Click to Visit
Hip-Hop - Van getto Mo-n? Irjátok le véleményeteket!!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  

DamienIII e-mail | 2007-01-22 05:56:45 | 132.
Részben igazad van de pl mifelénk /Hajdúhadház, kibaszott sok cigány/ szóval mifelénk a cigányok nem rapperek hanem inkább partys technos drogos gecik sok kigyurt izompolós köcsög akik igénytelen holdjárócipőkben nyomják magukat ja az igénytelenséghez még annyit ez nagyon sokáig ugyanaz a cucc rajtuk. Szóval nálunk a cigány ezt jelenti. Na meg azt amelyik télen is mezítláb jár és egész nap egy kakaóscsigát eszik és egy 5 m2 sátorban laknak vagy 8-an ez már lehet hogy gettó nem tom nálunk ONCSA vagy TYUKTELEP a neve de ide még kocsival is veszélyes bemenni.

Nem vagyok rasszista de ezeket a férgeket valaki eltakaríthatná innen!!!!!!!!!


Előzmény: phlegma (128.)
thamole e-mail | 2007-01-21 19:31:03 | 131.
www.raphirek.hu akit érdekelnek látogasson ide is el!p
thamole e-mail | 2007-01-21 19:28:36 | 130.
"nem fenyegették meg őket életveszélyesen, sem pedig családjukat, szeretteiket. Ha így történt volna, nyilván nem tennék le a voksot egy olyan divat mellett, amely utcai erőszakhoz, és rengeteg ártatlan áldozathoz kapcsolható."
hi!Látod végülis ezért kell tisztázni a a szituációt mert azon értelmezés szerint melyet Te képviselsz Ők a divat mellett voksoltak,az pedig magához a kulturához visszonyítva kis részt képvisel minden igaz "követőben" ,nagyobbrészt természetesen azoknál képvisel akik nem értik a lényeget,tehát a divat itt is lényeges nem azt mondom,de van egy határ.........szerintem Te is érted mire gondolok!
peace out


Előzmény: Slyman (127.)
phlegma e-mail | 2007-01-21 16:21:35 | 129.
888888 te ki a faszom vagy,vedd már magad észre...egy szánalmas 11 éves utolsó senki vagy!
a technoról ne beszéljünk,gondolom azt hallgatod,a beszédstílusodból itélve(látod,meglátszik a hülyeségeden a zenéd is :))
adj egy progit és holnapra csinálok neked olyan fost,amit hallgatsz.
Gondolkozz már el egy kicsit magadon,hogy mennyi jogod van neked bárkit is leugatni.
Ha ezt olvasod,azt fogod válaszolni,hogy dögölj meg te kis köcsög raper megbaszlak stbstb,mert egy értelmes választ nem tudsz írni mert IQ-d 100 alatt van ;)
Szerintem élőbe nem mernél egyikünknek sem beszólni...kisfiam....

phlegma e-mail | 2007-01-21 16:13:04 | 128.
Hello!
magyarországi getto=cigánytelep :D
Engem iszonyatosan felháborít,hogy ha valakinek azt mondják,hogy rap,rögtön 50 cent és a cigányok jutnak eszébe....ezért a nem raperek lenézik nagyon a rapereket....és utána lehet magyarázkodni,hogy te nem olyan vagy,stb,nem fogják elhinni és annyit mondanak:hogy lehet egy drogos,bűnöző ember zenéjét hallgatni...és teljesen igazuk van....

Én rapet hallgatok,de a hozzá való lógós gatya,cigi,drog,bűnözés stbstb rohadtul nem jön be.Mégpedig azért,mert egyszerűen szánalmas a raperek viselkedése(tisztelet a kivételnek)
Az összes amerikai rapsztár egy egyszerű,normális tisztességes ember lehetne,és még hozá művészemberek is......

Gondoljátok végig!Az összes cigó raper,az összes hülyegyerek raper az ilyenek miatt,mint pl 50 cent.....
Egyébként engem már fenyegettek meg suliban,egyszer majdnem meg is vertek,de mivel a cigányokkal volt balhém,és nem egy utcai fegyveres bandával,ezért nem olyan súlyos mint amire gondoltok....
csak ennyit akartam mondani,szóljatok ha nincs igazam

Slyman e-mail | 2007-01-20 19:12:02 | 127.
Sziasztok. Én tök véletlenül tévedtem fel az oldalra, de ha már így történt, megírom a véleményemet erről az egész rap témáról. Először is a válasszal kezdem a kérdésre: magyarországon sajnos nincs getto, a helyi kisebbség szabadon mászkálhat mindenfelé az országban, tevékenységük teljes korlátozása nélkül. Itt persze nem afroamerikaiakról van szó (de talán sejtitek, hogy kikről), a mi kedves "gettólakóink" még csak nem is hordoznak elismerésre méltó szubkultúrát. Akik itt reppernek nevezik magukat - tizenéves kisfiúk, tinilányok, stb, - nyakamat tenném rá, hogy még soha nem kerültek igazán szorongatott helyzetbe, nem kapta el őket banda, nem rabolták ki őket, nem fenyegették meg őket életveszélyesen, sem pedig családjukat, szeretteiket. Ha így történt volna, nyilván nem tennék le a voksot egy olyan divat mellett, amely utcai erőszakhoz, és rengeteg ártatlan áldozathoz kapcsolható. Rengeteg önmagát marhára nem találó tini esik áldozatul ennek a médiából szüntelenül csorgó hülyítésnek. Néhány lenge ruhától meg füves cigitől azt hiszik, hogy olyanok lehetnek, mint azok, akik a TV-ből folynak. Egyébként is nekem baromira sántít, hogy azok az előadók, akik 10 éve még azon sírtak, hogy milyen szar a gettó, most már selyembe meg bársonyba öltözve, kilónyi arannyal a nyakukban próbálják meg "elmesélni" a világnak, hogy mennyire király a gettókban élni. A másik gixer, hogy a jelek szerint a stílust követő egyének ugyanúgy gyűlölködnek egymással, mint bárki kívülállóval, egymást megpróbálják aláásni, lázadoznak minden ellen, pedig szerintem még azzal sincsenek tisztában, hogy valójában mi is a problémájuk egymással meg a világgal, és pláne azzal, hogy hogyan kéne megoldani. Azon versengenek, ki tud olyan szlenget mondani, amit senki más nem ért, vagy hogy ki tudja a legvérlázítóbb sértéseket nyomatni az első arra tévedőnek. Számomra ez a lelki szegénység és a kisebbségi komplexus legbiztosabb jele.
Meg kell hagyjam, maga az öltözködés, illetve számos zeneszám nekem is bejön, amennyiben kellően igényes, ám a mögötte húzódó kaotikus, egyben gyermeteg ideológiát nevetségesnek, életképtelennek találom. Ezen gondolkozzatok el, meg azon is, hogy kis hazánk "nagy reppereit" miért kiséri gúny a felnőttebb körökben - talán mert az üres szavak mögött nincs semmi.


Előzmény: Tette.T (123.)
martinyc e-mail | 2006-09-20 15:26:58 | 126.
nagyon szivesen


Előzmény: Tette.T (125.)
Tette.T e-mail | 2006-09-20 14:55:25 | 125.
Kedves MARTINYC !
Köszi az elismerést, jól esik látni hogy vannak akik értik a gondolataimat és hogy tetszik nekik!
Mégegyszer köszike

martinyc e-mail | 2006-09-18 16:29:15 | 124.
Ez gyönyörü volt! Szebben nem is lehetett volna fogalmazni! Gratulálok!!!

Előzmény: Tette.T (123.)
Tette.T e-mail | 2006-09-18 12:55:41 | 123.
Kedves Avi freak!
Nem tudom hogy jön neked ehez a témához a szögeskarkötö meg a többi kicsit eltévedtél aszem ezt ne vedd oltásnak mert ez nem az, de ha már itt vagyunk hogy ki a repper abbol amit irtál leis lehet vágni hogy 14 éves vagy mert a látásmodod hogyismondjam kicsit gyerekes nem igazán vagyte még tisztábba a dolgokkal a szavak jelentésével!
1 igaz hogy ez életforma de ezt nem felvenni kell mint valami szakadt pulcsit nem ez belül a lelked és a szived mélyén foglal magába valamit amit szavakba sem lehet foglalni EZT ÉREZNI KELL mikor a ereidben a vér 100 fokon forr ha meghallasz egy ütemet vagy mikor a csontodban a börödben érzed a bizsergést és nem tudod miért hogyan de örült modjára huz magához és be is kebelezne ha tehetné nekem valami ilyesmi de nincs rá igazából szó! Másrészt az hogy valaki repper az nem ott kezdödik hogy felveszel egy bögatyát meg 1 fuksz log a nyakadból és rázod a fejed egy repp számra nem a szó hogy repper elöre vetit valamit a hordozojáról és akaratlanul is de tiszeletett ébreszt a z illetövel szemben mert a reppelést nem lehet tanulni erre születni kell, az igazi repper nem egy tizen éves suhanc aki azthiszi hogy övé a világ és hogy ö már mindent tudd nem egy igazi reppert a mentalitása a szavai az érzései és a vvilággal való örökös harca teszi repperé aki az életben már megélt dolgait gondolatait önti szavakba ugy hogy más is megértse én 7 éve halgatom a reppet és irom a szövegeket de sosem leszek repper csak egy szövegiró halgató egy támogató mert tudom hogy nem mindenki repper aki annak látszik ezt a nevet ki kell érdemelni!!!!
Tette.T

Avi freak e-mail | 2006-09-17 17:39:58 | 122.
vétó bazzmeg oké h van pár vicces 14 éves arc aki bő gatyát hord azt ilyen metál tüskéket rak a táskájába me fingja nincs mi az , divatból hordja,de én is pont 14 vok és kurvára nem divatból hordom nem birom a rockerekerekett se dicosokat és csak a normális pörgö nyelvű rappereket birom meghalgatni,a hip-hop egy életforma ha azt valaki felveszi ás rendesen betartja akárhány éves legyen azt már lehet rappernek nevezni

Előzmény: Tette.T (121.)
Tette.T e-mail | 2006-09-07 13:58:22 | 121.
Látom mindenkinek más egy kicsit a látás modja!
Mo-n gettó hát nem hiszem hogy a szoszoros értekmében de azért van néhány érdekes hely kis hazánkban is!
A tényleges gettótól meszevagyunk nagyon és azt hiszem ez nem is nagy baj hogy nem kel attol szarni mikor kapsz egy golyot a seggedbe!
Másrészt itthon is megvan az emberek saját gettója!
mert itthon sem könnyü megélni sőt és a mai napokban még nehezeb megszoritás cimen ugy összehuzák a zsebed hogy nem marad benne semmi!!
ugyhogy nem kell ide gettó hogy egy megfárad reményvesztett eböcke legyél mire betöltöd a 18-at
Amugy érdekes helyekben mi is bövekedünk én miskolc mellet lakom és elég jol ismerem a környéket, miskolc kerülendö helyei: A tiszai pálya udvar hát nappal sem szeretek arra járni éjszaka meg ha fizetnének sem mennék! Vasgyár hát az bisztos balhé esetén legalább közel a korház, szondi telep már azon gondolkoznak eltúrják az egészet nem tudnak mit csinálni az itt tanyázo csöcselékkel, hát és a mindent vivö avas 2-es ütem na azért az is megér egy misét hanem kettöt!
ugyhogy mindenkinek megvan a maga kis gettója mert az a mocskos élet sokszor mostohább mint a legkeményebb gettó amit eltudunk képzelni!! ne szal
Tette.T

Gun Doggy e-mail | 2006-09-07 12:25:07 | 120.
06204235526 hivhatlak buzeráns kidolgozzunk egy tervet hogy fogyjon el a poszter készleted és hogy kkerüljön a seggedbe egy csomo poszter gondolom jó lesz kis pöcs

Előzmény: 888888 (116.)
Thug Nigga e-mail | 2006-09-06 17:50:31 | 119.
Girl te azthiszed h a Getto-ban Rapperek vannak??vagy mi??lehet egy pár Rapper de a Gettó nemeröl szol.te gondolom a bandázodásra érthetted,vagy még tul fiattal vagy és nem vagy tisztábba a fogalmakal.Áruldmár ell h te ezt az egész gettos-helyzetett hogy képzeled ell,mert kiváncsi vagyok rá.
rappergirl e-mail | 2006-09-06 14:59:12 | 118.
Szasztok!

Getto Mo-n?? Uhh...hát sztem nincs...körül kell nézni...a sok kis csicska azt hiszi, h mekkora rapper...közben meg alig múltak 14. Na most igazi tesót sajna már nem sokat látni...:(( amit naon sajnálok. Tehát itt getto...nah ja... a kormány simán az... de mááás...ppff...sehol..:"(
PEACE

Gun Doggy e-mail | 2006-09-05 12:11:08 | 117.
Árulsz még posztert ??

Előzmény: 888888 (116.)
888888 e-mail | 2006-09-05 11:52:02 | 116.
sajnos nincs!!! kár pedig oda kéne zárni benneteket kis köcsögök!!! halgasátok a szar rep fosokat közbe meg éhezzetek és fojamatosan dögöljetek!!!
DuDee Da Ripper e-mail | 2006-09-05 11:31:17 | 115.
mér ne lenne M.O.-n gettó a gettó az egy olyan hely ahol nyomornegyedek sorakoznak meg szegények M.On-az ilyenek sorakoznak....nagyon sok van ahol én lakom itt is van a szomszéd utca pontosan
martinyc e-mail | 2006-08-31 07:39:37 | 114.
Átolvasgattam a beírásokat! Hááááááát....
Az biztos h vannak elég durva helyek minden településen. Én Pécsen lakom, én ennek a helynek vágom a dolgait. Itt a "veszélyesebb" helyek:
Uránváros, Meszes, Dél-Nyugat kertváros,
a belváros meg egy nagy fos moccani se lehet a rendöröktöl. Nemtom nézitek-e a hiradot, multhéten egy jo nagy adag tulzással "Driveby" volt a belvárosban. Két Banda tagjai kerültek össze tüzésbe. Ettöl ez nem lesz getto! Amerikába szt nevezik gettonak ahol nagy a szegénység, pufff,--- következik ebböl hogy másbol nem tudtak megélni, ebböl jött a bünözés
pl.: drog kereskedés
Ez egy kiut volt a megélhetöség felé, mivel nagy pénz volt benne. Sokan keztek ebbe az irányba todulni és mindenki a maga javára akarta forditani az egészet mivel a sok dealer megjelenése miatt mindenkinek csökkent a bevétele, és valoszinü ez torkollott a bandákhoz, az egyedüli dealerek beszálltak a helyi bandákba h több helyre adja a cuccot, mikor megjelent crack a bandák rácuppantak az árusitásra, és mivel bejött terjeszkedni akartak, ergo jöttek az összetüzések....
Mi messze vagyunk a gettotol!!!! nagyon messze!!!
ha másik oldalrol nézem akkor MO egy kibaszott getto mer itthon hát kész csoda ha megéll vki rendesen, mer sztem az amcsi getto környéken rendesen dolgozo emberek többet keresnek mint itthon a közép móduak, mer ott a minimál bér joval több mint itthon. Nem tom mennyi pontosan de angliába többszázezer ft értékünek felel meg a min. bér.....

De mindenkinek más a getto függ h kinek mit jelent....
Csak egy példa a gettora:
Compton 2005--71 gyilkosság, 282 lövöldözés,
ÉS EZ CSAK EGYETLEN EGY NEGYED A SOK KÖZÜL!!!!!!
MO ami egy egész ország az hol van ezek mögött??
MOrol még csak adatot se találtam ienekröl, ugy hogy tiz gyilkosság fölött semmi kép se lehetünk és 282 lövöldözés?? az 2005ben comptonba majdnem mindenapra esett egy!!!!!
tehát nem kérdéses mia getto!!!!!!!!!

béke

Dollar D e-mail | 2006-08-30 19:55:59 | 113.
Hát szerintem van e getto ?? Hát nem is tudom !
Gun Doggy e-mail | 2006-08-27 22:49:09 | 112.
HUh hát én még nem vettem le hogy mien arcok vannak erre lehet hogy mert 20admaggamal sétálok az utcákon:D:D Nah hát én is hallom hogy mik vannak a külvilágban és hát anyit tok csak hozzá füzni hogy amig van szegény és kirekesztett állampolár addig nem is lesz béke
zenn e-mail | 2006-08-27 21:02:57 | 111.
Mo-n az éjszakai élet nagyon durva... sztem... getto konkrétan nincs... de vannak olyanok akik úgy érzik...abba nőttek fel... graffitisek közt van sok durva arc...
Flash Co e-mail | 2006-04-01 19:41:14 | 110.
M.O.-n nem getto van, de vannak húzós arcok!
Nézz körbe, itt is vannak fegyverek. Pisztolyok is, csak egy telefonnomba kerül!!!
Azér mer nem úgy néz ki a leggtöbb hely? Bárhol megszurkálnak csak menj olyan környékre!

Mike65 e-mail | 2006-03-17 22:20:41 | 109.
2pac szavaiból idéznék: "THE HOLE WORLD IS A GETTO"
GGK e-mail | 2006-03-17 21:47:00 | 108.
gyere de akkor készüjj fel mert alkotunk pár jó számot.vasánap 3-körül ha ráérsz gyere a művhöz lazolunk egyet.na
peace.

doxer e-mail | 2006-03-17 18:32:21 | 107.
én is vésztőn élek bár nem ismerem GGK.t.
amugytényleg elég gettos hely én is sorolhatnám hogy mik vannak.amugy hol laksz GGK majd összejöhetnénk ehy közös dalra add meg a cimed és leugrok hozzátok.

hello hallo

Bigg Smooke e-mail | 2006-03-15 22:59:26 | 106.
Még egy kicsit régebben vki írta hogy ilyen "elméjnstrímesedett" rapperekpl. snoop,x...
Hát azé snoop annyira nem mondjuk már nem nagyon csípem de a régi időkben yo volt. Bár nemhiszem hogy ő is vmi nagy gangsta lehetett volna mivel
"aki börtönben volt már az enm rappel róla, csak az aki még nem volt" vagy mi ezt suge knight mondta egy kicsit máskébb.Ezzel arra utalok hogy aki pl. egy elég szar helyen("ghetto") élt az nem fog vele hencegni. de embere válogatja gondoljon mindenki azt amit akar.
YA és Bompton piru azért "B"ompton amire gondolok?vörös vagy :P(ez egy filmben volt)haha vicc

evicee e-mail | 2006-03-12 20:32:22 | 105.
Eggyet értek veled én sulim is hasonló!!!!:)

Előzmény: b-ron (76.)
evicee e-mail | 2006-03-12 20:30:28 | 104.
Én nem vagyok gettós de csak gettós haverjaim vannak!!
baresz e-mail | 2006-03-11 13:28:12 | 103.
bocsáss meg!!De te akkor még nem láttál igazi gettot!!!!

Előzmény: Player XIII (91.)
baresz e-mail | 2006-03-11 13:27:19 | 102.
már meg bocsáss!!!De te akkor nem láttál még igazi gettot!!!!

Előzmény: Player XIII (91.)
baresz e-mail | 2006-03-11 13:20:52 | 101.
szia.SZépen beszélsz ezt a gettóba tanultad!!hehehe

Előzmény: Mali-G (92.)
Bompton Piru e-mail | 2006-03-10 20:11:46 | 100.
Figyeljetek nem mindegy? Szerintem a legtöbb amerikai rapper lelép onnan ahová tette a gólya. Szerintetek The Game a.k.a. Chuck Taylor még mindig Comptonban alszik? Vagy dr.Dre? Szerintem nem.Magyarország nem A United States, A 8ker soha nem lesz Compton vagy Long Beach ez tiszta sor. A legtöbbőtök amúgy is csak hápog itt, és fogadok sohase mertetek bejönni a nagytemplomuccai telepre. Telitalálat mi? Mi is elköltöztünk onnan hál isten, és inkább elfelejteném minthogy itt menőzzek vele. Az élet sokkal több ennél, a cigányok nem négerek, ahogy a zsidók sem, a fehérek se. Az afrikai negro nem amerikai tesvér. A szubkultúrákat nem szabad összekeverni, egy óceán választ el nem? Én a magyar rappet is egy szánalmas utánzásnak tartom, ott van Ganxsta aki jól megszedte magát az itthon ismeretlen Old School alapokból, s szerintem egy kartelesnek se lett volna mersze meghúzni a ravaszt ha arra kerül sor, lehet hogy amerikában is van egykét kamugengszter, de szerintem az egész rap a pénzszerzésre irányul, Eazy- E ék jól kitalálták: arról énekeltek amit láttak, a sok kis amerikai pedig szerette volna beleképzelni magát a helyükbe: kurvát futtat, drogot terít, stb. Magyarországon és bárhol az igazi bűnözők a börtönben ülnek, nem egy stúdióban, de a hozzátok hasonló gettóőrülteket ki kellene tenni valaholLBC -en egy piros mezben, kíváncsi lennék tetszene e a dolog?
GGK e-mail | 2006-03-10 16:01:47 | 99.
ebben a gettoban zajlik az élet
sok embert itt is utol ér a végzet

(irjatok valamit ti is ide)
na

peace.

1-es Rák e-mail | 2006-02-15 20:02:22 | 98.
Há persze hogy van, képzeljétek, éppmost éltem túl egy bandaháborút tele rakétavetőkkel... Tyű hallod... vmit tenni kéne, egyre veszélyesebb itt élni... Sztem elmegyek Svájcba, semleges ország, ott tutkó nincsenek ilyenek!
More_ e-mail | 2006-02-13 00:57:37 | 97.
van...

Csak az a kérdés ki akarja kinyitni a szemét.

GGK e-mail | 2006-02-12 13:35:22 | 96.
nekem mindig spontán jön


peace

Mali-G e-mail | 2006-02-09 20:50:11 | 95.
yo mondd ezt, és amugy nem nagy cucc 60 perc alatt írni pár rím párt, ha nem haragudsz!!!
És amugy szentem nincs ghetto, nézd amit írtam Horvátországról, de mind1, és amugy szóval nem monmdtam hogy pest keményebb , mint vésztő, de ez a te dolgod!!!!!

Cao


Előzmény: GGK (94.)
GGK e-mail | 2006-02-09 18:23:09 | 94.
nem akrsz csatázni?-már megbocsáss de szerintem
te egy rendes rímpárt sem tudsz írni

da mindegy haggyuk a sok veszekedést inkább beszéljünk értelmesebb dolgokról
amugy az igaz hogy itt lakom de itt szernintem
még nagyob getto van mint pesten
mert ott csak a 8.-kerület gettos de
itt vésztőn ez egész tök olyan mint a hárlemek
amerikában.

peace.


Előzmény: Mali-G (92.)
Young Buck e-mail | 2006-02-09 17:48:34 | 93.
Hahaha:D
Úristen!!
Te a Dopemant meg a Kajlát szereted??Telibe verem az állad aztán szégyen szemre törőlhetik fel a málnát!!
Jobban teszed öcsém ha lehasalsz a földre,meghalják a neved te fasz minden menő röhög!!


Előzmény: valakiii (90.)
Mali-G e-mail | 2006-02-08 20:12:47 | 92.
TE KI A FASZOM VAGY????
VEGYÉL VISSZA MAGADBÓL,MINDENKI TÉGED UTÁL!!!!!
ITT ADOD MAGYAD AZT 1 SZARHÁZI NULLA VAGY!!!!
ÉS MI A BAJ, HA DIKKEZEK????HM????????????
NEM RÉG MÉG CIGÁNYOK VOLTAK A LEGJOBB HAVERJAID!!!!ANYÁDAT BASSZAD MÁR MEG TE FASSZOPÓ GECI!!!!!!NE KAMUZZ MONDD AZ IGAZAT, ÉS NEM NYALTA GBRON A SEGGEM, DE JOBB LENNE HA TE NEM JÁTSZANÁD A KEMÉNYET, MINT HA VKIT LEOLTASZ AZT TE EZZEL NAON KEMÉNY VAGY, AZT BEFARSULNAK NEKED!!!!!HÁT 1 FASZT FOGOK!!!!!ÉS CSAK KÉRDEZTEM HOGY HOL LAKSZ RENDESEN KÁRONKODÁS NÉLKÜL, DE HA TE ENNYIRE 1 KORREKT EMBER VAGY.....BRAVO!!!!!!!!!!!!!ÉS NEM AKAROK VEREKEDNI, SE CSATÁZNI , MOST NEM VOK OLYAN HANGULATBA!!!!!DE HA TE ILYEN VAGY A KÖRÜLÖTTED KÖRÜLVEVŐ EMBEREKKEL, AKKOR GRATULA!!!!!ÉS AMUGY NEM VOK CIGÁNY, DE AZOK YOL NYOMJÁK FREESTYLE-BA:D









NA CAO AZT NE ÍGY ÁLJ AZ EMBEREKHEZ, NEM ÁLL YOL 1....2 EZ NEM LESZ YO A JÖVŐDBE!!!!!!!!!!!



NA CAO


Előzmény: GGK (88.)
Player XIII e-mail | 2006-02-08 13:39:25 | 91.
Szerintem van getto, de az magyar getto!
Kiskoromban tapasztaltam a XIII-ban.

valakiii e-mail | 2006-02-07 18:47:00 | 90.
Véletlenül tévedtem ide erre az oldalra, csak pár szóban szeretném véleményemet kifejteni. Ahelyett hogy ti a repperek, (mert ti ugye azok vagytok) csináljátok ezt a ki jött Bronxból veszekedést, inkább próbáljátok arra fordítani az "erőtöket" hogy ne Dopeman-en meg Majkán keresztül legyen fogalmatok a stílusról.
CSAk ennyit szerettem volna közöni senkit sem kritizálva.
Hello!


Előzmény: GGK (89.)
GGK e-mail | 2006-02-06 18:20:39 | 89.
amugy ne szívd mellre de a faszért írod hogy kamu rap-er

a mali-g meg egy nagy segg

GGK e-mail | 2006-02-06 18:18:40 | 88.
a kurva nyádat te buzi b-born
hogy nyalnád ki a seggem
és ne nyald azt a büdös mali-g seggét

te meg mali-g ne legyél már cigyány hogy "DIKK"
mert nem vagy menő és ki a faszt érdekel egyébkáént hogy merre lakom
amugy ez az igazi getto nam a pesti gazdagoké
te nyomorék.


Előzmény: b-ron (86.)
GGK e-mail | 2006-02-06 15:40:44 | 87.
ki a kamu genxter?
b-ron e-mail | 2006-02-06 08:38:21 | 86.
ggk
b-ron e-mail | 2006-02-06 08:38:06 | 85.
nem te hanem a másik srác

Előzmény: Mali-G (84.)
Mali-G e-mail | 2006-02-05 21:58:35 | 84.
Ezt mire érted????
nem értem!!!!!


Előzmény: b-ron (83.)
b-ron e-mail | 2006-02-05 11:37:00 | 83.
ennyit a kamu rapperekről

Előzmény: Mali-G (82.)

1  2  3  4  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.