Click to Visit
Hip-Hop - EGY ''ROMAN'' VELEMENYE ROLATOK
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  

Fuckin Killah e-mail | 2005-11-02 18:06:07 | 15.
shark

Ez az látod, amikor csak annyit ismersz a Hip-hopból, hogy Dopeman meg izé Scarface vagy N.W.A. vagy ki tudja mit hallgathattál. Hol van ez KRS-töl, Mos Def-töl, Kweli-tól, Killah Priesttöl (1. album)... jaj, amikor nem ismerik az emberek a hip-Hop-ot akkor rögtön ezzel jönnek, hogy az utcáról szól.

Hát sajnálom, de: NEM.

Young Buck e-mail | 2005-11-01 21:26:25 | 14.
Szassz tesó!
NAh nem tudnál nekem ilyen késelös gyerekeket szerezni!
Nagy szivességat tenél! Mert jó lenne megveretni a köcsög LL Juniort és gondóltam te tudsz ilyen embereket!Nagy szivességet tennél.


Előzmény: Cash Money (11.)
Fuckin Killah e-mail | 2005-11-01 18:05:13 | 13.
hat cash vegre van amiben egyetertunk:)

shark... el vagy maradva, sajnalni tudlak. kicsit olvass bele abba amit irtam gondold at es utana irj vissza.

shark e-mail | 2005-11-01 15:00:13 | 12.
te killah te:)).kb. az olyanokat mint te s a bogatyas barataidat szoktak a havereim a bulikon fejberugdosni.ugyanbiza mi arap ha nem az utca s a maffia stb.?hany neger rappert lattal hogy ilyent mondjon mint ti?csak a feherek csinaljak,bazeg a rap nem is valo a magyaroknak,igazan megvallva,maradjatok a rocknal.ahogy latom magyarorszagon is a manele az ami mindig bejon.
nem az a rap,hogy megversz egy ciganyt,hanem hogy utana felgyujtjak a lakasod.

Cash Money e-mail | 2005-11-01 13:54:32 | 11.
másrészről meg nemcsak romániába vannak gyilkosságok, késelések stb hanem mindenhol
én tudnék neked shark durvábbat is mondani csak fölösleges mer ilyenek ma mindenhol vannak a világon ezekről mindenki tud szerintem
50 ezer forintért bárkit kinyírnak bárhol bármikor

Cash Money e-mail | 2005-11-01 12:35:37 | 10.
rég láttam ennyi hülyeséget összehordva mint ebbe a szar topikba
fk most egyetértek veled
mi az hogy megversz egy cigányt és az a rap?
pfff
ennek a sok hozzászólásnak a fele se igaz
nálunk is volt lövöldözés az utcán most akkor ez a rap?
ez a közbiztonság romlása

Fuckin Killah e-mail | 2005-11-01 12:17:13 | 9.
Te hallod lehet, hogy igaz az, amit Marosról írtál, de másképp szégyen amit a továbbiakban itt közöltél.

Mi van, hogy a Hip-Hop a gettó meg nem tudom mi? Babám, az rég volt! Szerinted Nas még mindig a szaros gettójáról rappel? Igen, ez volt az elsõ néhány albumán aztán fokozatosan kiterjesztette a témáit, nem maradt meg ott. Igen, a Hip-Hop ott kezdödött meg minden, de ennyi.

A B.U.G. Mafia egy rakás szar, nekem ne dumáljanak a szaros Pantelimonjukról, mert egy értelmes ember már régóta leszarja öket. Bazmeg 2005 és sokadik lemezök, még ott tartanak mint Dopeman, hogy Strazile. Leszarom az utcákat, én is szegény vagyok de egy normális kis városban élek, közöm nincs azokhoz a dolgokhoz, amikröl beszélnek, és amikor már 100. szám is arról szól, valahogy elegem lesz belöle. A Parazitii széptestvérem, a Parazitii ami román Hip-Hop, látod ök értelmes emberek, elöször is beszóltak a kurva playbacknek, igaz, aztán jött a kurva CNA (másoknak: a CNA az a szervezet, amelyik a cenzúrát intézi, 18 a karikában, büntetések stb.), Fuck You Romania, ezek a komoly társadalmi problémák amikkel téged is kéoviselnek nem a Pantelimon.

Az, hogy a cigányoknak van JOGUK csak... Ehhez nem is tudok sokat füzni, ez rettenet.
Maszkura tényleg nem képvisel TÉGED, hanem MINKET erdélyi rappereket képvisel, én úgy veszem észre, hogy nagyon nem vagy Hip-hop közelben. Más az értékrendszerünk, azt meg, hogy kié az úgymond "jobb", onnan tudom, hogy mi (beszélek az erdélyi rapperek kis közösségéröl) közelebb járunk a gyökerekhez, a fontosabb szempontokatt nézzük egy elöadónál.

Amúgy ezt a székelyes dolgot sem értem. Én aztán tényleg vérbeli székely vagyok Kovászna megyében, igaz? És mégis örvendek a "skatereknek" mert nem azon törik a fejüket, hogy vajon Erdélyt hogy egyesítsük vagy nem tudom, miért emlegeted ezt a kemlény székely dolgot. Erdély el van baszva.

"verj meg egy ciganyt a hidegvolgy negyedben,vagy az ady endreben,ez a rap fiu."

Nem, fiú, nem ez a rap, csak épp ez a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy ez a rap. Hidd el, hogy nem ez, nem tudod, de tényleg nem ez.

Picc, FK

shark e-mail | 2005-10-30 20:55:32 | 8.
te mi magyarok itt meg azzal elunk:ne feljetek magyarok,itt vannak a ciganyok!.ok kialltak mellettunk 90ben,de mi most itt oket ugyanugy visszanyomjuk mint a romanok.nalunk a ciganyok ugy elnek hogy el sem tudod kepzelni,epp nem a csupasz foldon.viszont nagy maffiajuk van es mindegyik tudja a 3 nyelvet.
ami idegesit,hogy kezdenek bejonni hozzank ezek a nyugati skater meg hippi viselkedesek es egyre tobb a balfasz a magyarok kozott,pedig mi kemeny szekelyek kene legyunk!na mindegy,akkor is mi vagyunk a muveltek,ez fog majd szamitani.

2Pac mindig él! e-mail | 2005-10-30 19:19:26 | 7.
Csá mindenkinek!!! Részben igazad van mert téleg egyre több a magát rapernek mondo ember aki nem tudja mi az a rap csak pofázik!! Abban is igazad van hogy egy cigányt bár meglehet verni de akkor egy nap mulva elkapnak 20an. Abban viszon nem értek veled egyett hogy álltalánositasz "ránk Magyarországon élökre". Én szintén olyan helyen nöttem fel ahol nem tudtam ugy kimenni a házbol anélkül hogy nem kötöttek belém sőt nemegyszer megvertek mert én magyar vagyok és nem cigány. Itt mindennapos a késelés a nyilt utcán, a buszsöfört szétverték mert jegyet kért töllük. Én nem vagyok raszista mielött még ezzel támadnátok csak tény hogy én nem szolok be a romáknak ennek ellenére megvernek... simán azt mondják én vertem meg a testvérét ezért kapok közben nincs is testvére a csávonak. Valahol itt jön képbe a rap. Nem azt mondom hogy aki nem szenvedett nem lehet raper csak udja pontosan miről beszél mielött rapernek mondja magát!!

Előzmény: shark (6.)
shark e-mail | 2005-10-30 18:48:34 | 6.
mondtam hogy nem akarok vitatkozni senkivel,de ellensegesen valaszoltal,ezert megteszem.figyelj,westside,en nem akarok itt ilyen getto versenyt csinalni,elhiszem hogy budapesten is vannak szar helyek mint minden nagy varosban.
de most idefigyelj:februarban vagy 15 ember vegigneszte ahogy az organizacio(egy vasarhelyi maffia) megolt egy csajt egyik diszkobol kijovet.aprilisban a varga testverek ralottek es halalra vertek egy ferfit a varos egyik legforgalmasabb utcajan.ez amirol tud mindenki.es sehol semmi!
ha akarod kuldok neked egy kepet 2 haveromrol,akiket szetvagtak az utcan.maskulonben a viperat pestrol szerezzuk.a vipera kb.ugy 4000ft,van mindegyikunknek,de szerintem a gazspray hasznosabb.
apropo,ne mondjam mi tortent szombat este vasarlaskor,bazeg 2g kibaszott fujert,na mindegy.
maskulonben nem vagyok rapper,mar tul vagyok ezen a bonadragos gyerekkoromon,csak azert irok nektek mert tudom hogy ilyesmit elveztek.
a masik:szerinted a ciganyok nem illenek be a kepbe?gyere ide s verj meg egy ciganyt a hidegvolgy negyedben,vagy az ady endreben,ez a rap fiu.
nincs idom zenet forditani sajnalom,de probald meg regebbi albumaikat is megszerezni,mert ott a kincs.
ps:a varosom kissebb mint miskolc.

West Side e-mail | 2005-10-26 15:04:04 | 5.
ecsém te nem tod mit beszélsz!jártál már budapest valameik külkerületében?Hát elég gettos...főleg ahol én lakom, lehet h megvan sok dolgom meg minden, de itt a golyófejűek 9mm-sel és viperákkal mászkálnak!!Anyáron meg is vertek valakit viperával.szoval előbb gondolkozz ok?

Előzmény: shark (1.)
Csíkos e-mail | 2005-10-26 09:46:49 | 4.
Jah Bug Mafia Respekt, csak 1el nem értek veled 1et!!!
A cigányoknak semmi keresnivalója itt se ott se, ennyi csak a zenével próbálnak pénzt keresni, munkát azt nem (karamell, győzike, fekete szemek, románcok......... shit)
ez nevetséges, amikor vki meg ezt megkérdőjelezi, akkor azt mondják h csak azért nyomják a zenét mert nem veszik fel őket dolgozni, DE miért MERT MINDENKI ISMERI ŐKET, ŐK TETTÉK A MAGUK HÍRÉT SZARRÁ SZÓVAL
Bug Mafia Respect és az összes real mc-nek, és rapposnak, de a cigók azok maradjanak a föld alatt (nem csak hasonlat, 6 láb mély)
Békesség

Csernók Gabriell e-mail | 2005-10-26 06:49:42 | 3.
Szia!

Nemrég voltam Romániában, és a nagyváradi Mol-nál vettem egy Bug Mafia cd-t. Strazile a címe. Nagyon tetszett, de szeretném érteni is amit reppelnek. Nem tudnál segíteni ebben? Valahol meg lehet találni a szövegkönyvüket?
Előre is köszi.


Előzmény: shark (1.)
mjdajumpman e-mail | 2005-10-23 19:23:57 | 2.
Igazad van, amugy a BUG Mafia kurva jó, csak az a gáz hogy nem értem miről beszélnek, van egy erdélyi haverom az fordított nekem belőle, és szerintem bámelyik magyar undergroundot odaveri.
shark e-mail | 2005-10-23 19:15:41 | 1.
JOESTET MINDENKINEK.AZERT IRATKOZTAM IDE FEL MERT LATTAM A ROMAN RAPROL SZOLO TEMAT.EGY MAROSVASARHELYI MAGYAR FIU VAGYOK ES AKI IDE VALOSI VAGY HALLOTT ROLA,AZ BIZTOS HALLOTT AZ ALVILAGAROL IS(VEGULIS MINDJAR CSAK AZ VAN).AZ HOGY MENNYIRE VAN NEKEM RESZEM BENNE AZAZ EN DOLGOM.AZ A BAJ VELETEK FIUK HOGY SOKMINDENROL TI CSAK ELKEPZELESEKET IRTOK ES SZARJATOK LE EGYMAS VELEMENYET,MAGATOKRA VESZTEK EGY BORUHAT,VAGTOK EGY KEMENY POFAT ES YO MANEZTEK ES AZT HISZITEK HOGY EZ RAP.FIUK A RAP AZ ALVILAG,AZ UTCA,MINDIG IS AZ VOLT ES AZ IS MARAD.A MAGYARORSZAGIAKNAK CSAK ANNYIT MONDOK HOGY EZEK A HABORGO MASZKURA VAGY MI AZ ISTEN NEM KEPVISEL MINKET,ITT KOMOLY DOLGOK TORTENNEK ES EZT A BUG MAFFIA KEPVISELI.EN TUDOM MERT KEMENYEN NOTTEM FEL,AHOGY MINDEN BARATOM ES MEGFOG MIKOR EGY GETTOS SZAMOT HALLGATOK,VALAHOL BELUL EGYUTERZEK,MERT TUDOM MIT JELENT.A BUG MAFFIA ROMAN ALFOLDI ES SEMMI KOZE NINCS ERDELYHEZ UGYHOGY KEREM NE SZARJA LE SENKI,FOLEG A MAGYARORSZAGIAK,MERT NEM ERTIK A SZOVEGET.HA VALAKI NEM ERT VELEM EGYET,NYUGODTAN IRJON,HABAR NEM FOGOK VITATKOZNI SENKIVEL.AZT MEG MEGJEGYZEM HOGY A MAGYAR RAPPEREK KOZOTT IS VOLT NEHANY CIGANY NEMZETISEGU AKI MEGFOGOTT,MERT OTT CSAK NEKIK LENNE JOGUK ILYEN UZENETEK ENEKLESERE.UDVOZLOK MINDENKIT ES:HA NEM VAGY MEGSZOKVA A SZARRAL,AKKOR INKABB KERULD EL,NE MENJ BELE CSAK MERT LATOD A TVBEN ES MERT COOL,SOKAIG UGYSEM ALLOD MEG A HELYED ES KESOBB MAXIMUM EGY SZAR MUNKAS LESZEL,HA MEG MEGALLOD A HELYED,AKKOR MINDENKI FELNI MEG UTALNI FOG,HIGYETEK EL,TAPASZTALATBOL BESZELEK.

1  2  3  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.