem teccik neki, és nem az a műfaja!!! Figyi nekem 1általán nem jön be például a Ektomorf, Alvin és a mókusok meg sorolhatnám, de nem fikázom le mert nem is halgatom + nem is nagyon érdekel ez a műfaj! Valakinek + ez teccik de érted mit akarok ezzel mondani?? Üdv!
Előzmény: Balázs18 (141.)
|
daisyke
|
e-mail |
2005-05-03 12:56:02 | 143. |
|
Szerintem őt többen szeretik mint téged!!!
Előzmény: Toad (138.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-05-03 12:31:04 | 142. |
|
Ajaj...
Végül is igazad van.
Nem szar?Dehogyisnem.
Az a gáz,hogy nem arról van szó,hogy tetszik,nem tetszik,hanem arról,hogy amit csinál az egy szar,és nem rap.
Előzmény: Balázs18 (141.)
|
Balázs18
|
e-mail |
2005-05-03 11:42:37 | 141. |
|
na hi mindenkinek! Lenne 1 kérdésem! Aki itt lefikázza a gecibe Majkát vagy akárkit az hajlandó lenne a szemébe mondani is!?? Nagyon nem hiszem! Végülis itt kell leugatni őket a sírig! Rohadtul nem értek itt senkit, kivéve akit igen! Ja + szerintem akinek nem teccik, például Majka vagy Kicsi Tyson nem kötelező halgatni!!De leugatni így + sztem elég gáz! Na szóval szemébe mondjátok (ha +tehetitek! ha nem akkor keressétek+, ha az sem megy akkor NE halgasd, de ne is ugasd le, mert nem szarok csak nem teccik! Nem akartam okoskodni bocsy csak ezt soha nem értettem miért van így!!?!
Na üdv mindenkinek!
|
Balázs18
|
e-mail |
2005-05-03 07:29:56 | 140. |
|
szeva! De volt való világ és van Majka szóval ne irigykeggy oksa??
Előzmény: kamika (103.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-05-02 19:38:19 | 139. |
|
Kussoljál,és takarodj te makkfej!
Ismered a spanom?
De geci nagytudású vagy te szarrágó!
Faszom kivan az ilyenekkel!
Nem róla,hanem a gumirapper májkrémről van szó te mócsing!
|
Toad
|
e-mail |
2005-05-02 13:27:47 | 138. |
|
Mi van te majka kedvelő bunkó!
Ha ismernéd Ossua-t akkor nem vélekednél így róla!
Majkától szerintem még egy pincsi kutya is többet ér!
|
daisyke
|
e-mail |
2005-05-02 13:02:00 | 137. |
|
Mert te kinek kellesz???
Előzmény: Ossua (114.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-05-01 13:50:27 | 136. |
|
Így van...hétköznap kritikán aluli,amit művelnek
Előzmény: Ossua (135.)
|
Ossua
|
e-mail |
2005-04-29 10:13:16 | 135. |
|
Csao!
Jó, jó igazad van Cápa!!! A szerda esti műsor sem nagy szám, a műsorvezetők meg egyenesen brutálisak. De ahogy írtad is legalább 5 normálisat lehet látni, hallani. Bár igaz ami igaz már én is marha régen néztem. De hétköznap, ááá! Nagyon fos.
Előzmény: Cápa (131.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-04-28 19:51:33 | 134. |
|
pffff...
az raj lehet...
:DDDDDDDDDD
Előzmény: Darksun (133.)
|
Darksun
|
e-mail |
2005-04-28 19:15:33 | 133. |
|
A legnagyobb a vivatévén akkoris "RZA" ---> arzíéj
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezen nagyon szakadtam!
:D
DS!
|
Conan
|
e-mail |
2005-04-28 18:37:08 | 132. |
|
Azért ott még normális cuccok mennek,bár már rég néztem,és ez lehet szubjektív is.
|
Cápa
|
e-mail |
2005-04-28 15:35:38 | 131. |
|
az a szerda esti normális zene is kurva szar.1 hozzánemértő műsorvezetővel,aki még a neveket se tudja normálisan kiejteni.(az egész viva stábja nesz-nek mondja Nas-t.há bazz).a klippek közül meg van 5db ami télleg jó
Előzmény: Ossua (130.)
|
Ossua
|
e-mail |
2005-04-28 13:02:50 | 130. |
|
Peace Tes!
Végre normális formák! Akikkel normálisan is lehet beszélni! Igen Toad Tes is megmondta a frankót: a médiával van a hiba. Összekeverik a dolgokat, nem vágják mi is a Rap, Hip-Hop! S ez látják, hallják a népek, s ezt kedvelik meg. Normális zenét a tv-ben kb. csak szerda este lehet látni. Akkor meg nem sokan vannak még talpon. Nem mindenki tud hozzájutni a magyar tehetségekhez. Sajnos itt van elbaszva a dolog! S nem is tudnak róla, milyen nagy tagok nyomják az igazi kemény számokat!
Előzmény: Alkaholik (126.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-04-28 09:41:20 | 129. |
|
Én már nem is kellek ide,mindig megmondjátok a frankót... :)))
mintha a számból vennétek ki a párizsis zsömlét
Előzmény: Toad (128.)
|
Toad
|
e-mail |
2005-04-28 06:28:44 | 128. |
|
Az a baj, hogy a médián belül vannak a tudatlanok, akik nem tudják mi az a RAP. Ő általuk lesznek ezek a buzik nagyok, ha hozzáértők lennének a médiában, akkor nem lennének ilyen suttyók nagyok, hanem a többi king csapat! (Hősök, Dynasztija,...)
|
Conan
|
e-mail |
2005-04-27 09:07:24 | 127. |
|
Én már nem is mondok semmit.
Tökéletesen igazatok van,mindig megmondjátok a frankót.
RE5PECT
Előzmény: Alkaholik (126.)
|
Alkaholik
|
e-mail |
2005-04-26 18:38:46 | 126. |
|
az igaz,hogy egy sapka fost nem ernek,de van aki maskepp gondolkodik! Van akinek az ijen pocsok tetszenek mint a majkrem meg a dopfasz!Meg kene ezzekkel ismertetni az igazi hiphop-ot!!
Előzmény: Ossua (123.)
|
Alkaholik
|
e-mail |
2005-04-26 18:36:32 | 125. |
|
azt kell hogy mondjam,hogy... igazad van!!Tesznek be egy csomo szart akiknek meg tehetseguk sincs! Szamitogeppel atdolgozzak a hangjukat,es elobe szart sem ernek!! Akik pedig tenleg mutatnak valamit azokra basznak ra!! Ez nagy kibaszas! Tobb tehetseg kutato szart kene csinaljanka(persze rappereknek)
Peace
Előzmény: Ossua (124.)
|
Ossua
|
e-mail |
2005-04-26 17:12:43 | 124. |
|
Teljesen igazad van Testvér!!!
Nem tudom megérteni ezt: a sok szart adják, azt terjesztik, azzal fertőzik a népet /majka geci, csicska köcsög, dop fasz, meg a többit nem is ismerem, de elég ennyi/! Ahelyett, hogy azokat nyomnák, akik tényleg jól szúrják. Akiknek van közük a Rap, Hip-Hop zenéhez!
Előzmény: Toad (121.)
|
Ossua
|
e-mail |
2005-04-26 17:03:40 | 123. |
|
Dehogy irígylem az a faszt!!! Persze! Mindenkinek más a véleménye, biztos nem értünk mindenben 100%-osan egyet. Utálom és kész. S nagyon szar amit csinál, a dop fasszal egyetemben!
Előzmény: Alkaholik (116.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-04-26 08:53:16 | 122. |
|
RE5PECT for da playa' Toad!
Megmondtad az igazat.
Mintha a számból vetted volna ki a szót.
Előzmény: Toad (121.)
|
Toad
|
e-mail |
2005-04-26 08:03:12 | 121. |
|
Az a legnagyobb baj, hogy az igazi tehetségeket, pl: Dynasztija, Hősök. Ezeket nem karolja fel egyik média se, pedig ők az igaziak!!!
Hanem csak ilyen hülye buzikat, mint ez a Majka csicska geciket.
Kár hogy nincs egy olyan csatorna, ahol csak ilyen zenéket nyomnának, nem ezt a hülye májkrémet.
Csak heti 1x nyomják a Viván szerdánként este 10-után, aztán annyi, hétköznap 1x-se lát az ember normális zenéket!!!! :(((
Előzmény: Conan (120.)
|
Conan
|
e-mail |
2005-04-25 22:10:58 | 120. |
|
RE5PECT
Érdekes ez a májkrém téma.
Tudjátok mi hiányzik az emberekből?
A tisztelet,és a becsület.
Na és persze mindenki pénzorientált lett tisztelet a kivételnek.namost,hogy jön ez ide?
májkrém bácsi,meglátta,hogy kitörhet a szarból,ha összespanol a makk dopikával.Szerzett zsetont,és szarik a világra.Az a kérdés,hogy ki a faszt érdekel
ez az ózdi majom?
|
|