Click to Visit
Hip-Hop - Nas
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  

Old School Fan e-mail | 2007-07-22 10:53:56 | 133.
jó hát az télleg nem volt szép tőle hogy a koncerten ott hagyta a rajongóit ,de én most zeneileg beszéltem róla.

Előzmény: Mike65 (132.)
Mike65 e-mail | 2007-07-21 22:29:28 | 132.
olyannyira kibaszott nagy, hogy telibeszarja a rajongóit......

Előzmény: Old School Fan (130.)
zdlr e-mail | 2007-07-21 20:47:26 | 131.
Big Up Mon!

Ja-ja I-Wayne-ék jók voltak és legalább el is jöttek. Zászlóm sajna nincs, de legalább ott voltam és bár Junior Kelly miatt mentem leginkább engem tökéletesen kárpótolt a House of Riddim is, hiszen iszonyat jó koncertet adtak!
Aztán másnap mikor megtudtuk, hogy Burro Banton sem jön már mindegy volt, azon a napon inkább a NYSJE-re pörögtem amúgy is!
Yellowmanra jó bulit, Én sajnos kihagyom.

Bless!


Előzmény: Chocolate Boy (129.)
Old School Fan e-mail | 2007-07-18 08:47:47 | 130.
Sztem Nas az east coaston a legjobb!
Mindenképpen a legnagyobbak közt van a neve,és rengeteget tett ezért a műfajért!!

Chocolate Boy e-mail | 2007-07-18 01:47:51 | 129.
Uhhhh!!!! Yah man! köszi az infokat, bocsi hogy csak most reagáéltam vissza de most jutottam gép közelbe és szerencsére már itthon, ,a tértem haza magyar földre:) okker naggyon köszi az infokat! MEGYEK YO HOGY!! Imádom a reggae-t meg a dancehallt!!! Az A-38 as partykat vágópityuztam de a többit nem miota kint vagyok sajnos. Nagyon köszi mégegyszer, és elnézek rájuk, az tuti. jah na meg természetesen a Yellowmanra, az egyik kedvencem, hála istennek még akkoor itthon leszek, bár a Snoop-ról lemaradtam sajnos de hugim mesélte hogy elég yo volt.
jah a Burro Banton igen sajnos meg a Junior Kelly hát az szomorú eset megint, de I-Wayne és a Lava Band fergeteges volt, meg utána Bosi is yo riddimeket pakolt. Tudom mert ott voltam, van dedikált I-Wayne-es zászlóm meg fényképem is emlékbe.

Na majd még irok Man, csak most nagyon álmos vagyok igy éjjel 3-kor :)

Respect Man! Big Up!


Előzmény: zdlr (126.)
Chocolate Boy e-mail | 2007-07-18 01:41:14 | 128.
Uhhhh!!!! Yah man! köszi az infokat, bocsi hogy csak most reagáéltam vissza de most jutottam gép közelbe és szerencsére már itthon, ,a tértem haza magyar földre:) okker naggyon köszi az infokat! MEGYEK YO HOGY!!

Előzmény: zdlr (126.)
zdlr e-mail | 2007-07-04 13:23:59 | 127.
Little Zion... a Colony-s party!

Előzmény: zdlr (126.)
zdlr e-mail | 2007-07-04 13:22:38 | 126.
Én értelek, Daxid hozzászólása kicsit félre érthető, mintha a szervezőkben keresné a bűnbakot.
Amúgy az is érdekes helyzet, mikor nem jön el a fellépő, ott sem mindig lehet a szervezőket hibáztatni, tavaly volt ilyen eset Efott-on, ahol Junior Kelly és Burro Banton is lemondta a fellépését. Kellyt már korábban lehetett tudni, pótolva is lett, Burro Banton viszont a fellépés napján szólt (ha jól tudom), így azzal megintcsak nem lehet mit kezdeni. Ebben az esetben sem lehet a szervezőket hibáztatni. Miért is lenne az Ő hibájuk, Ők mindent lerendeztek, megint csak a fellépőn múlott.

HipHop partykról nem tudok információval szolgálni sajnos, de Reggae-Dancehall az van, szerencsére pörögnek a lemezek elég sűrűn. Most indul a Love Alliance-nek egy új sorozata, július 8.-tól minden vasárnap a Komjádi tetején a Fecskében!
Ezen kívűl a Riddim Colony zenekar Lile Zion Club, keddenként a Tűztate-ben, csütörtökönként pedig a38 tető teraszon Easy Jugglin szintén a Love Alliance tagokkal.
Szerdánként Filtah vibez a Filterben, Zilioval és Sundancekiddel.
A fentiek ingyenesek!
És júli 29.-én King Yellowman teszi tiszteletét Százhalombattán és mindenbizonnyal fergeteges koncerttel örvendezteti meg az LB27 Reggae Camp résztvevőit!
Amúgy mindenféle party infót a www.dancehall.hu és a www.pullup.hu címeken találsz.


Előzmény: Chocolate Boy (125.)
Chocolate Boy e-mail | 2007-07-04 11:20:21 | 125.
Yo man! En is egyet ertek veled, mielott felreertened a lentebb irtakat. En egyaltalan nem vedeni akarom Nas-t, sott mint ember 6almasat csalodtam benne hogy ilyet tett az europai rajongokkal, sott nagyon sajnalom a szervezoket, es gondolom milyen erzes is lehet ez nekik, mivel lehet hogy vannak olyanok akik oket tamadjak. Egyebkent en is ismerek szemelyesen egy tagot a szervezok kozul es vagom milyen erzes lehet neki.
Szoval en a lentebb irtakban csak egy kis velemenyt fejtettem ki, arrol hogy Nas-ban csalodtam, de ennek ellenere meg a zeneit hallgatom mindig mert a regi emlekeimben O nem ilyennek el.
A tobbi koncert meg csak eszembe jutott, es mivel ez egy forum, gondoltam kifejtem velemenyemet azokrol is, hatha lesz hozzaszolas es szerencsere lett is 2. Amugy azt is vagom hogy azokat nem ok szerveztek es hogy mas teszta volt. Sott ott valoban a szervezok a hibasak, mert az tenyleg 6almas kibaszas volt, mert ok el sem jottek, de elotte semmilyen tajekoztatast nem adtak.
Nagyon remelem azert torvenyes uton valamit sikerul alkotni a lenyult osszegbol, bar szinte lehetetlennek tunik sajnos mert kint azert van ca$h es nagy a korrupcio mindenhol. Mert a penz beszel, a penz az ur es mindenki lefizetheto.

Bocs az ekezetekert de most nem a laptopomrol irtam hanem egy konyvtarbol.
Toled is megkerdeznem, hatha kitudsz segiteni, bar mar lentebb felvetettem ezt a kerdest. Hogy jul. 17-en megyek kis vakaciora haza es tudnal e ajanlani vmi helyet partyzasra. Azt tom hogy csutortokonkent van a Komlyadinal, de hetvegen erdemes elmenni valahowa? Van egyaltalan valahol? Mert hallom vannak azota ezen a teren valtozasok, en utoljara tavaly nyaron voltam otthon partyzni es azota egy-ket hely bezart, vagy a hip-hop legalabbis megszunt.
elore is kosz Tes!

Peace! One!


Előzmény: zdlr (123.)
Chocolate Boy e-mail | 2007-07-04 11:01:06 | 124.
Peace Bro! Hat ezt valahogy sejtettem hogy kint mindenki ot vedi. Nemtudom hogy egyaltalan eltudnak e erni valamit a Crazy Stylez szervezok ellene (sajnos)... Igaz hogy lenyulta a casht, de tudod, o egy star, meg van sok love, stb. nem reszletezem. Ezt Te is tudod, Te is hasonloakat irtal. Mindenesetre nagyon sajnalom a szervezoket, es az ott levo emberkeket. Ez szemet dolog volt es yo lenne ha vmi lenne, bar ahogy Te mondtad az a penz ami nekunk nem kis penz, de Nas-eknak semmi, az szerintem sem kerul mar vissza, pedig yo lenne.
Ugyhogy ezzel azt akarom mondani hogy nem vedem egyaltalan Nas-t, sott nagyot csalodtam benne mint ember, de a zeneit meg most is szeretem es hallgatom is mert a regi emlekekben nekem O mashogy el.

Bocsi a betuker, remelem eltudtad olvasni. Csak most nem a laptopomrol irtam, hanem beugrottam egy konyvtarba es ilyen kibaszott angol billentyus.

jah jut eszembe! Juli. 17-en megyek haza innen a kibaszott esos Angliabol egy kis holidayra es mar reg voltam otthon, es sokminden valtozott ugy hallottam. Ugyhogy elmennek kiereszteni a gozt es mennek partyzni egyet. Jah amugy Pesti vagyok, szoval ott tudsz e most valami emlitesre melto yo kis hip-hop vagy reggae-dancehall helyet? Elore is thanx!

Pece! One!


Előzmény: Daxid (122.)
zdlr e-mail | 2007-07-02 13:44:06 | 123.
lejebb belinkeltem egy videót, nézd meg!
ott Zefil beszél arról, hogy miért is maradt el a koncert, nem a szervezők hibája!! de mivel Nas rakta el a pénzt (!), ezt nem igazán tudják visszafizetni, nincs miből! a crazy stylez megtesz mindent, amit pénz nélkül tud, hogy kiengesztelje a csalódott rajongókat, és hidd el, őket ez mélyebben érintette, mint akárkit aki megvette a jegyet.
amiket Chocolate Boy írt, azok más esetek, ott el sem jött a fellépő, nas viszont itt volt, a pénzt el is tudta rakni, aztán elhúzott! szóval bekaphatja!
(hozzátenném, én nem vettem jegyet, nem is akartam, de megértem a rajongók, méginkább a szervezők csalódottságát)


Előzmény: Daxid (122.)
Daxid e-mail | 2007-07-02 08:24:10 | 122.
Igaz amit mondasz... Teljességgel jogos. Erre csak annyi válaszom lenne hogy a felháborodás csupáncsak azért ekkora mert szintén egy világhírű emberkéről volna szó és nagyon úgy néz ki vagy lehet csak így van beállítva, hogy itt most ő volt a tetü és nem a szervezők vagy bárki aki felelős lehetett... itt a felháborodás maga a csalódottság, az hogy sokan szerették és most nem tudnak mit kezdeni a dologgal... szal egy geci volt és én itt borítékolom hogy azt a lóvét se látjuk többet.... az amcsi fórumokon mindenki őt védi... az ügyben ha jóltom mai napig szar se történt...

Előzmény: Chocolate Boy (121.)
Chocolate Boy e-mail | 2007-07-01 18:33:13 | 121.
Látom sokaknak csalódás volt ez a húzás Nas-tól. Hogy behúzott sok embert a koncerttel. Ezt válltig állítom még most is hogy tényleg nagyon nagy geciség volt tőle, és sokkolt is ez a húzása (pedig nem voltam ott, mert itt kint melozok Angliában, de az itteni Birminghami fellépése hatalmas volt). Szóval nem azért mert én nem károsultam a jegyárral (mellesleg Hugim is átélte otthon a csalódást mint közületek sokan akik otthon elmentek), de ha még otthon lettem volna és én is megszoptam volna akkor is hallgatnék annak ellenére a mai napig is Nast.
Szóval a zenéit és a benne lévő mondanivalóját még mai napig is szeretem. A zenéivel együtt nőttem fel és mai napig is hallgatom és még ennek ellenére is hogy otthon ilyet művelt, hallgatni is fogom.
Én nem akarok senkivel sem vitázni, mert ez tényleg hatalmas nagy behúzás volt részéről és megértek mindenkit hogy mit érez. De minden ember más, és ezért más a véleménye is.
Csak utólag még megjegyezném halkan és tényleg nem akarok ezzel egy újabb vitát nyitni DE!!!!!
Nemtudom néhányan emlékeztek e még ezekre a koncertekre ami szintén elmaradt pár évvel ezelőtt: Cappadonna és a The Game
Na pl. a Cappadonnán yo nagy behúzást csináltak a szervezők és remélem a lelkük a pokolra kerül, mert a rohadékok yol behúzták a casht. Ott az volt hogy Cappadonna el sem jött. Ott maga a szervező brigád nyúlta le a lét, aztán baszták visszaadni és ott a koncert napján jelentették be vmi olyasmire hivatkozva hogy Cappadonnának a kiadójával van valami és ezért nem tud jönni. HAHAHAAHAaaa nehogy már madárnak nézzenek ennyi embert. HA valami nincs rendben arról már előre szólnak. És törlik az egészet. Ott az volt szerintem hogy Cappadonna még csak nem is volt M.O.-on sőtt, még csak meg sem hívták. Aztán ott a másik eset. Mikor néhány éve Game jött volna a Szigetre. Na hát az sem semmi, pedig profi szervezeés amit már nemtom hány éve csinálnak. Na ők is szégyeljék magukat a szervezők!!! Tudják hogy nem jön és még akkor sem terjesztik a hírt hogy nem jön ma este Game. Ugyan már kiszivárogtak hírek, de az ember a nagy nap előtt 3 nappal ott állt tétlenül hogy akkor most megvegye azt a kibaszott szigetes napijegyet, vagy ne mert akkor bukta van. Aztán végül nem jött és csomóan megint csalódtak. És akkor miért nem volt ilyen nagy felháborodás? Ezt nem értem. Yo ez nem egy védő szöveg volt, mert ez tény hogy Nas lopott és ez tőle egy negatívum számomra is. És mindenki azt csinál mostantól amit akar, de én ennek ellenére még hallgatok Nast!
Csak akkor nem értem hogy miért csak Nast perelik be a szervezők lopásért, és akkor az "áll" Cappadonna koncert szervezőit, illetve a Sziget szervezőit miért nem, csalásért és pénz behúzásért?

Na yo ez kicsit hosszu lett, bocsi mindenkitől, csak ez egy nagy KÉRDŐJEL számomra!

Peace! One!

Daxid e-mail | 2007-06-29 15:36:08 | 120.
azt jelenti állítólag hogy:

Tudom hogy tudok,de a hiphop halott...
Ennyi.

Baccalieri e-mail | 2007-06-29 15:15:04 | 119.
Nekem nem tetszik az új albuma túl sok rajta a csöpögős szám
black star e-mail | 2007-06-27 11:45:30 | 118.
"I know, I can but hip-hop is die. :) "

ez volt a válasz? hát ez mégis mit jelent?


Előzmény: Daxid (116.)
rapguruz e-mail | 2007-06-27 11:41:05 | 117.
hát ez tényleg elég nagy geciség... Nas-ban most elég nagyot csalódtam!
Gondolkoztam azon, hogy kimenjek -e, jól tettem azt, hogy otthon maradtam...
Remélem Snoop-koncert már tényleg lesz...

Daxid e-mail | 2007-06-26 15:16:32 | 116.
Ez jogos :) őszintén én sem csíptem soha a zenéjét :) csak ezt az utolsó hip hop is dead-et.
Mellesleg megkérdezték hogy mégis hogy gondolta ezt? a válasz ez volt:

I know, I can but hip-hop is die. :)

szal bár én nem voltam rá kíváncsi soha de ha nem lenne a rap egy kis suttyó lenne mai napig mostmeg már túl nagy arc hogy ide jöjjön. egyzsóval leszophat :)

zdlr e-mail | 2007-06-26 13:28:20 | 115.
ezek után milyen bocsánatkérést fogadna el tőle bárki?
bocs, hogy elvettem 8 millátokat, de nem is akartam fellépni!? vagy, neharagúdjatok, több európai országban is megjátszottam, nem ti vagytok az elsők!?
vagy mit mondhatna?


Előzmény: Eazy E (111.)
xasr e-mail | 2007-06-26 13:16:04 | 114.
Nas egy beképzelt, semmirekellő hülyegyerek. Soha nem hallottam tőle egy olyan számot se ami teccett volna a One Mic-on kivül. Fogalmam sincs mitöl lett ien felkapott...bebizonyitotta h egy szarrágó
Daxid e-mail | 2007-06-25 18:07:44 | 113.
Ezzel lehet mondjukvitatkozni mert van pár oldal ahol ezeket nézik, meg is lestem most... Az tény hogy Nas mindenhol a top 10-ben van de van ahol eminem az első vagy épp a 2pac, viszont vicces télleg hogy 50 sehol sincs értékelhető helyen :D szerintem ezt csak Eu-nak akarják beadni... :)
black star e-mail | 2007-06-25 17:39:26 | 112.
50 amerikában nem számít legendának, nincs bent a top 50 mc-be, de nas még a top5ben is benne van. nem gondoltam volna róla hogy ekkora beképzelt patkány.

Előzmény: Eazy E (111.)
Eazy E e-mail | 2007-06-25 16:50:16 | 111.
Az utóbbi pár évben csalódtam Nas-ban. Nagy élvezettel hallgattam pedig még annak idején az Ether-t tőle, minthogy én is hasonló véleménnyel voltam (vagyok azóta is!) Gay-Z-ről. Biggie emlékéből élni nem szép dolog, ezt bölcsen látta akkor Nas.
Na de amikor kibékültek Gay-Z-vel... Ááááhh.. Egy világ omlott össze bennem. És most ez a koncertes balhé se tünteti fel éppen jó színben őt. Még Fitty Snitch is adott itt koncertet, pedig ő a hatalmas sztár állítólag, a legenda! :DDDDDDDD
Arról se hallottam hogy Nas bocsánatot kért volna, vagy ilyesmi... semmi infó!
Úgyhogy hanyagolom szerintem az albumait... Van elég rapper Nas-on kívül, nem hiszem hogy hiányozni fog nekem.

Fedor e-mail | 2007-06-23 07:25:14 | 110.
Jay-Znek szól és ez egy válasz volt a Takeover-re

Előzmény: Baccalieri (109.)
Baccalieri e-mail | 2007-06-23 05:42:33 | 109.
Tény hogy régen volt de akkoris kiváncsi vagyok az okára kicsit sokat írtam bocs
Baccalieri e-mail | 2007-06-23 05:41:45 | 108.
Akkor a Nas Ether számot mégis kinek szánta ?
Baccalieri e-mail | 2007-06-23 05:40:03 | 107.
Én csak egy kibaszott kérdést kértem egy kibaszott válasszal :)
Baccalieri e-mail | 2007-06-23 05:33:24 | 106.
Ha fájt akkor mi a fenének írsz vissza az ilyet inkább tarsd magadba és legközelebb jobban vigyázz magadra így nem fog semmid fájni

Előzmény: WestSideKilla (103.)
Chocolate Boy e-mail | 2007-06-18 20:32:42 | 105.
nem nem védem, nem ugy értettem, bocsi teso. csak sajnos még a mai napig sem értem, nem tudom felfogni, hogy hogy tehetett ilyet pont ő. és ha ez így van, tényleg igaz akkor ez egy nagyon szomorú eset az ott álló csalódott rajongókkal szemben, nas-tól és a managereitől és az egész staff-tól pedig egy nagyon geci dolog, hogy ilyen lehúzást csináltak.

Előzmény: zdlr (104.)
zdlr e-mail | 2007-06-16 21:46:11 | 104.
elhiszem, hogy a kedvenced, de te miért véded ennyire?
ő rakta zsebre a pénzt, és ő lépett le.
http://www.youtube.com/watch?v=8LuTTTdu-oc


Előzmény: Chocolate Boy (101.)
WestSideKilla e-mail | 2007-06-16 21:41:41 | 103.
ez fájt....

Előzmény: Baccalieri (102.)
Baccalieri e-mail | 2007-06-16 15:38:03 | 102.
Valaki magyarázza már meg nekem miért van viszály Nas és Jay-Z között ?
Chocolate Boy e-mail | 2007-06-13 13:28:47 | 101.
Huuu gyerekek! Sajnos egy olyan dolog történt amit még a mai napig sem tudok felfogni, hogy pont Nas-sal történt meg ez a dolog. El sem tudom hinni hogy pont ő, a rap világ egyik legszerényebb és leg értelmesebb emberével történik ez. Mert még ha a Ying Yang Twinz vagy T.I. teszi. Szegények elég sötétek, nem akarom bántani őket, de elég buták... Szerintem itt Nas managerei lehetnek legfőkképpen az okolhatóak. De hogy ennyire pénzéhesek legyenek? Ezt sajnos nagyon elbaszták a yo öreg Nas-nak. Lehet hogy európában yo néhány országban visszaesik a Nas albumok eladási mennyisége. Mivel állítólag nem csak nállunk történt ez az eset. Kiwi leszek mindenesetre mi lesz ennek a vége?!

Ti mit soultok ehez az egészhez? mit gondoltok?

Dead-End e-mail | 2007-05-28 15:27:50 | 100.
Ha a régi számait adná elő, jó kis koncert lenne.
meme-mee e-mail | 2007-05-24 12:22:06 | 99.
szeretnék ott lenni... :)
gonzales7 e-mail | 2007-05-22 15:55:36 | 98.
Juni 9 koncert!!!!!!;)
Lance Briggs e-mail | 2007-01-13 13:19:44 | 97.
Nekem nagyon bejön a cucc!

Előzmény: plash (92.)
sysmann e-mail | 2007-01-13 13:03:48 | 96.
Szerintem jó lett! van rajta jó pár fasza szám!

Előzmény: Dead-End (95.)
Dead-End e-mail | 2007-01-13 09:43:32 | 95.
Nah tegnap leszedtem az új albumot, hát szerintem igencsak elcseszett lett.
plash e-mail | 2006-12-16 12:14:24 | 94.
Jaja,ez az új!
Ha kell vagy vmi majd feltolom vipmailre és az albumajánló topikba beteszem a linket.


Előzmény: Dead-End (93.)
Dead-End e-mail | 2006-12-16 10:02:21 | 93.
Ez az új album amúgy??? Mert semmi hír nincs róla... Albumbase-en már láttam.

Előzmény: plash (92.)
plash e-mail | 2006-12-15 18:40:53 | 92.
Nas - Hip Hop Is Dead

Kinek jött be,vagy ki hallotta egyáltalán?

Dead-End e-mail | 2006-11-28 14:44:15 | 91.
Street's Disciple II: Fourteen Songs

Ezt most láttam a hivatalos Nas honlapon, nem is tudtam, hogy egy ilyen megjelent. Ideje lesz beszerezni.

Dr.Cherry14 e-mail | 2006-09-06 13:39:22 | 90.
húú anyám de rég hallgatam NAS-t(Pedig szeretem)!!!!!!!Nem is tudtam hogy lessz újj albuma:D

Előzmény: Dead-End (89.)
Dead-End e-mail | 2006-09-02 07:32:36 | 89.
Én is várom már.

De remélem most egy igazán jó albumot csinál, jobbat, mint a Street's Disciple.


Előzmény: Chocolate Boy (87.)
Chocolate Boy e-mail | 2006-09-01 17:50:15 | 88.
Fuck, nem vagyok értetlen, csak szarakodott a rendszer ezek szerint!

Előzmény: Chocolate Boy (87.)
Chocolate Boy e-mail | 2006-09-01 17:48:41 | 87.
Jaja Nasir papa már nagyban dolgozik az uj albumon, és én mint nagy Nas rajongó már alig várom! Peace

Előzmény: Dead-End (85.)
Chocolate Boy e-mail | 2006-09-01 17:47:41 | 86.
Jaja :) már igencsak készítgeti Nasir papa az újabb albumot és én mint nagy Nas rajongó, már nagyon kiwi vagyok rá!!! Peace!

Előzmény: Dead-End (85.)
Dead-End e-mail | 2006-09-01 06:43:43 | 85.
Már a Just a Moment is megtetszett, meg az American Way. De a God's Son még mindig jobb a fülemnek. :)

Amúgy készül már az új Nas, vagy csendben van a fiú?


Előzmény: Cápa (82.)
buffalo e-mail | 2005-10-05 14:14:28 | 84.
Cső everybody!
Én is nagy nas rajongó vok, mivel sztem a ma élők közt messze ő a legnagyobb...
Sztem az SD egy kurva jó album, a GS-t messze elhagyja.Csak nas nem az olyan "első hallásra kurva jó" rapperek közé tartozik. Egyszer meghallgatok egy számot:azt mondom fasza, kétszer: baszki ez jó, harmadszorra meg már bassza meg hatalmas szám..nas kb. ilyen. És az SD is egy ilyen album.xal mindenkinek:hallgassátok meg azt az sd csak még egyszer,aztán mondjatok véleményt.. Sokakkal ellentétben nekem az illmatic nem annyira jön be, annál inkább az I am a nastradamus, meg a Stillmatic..(hogy az mekkora album..)

na peace..jah és pac4ever
(amúgy engem nem érdekel az east-west harc..vannak jó rapperek és szarok)
de azé a west jobban bejön.. (de eastbe is vannak nagyok..pl.NaS)


1  2  3  4  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.