Click to Visit
Hip-Hop - Rappeljünk 'Amerikaiul' Mint Az 'Igazi Rapperek'
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  

Cs.Kate e-mail | 2006-09-12 11:42:32 | 39.
Miért kell a másikkal kötözködnöd?

Előzmény: a.t.i. (38.)
a.t.i. e-mail | 2006-09-12 09:43:31 | 38.
Hülye vagy a kodával eggyütt.

Előzmény: Thug Nigga (37.)
Thug Nigga e-mail | 2006-09-12 08:52:36 | 37.
:DDDDDD feküdtem a röhögésttöl gecci,ez yo volt nagyon Diesel.Grat
hehehehehhehehehe

Diesel e-mail | 2006-09-12 07:47:01 | 36.
Hella!

Bocs, hogy nem voltam eddig, de néhány kis köcsög betámadott a téren. Asszonták magukról, hogy vmi blúddz, vagy mi. Összefogtak egy másik piti bandával, valami krippszel, hogy kicsinájjanak. Olyan csúnya lövöldözés volt, hogy a nemzetbiztonság alig bírta eltussolni. Kicsináltam az összes buzibogarat, de kaptam vagy 16-18 lövést (nemtom, nem számoltam), osztá egy kicsit kórházba kerültem. Nem éreztem túl jól magam, meg a sok ugrálástól izomlázam is lett.

De mosmá kinn vagyok, és a történtek meg is ihlettek. Született pár szöveg. Ebből az egyik címe: Má lájf íz ríl
Ez is iszonyat döngős szausz alapú zenére megy, és csak 18-as piros karikával adható le bárhol is.

" Killa killa mördö mördö
Killa killa mördö mördö
Mádöfákö killa fák bludz
Evribádi fákin ded in da húdz
Bícs nigga fák má trabant
Evri-fákin-bádi hendz in di er
Má lájf iz fákin ríl
Mádöfákö fák mádöfákö
Páfpáfpáf szákin má pöcs
Júa ded men fákin szar
En dö szar iz ríl szar
Jee aha jee niggö"

Fák polísz nemzetbizonság
fák Dzsea nigga trabant jeaa

plash e-mail | 2006-07-31 08:18:15 | 35.
Azt hiszem eddig ez a legbetegebb topik amit láttam:)
Jól toljátok srácok!!azóta hol tart a biznisz?xDD

BigMACC e-mail | 2006-07-14 16:46:59 | 34.
szmóók víííd evry déééj bics
du ju szpííík amerikan?
tunájt vi gona du it
MC Luuuser in dö máfákíín háusz

Cápa e-mail | 2005-10-06 08:09:18 | 33.
méghogy banda.nem kéne sértegetni gyerek.
amúgy több számot vettünk má fel mint a dzíjúnit és a diplomátcc együttvéve.néhány számcím:
Az érinthetetlenek
Csak a másik lyukba
Kurva jók vagyunk
2 pina 1 fasz
Csak a ribanc csak a kurva
Töltve a fegyverem
Nyakláncom a tökömig ér
Kibaszottul kurva jók vagyunk(Kurva jók vagyunk part 2)
Nem tucc megállítani
Köcsögöknek kuss van

ízelítőnek ennyi.aki meg akarja hallgatni annak fizetni köll.me mi ám nem nyomorék bénák vagyunk.mi üzletelünk pankok.

WestMan e-mail | 2005-10-05 15:06:47 | 32.
JAJ!!!Ez fáj amit ti csináltok mintha nem tudnátok mire gondoltam istenem ekkora kretént!!!
Diesel e-mail | 2005-09-30 21:53:35 | 31.
Ez a baj a mai fiatalokkal. Nincsenek tisztában a fogalmakkal, s a szavak erejével. De nem lehet Westman-re haragudni a tudatlansága miatt, mert olyan ártatlanul adja elő. Úgyis megtudja hamarosan. Amúgy úgyis asszem (mint minden történelmi nagyság) magyar létünkre, előbb külföldön fogunk sikert aratni, és csak később törünk vissza ide. Dehát ez má csak így van.
Először igazából magyar reppel akartam meghódítani a nyugatot, de aztán inkább a saját fegyverükkel kényszerítem őket pedlóra. Ez az igazi győzelem. Persze nélkületek (mint nagy hatalmú támogatók) ez nem menne. Még jó hogy van ez a fórum vazze.
Down G, ha majd kiröhögted magad mr. Knight leeső állán, gondolkodhatnánk a ruhapiacon.
Én beszéltem johnny marcell-el, a Cadillac fejesével, hogy csinálnánk saját kocsit. Meg mondtam, hogy a spanoknak is vannak elképzeléseik, úgyhogy neki csak az a dóga, hogy bólogasson sűrűn arra amit mondtok, mer különben magára szabadíccsa a poklot. Szal ha kell valami új verda a többi mellé, csörögjetek oda.

Előzmény: Down By Low (30.)
Down By Low e-mail | 2005-09-30 17:18:22 | 30.
wan-e bandánk???
banda?? Miről beszélsz? tudod mi a banda? a banda az egy csürhe összerakwa...
az ablakon kihajolwa a papák szoktak magyarázni az összewerődött ház előtt ordíbáló kölkökre h "mocskos banda"...
szerinted a mi Szokratészi nyelwwel, Poszeidoni erőwel, Marsi keménységgel, Zeuszi hatalommal rendelkező családunkat leirhatod ezzel: "banda"...

az album mint közöltük lassan kijön...elárulom h még fél úton wagyunk...de ha akarod kijelentem h jöwőhétre a boltokban lesz...majd elhalasztjuk a megjelenést, mer így kell...

a katana be fog ütni...csak majd körberakjuk a markolatot walami platináwal...wagy tudod mit legyen az egész platina...a bal melledre meg kankó-t tetowálunk...belerakjuk azt a táwol-keleti hangulatot...

a boritó terwezés alatt...majd a 7wégi bulin a tájmszkveren bemutatom a meghíwottaknak a v.1.0-át...Suge-nak csorogni fog a nyála...sebaj maj megwesszük azt a izét a defró-t wagy afrót wagy nemtom...

pacsi

Előzmény: WestMan (28.)
Kovda e-mail | 2005-09-30 13:43:02 | 29.
q:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

idióta.

Kovda

Előzmény: WestMan (28.)
WestMan e-mail | 2005-09-30 13:39:02 | 28.
Neked van egy bandád?mi a nevetek és mondj néhány címet mer meghalgatom
Diesel e-mail | 2005-09-30 11:39:37 | 27.
A borító rád van bízva. De amúgy jó lesz a fehér atléta, rajta az általad megtervezett 3D logó. Akkor jól látszanak a tetkóim, meg a kidolgozott testem. A belső oldalra tehetnél pár picsát, csak a hatás kedvéért. Had rejszoljanak rá a kis pöcsök...
9milis helyett jobban illene hozzám egy katana. Tudod, szamurájkard. Az egyik zsebemből kilóghat az S8-asom kulcsa (nem bmw, meg escalade, meg ilyen szarok). Mellettem ott lesztek ti is. Persze, ha nem akarjátok beadni az arcotokat, akkor símaszkban. A háttérben meg lehetne a tócóskerti gettóm. Mégiscsak innen indultam. És mi nem felejtünk.

"ami 3D az a Miénk! ahol 3D wan ott Mi wagyunk!"
Ez kurva jó. Ezt is rányomhatod. Raj.

A madafakákat már át is javítottam fadaszakára. Nem kell nekünk madafaka...

JD felhívott, hogy valaki fel akarja vásárolni a cégét kilóra, oszt segítsek má neki. Mondtam neki, hogy azok mi vagyunk faszom. Ez a tudatlanság... Két saller után megtanulta egy életre. Mondtam azt is neki, hogy mifelénk így köttetnek a bótok, oszt kuss. Mosmá minden okés.

A "titkárnőket" megkaptam. Kösz.

Előzmény: Down By Low (26.)
Down By Low e-mail | 2005-09-29 16:19:22 | 26.
Waze prod. Shark...kedden buli wolt, szerdán meg melóztam és közbe csak JD-t wolt időm felhíwni h mikó írja alá a szaros csődbement cégének az átruházó nyilatkozatát...de ez is csak pöcsöl...
D:
tele wagyok titkárnőkkel...csak rá kell adni a beotchra a kosztümöt aztán be is ülhet az asztal mögé...írni olwasni nem tudnak de arra jó h a Henessy-t lenyalja a 'szodról ebédszünetbe...gondolom melót nem akarsz rájuk bízni...
Kovda meg ma jött haza a reklámútról...beharangozta Dél-Kamcsatkától Mongóliáig a 3D albumának közeledtét...
lassan nekiállok megterwezni a borítót...
Yo D! mit akarsz: térdig érő golyóálló mellényt, wagy fehér trikót?
herka lógjon ki a zsebedből wagy walami szintetikus anyag?
9mm-es az jó lesz (asszem az waló a bemutatkozó gengszteralbumra)?
ha wan ötleted meghalgatunk és már rá is basszuk a borítóra...feltéwe h elég menő...
ha sok ötleted wan akko kiadjuk bakelitbe is kiegészített kihajthatós borítówal...és beszarik a wilág...

ja és nem alacsonyodunk le egy oldalhoz se...
Kelet és Nyugat wégzett!!
3D...ami 3D az a Miénk! ahol 3D wan ott Mi wagyunk!
És egy sablon madafak se lesz a szöwegben!! Nálunk Fadasukk lesz!

ez Új...a telefon óta nem wolt ekkora újítás!
Bell mellett a helyünk a nagykönywben!!

Just Our World!

Előzmény: Cápa (25.)
Cápa e-mail | 2005-09-29 11:45:26 | 25.
jóvan.mienké lesz a világ baszod.először közös album,aztán szóló.1 hét alatt tripla platina lesz majd,vazze.aztán Down G is kiad egyet,amivel megin bekasszírozzuk a lét.és Kovda is kiad maj egyet,ha akar ha nem:)))
a titkárnőmet meg kirúgtam bazz.fizetés emelést kért.hogy van képe....hülye ringyó.ölükbe hullik majd pár milla,erre emelést kér???mit képzelt.montam neki vazz,húzzá innen me a seggedbe fogod kapni a végkielégítést,bassza meg.oan mérges lettem,h ezután kinyírtam néhány bandatagot,akik rossz szemmel néztek rám.meg bepancsoltam lloyd Banks-nek is.na nehogymá.csak h tudja hovatenni magát.
:)))))))))))))))
Down G elbaszta,mer ki tudja miko láthat újra fonott hajjal:))))

Előzmény: Diesel (24.)
Diesel e-mail | 2005-09-22 11:39:10 | 24.
Na jóvan Cápa, kezdhessük a biznisztet, de nemtom , hogy a világ fel van-e készülve ránk. Vagy 2 hete is, ott sztrítelek a gettómban, sétáltattam a pitbullomat, egy pillanatra nem figyeltem oda, osztá hát nem rámlőnek bazze ???
Valami terepjáróból kihajolt egy rakat bandatag, oszt elkezdtek lőni rám. El is talált vagy 12 golyó. Nabazze - mondom - tönkretették az új pólómat (pedig szerettem), meg még a sapi is leesett rólam. Hát olyan ideges lettem...
De felgyógyultam má, úgyhogy nincs gáz. Később kihalásztak Tócópatakból 8 hullát. Asszem azok lőttek rám. Persze nekem semmi közöm a dologhoz, biztos öngyilkosok lettek. Még betontömb is volt a lábukhoz kötve. Csúnya ügy...

Kovda jó választás volt, mer remek biztonsági szakember. És külön örülök, hogy nem kellett elrabolni a csaját, azért, hogy belépjen. Persze úgyis elengedtük volna, csak a hatás kedvéért.

Asszem írok má valami amerikaji repszöveget, oszt adhassuk kifelé a maxi lemezt.

Figyu Cápa, 50centet hanyagojjuk má, mer a múltkor asszem csúnyán nézett. Nem szeretem az ilyet. Muszáj vótam torkon rúgni. Azóta küldeti a csajokat, de inkább Kovda kurváira bukom mostanában.

Down G, Te meg intézzél má még vagy 3-4 titkárnőt (tudod, a jobbik fajtából), mer a kiadónál lévő belémzúgott, oszt kezd má kicsit zavarni a rajongása. Meg csinálhatnánk valami lájtos grilles bulit. Oszt úgy bebaszunk, mint egyszer. Majd elhívunk 1-2 kollégát. Dre-vel meg Nate-tel már úgyis rég ütköztem. Köszi.

Kovda e-mail | 2005-09-21 19:33:51 | 23.
Najóvan legyen beszállok a buliba.
amúgyis Mi lenne 3D-vel fullos picsák nélül, hánemigazamvan??? DE!
Szal' én majd elmegyek pimpeskedni a térre aztán felhajtom a csajokat a klippekhez.
Meg ha esetleges biztosítás kell az 500000-fős nézősereg feltartásához, akko' majd felveszek a szekuritis T-shirtemet, meg a BB Sapim (BB >> Bizti Boy) és majd védem a miller valagatokat a wankstáktól.

Zsír lesz?

Tisztelet

Kovda

Előzmény: Cápa (21.)
Down By Low e-mail | 2005-09-21 19:25:42 | 22.
apropó biznissz...én csak személyesen bizniszelek...q:D

mikor lesz meetin' point C ? Már rég láttam a fonott pofádat...q:D

merre járkálsz mostanság? a kiadódnál megkérdeztem a titkárnőt, de ő is rég látott és hiányolja a farkad...q:DD
bitangcsöcs nagysegg...jó kis titkárnő...q;))

na pacsi

Előzmény: Cápa (21.)
Cápa e-mail | 2005-09-21 18:18:48 | 21.
deák,petőfi,jöhet bármilyen:))))Down G maj lehet marketing felelős.aztán persze kiadjuk a szólólemezét,mer hát nem úgy van az:))))
Pac?ugyanmá.mink mán az ötven centest dógozzuk fel.azé mer az most a menő.
lassan összeáll a csapat.még Kovdát fegyverrel befenyítjük,h önszántából csatlakozzon hozzánk:))))mi leszünk a díttróóóó,mer ien még nem vót.aztán gyühet a máni.
:)))))))

Előzmény: Down By Low (20.)
Down By Low e-mail | 2005-09-16 18:05:38 | 20.
najówan látom még most kell h bekönyörögjem magam az éwszázad bizniszébe...q:D
akkor Cápa...izé...Mista Shark, ha kell majd pízt beinwesztálni szóljatok Down G-nek (ezentúl kéretik ez a megszólítás) és meglesz...ahány Deák kell annyi lesz...q;)

az első albumon lehetne pár feldolgozott Pac szám...aztán jöhet Diesel Doggy Dogg (alias 3D) szólója...

mékmánimániméééékmánimáni ...q:D

éjjo pacsi

Előzmény: Cápa (19.)
Cápa e-mail | 2005-09-16 13:52:38 | 19.
na ja azé hátrább a zagarakkal ecsém soulja.mi egymást karojjuk ám fel.szal ha karol vajmit,velem is tárgyalnod kő.semmi problemo,ecsém,megóggyuk.íruk neked szöveget meg minden.felléptetünk,kőgazdagra keressük magunkat veled.akko mán lesz annyi ződhasúd,amivel kitudjál fizetni minket.és rendben leszünk.okés a dolog?
ja tanóráká is perkánod köll ám.
:)))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Darksun (18.)
Darksun e-mail | 2005-09-15 19:53:50 | 18.
Ecsém, baszki, te leszel mostantól a példaképem!
Ennyire durva szövegeket még nem láttam!!!!!!
Művész úr, kérem tanítson engem is!!!!!!!!
Te leszel a Művész, akit Dieselnek hívtak...
:D
Békevan Tess!

DS!

Előzmény: Diesel (16.)
dazed e-mail | 2005-09-14 14:30:24 | 17.
Mindegyik Szöveg Fos Volt???? Írj Jobbat Ha Tudsz!!
Az Lehet hogy Nevetséges A My Name is original gangster szöveg De Ezt Nem Én Írtam....

Ha Nem Tetszik A Topic Ne Nézd Meg, Ha Véleményed Van Azt Meg Normálisan Fejtsd Ki Nem Egyből Ócsárolni Kell Az Embert..... PL: Bassza Meg STB..
Ennyit Rólad És Down By .. -ról.

Jah Fromkinxtown Gondolom Kemény Rapper Lehetsz Ilyen névvel. Kíváncsi Vagyok Milyen Szöveget 'Baszol Össze' Ahogy Te Mondanád!!!

Előzmény: fromkinxtown (8.)
Diesel e-mail | 2005-09-09 06:18:40 | 16.
Tudom, hogy nagy ember vagy tesa, de megpróbáltam a saját erőmből kitörni a gettóból. Ám rá kellett jönnöm, hogy ez nem nagyon megy, mert ez a világ még nem érett meg a művészetemre.
Azt hiszem úgy fogok járni, mint páran előttem, hogy majd a halálom után leszek elismert alkotó.
Hát addig is, én csak gyarapítom a meg nem értett géniuszok táborát, akik éhen-szomjan haltak.
De nem gáz, elfogadtam a tényt. Súlyos veszteség ez a világnak.

Ja télleg, ha Májámi környékén jársz, ugorjatok má át az asszonnyal, meg a srácokkal. Tudod, a vityillóm ott van a Pídidié mellett balra. Vagyis hát pídiditől balra minden az enyém. Gyertek bármikor. Majd vakerunk.

Előzmény: Cápa (13.)
Cápa e-mail | 2005-09-08 18:27:24 | 15.
ugye mien tehetséges a rím-partnerem?:)))))))))
azé nem nyomjuk ezt 1ütt,mer akko minden úgy nézne ki mint most New Orleans.

Előzmény: Kovda (14.)
Kovda e-mail | 2005-09-08 18:11:58 | 14.
ez kurvajó :-DDDD

Kovda

Előzmény: Diesel (11.)
Cápa e-mail | 2005-09-08 16:43:12 | 13.
je vat men je.telmí húz inda háusz.
mondtam h szójj nekem,és az fogja elnyomni a szöveged akit mondasz.má befenyítettem minden nagyobb kiadófőnököt.fel vannak készülve.csak 1 füttybe kerül,és nyomni fogják a szöveged bráda

West Side e-mail | 2005-09-08 15:36:03 | 12.
"léjdikilla indöhúd" hát ez nagy wazze meg "madafak indaháusz ".beszarok

Diesel e-mail | 2005-09-08 08:17:12 | 11.
Tekintettel a hatalmas sikerre, elkészült a második amerikaireppszövegem. Ez is hasonlóan nagyon kemény. A stílus marad. Ezt The Game-nek írtam, de ő sem vállalta be, mert asszonygya, nem forog úgy a nyelve, hogy jól tudja ezt a vakert lereppezni. Meg nem is tud még annyira...
Figyelmeztetek minden szöveglopót, hogy eme szövegek le vannak védve, úgyhogy kotri.

léjdikilla

Hej hoo, Jeej Yo
madafak indaháusz
dzsí niga fák bics
cámán béjbi yo
leccget tunájt hej
dzsél eszköléjd fák
bícs niga gettó fák
léjdikilla indöhúd
vádöfák men
mördörör killa bícs
uzi gán léjdi ded bícs
gó cámán yo
háháhááá
cámán yo

Master G e-mail | 2005-09-07 16:04:15 | 10.
jú sudda rikögnájz di ájroni in der fákin liriksz

Előzmény: fromkinxtown (8.)
Down By Low e-mail | 2005-09-07 14:39:17 | 9.
tegyük fel lehetséges "ámerikajiul" reppezni...( egyébként kabaré ez a megfogalmazás)

de tegyük fel lehet...

és ha walaki magyar létére ugy reppel amerikajiul mint az általad említett emberek (ez még nagyobb kabaré) akkor az walszeg ide a forumra jár, és arra wárt, h nyiss egy topicot, amiben majd ki tud bontakozni...q:DDD

amerikajuil...HÁH...

na pacsi

píszweszkósz

Előzmény: dazed (1.)
fromkinxtown e-mail | 2005-09-07 12:37:21 | 8.
ez a topic nevetséges, de nagyon nagyon :-) respect annak aki kitalálta(milyen fasszopó emberek vannak bassza meg)amerikaiul rappelni? idióta magyar vagy nem?amúgy meg mindegyik szöveg fos volt nevetséges szöveggel és rímekkel(pl.:my Name Is Original Gangster-eskügy OG a fórumon)ilyet bárki összebasz
DÖGÖLJÖN MEG MINDEN FAKE GECI ("You Can Hate Me"-CNN)

moltisanti e-mail | 2005-09-02 20:31:38 | 7.
huh de komoly........-wesside:D:D
dazed e-mail | 2005-09-02 13:30:04 | 6.
Diesel Em Már kicsit Durva Volt :DDD

Check it ceheck it
Yo I'ma Moffukin' G Kid
Livin' My Life As a High Speed Witta Moffukin' Weed
I Ain't Fuck Around I'ma Killa
D.N.C. Killa
Kep My Finga On Tha Trigga
I Think Ya Need Freestyle Degree
Dat Dun Fu%% Wid Mee
Cuz Ya Can't Bury Mee
I'ma A Born Hutsla
Not Betta Ass Busta
I Down witta B L O O D
Dat Said Fu%% Da S N O O P
Mofffukin' Crab Bitch
I Ain't THE Game Dat Dun Turn InTo Snitch

Peace For My Dawgz

031 Taht's Right 000 Hahaha Mob Piru, Wesside, B L O O D, Dazed

Ice Gore e-mail | 2005-09-02 13:14:00 | 5.
kicsit hibás de tanulom.
Ice Gore e-mail | 2005-09-02 13:12:26 | 4.
Eccsém te kened ám ezt a Vat a Faka,Mada Faka dumát.Szentem Twista nem kűdi jobban nálad!Neked
Koncertle kénem menned!De én is tanulgatom ám ezt az amerik nigga rappot hallgass 1 kis részletet:

Szpekt man!

Jo Jo niggga,
Máj ném Oridzsinál Gengszter!
Ja men BUMM BUMM fuk bics,
Tisz isz máj hood Díd lovrájder,
Lil Dzson styupid repper!
Tupec KING,KING Maxi King!
Jéér evr madafakin stájl!
Aha fitti Cent end tö Dzsíí Junit!

Cápa e-mail | 2005-09-02 10:27:28 | 3.
fúúú.gecc.ez télleg durva.nem csodálom h dzsoni nem vállalta.de ha gondolod felhívhatom az alkoholista barmot h csinájja meg.
1ébként mien nyelv az a amerikaiul?tanítják vhol?csak a gettókba?ok.

Előzmény: Diesel (2.)
Diesel e-mail | 2005-09-02 08:06:46 | 2.
Hella !

Eddig nem akartam rajolni a reptudásommal, és a szövegírói zsenialitásommal, de most kibuggyant belőlem az egó, és gondoltam megosztom veletek az egyik rapszövegemet.
Erről a szövegről annyit kell tudni, hogy amerikaiul van, és nagyon-nagyon kemény track.
Eredetileg lildzsonnak írtam, de azt mondta, hogy ez olyan durva, meg kemény, hogy nem meri bevállalni. Meghát nagyon ándörgránd.
A szám címe:

mádöfákö písz

"jeeea niga, písz béjbi
mádöfákö písz jeeea
béjbi písz mádöfákö
tunájt béjbi forevö
tugedő ván tú frí
jesz nó kokakóla
mádöfákő fák písz
jeeea niga fák mádöfákő
aha aha jeeea fákin essz
fák mádör evribádi niga
políc fák béjbi
aha jeeea kedilekk
písz jeeea mádöfákö
nyújók písz dzsea niga"

dazed e-mail | 2005-09-01 14:41:58 | 1.
Peace!! Szóval Kíváncsi vagyok hányan Tudnak Rappelni 'Amerikaiul' Mint Pl: Eazy - E, Tupac STB..

De Nem Lopott Szövegre Vagyok Kíváncsi Hanem A Te Saját Rappedre

Lehet Freestyle És Előre írt Szöveg is

Jah Meg Rapcsaták is!!!!

1  2  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.