Click to Visit
Hip-Hop - mi a velemenyed rapszodikrol es maszkurarol??
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  

matt e-mail | 2005-02-09 13:13:52 | 30.
maskulomben orvendek hogy ok magukis bejottek ide.nem gondoltam volna hogy ezis megtortenhet!gratulalok maszkuranak az uj lemezehez!!A rep buszkesege ez a lemez.hajra haborgato csak igy tovabb!
mindent bele fiuk.``Haborgato Maszkura``&&&&``Rapszodik``
mindent a HIP-HOP-ert!!

matt e-mail | 2005-02-09 13:06:52 | 29.
Jobb ha behuzod a farkad es hal;gatsz mert akkora balfaszsagokat mondasz hogy meg tese hiszed el.Ha ismerned oket mindt embert akkor imadnad es tiszta szivedbol szeretned oket.Ense ismerem annyira oket mindt amenyire szeretnem de orvendek enyire is megismertem a fiukat.remelem a jovoben kozelleb kerulhetunk egymashoz!
te meg ne pofazz!!
ha nem latnad mi tobben vagyunk eddig akik imadjak oket!
meg csak te tettel ijen beszolast errefele.
ezert nem lehet haragudni csak megvetni teged.Mindenkinek van velemenye de csak akkorkell elmondani ha nem nagy hulyeseg.
na sze!!
maskulomben anyad lehet jobban tudna ertekelni mindt te ezt a zenet.Mert ehez kell es is es szivis hogy ezt ateld es szeresd!!!!!
csa

Fuckin Killah e-mail | 2005-02-01 15:25:43 | 28.
Olyan hulye vagy, hogy muszaly irni.

"mer szamodra rapszodik meg maszkura letezik"

Azt akartad irni, hogy csak ok leteznek? Nem igaz. De oket ismerem es tudom, hogy alaptalan es bunko dolog baszogatni oket. Hidd el szeles latokorom van. Veled ellentetben.

Fuckin Killah


Előzmény: NWE (27.)
NWE e-mail | 2005-02-01 07:32:35 | 27.
Fuckin Killah te fanatikus vagy bazdmeg nincs kedvem veled vitatkozni mer szamodra rapszodik meg maszkura letezik.Mar kezdek felni hogy te nyirsz ki ha meg fikazom oket.
Ha minden rajongojuk ilyen mint te akkor rosszabbak vagytok mint a kukluksz klan.

Ja es maszkuranak annyit hogy nem en hanem ti foglalkoztok velem.

Ha olyan hulye vagyok miert irtok valaszt tizesevel a hozzaszolasaimra.



Előzmény: Fuckin Killah (26.)
Fuckin Killah e-mail | 2005-01-31 17:24:53 | 26.
Ámen.

Előzmény: RAPSZODIK (25.)
RAPSZODIK e-mail | 2005-01-30 13:23:10 | 25.
KOSSSSZ FK,H.IGY KIALLSZ MELLETTUNK!ES HIDD EL NWE,H.EZT ANNELKUL CSALJA,H.FELLETT WONA KERWE ERRE!+TUDOM WEDENI MAGAM,HA MONDJUK ARROL LENNE SZO!DE AHOGY LATOD FK UGYGONDOLJA,H.AZE CSAK WALAMIT TETTUNK AZ ASZTALRA&HALLOTT TOBBET IS A"MUNKANKBOL"!
NAH MINDEN YOT MINDENKINEK!


Előzmény: Fuckin Killah (24.)
Fuckin Killah e-mail | 2005-01-30 11:29:13 | 24.
Itt Fakkin!

Jócskán húzódik a vita, de nem én leszek az, aki abbahagyja.
Az egész talán egy kis buta vagánykodásból indult, aztán jött a hátbaszúrás, én már tankokról álmodtam... és ez a jelen.
Amikor az ún. alsóbbrendu az orra alá kapja az árja igaz hip-Hop hallgató/alkotó érveit, és nincs amit kezdjen vele. Elég nagyképu szöveg volt, ugye? Az ember akarva-akaratlanul azonosul néha a szinthez, ami körbeveszi.

Nincs amit vitázni. Egy abszolút senki egy szerinte senkit lesenkiz, ez a helyzet, buzi vagy koma, ilyen vagy, olyan, hátba a kést, ha anyám... Milyen szép, gerinces tettek. Megvédeni azt, aki az életet adta neked. Nagyon helyes. De ha már ilyen korrekt fickó vagy te onnan, akkor legyél korrekt és talán annyit írj ide be, hogy bocsi Rapszodik, Maszkura, hülye voltam, nem az a fo, hogy hány hülye kibaszott lemezt adsz el és hány hülye kurva liba hallgatja kúrás közben a számod, hanem az, hogy mióta milyent miért teszel. Nekem Maszkura és Rapszodik nagyon fontos, mert tulajdonképpen ok képviselik Erdélyt M.O.-n és nem te. NEM TE! Érted? Ugye? Te hány lemezt adtál el, késforgató barátom?

Talán 835768-szoros platinalemez az USA-ban, Billboard listák élén, Jackson "Thriller"-jének az 50 milliós lemezeladását túlszárnyaltad?

Nem.
Akkor szar vagy minden bizonnyal. És talán buzi. De miért írom én azt rólad, hogy buzi? Ismerlek? Nem. Te ismered Rapszodikot? Nem.

Na itt a lényeg. Az a kis kutya, ami el van ásva.

Külön köszönetet kéne írj azért is, amiért tényleg reagálnak egyesek az infantilis megnyilvánulásaidra.
Remélem meggondolod magad és a kis topikba, ami nélküled oly sivár volt - bár a megjelenés 2. napján írtál be, 4. hsz-ként - megfontoltan írsz be és nem úgy, ahogy eddig.

Tisztelettel Rapszodik - Maszkura: Fuckin Killah


Előzmény: Fuckin Killah (23.)
Fuckin Killah e-mail | 2005-01-29 17:40:15 | 23.
"Kistesokam elmondom neked hogy a rappert az eladott lemezei teszik naggya."

Kistesokam te hulye vagy.


Előzmény: maszkura (22.)
maszkura e-mail | 2005-01-28 23:54:30 | 22.
Ja igen es Rapszodik komammal osszejott egy VIDEOklipp is meg ha nehezen is de osszejott !
Jo tanulast mindenkinek "Tanulj fiam mert megbuksz"

maszkura e-mail | 2005-01-28 23:47:55 | 21.
Sziasztok !
Latom buzlik a szar , nameg megy az okoskodas !
TE NWE!:en 14 eve csinalom , marmint a zenet !
Azt szeretnem megtudni te mennyit ertessz hozza ?
En ez alatt a 14 ev alatt sokat hallottam es meg mindig nem eleget , tanultam azokbol , jonehanyhoz hozza tudok szolni , ra tudok jatszani , improvizalni ami nem 1 -2 ev alatt jon ossze , ebben benne van (pop,dance,rock,jazz,hiphop,magyarnepzene,romannepzene, ciganynepzene,tango,waltz meg meg mas is stb.)
en alobb zenelni tanultam meg amennyire azt tudtam autodidakta modon , harmonikaval kezdtem , aztan billentyu , basszusgitar , enekelni is tudok amennyit kell es 7EVE RAPpelek es ezeket mind de mind nagyon erzem es szeretetbol csinalom !a legjobb es legszebb az , hogy barkinek akinek mutattam eddig , senki nem mondta azt , hogy az rosz amit csinalok hanem a legtobbnek tetszet is es ez erot ad es tovabba is ezt fogom csinalni !!!erted ?
Mindez amit elertem azt a kicsit is nagyon nagy munkaval es energia befektetessel hoztam letre es nagyonnagy kitartassal !amikor te is legalabb egy ennyit is elersz akkor pofazz !
Itt a REKLAM !!!
Elmondom!!!: eddig kezem altal kiadtam egy demot "IDEGBAJ"amit eleg sokan ismernek ott tul Magyarorszagon aki egy kicsit is undergroundot hallgatnak , ha nem is a teljes munkassagom de a nevem azt eleg sokan !A hiphop mission-rol nem tudom , hallottal e ?az Animal Cannibals altal szervezett rap verseny ami mar a hetedik ha jol tudom es ott a DELI elodonton regio ,ahogy akarod , 4-ik helyezetet ertem el es ezuttal felkerultem egy valogatasra ami orszagszerte Magyarorszagon megjelent es azert tudnak rolam ha akarom ha nem de akarom , hogy igen !!!
Most jelent meg az albumom az LP-em minek cime ZENE LEGYEN ami egy aranyos kis es nagyon ismert kiadonal jelent meg Magyarorszagon a Nightchild-nal es meg van egy Punkrock bandam akikkel most holnaptol keszitjuk a veteleket es hazai kiadonal dobjuk piacra ! NEkem ez eleg szep es ugy erzem alakul valami , nehogy azt mond , hogy semmi !
Mutass valamit te is , egyelore nem mondok semmit csak leirtam , hogy megis egy kisse informaltabb legyel meg ha rajtam keresztul is tudtad meg de gondolom eleg izelitonek !...?

RAPSZODIK meg egy kedves emberke aki 9 eve hallgat rap-hiphop-ot ahogy akarod es 2 eve rappel (remelem nem tevedek Pista)es jol csinalja velemenyem szerint de biztos van meg olyan idetlen mint te akik szerint nem de ezert nincs harag mert tudom mi a palya ......focipalya ahol labdaba kell rugni ...erted OMBRE !?

Nem akartam beirni mert nem igen erdekel de beirtam , hogy orulj te is , hogy meg van akik neha napjan szamba vesznek !

SZEFASZ NWE........gangxter CSAVO!!!
Isten majd megbocsajt mindenkinek mert o legalabb tokeletes nem mint mi !

RAPSZODIK e-mail | 2005-01-28 23:02:32 | 20.
IGY WAN BARICKI!AMIT LETETTEM(LEGALABBIS EN MAGAMROL BESZELEK)AZ KEWES!DE AZT SE FELEJTSD EL,HOGY EZZEL A KEWESSEL IS HA MAGYARORSZAGON AZTMONDTOD,H.MASZKURA(WAGY TALAN HA AZT IS,H.RAPSZODIK)AKKO AKI 1KICSIT IS FOGLALKOZIK MAGYAR UNERGROUNDDAL AZ AZTFOGJA MONDANI,H:ISEMEREM WAGY HALLOTTAM WALAMIT ROLA!!NAH LATOD EZ MA'WALAMI!ME HA 1IDEGEN WAROSBA AZTMONDJA WALAKI,H.NWE,AKKO NEMWAGYOK+GYOZODWE ARROL,H.1-2EMBER AZTMONDJA,H.HALLOTTAM ROLA!KEWESET TETTEM MEG LE AZ ASZTALRA,DE EZT MAGAMTOL ERTEM EL!
ES HALLOD?NE FELEDD EL,H.EZ UNDERGROUND!ERTED?UNDERGROUND!ITT PEDIG NEM FELTETLENUL AZ A LEGJOBB,AKI A LEGTOBBET ELAD!UZLETBE NEM KAP6O A MI CUCCUNK!IGY AZ ELADOTT LEMEZEIM ENGEM1ELORE NEMTESZNEK NAGGYA!
nem mindegy hogy vakerok arrol mi tortenik nap mint nap nalunk az utcan
NAH TOLEM ILYEN UTCAS SZOWEGET1ETSE FOGSZ HALLANI!NEM NOTTEM OTT FEL,NEMWAGYOK GENGSZTER!NAH MEG WELETLENUL RIMELT IS!:)
ES HA MA'ZENEROL BESZELUNK!NEKEM NEMSOK OLYAN EMBERT MUTATSZ(S MEG MAGYARORSZAGON SE)AKI UGYCSALJA+A ZENET MINT MASZKURA!NEM PROGRAMOZIK,HANEM O BUTYKOLI FEL A 2KEZEWEL!!!!!!!!!!!!!MOST NEHOGY AZZAL TAMADJ,H.LENEZEM AZT,AKI NEMIGY CSALJA CSAK+EMLITETTEM!ME OTTWAN PL.JOEKER,BRASH,DEEGO,TIBBAH STB.OK MASKEPP CSALJAK&MEGIS QRWAYO ALAPOKAT HOZNAK OSSZE!
NAH BEFEJEZEM,ME MINGYA'REGENYT IROK!NINCS HARAG CSAK ELMONDTAM EN IS A WELEMENYEM!


Előzmény: NWE (19.)
NWE e-mail | 2005-01-28 21:28:46 | 19.
Kistesokam elmondom neked hogy a rappert az eladott lemezei teszik naggya.Attol hogy te meg par haverod szeretitek oket nem lesznek valakik.A fiuknak gyakorolni,hajtani,erolkodni,szenvedni kellene es nem azzal kemenykedni bazdmeg hogy mit tettek le az asztalra mer amit letettek az keves.Nem azt mondom hogy remenytelen de nem mindegy hogy vakerok arrol mi tortenik nap mint nap nalunk az utcan vagy faszaul elrappelem a piroska es a farkast az ocsemnek lefekves elott.Egy jo rapnotanak jo a szovege,jo a temaja es jo a zeneje.NA EZT KENE MA ERTENI!!


Előzmény: Fuckin Killah (18.)
Fuckin Killah e-mail | 2005-01-28 20:23:40 | 18.
A fika mindig lendit.

Amugy azt, hogy valaki milyen jo, nem a rajongoi szama fogja eldonteni. Aki igy gondolkodik, az Dopeman rajongo vagy Nelly.

Kevesen szeretik, de azok igazan es ez a fo. Es jo. Ez fo. Es magat adja. Ez a fo. Erted?


Előzmény: NWE (17.)
NWE e-mail | 2005-01-28 19:59:24 | 17.
jo jo tudom hogy egy kicsit durva volt az egesz, en se mayerkedni jottem ide.Hagyjuk a szarsagokat inkabb arrol beszeljunk hogy ha mar olyan nagy rapmester maszkura meg rapszodik akkor miert csak ket-harom ember veszi eszre hogy fikazom oket???Ja es meg valami a fika elott a topic bazdmeg olyan kihalt volt mint a sivatag.

Előzmény: Fuckin Killah (14.)
RAPSZODIK e-mail | 2005-01-28 17:14:48 | 16.
NAH YO FIUK!SZERINTEM HAGYJUK AZ EGESZET!
AKISSRAC BESZOLT ANELKUL,H.ISMERNE IGAZAN!PONT IGY EN IS TUDTAM WONA IRNI,H.BUZI STB!DE TUDJATOK HOGY WAN OKOS ENGED............


Előzmény: Fuckin Killah (15.)
Fuckin Killah e-mail | 2005-01-27 18:18:35 | 15.
Jut eszembe neked mindenki buzi... kivel is van a baj? Es mivel is? Ja, a hozzaallasoddal.

Előzmény: Fuckin Killah (14.)
Fuckin Killah e-mail | 2005-01-27 18:14:57 | 14.
Tudod kit szurj hatba...
Anyad meg azert emlegettem olyan eloszeretettel mert ritka hulyesegeket irtal be es en meg a te reakciod vartam.
Nem kell olyan harciasnak lenni, mert ilyen vagany en is lehetek akarmikor. En pl. le is lohetlek igy akar a monitoron keresztul. :)

Na, ne vaganykodjunk annyit.
12 evesnek neztelek a hsz alapjan. Nem azert, mert enm ismered a Community-t hanem mert annak ellenere hogy nem ismered beleszolsz a dologba.

Felolem lehet beke de nem a te veszelyes kesed miatt mert egyelore az en nevem gyilkos a tied csak Niggaz with... gondolom vitamin E.


Előzmény: NWE (13.)
NWE e-mail | 2005-01-27 13:35:00 | 13.
Ja es nem vagyok 12 eves,attol hogy nem ismerem a community szamokat nem vagyok maradi paraszt.
P.S:ha meg egyszer fikazni meri valaki anyamat eskuszom hogy hatbaszurom


Előzmény: Fuckin Killah (10.)
NWE e-mail | 2005-01-27 13:23:19 | 12.
Anyamat meg a nyelvtantanaromat ne fikazzatok.A fiuk zenejet nem szeretem,igaz nagyon nem is ismerem.Csak azert szoltam be durvan hogy lassam hogy reagaltok.Ja es fuckin killah nem vagyok a dragasagod te buzi,az arctalansagrol meg annyit hogy itt a cimem:szatmar,micro 16,str.brandusa G32/14.Itt talalsz meg es ha kell ott megmondom a szemedbe azt amit irtam.

Előzmény: Fuckin Killah (10.)
RAPSZODIK e-mail | 2005-01-25 20:43:18 | 11.
HAGYJAD FK!ILYEN EMBERKEK MINDIG IS WOTAK&LESZNEK!EN NEMFOGOM SZIWREWENNI!MINDENKINEK NEMTETSZHET AMIT CSALOK&EZ IGY IS WAN RENDJEN!CSAK AHOGY IRTAD TE IS TUDJA ALATAMASZTANI AZT AMIT MOND,ME HA NEM CSAK URES SZAWAK!LEGALABBIS NEKEM!
ENNYI!


Előzmény: Fuckin Killah (10.)
Fuckin Killah e-mail | 2005-01-25 17:52:37 | 10.
Hello!

Na, errõl beszéltem Rapszodik... faszfejek mindig lesznek, fõleg errefele. Már megtapasztalhattam.
Azt sem tudják, kirõl van szó, egyszerûen beszólnak, mert az arctalanság megengedi.
Igazad van abban, hogy elõszõr tegyen valamit az asztalra, aztán jártassa a mocskos száját. Addig kuss. És fõleg nem így kell beszólni, mint ez a szerencsétlen alsóbbrendû közönséges balfasz ésatöbbi ésatöbbi írta.

ÉRVELNI, DRÁGASÁGOM, NEM CSAK POFÁZNI MINT EGY BALFASZ! LEHET, NEM IS HALLOTTÁL MÉG RÓLUK, CSAK BESZÓLSZ IDE, MERT VAGÁNY VAGY ÉS 12 ÉVES!

Na, ennyi volna...
A topik lényege, hogy Rapszodik meg Maszkura jók és ez így van, nagyon jók, nagyon szeretem, amit bütykölnek, úgy Rapszodik (3) számát, amit hallottam, mint Maszkura mesterét, arról ne is beszéljünk, hogy tényleg laza gyerekek, nem görcsös netenkeresztülutállakmintállat... ééérted.

Na, hello!


Előzmény: RAPSZODIK (9.)
RAPSZODIK e-mail | 2005-01-23 18:45:23 | 9.
NAH ITTWAGYOK!JOHET A FIKA WAGY A GRATULACIO ESETLEG,HA WALAKI NETALANTAN IGY GONDOLJA!
A BESZOLOS CSAWONAK ELO*IS AJANLANEK1NYELWTANTANART!NEMTUDNAK+6NI AZ ILYEN BESZOLASOK!MUTASS FEL WALAMIT,KULDD EL A LINKET LETOLTOM,+HALLGATOM&AKKO JOHET A FIKA!NEM ARROL WAN SZO,H.NEMLEHET WELEMENYT NYILWANITANI,ME'UGYE SZOLASSZABADSAG WAN,DE SZERINTEM1*TEGYEL WALAMIT AZ ASZTALRA&UTANA AJANLGASSAD NEKEM WAGY MASZKURANAK,H.MIT&HOGYAN CSINALJUNK!AHOGY MONDTA FK IS A MOUNT-EVEREST CIMU SZMAHOZ ANNYI KOZOM WAN,MINT PL.NEKED!UGYHOGY ELO*GYUJTS1KIS INFOT&UTANA TAMADJ!
RESZEMROL ENNYI!
HA WALAKIT ERDEKEL ESETLEG A ZENEM AZ LETOLTHETI A www.erdelyrap.tk ROL ES WAN MASZKURAWAL1KLIPPUNK AZ LESZEDHETO A www.nightchild.hu ROL
KOSZ,AKI KIALL MELLETTEM&AMUGYIS MINDENKINEK MINDEN YOT!
ELJEN A HIPHOP!!!!!!!!!!!


Előzmény: matt (8.)
matt e-mail | 2005-01-23 16:20:25 | 8.
bravo te szeretem mert jol beszelsz latom erted a lenyeget erzed az igazi repet. az a faszfeju majka egyszeruen szar zenet csinal!!!!
Fuckin Killah e-mail | 2005-01-21 17:34:20 | 7.
NWE, a jo kurva anyad picsaja, igy finoman, a Mount Veerest egy Community szam, nem Rapszodik, te maradj Dopemannal. Szar zene? Szar szoveg? Anyad, bazdmeg! Az szar, nem ok, oke, ilyen ne irj, mert csak annyit tudunk meg rolad ezaltal, hogy egy nagy faassz vagy. Mint az anyad!

Eljen Maszkuraaaaaaaaaaaaaaaaaa es Rapszodikkkkkkkkkkkkkkk!!!


Anyad!


Előzmény: matt (6.)
matt e-mail | 2005-01-21 12:25:17 | 6.
gondolom te egy nagy barna fasznak erzed most magad hogy ezt elmerted mondani nekkunk de ha a szemukbe kellene mondjad lehet hogy egy kicsit beszaratnanak uatanna!!
maskulomben rapszodiknal rendesebb csorot nem hordott hatan a vilag!!
es majka a val veri a nyalat amit dopman csinalt es aztis szarul!!!
erted????


Előzmény: NWE (4.)
sifi e-mail | 2005-01-21 11:13:14 | 5.
és vajon ezt a szemükbe is el mernéd mondani?

Előzmény: NWE (4.)
NWE e-mail | 2005-01-21 11:02:50 | 4.
A ket kis geci lofaszt se ert a HIP-HOPhoz anyam jobban rappel mint ok.Szar a szoveg,szar a zene es ahogy kineznek az mar sok.Szegeny rapszodik,buziknak nem all jol a rapp.Ahoz hogy bemenjen egy lemezceghez a portastol kezdve mindenkit le kell szopjon maskepp nem allnak vele szoba.Elbujhatnak,nagyon gyengek ja es elbaszott egy gecis nota ez mount everest...Inkabb keressenek egy "munkakozvetito irodat" ha mar fikazni akarjuk DOPMAN-t.

Előzmény: matt (3.)
matt e-mail | 2005-01-20 18:30:42 | 3.
bocs mar ok a legnagyobbak!!


Előzmény: matt (2.)
matt e-mail | 2005-01-20 18:28:03 | 2.
ok a nagyok koze tartoznak!!egyszer meg a legnagyobbakis lehetnek!!


matt e-mail | 2005-01-20 18:26:54 | 1.
ok a nagyok koze tartoznak!!egyszer meg a legnagyobbakis lehetnek!!



1  2  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.