Porshe
|
e-mail |
2025-03-20 19:04:39 | 13411. |
|
Egy,kettő hàrom nekem nincsen párom a szövegeim zàrom nehogy poloskát találjon ember embere nincs szükséglete vagy élete ért elme lessz e flex ha ugat a rex e mex e a prédikáció cine matikus civilizáció akció most vagy soha mit ugrálsz mint a nikkel bolha a örűlsz mert ismersz elhiszed hogy nem nyersz csak nyelsz vita vítúm jó leszarom álom a malom ne légy barom sok a majom na vajon ki másik szúrja hátba szakadékba löknek de veled kezelnek émejgek igaz érzések hàtamon a sérelmek mit képzelnek megnem értenek érettek mint az ügyészek alsó fokon mert darabolàsa legfelső zokon nevedd okok ha kérdeznek mondom nem érhet ide eggyik blokk szaga szinum de sátra punnyasztiv bábà na hajrá velem kűzdeninnem tizat vagy sorok sorsa én vagyok az összes sajtolója vinum Da vita a szart az érdek barát eszi meg is veszi nagyon szexi neked ugrik a plexi eggyszeri triaxon ed vág a flex csontra csonkolva csorba csorba csorta meg marad a csonka figyelj veszélyes elemek velűnk legendàval nem lesztek véres maratt a kezek a keresztségek a megvédett elvétett nem a hàtàból lett tartása azt hiszitek ti vagytok a legendálya holott teljesedik mindennapotok háborúja ez nem csata én a fronton ellátom.. Vissza várom a bocsánatot nem ghetoo sztàrbol adunk bánatot mert leszarjúk azt aki be támadot dupla vagy semmi a legemlndák nem félnek benned élnek adj eggyet nem ötős ötöt nincs hozzá köződ, A piáé nincs ujjítva a sörős rekesz neked megy ordítva a stílus megfordítva maratsz újjítva újra hasznosítàs vág a nyárs nyársa béklyon kiabál a báttya árva ártalma ártott ordított vissza fordított várja nincs bolt ott ha morgott az élet egy pillanatt allatt leforgot maratsz fordított magadhoz képes bodított a helyzet fitoktatott...
|
Porshe
|
e-mail |
2025-01-31 13:07:35 | 13410. |
|
Érik a pofonfa,a be sztokolt dzsoja, Lehetsz felőlem a hip hop párbaja,a szővegtől ki hullik mindenkinek a haja. Hallja vagy bálja kés benne a vajban ér ott marad a foga. A sorsóm flója a megoldatlan helyzetek kifort fordítása A fájdalmas címkék órdítása az átriúm dagasztása,a felmenő vitalitás vérnyomása. Nincs önvédelem én ellenem vagy igen? Probáld ki lehet a sokkolás miatt foksz hányni. Semmit se kérni csak oda férni, ki rep csatája a ki lépelt mája a következőt várja mert neked is fájna. Maradok a stílusban a duó detoxikája a demagóg sorsód sortalan sága irány a pchihiátria és a daganat sápat sárga sárgasága az elnyomott szív dobbanàsa pro kontra nem híába mára nincs máka csak sérv indoka hogy vágja de nem érti a célba nem tud menni. Ennyi
|
MCJoci
|
e-mail |
2023-12-21 17:37:16 | 13409. |
|
Punnyad a tömeg, ez egy fasszopó népség Most anyádat nem szídom, pedig nem egy sépség Dr Dre alapra ez a fazon olyat csapat.. Ha tátod a szád, egy fasz a torkodon akad ÉN nem vagyok ellened, nem is vagyok fasiszta, De gyűlölöm a fajtád, majd te leoltasz? aligha A buzikat sem utálom, épp ezért téged sem Ha kamu vagy te BUZI, akkor karácsonykor vérezz el! Igen gyűlölöm a fajtád, mert a faszodat megjátszod Pedig a tükörben te is azt a nyomott strébert látod Igen gyűlölöm a fajtád, mert öntelt fasszopó, Nem is ismersz, de már a gyűlölet az arcodon Igen gyűlölöm a fajtád, mert lenézi a másikat Fele annyit nem tudsz mint amennyit állítasz
|
VDeep
|
e-mail |
2023-04-24 19:09:43 | 13408. |
|
Egyedi/személyre szabott beateket készítek baráti áron! Ha bomba beat kell a zenédhez, keress fel nyugodtan instán vagy email-en. Leginkább underground boom bap beateket készítek, de kérésre csinálok trapet, drillt, g funk-ot és minden mást is, ami a rap zenéhez köthető. Ha érdekel a munkásságom csekkold az instám vagy a tiktokom. néhány demo beatet kiraktam.
https://www.instagram.com/vdeep.official/ https://www.tiktok.com/@vdeep.official?lang=hu-HU
Peace
Kontakt: Insta: vdeep.official Email: vdeep.official@gmail.com
|
O.T.95
|
e-mail |
2023-04-12 13:49:09 | 13407. |
|
Császtok, új vagyok itt, feltörekvő, szöveg helyett zenével jövök, remélem ér;
https://www.youtube.com/watch?v=nAfDByYLJYY
|
cprod
|
e-mail |
2022-11-23 23:34:52 | 13406. |
|
Az alábbi zenei szolgáltatásokat kínálom: - egyedi beat készítése - reklámanyag szerkesztése - hazai és külföldi dalok instrumentáljának elkészítése - utómunka (mixing, mastering) - dalszövegírás énekesek, rapperek számára (magyar és angol nyelven)
#zene #zeneszerkesztes #zeneszerzes #zeneszerzo #zenesz #zeneiutomunka #zeneialap #beat #beatmaking #beatmaker #instrumental #karaoke #reklamanyag #szinkronhang #keveres #mix #mixing #master #mastering #dalszoveg #dalszovegiras #cekiproductions #cekireklam
https://soundcloud.com/cekiproductions
https://cekiproductions.webnode.hu/
https://www.facebook.com/cekireklamoldal/posts/809400113206819
https://baracskaibence-grafikus.webnode.hu
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2022-09-14 11:44:06 | 13405. |
|
Én vállalom a nevem te temeted a hited tesó azthiszed ha oltagatsz majd többre viszed Beoltod a csávót hogy ő a szar tartály Te hozod az alapatot én meg a váltást Jaj mekkora poén a boci boci tarka A flowdat inkább basszuk ki a faszba Beszélsz itt a szarrol hogy nem fogadják Fogg fel szar vagy ez nem a te szakmád Fuss el te veréb mert ez ide kevés Oltani próbálsz de nem értjük a felét
Előzmény: [ACE] (13402.)
|
VDeep
|
e-mail |
2021-09-30 21:28:26 | 13404. |
|
Egy szorongó srác lettem már a bántások miatt. Egy srác akinek egy rossz szó az életére kihat. A depresszió az uralmat vette át felettem. A penge a kezemben, a boldogságot elfelejtetem. Az öngyilkosság gondolata mindig végig kísér. A sok rosszakaró démon már az álmomban kísért. Mennék előre de egyedül már félek. Gyere velem és mutasd az utat kérlek. Hogy melyik az az ösvény ami a boldogságba vezet. Mert nem látok segítő kezet, csak utaló szemet. Úgy érzem, mintha valami a föld alá temetne. És ha eltűnök örökre, nem lenne aki keresne. És már nem érdekel többé, hogy mit gondolnak mások. De akik betámadnak, azoknak egy gödröt ások. A hibáim beláttam, aki elfogad így az velem van. És aki hátba szúrt régen, azt biztos elfeledem ma.
Refr. 2X Depresszió, szorongás, problémák, és sötétség. Néha már csak imádkozom egy szoros kötélért. Mert sokszor úgy érzem, jobb lenne fent az égen. A csillagok közt szállni, és boldogan élnem.
Mosollyal teli napok, meg boldog élet. Az életem ehelyett minden jónak ellentéte. Mert nem vagyok más, csak egy szorongó lélek. Aki legtöbbször csak várja, az utolsó lélegzet vételt. De ha velem voltál, nem feledlek el téged. Mert a fejemben őrzöm, a régi szép emléket. Az emléket amikor, az életben több volt az öröm. De a sötétben már nem látok, csak össze vissza lövök. És gondolkozom azon, hogy mit hibáztam a múltban. De rájöttem arra, hogy sokan hátba szúrtak. És ezért lettem ilyen, többé nem tudok változni. Csak könnyek közt ülve, a hátralévő napjaimat számolni. És talán ez az utolsó gondolat mit írok. Mert most már csak sírok, és lehet hogy tovább már nem bírom. És lehet hogy a nevemet olvasod majd a síron. De legalább már nem kell többé ebben a szar életben szívnom.
Refr. 2X Depresszió, szorongás, problémák, és sötétség. Néha már csak imádkozom egy szoros kötélért. Mert sokszor úgy érzem, jobb lenne fent az égen. A csillagok közt szállni, és boldogan élnem.
|
Fatboy34
|
e-mail |
2020-06-30 18:50:23 | 13403. |
|
Létre jött egy Discord szerver ami azt a célt szolgálja mint ez az oldal csak fejletebb! Lépj be és érezd jól magad >>>https://discord.gg/xSQumR
|
[ACE]
|
e-mail |
2020-05-21 22:14:23 | 13402. |
|
Fosod a szart többre nem is viszed Te vagy a legjobb azt csak hiszed Soha nem hallotam még ilyen szar viccet Ettől most el veszik a hited Énkeld a boci boci tarkát Még az is jobb te sunyi szar tartály Mert itt az ilyen szart el nem fogadják
Előzmény: SajtBuresz (13400.)
|
UNDEAD Smoke
|
e-mail |
2020-04-08 20:36:17 | 13401. |
|
Igen abban igazan van SajtBuresz. Hogy most a szöveged karcsú lett. El is áshatod magadat szégyentől. De ha nem, majd megszabadítalak minden csepp véredtől. Buri, nem igen jött be az, hogy beégjek. Sőt, mire soraim elolvasod, te leszel ki letérdel. És mostantól kezdve, hiába keménykedsz. Úgy is te fogsz sírni, ha az éles szövegem feléd megy.
Előzmény: SajtBuresz (13400.)
|
SajtBuresz
|
e-mail |
2020-04-05 00:43:05 | 13400. |
|
Vissza tértem! ezt vártad végig hogy be éghess
pofázik itt mindenki össze vissza hogy így meg úgy baszott meg mindenkit hogy hány anyukába tette a "faszát" mind eddig de a valóságban csak egy kiégett csicska akinek a lába között nem fasz van hanem pina
Jöhet a válasz hogy ez szar lett és jól hitted! ez tényleg az lett tudom jól de még is a sok törpe fasznál jobbat szól
valaki válaszoljon légyszíves mert már kurvára unatkozok :P
|
UNDEAD Smoke
|
e-mail |
2020-03-24 21:11:51 | 13399. |
|
Nálatok a szöveg lopás menő, nálunk nem pálya. Ha a közelembe jössz, UNDEAD a torkodat elvágja. Én leszek, ki a holttesteddel a földeket felszántja. Aztán majd sírhatsz, hogy belekötöttél egy rapstarba.
|
SajtBuresz
|
e-mail |
2020-03-23 17:57:05 | 13398. |
|
Ne ketioz repjét lopd te fasz! https://youtu.be/5IhPJP1qw8c
1:28 től jön a rész
Előzmény: TheWinner (13397.)
|
TheWinner
|
e-mail |
2020-03-19 14:23:09 | 13397. |
|
Telibe szarom,hogy kik vagytok ti Jöhet bárki, engem nem iktattok ki A hold is világít, de mégsem nap Te is lehetnél jó,de mégsem vagy Jobb ha résen vagy, itt a durva duma dukál Nem létezik olyan aki reprodukál A majmok majmolásátol ódzkodom Ti cirkuszolhattok, én nem bohóckodom Ampulka Hülye mint a raklap Ha a kerítéshez jössz meg haraplak A sok újító trendet másol Kínában Ha Tupac élne forogna a sírjában.
Előzmény: Ampulka (13395.)
|
CallMe_M
|
e-mail |
2020-02-21 21:40:25 | 13396. |
|
Új vagyok,kipróbálnám itt magam, valaki rapcsata?
|
Ampulka
|
e-mail |
2020-02-20 11:47:53 | 13395. |
|
Nagyon gagyi szöveggel nagyon kicsit mutatsz, Mutatom a rímem gyere kövess te kis ripacs. Csatának nevezel pár sort és azt hiszed igaz! Tiszta lappal kérkedsz de tiszta sosem volt te balfasz. Nem tudom hogy ki vagy de nagyon is izgatsz, Ha esetleg nem tettszik a rappem pár sort te is írhatsz. meg engedem h válaszolj,nem leszek én önzö, de legyen benne rím,ne pedig csak hözöngj,
Most te vagy soros mutass valamit!
Előzmény: SajtBuresz (13392.)
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2020-02-06 11:57:47 | 13394. |
|
ez az igazsag ne buzik jarjanak ide hanem repperek az a wolfran geci vagy mi a neve az egy kutya volt inkább ássa el a reppet
Előzmény: SajtBuresz (13391.)
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2020-02-06 11:55:46 | 13393. |
|
kössz a te szöveged se rossz kezdjük tiszta lappal benne vagyok és abban is igazad van sok a csicska jol gondolod de én én nem vagyok az a kritikád meg lepereg rólam én a király leszek amig te csak hemperegsz a porban huzzamki a faszt a seggembol milenn ha nemlennél buzi és nem eröszakolnál lehet hogy ebbe kevés a rím a következö joblesz azt irány a ring
Előzmény: SajtBuresz (13392.)
|
SajtBuresz
|
e-mail |
2020-01-24 21:29:39 | 13392. |
|
Na kezdjünk egy tiszta lappal, jó a szöveged le a kalappal. de itt nincs vége a csatának, minden csicska be csicskul a csicskáknak. Csicska egy világ nem igaz? erre írj választ te kerti csicska. na elég a csicskából mert be csicskulok, a csicska szó kicsit csicska dolog. na mostmár tényleg elég, térjünk a lényegre te veréb. csak elakartam mondani hogy... nem vagy más csak egy fos. na mára elég, mert a kritikám csak egy szar és ez pont elég. De akad még itt valami, a seggedből azt a nagy faszt légyszíves húzzad ki :)
Előzmény: BenjiBaliSirius (13382.)
|
SajtBuresz
|
e-mail |
2020-01-24 21:17:20 | 13391. |
|
kösz kösz.
Előzmény: BenjiBaliSirius (13389.)
|
Vippi
|
e-mail |
2020-01-23 22:05:37 | 13390. |
|
nem érdekel már semmi mégis kéne valamit tenni vagy venni elkenni a szátok mert tul nagyra tátotátok ki
bazdki mi folyik ma viz a csapbol nem henessy mindneki elfelejti hogy nem érdekel már engem semmi megyek is tekerni ugy tudom én veretni ember vagy állat mind1 ki egyek vagyunk mi az egzség része ti nélkületek is tudom merre van az irány emergency
de akkor menjunk mert nemérdekel már semmi menjunk eggyut valamit kéne már tenni venni talán elfelejteni ami volt az mult alavult késö ellene már tenni nem a multban élni hinni most kell menni elkenni a szátok mert tul nagyra tátottátok ki :D na mivan mi?
most nem hibázok pedig azt mondtátok láthatjátok kenem a szátok szánok bánom hogy feleslegesen beszelek hozzátok...nooo egyszer nem hogy rám másztok na mág várok felfogtad váltok ? 1 állomás vagyok amin áltok a semmire vártok gyors a vonat elöl eláltok vagy elé másztok ha meghaljátok a nevem vippi remelem fogtátok megszolalok hozzátok jobb lesz ha hátráltok mert ne felejtsd meg nem állok csak be állok...es ha belém álsz kiásom a gödröd persze hogy nem lehetsz a barátom na már most kapisgálod a zene az életem és egyben ez lessz a halálom ha nem tetsyik nyald meg a károom tölled nem lesssz rákom állom a szavam a hazugokat verem most állon persze hogy állom a savat hisz leányálom amit ti ellenem használtok :D
segfejek tamadok a szar ellen en vagyok a vegyszered tarazok de mielott meghuznam meg elmegyek neked is irok vagyis uzenek kinyitnak az uzletek besetalok ugyletek sotet ejszakak fust hegyek....en is inen valo vagyok gyerekek szeretem a tereket sokat voltam terepen de sose térdeltem érveltem, ha nem sikerult a cél ujra terveztem és most köszöntem hogy itt lehettem :)
(senki nem vegye magára :D )
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2020-01-21 22:42:49 | 13389. |
|
Egyértelmuen sajtburez nyer ez a wolfrem azt se tudja kicsoda keveri a nyelvet nem normalis a gyerek
Előzmény: BenjiBaliSirius (13388.)
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2020-01-21 22:41:28 | 13388. |
|
Sajtburez mivan most veled jokat irsz ennek az embernek nekem meg nem mi a geci van hajra
Előzmény: Wolfrem (13387.)
|
Wolfrem
|
e-mail |
2020-01-06 21:14:25 | 13387. |
|
Jaj ne! Írt egy hanyadekot egy kilenc éves Nincs pörkölt. Szegény otthon éhez Azt hiszi értelmeset szólt a néphez Ül a műfaszn 1 percet aztán megy a géphez
Nehidd el teso I dont mean a brag Vicc a repped. Rekt yo De itt tele van a bag A repped ne tedd Mert reteeek szar teess yo Tesi tesi. Better luck next time yo
|
SajtBuresz
|
e-mail |
2020-01-06 19:15:13 | 13386. |
|
Azt hiszed jó amit csinálsz? Eléd állok és egyből össze húzod a picsád Én nem vagyok jobb nálad de ez ide kevés Nem férsz a börödbe se te veréb Ne hidd hosszú választ írok De a te faszfej fajtád az akitől sírok Mert szégeny vagy! Azt hiszed véletlen se lehet jobb amit írok? Amikor anyád megszült minden orvos felsikít: nézd már ez egy gyík!! Nem tudom most minek sírsz. De egy szar vagy és ez R.i.p.
Előzmény: Wolfrem (13384.)
|
Wolfrem
|
e-mail |
2020-01-06 18:35:38 | 13385. |
|
Te is tudod mire van a flex I dont mean a brag Mindig tele van a bag Ez a best trap tess Ya
Azt hiszed hogy jók a szar rimeid Őskori szarral jön mind de nem így kell. Mi? Ya
Úgy hallottam végre egy rím van a zenédbe De csak az enyémet hallgattam Szar mind te szegényke. Nekem gyros te meg teheted a kolbászt a halászlébe Ya Pénz sincs zenére
Lopott beat, lopott szöveg Exclusive bitch champion póló tess A legbaszobb az én trappem Expensive az a szett amit vettem Tell them Én a God gyerek nem azé lettem mer money lett a zsebembe Oh ye
Pörög a fist Igazi szerelem ez a wrist A repped unalmas mint egy skript Hogy felvallalod a your ultra trash zened azért az tiszt
|
Wolfrem
|
e-mail |
2020-01-06 18:23:30 | 13384. |
|
Pattog itt minden csicska Semmi rím, semmi ritmus mcenemy ya Azt hiszik megy az underground de még a trap se Ilyen szar szöveggel azt hiszik bekerulnek a trendbe Szótag se egyezik A lófaszt meg eszik 1 szóval el kussol mind Egyszóval elbaszott mind Ebből sosem nem. Nem lessz feat Elvből sosem mert nem rendezik. Tesó nincsen beat. Tesó szar a rím.
Elmondja hogy ki volt Pedig ott a kibaszott neve Noname-ek pattognal azthidzik ez zene.
A wannabe-be Belebetegedik ahogy belemelegedik egyből beletekeredikse. De lever ez megint mer' velem a devil elit. Unom a csapatod debil. Tudom a csapatod debil
A lemez telibe át jár Nekem ez igenis járt már A gecibe csipkednek a verebek ey El temetheted a rimedet ey Yaaaa
|
SajtBuresz
|
e-mail |
2020-01-05 22:08:55 | 13383. |
|
Jó lenne ha egy rimet tudnál írni Ennyi tudással el mehetsz sírni Nem tudom mi fasznak vered magad Ekkora faszfej mindenhol akad Fogd fel hogy szar vagy Tudatlanságodból arany érmet érdemelsz Mikor 3 fasznak térdepelsz Nem tudom minek írok vissza neked Hiszen azt se tudod hol a helyed A menő bandádal biztos jó lehet neked De bármenyien vagytok annyiszor szpatlak le titeket A 20centis késemel ki szúrom a szemedet Csak ne kezd el a dumát hogy az utca nevelt titeket És nem vagytok menők ezt el hieted!
Előzmény: BenjiBaliSirius (13382.)
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2020-01-05 18:07:19 | 13382. |
|
En mennyek legozni na ne viccelj ocsi Ha tovabb pofazool a szovegemme foglak szopatni Nyad lett a pofad mer leduktak mar paran Es mindegyik aztmondta szar voltal az agyban
Előzmény: SajtBuresz (13380.)
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2020-01-05 18:05:17 | 13381. |
|
Nem is varosba lakok jo ha ezt tudod De ne beszeljunk apamrol ha te e tiedett dugod
Tanulj meg irni beszelni es reppelni Nem ersz te semmitt a bandammal inkabb betepunk Talan akkor kihivas leszel szamomra Hatszor basztak apamat Haha max o baszta anyadat De hagyuk leleptem te kocsog anyad meg most az apam pocsen porog Nem ersz te annyit hogy eggyaltalan radirjak Mindeki latja bazmeg hogy a szovegemmel kinyirlak
Előzmény: SajtBuresz (13380.)
|
SajtBuresz
|
e-mail |
2020-01-03 21:19:13 | 13380. |
|
Itt a válasz! Az anyámat és az apámat szidtad te se várj mást!!
Az anyád olcsóbb volt mint hittem! Jobban várta a faszt a szájába mint te! Na húzzál LEGOzni! Itt rappelni kell nem faszt szopni Tegnap láttam hogy az apádal dugtál A város buziai minimum 6x meg dugták! Át lépted a szintet? Gratulálok hogy az első osztályt elérted! ne rappelni tanuljál ha nem írni csak sugtam egy tippet Óó pont az anyád csenget baszni jött! Gyorsan be engedem őt Na megyek dugni CSŐ!!
Előzmény: BenjiBaliSirius (13378.)
|
senki020
|
e-mail |
2020-01-01 21:32:10 | 13379. |
|
https://www.youtube.com/watch?v=yR11ENCUGfo
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2019-12-26 13:58:17 | 13378. |
|
Atlepem a szntet nem kell felteni De neked meg azt ajanlom a bölcsibol gyere ki Nyugottan ugyis kifoglak rohogni Nem ertem merkell mas faszan porogni Meg horogni mikor ledugjak a torkodon En akkor is csak a faszt tolom Lehet az hogy anyadba Na leptem Uzenem anyadnak varom az agyba😏
Előzmény: SajtBuresz (13376.)
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2019-12-26 13:53:52 | 13377. |
|
Milyen rím baszus mer ebbe nincsen Hogy jo repper vagy eddig komolyan hittem Ha nemtalalod a rimem akkor nyisd ki a szemed Tobbet ernek a rimeim mint a te nyomorult eleted
Előzmény: SajtBuresz (13376.)
|
SajtBuresz
|
e-mail |
2019-12-25 07:59:57 | 13376. |
|
A Rím amit érted áldozok el veszi az életedet Na taka van innen csicska gyerek! Lépd át az óvodás szintet aztán akkor pofázz ha mersz! Értve? Nem tudom minek várom a válaszod Úgyis szar kupac lesz! Érted?
Előzmény: BenjiBaliSirius (13374.)
|
SajtBuresz
|
e-mail |
2019-12-25 07:56:35 | 13375. |
|
A Rím amit neked áldozok az elveszi az életedet Inkább tűnj el innen csicska gyerek. Először lépd át az óvodás szintet, aztán akkor pofázz ha mersz itten! Várom tőled a válasz de nem tudom minek, Úgyis szar lesz! mit tegyek vele?
Előzmény: BenjiBaliSirius (13374.)
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2019-11-18 13:53:38 | 13374. |
|
irni azt nemtudsz rimed az nincsen nemtom mia faszt keresel te itten en mas faszat verem mondodd te buzi reppernek szar vagy ugyhogy huzz ki
Előzmény: SajtBuresz (13373.)
|
SajtBuresz
|
e-mail |
2019-11-15 06:29:31 | 13373. |
|
Szarj csak a magasról Mert rimet nem találsz magadtól Gyere ide most ásom a sirod Adigg akaszd fel magad te ringyó Mert ha én erek hozzád az fájdalmas halál lesz Nem értesz te semmihez csak hogy más faszát vered
Előzmény: BenjiBaliSirius (13369.)
|
mad monkey
|
e-mail |
2019-11-14 20:58:45 | 13372. |
|
tiszteld masok annyát . a rap nem arrol szol ,hogy a azokat az embereket ocs. akik .........
Előzmény: BenjiBaliSirius (13363.)
|
mad monkey
|
e-mail |
2019-11-14 20:51:45 | 13371. |
|
gyenge ersztes .
|
mad monkey
|
e-mail |
2019-11-14 20:51:44 | 13370. |
|
gyenge ersztes .
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2019-10-14 14:10:26 | 13369. |
|
Mondhatod a magadét, magasról lesz**om, kettőnk közül itt most te vagy a barom Ne szólalj meg bazdmeg csak ha én akarom Ha nem kussolsz még véletlen meglendül a karom.
Előzmény: SajtBuresz (13367.)
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2019-10-14 14:08:31 | 13368. |
|
ha reppelek ott a nyakadon a kötél nemtom kinek pofázol te rohadt gyökér hozzám képest te egy rakás szarvagy azt hiszed magadról hogy nagy vagy pedig a repped semmit sem ér te csak egy buzi vagy aki forog mindenki pöcsén
Előzmény: SajtBuresz (13367.)
|
SajtBuresz
|
e-mail |
2019-10-03 19:51:37 | 13367. |
|
Minek fussak előled Inkább pofán röhöglek Hiába pofázol itt nekem én nem félek tőled Álljunk egy mással szemben és én arcon köplek Meg ütnélek de nem vagyok állat kínzó És csak egy puhány szar vagy te suttyó kígyó
Előzmény: BenjiBaliSirius (13366.)
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2019-10-03 11:46:14 | 13366. |
|
en nemtok reppelni akkor te mit tudsz ha en reppelek jobb ha elfutsz az látszik hogy semmit nem tudsz ide repperek jarnak ugyhogy neked kuss
Előzmény: SajtBuresz (13365.)
|
SajtBuresz
|
e-mail |
2019-09-30 21:36:40 | 13365. |
|
Vigyázz ember mert most ki üt téged egy 14 éves csicska gyerek! A rímeid semmit nem érnek, de elmehetsz egy Kibaszott lil g-nek Káromkodsz össze vissza és te ezt nevezed rapnek Kb unoka tesóm káromkodot ilyen össze teten, mikor egy hacker le lőtte cs-ben Húzd el magad innen mert a műfajban tartani kell a szintet Nem ilyen értelmetlen szarokkal kell alázni a rapet Nem is értem mi ez a fos ami tőled szól
Itt SajtBuresz volt Na csá
Előzmény: BenjiBaliSirius (13364.)
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2019-08-30 09:34:43 | 13364. |
|
Csoro a gyerek Mas farkat vered En az anyadat kenem Utana a farkamat a szadba verem Teso gyogyszer vagyok rad Mer nem vagy mas a hip-hopnak csak egy elbaszott rak
Előzmény: Kh records rap (13358.)
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2019-08-30 09:31:50 | 13363. |
|
Anyadat baszatom Apadat szopatom Igen bazdmeg most nejed pofazom Az anyam egy balna lehet de a tied a vilag kurvaja Lattam bazdmeg hogy bassza a kutyaja Es bazdmeg mekora a pofaja Bazdmeg mindenki rahuzta a farkara
Előzmény: calu (13357.)
|
BenjiBaliSirius
|
e-mail |
2019-08-30 09:27:00 | 13362. |
|
Neked uzenem a szovegeimet
Előzmény: calu (13357.)
|
|