Click to Visit
Jazz / Blues - Együtteshez tagokat keresek...
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  

basser e-mail | 2008-02-20 08:47:50 | 44.
Jah, és Budapest és környéke...
basser e-mail | 2008-02-19 22:34:27 | 43.
Basszusgitáros "hétvégi" zenekart keres. Munkám miatt csak szombat esténként és vasárnap érek rá. 22 éves vagyok, 7 év tapasztalatom van, mindvégig zenekarok és tanár segítségével. Nem akarok világhírre törni, turnézni, világbékét elősegíteni a zenekarral, egyszerűen csak jól érezni magam, kis klubbokban fellépni stb...NEM metal, NEM halálhörgés, egyébként minden jöhet! Ha valakinek jó vagyok ilyen kondíciók mellett: balla-seethaler@freemail.hu


georgea e-mail | 2008-01-15 19:14:39 | 42.
Szólógitárost, basszusgitárost
DOBOST és BILLENTYŰST keresünk zenekar alapításhoz!!!
Rock, Funky, Blues, Dögös!!! :) Hívj vagy írj!!
06203975308
tandras1977@yahoo.co.uk

georgea e-mail | 2007-12-30 15:20:27 | 41.
Szólógitárost és basszusgitárost keresünk zenekaralapításhoz!!!
Rock, Funky, Blues, Dögös!!! :) Hívj vagy írj!!
06203975308
tandras1977@yahoo.co.uk

JUNIOR KIRÁLY e-mail | 2007-12-18 10:02:07 | 40.
NA MIVAN BÜDÖS SZÁJÚ TETVEDÉKEK?????

L.L. JUNIOR A LEGESLEGNAGYOBB ISTENKIRÁLY AZ UNIVERZUMBAN ÉS MÉG AZON IS TÚL ÉS MÉG AZON IS STB...STB!!!!!!!!!

MINDENKI MÁS CSAK CSIKCSKA SZARKUPAC, TI MEG KISZOPHATJÁTOK ANYÁTOK PICSÁJÁBÓL AZ ARANYERET
ÉS AZ APÁTOKAT IS LECUMMANTHATJÁTOK!!!!!!!!!!

MEG ENGEM IS BUZIGECIK.

L.L. JUNIOR 4 EVER!!! L.L. JUNIOR 4 EVER!!! L.L. JUNIOR 4 EVER!!!

JUNIOR KIRÁLY FOR EVER!!!

JUNIOR KIRÁLY FOR EVER!!!

zona e-mail | 2007-12-16 22:25:30 | 39.
Sziasztok!
Jazz-orokzoldeket jatszotok? Nem kerestek egy zongoristat?

Csatlakoznek szivesen egy jazz-sztenderdeket jatszo egyutteshez. Egy sotet bar sarkaban, szombat este halkan szol egy kis enek, zongora, talan bogo, ritmus, esetleg szaxofon. Autumn Lives, Summertime, Wonderful World, All the Things You Are meg ilyenekre gondolok.

Ha ebben utaztok, szigoruan hobbybol es nem megelhetesi cellal, valamint nincs zongoristatok, vagy esetleg van, csak kellene neha egy masodik szereposztas (huuu ;-) ez igy meg jobb is lenne), es szoba johet nalatok egy 30-as eveinek elejet taposo budapesti fiatalember, azonal irjatok!

zona_ kukac freemail pont hu (igen, van benne egy alsovonal)

ronor e-mail | 2007-11-29 16:56:06 | 38.
Sziasztok zenészek!26 éves,rugalmas,koncert tapasztalattal és cuccal rendelkező dobos vagyok!Sürgősen keresek zenésztársakat,zenekart,kimondottan nagyon tökös,dögös funky,blues,jazz-rock stílusban!Zenei alázatom maximális!Nagyon röviden ennyi!Várom jelentezéseteket !!!Üdv:Robi
lil'jazz e-mail | 2007-11-23 18:37:01 | 37.
Bp-i zenekarba naygon sürgősen keresünk dobost,basszerost,szóló gitárost acid-jazz,funky,nu-jazz vonalban!(pl. mint Incognito,Brand new heavies,Jamiroquai stb)
érd.:fulekililla@freemail.hu

JimiTaylor e-mail | 2007-11-07 13:08:35 | 36.
November 21-én szerdán újra játszik a trió (RCT-Cser Laci-basszusgityó;Idrányi Barna-dob;Szabó Ferenc-ének-gitár+vendégfellépő beszervezése folyamatban) a W2 Rock Cafe-ban a Krúdy Gyula utca elején található (1085 Krúdy Gyula u. 17.)A legelső koncerten nem voltatok túl sokan, úgyhogy csípkedjétek magatokat, és gyertek el,nem fogtok csalódni, ráadásul új fender combón fogok nyomulni, úgyhogy ablakok felkészülni a hangerőre !!!!
http://www.rockinchair.extra.hu


Előzmény: Sikamikanico (35.)
Sikamikanico e-mail | 2007-11-02 21:42:07 | 35.
Most aztán jól megmondtad.;)

Előzmény: JUNIOR KIRÁLY (34.)
JUNIOR KIRÁLY e-mail | 2007-10-13 10:01:19 | 34.
SZEVASZTOK FASZSZOPÓÓÓÓ GECILÁDÁK !!!!!!!

L.L. JUNIOR A LEGESLEGNAGYOBB ISTENKIRÁLY AZ UNIVERZUMBAN ÉS MÉG AZON IS TÚL ÉS MÉG AZON IS!!!!!!!!!

MINDENKI MÁS CSAK CSIKCSKA GESZINYALÓ, TI MEG BAKAPHATJÁTOK AZ APÁTOK RETKES, VÉRBAJOS FASZÁT KIS PÖCSÖK!!!!

ÉS AZ ANYÁTOKAT IS MEGBASZHATJÁTOK!!!!!!!!!!

L.L. JUNIOR 4 EVER!!! L.L. JUNIOR 4 EVER!!! L.L. JUNIOR 4 EVER!!!

JUNIOR KIRÁLY FOR EVER!!!

JUNIOR KIRÁLY FOR EVER!!!

JUNIOR KIRÁLY FOR EVER!!!


feba e-mail | 2007-09-28 12:57:14 | 33.
Észak-Amerika partjai mentén közlekedő üdülőhajó zenekarába keresünk zenészeket hosszútávra, akik kottából tudnak játszani (jazz, pop-rock) a következő hangszereken; zongora, basszus gitár, trombita, szaxofon és harsona. A szerződés minimális időtartama 4-6 hónap, kiutazás fizetve teljes ellatással (elhelyezés 2 személyes kabinokban, napi háromszori étkezés, betegbiztosítás, stb…). Fizetés 1800-2000 USD/hónap, amiből 10% ügynökségi jutalék lejön.
Önéletrajzokat (magyar vagy angol nyelven) a következő e-mail címre várjuk: feba@newlineagency.com

lgtfr e-mail | 2007-09-24 15:34:44 | 32.
Érdekességek Frenreisz Károlyról (az Omega együttes volt tagjáról):


Tartalom:


1. Frenreisz Károly Auswitzban
2. Frenreisz Károly Dachauban
3. Frenreisz Károly és az AIDS
4. Frenreisz Károly és a lánya
5. Frenreisz Károly és a rokonok
6. Frenreisz Károly és a távoli rokonok
7. Frenreisz Károly és a vallás



1. Frenreisz Károly Auswitzban

Frenreisz Károlyt és két testvérét a rokonok bújtatták a háború alatt. Amikor feszült lett helyzet, feltették őt és Andras nevű bátyját a svájci vonatra, hogy menjenek ki a rokonokhoz. (Frenreisz Károly valójában nem 1946-ban született, hanem Latinovits után 3 évvel, a háború végén kb. 11 éves volt. A bátyja egy degenerativ idegrendszeri betegségben szenvedett, le volt épülve agyilag.) Szóval Frenreisz Károly úgy gondolta, a svájci rokonok nem látnák őket szívesen, leszállt a vonatról és elment Auswitzba (no comment.) Andrást is lehúzta magával, aki olyan állapotban volt, hogy általában azt tette, amit mondanak neki. (Bár megpróbált ellenkezni.)


2. Frenreisz Károly Dachauban

Auswitzban Frenreisz Károly jelentkezett egy olyan programra, amelyben a németek testvéreket próbáltak szaporítani egymással. (Ezt gyerekekkel is csinálták, nem tudni miért.) Amikor megkérdezték, van-e lánytestvére, F.K. hülyének tetette magát (németül nem tudó hülyének) és bólogatott - ja, ja... Indulás előtt bement az orvosi szobára elbúcsúzni a testvérétől. "Maga hova megy?" kérdezték.

Amikor Dachauba értek, megkérdezték F.K.-t, hol a testvére? Mondta, hogy a testvére Auswitzban maradt, mert nagyon beteg. Sajnos a német nyelv sajátosságai folytán rögtön kiderült, hogy az Auswitzban maradt testvér sem lány, hanem fiú. (Ha én szél lehetnék...) "Akkor maga mit fog itt csinálni? Nézelődik?" érdeklődtek.


3. Frenreisz Károly és az AIDS

Frenreisz Károly HIV-fertőzött. Ez nem nagyon dúlja fel, kb. 5 évente csináltat egy vércserét egymilliárdért és kész. Ebben az a vicces, hogy neki olyan HIV-vírusa van, amiből soha nem lesz AIDS, tehát teljesen feleslegesen csináltatja ezeket. (Ugye milyen jó lett volna ezt korábban tudni, mondjuk néhány vércserével ezelőtt? De hát aki nem ad infót, az ugye kapni se akarjon...)

Frenreisz Károlynak az a véleménye, hogy vannak, akik csak a nyomorgáshoz értenek. Hát, a vércsere biztos kellemesebb, főleg, ha előszörre nem sikerül és ismételni is kell. Izlés dolga.


4. Frenreisz Károly és a lánya

Frenreisz Károly lánya magtalan lett egy abortusztól. Műtéttel segíteni lehetett volna rajta, de apu nem adott pénzt. ("Ha beteg leszek és műtétre lesz szükségem, kikéred a kártérítést?" "Eszembe sincs!!") Azért megnyugtató, hogy F.K. nemcsak a mások gyerekének nem ad műtétre pénzt, de a sajátjának sem.

Nem tudom, engem Frenreisz Károly valahogy a viccbeli gonosz kismalacra emlékeztet ("Nem adokk!")



5. Frenreisz Károly és a rokonok

Frenreisz Károly a vele napi kapcsolatban lévő rokonoknak sem mondta meg, hogy vegyék ki rá a kárpótlást, hagyott viszont rájuk egy hercig kis idegrendszeri betegséget, lásd fent. Mondjuk ebben van is valami ráció, mert ő tényleg teljesen önállóan szállt le a svájci vonatról, ez egy "saját" teljesítmény volt. Másoktól is elvárja az önálló teljesítményt, de a jelen történelmi helyzetben ilyen bravúrokra nem nyílik lehetőség. (Maradjunk a szellemi teljesítményeknél, mint például ez. Tetszik?)

Frenreisz Károlynak egyébként semmi baja nem esett a lágerben. Auswitzban, amikor jelentkezett a programra, rögtön külön tették és tömték mint a libát. Dachauban meg csak röhögtek rajta három hétig. ("Keressen magának valami elfoglaltságot!") És ott volt elég ennivaló is. A végén már nem is végeztek ilyen kisérleteket, semmilyen trauma nem érte őt.

Amikor vége lett, üzent a rokonoknak, hogy menjenek ki érte, el is mentek. Karcsin nem látszott semmi, csak fáradtnak tűnt. Kérdezték, hogy volt-e valami baj, mondta nem, csak "olyan sok butaságot csinálnak itt".

Később aztán valamiért úgy döntött, hogy mindenért az őt rejtegető család tagjai felelősek, utálja is őket hetediziglen. Amikor az egyik rokon az 50-es évek végén elment hozzá pénzt kérni, javasolta neki, hogy menjen el dolgozni. (Amúgy dolgozott, csak rossz idők jártak a családra.) Erre kb. egy magyarázat kinálkozik, az, hogy valamelyik rokon a háború után megkérdezte tőle, hogy mégis mi a fenének szállt le a vonatról. (Ugyanis kiderült, hogy Pestről vitték el őket, nem lehetett azt hazudni, hogy útközben történt valami.)



6. Frenreisz Károly és a távoli rokonok

Frenreisz Károly jobban tenné, ha nem mondaná azt a távolabbi rokonairól, hogy: "Én is megb..sznám ezt a nőt!" Nem akarunk tőle vírust kapni.



7. Frenreisz Károly és a vallás

És lehetőleg azt se mondja, hogy "Az isten b..ssza meg azt a kurvát..." Őt még eltemetni sem fogják a saját vallása szerint, nem kell az istent ebbe belekeverni.




Frenreisz Károlyról a fényképe alapján is látni, hogy undorító ember, ezért felesleges volt mindezeket végigolvasni.

50 centis dákó e-mail | 2007-08-21 07:42:29 | 31.
minek a rövidítése a B.G.?
buzigeci?
vagy büdös ganyé?


Előzmény: B.G. (30.)
B.G. e-mail | 2007-08-19 19:34:22 | 30.
Dick geccii:D


Előzmény: 50 centis dákó (29.)
50 centis dákó e-mail | 2007-08-18 13:21:42 | 29.
helló!
vidéki zenekaromba jöhetsz oboásnak


Előzmény: TomiBone (28.)
TomiBone e-mail | 2007-08-16 20:49:46 | 28.
Heló! Budapesti blues/rock and roll zenekarba mennék billentyűsnek.
ArturKiraly e-mail | 2007-08-16 20:26:40 | 27.
Sziasztok!
Budapesti Blues, Blues-jazz zenekar a műfaj iránt érdeklődő profi, félprofi dobost keres.
Kész műsor, kretív felállás, női énekes.
Tel: 30/211-5989

Rádai Kyara e-mail | 2007-07-15 00:09:54 | 26.
(Még!)amatőr jazz énekesnő jazz (vagy Jazz/blues) zenekarhoz keres amatőr zenészeket saját cuccal. Hobby zenészek kíméljenek! Nekem az életem a jazz és kizárólag olyan embereket keresek, akik ezt ugyanígy érzik. Előny ha a zeneszerzéshez és/vagy a dalszövegíráshoz is konyítasz valamit, DE NEM feltétel! Lemezfelvétel és fellépések megoldhatók, csak gyertek, és adjuk össze, amink van. :)
Kedvencek: Norah Jones, Diana Krall + klasszikusok (modern feldolgozásban)

Metal Cleaner e-mail | 2007-06-10 22:31:16 | 25.
METAL CLEANER
Sziasztok!
Két igényesen felszerelt, immáron légkondicionált próbaterem vár titeket
Budán a BAH csomópont közelében. Többféle Marshall-fej igény
szerint, tranzisztorostól a csövesig. Marshall, Diezel ládák különböző
basszus alapok Ampeg, Hartke stb.
Ja és új Mapex M dob.
Infó: 06202311654

JimiTaylor e-mail | 2007-06-04 10:31:18 | 24.
Június 30-án este 10 órától az Erzsébet téri Gödör Klubban ( http://www.vilagveleje.hu )a Tallgary Promotions(http://www.budapestblues.com ) és a Rockin' Chair
( http://www.rockinchair.extra.hu ) zenekar szervezésében a"2nd Budapest Blues Connection Jam" fesztivál folytatja útját.A fesztiválsorozat sajátossága az hogy minden hónapban más-más helyszínen legyen megrendezve,
kezdetben Magyarország határain belül, késobb pedig külföldre is kiterjesztve ezt, lehetoséget és segítséget nyújtva a fiatal és tehetséges
zenekaroknak arra hogy megmutassák magukat a Nagyérdemu elott Magyarországon, majd késobb külföldön is.Zenekarok:Fusion Point, Rockin' Chair Band
A koncertek ingyenesek!!!!


Előzmény: Joeman (23.)
Joeman e-mail | 2007-05-21 20:54:40 | 23.
Blues-r’n’r zenekar keresi képzett, rutinos szólógitárosát. Egy olyan, ötletekben gazdag bluesgitárost keresünk, aki kellő zenei alázattal, és a jó zenéhez megfelelő idővel is rendelkezik.
Az együttes jelenlegi felállása: dob, basszus, billentyű, szájharmonika, perka, ének.
Életkor: vegyes (átlagéletkor: 35). A zenék magyar nyelven íródtak/-nak, a dalok általában vidám hangvételűek, és humortól sem mentesek.
Próbák heti két alkalommal futnak: 1 alkotói, házi próba, plusz 1 próbatermi, ’nagy’ próba.
Fellépési lehetőségek adottak.
Megfelelő érdeklődés esetén irányvonal zenék küldése e-mail-ben megoldható.
Kontakt: Szabó Joe (Mob.: 20-935-1271, e-mail: szabojoe@freemail.hu)


Előzmény: JimiTaylor (22.)
JimiTaylor e-mail | 2007-05-14 09:01:29 | 22.
Május 27-én pünkösd vasárnapján este 7 órától a Tallgary Promotions( http://www.budapestblues.com ) és a Rockin' Chair( http://www.rockinchair.extra.hu ) zenekar szervezésében a "1st Budapest Blues Connection Jam" fesztivál veszi kezdetét Rézmál Kávézóban( http://www.rezmal.hu )A fesztiválsorozat célja a fiatal és tehetséges zenekaroknak lehetõséget nyújtani arra hogy megmutassák magukat a Nagyérdemû elõtt.Zenekarok: Blues Service, Tom White Harp User, Jimi&Rockin' Chair Band.Belépõ:1200 Ft, ebbõl az összegbõl minimális részt a reklámozás és szervezésre fordítunk, a többi fennmaradó összeget teljes egészében a zenekarok támogatására használjuk fel.A jam sessionban esetleges, a magyar blues életet meghatározó sztárvendégek is felbukkanhatnak! )
Gyertek el jó buli lesz!!!!

lil'jazz e-mail | 2007-05-05 19:56:21 | 21.
Budapesti,nemrég alakult zenekarba keresünk trombitást/szaxofonost/fuvolást.Irányzatok:jazz,blues,funky.
(jelenleg van:énkesnő,basszus,gitár,szinti,dob)
érdeklődni lehet:
fulekililla@freemail.hu

wlaci e-mail | 2007-05-03 13:12:39 | 20.
Budapesti, ismert funk, blues feldolgozásokat játszó amatőr zenekar, elhivatott énekest/énekesnőt keres, későbbi fellépések reményében.
Felállás: dob, basszus, gitár, zongi, trombita
Email: wlaci@mailbox.hu

nesky e-mail | 2007-03-15 06:35:48 | 19.
heelo!erdelyben haromszek korul keresek csapat tagokat zenelni zongoristat,gitarost,es dobost akit erdekel az irjon;) forroagnes@yahoo.com

Előzmény: lump (18.)
lump e-mail | 2007-03-04 13:13:57 | 18.
dunaszerdahelyi blues-funk-jazz zenekar keres dobost es billentyust.
ha erdekel, irj mailt:
lump@freemail.hu

Aleksz e-mail | 2006-10-25 19:49:49 | 17.
A Triceratops Grues Men néven nemrégiben alakult formáció keresi rézfúvós (tehát szaxofonos vagy trombitás vagy harsonás vagy stb.) és zongorista munkatársát. Dob, basszus, 2 gitár fellállásban zenélünk egyelőre. Jazz-es elemeket tartalmazó kissé alternatív, táncolható zenét szeretnénk csinálni. A zenekar valamennyi tagja balassagyarmati, tehát ha úgy gondolod, hogy hétvégenként le tudnál ugrani szülővárosunkba egy-egy próba erejéig, és játszol a fent említett hangszerek valamelyikén, és ráadásul szeretnél zenekarban játszani, akkor írj bátran!: v_alex@is.hu

monobalu e-mail | 2006-09-30 18:01:31 | 16.
Dobos kerestetik! A jó volna ha a zsámbki medencében lakna vhol egy dobos, esetleg budán, aki ráérne hétvégénként próbálni, egy zeneszerető, kreatív, zeneértő, bandában. A zeneiirányzat , jazz/rock/blues. Jelenleg a zenekar alakuló félben van így a tagok is. A basszerosunk most tanul/tanítjuk. Van egy billentyűs/gitáros, és egy gitáros. Ha érdekel, írj: tricker@djuice.hu
pique e-mail | 2006-09-20 12:05:32 | 15.
sziasztok!

20-30as évek blues zenéjét(pl. bessie smith)szívesen játszó embereket keresek!
énekes, basszusgitáros van!!!...

Manman e-mail | 2006-09-03 11:18:16 | 14.
Hi!
Tangóharmonikázni tudó billentyűst keresek.
Blues zenéhez. Kortól nemtől függetlenül.
papaya1@citromail.hu

Minden jót nektek!

diez e-mail | 2006-08-28 09:53:40 | 13.
Sziasztok! Alt blockflötén játszó zenész zenekart keres. Próbálkozom Jazz-el. Szaxofonon végeztem a főiskolán külföldön, de fogprobléma miatt nem sokat szaxizom.
Pest és P. M. környék.
diez@gala.net
Hello!

Bfg e-mail | 2006-08-05 21:03:31 | 12.
Sziasztok.
Bossa Nova trióba keresünk basszusgitárost Budapesten. Ha valakit érdekel írjon részletekért a poushipy@gmail.com címre.

ragyogás e-mail | 2006-05-17 16:40:15 | 11.
ja és... ha valaki írna írjon :)
vaccsillaga@hotmail.com
ezt mindig meglesem!
Puszi!


Előzmény: ragyogás (10.)
ragyogás e-mail | 2006-05-17 16:38:44 | 10.
Sziasztok!
Kipróbálnám magam jazz téren... bár előző együttesemből is azért szeretnék kilépni, mert nem nagyon fog menni a pestre való bejárás...
De érdekelnétek...
Soly


Előzmény: thomas70 (9.)
thomas70 e-mail | 2006-05-10 22:32:52 | 9.
Kreatív ritmushangszeressel bővítenénk jelenleg duó (akusztikus gitár, ének) formában működő felállásunkat.
Műsorunk főleg saját számokból (egy része letölthető: www.thomas70.extra.hu) és néhány jazz standardből áll. A jövőben is elsősorban a saját szerzeményeken akarunk dolgozni.
Fellépések folyamatosan (hetente- kéthetente) vannak.
70/316-3604

pastorius e-mail | 2006-04-24 04:17:01 | 8.
**BILLENTYÜST KERES**
Jazz zenekar.Felállás:szaxofon,gitár,basszus,dob.
Heti egy próba a IX.ker.-ben.Dzsesszes alapokon nyugvó(a jazz standard-ek felhasználásával,átirásával történő)saját zenét szeretnénk létrehozni.Mindnyájan több évig jártunk tanárhoz,a zenekar átlagéletkora kb 30 év.Elöző felállásunkban több koncertünk volt.Légy kreativ,szeresd a jazz-t,legyen cuccod,és annak mozgatása ne okozzon gondot.
Elérhetőségek: walk.away42@gmail.com
telefon: 2-128-128 (csak 15:00-17:00 között)
215-49-00/132m (18.00-22:00 között)


szabojoe e-mail | 2006-02-24 21:37:53 | 7.
Szevasztok!

Billentyűs cimbora keres egy f.sza kis bandát. A srác szintis, sok éves zenei és zenekari tapasztalattal. Fő irányvonalai: dallamosabb blues-, jazz-, rock-, boogie-woogie-, ragtime- muzsikák. Érdeklődni lehet -> nála!!! :-) -> Zsola: 30-540-7156

Hallerság!

gibbsonn e-mail | 2006-02-11 17:53:08 | 6.
BLUES!!!!!

Tatai szólógitáros vagyok!
Zenekart alapítanék, vagy csatlakoznék egy már működő együtteshez!
Ha szereted a blues zenét és játszol hangszeren akkor dobj egy e-mailt!
Környékbeliek jelentkezését várom (Komárom-Esztergom megye)!

E-mail: gibbsonn@citromail.hu

szabojoe e-mail | 2006-02-01 22:31:02 | 5.
Szevasz Ex-Pájk!

A bandánkba elsősorban billert keresünk, de adott esetben bill. mellett a gityó is bejátszhatna (sőt!). A brigádban szintén kreatív, alkotó tagok léteznek, azaz a folyamatos agytorna garantált (elvárt).

Jelenlegi felállásunk: dob, bassz, gitár, ének. Az átlagéletkor 28 jír.

Elérhetőségek az előző hozzászólásban.

Hívj, ha tudsz!

Hali: Joe


Előzmény: xpike (3.)
szabojoe e-mail | 2006-02-01 22:23:55 | 4.
Üdv!

Pösti blues & R'n'R csapat keresi BILLENTYŰSÉT.

Ami van:
Zenei rutin. Több tucat saját szerz.-ű dal (dallamos, csibész hangvételű muzsikák). Jó kapcsolatrendszer fellépések szervezéséhez. Sok munka(!), elszántság&kitartás, + haverbarátcimboraság.

Ami kell:
SZERESD A ZENÉT! Légy kreatív! Legyen bill.-szerkód! Ne f@ss a fellépésektől! :)

Ami lesz:
Zenei alkotás. 'Meló' 1000-L. Fellépések országszerte (klubok, fesztiválok), ill. külhoni magyar területeken. Várhatóan sok sikerélmény.

Várjuk jelentkezésed,
csákányság:
Szabó Joe

Elérhetőségek:
Veres Zoli -> tel.: +36-20-242-6755
Szabó Joe -> tel.: +36-20-935-1271 -> e-mail c.: szabojoe@freemail.hu

xpike e-mail | 2006-01-16 11:48:33 | 3.
tehetséges zenésztársakat keresek. Én 27 éves gitáros vagyok, bár zongizom is. A Postásba jártam 1-2 évet. Vagyis a jazz-t nagyon szeretem. Ezer éve zenélek de igazából mindig is a komponálásban éreztem a kiteljesedést. Így Bartók-on át, a Soundgarden-ig, a Nuyorican Soul-tól a Mahavishnuig. A Reggae-n kivül sokmindent szeretek LELKESEN, s ez fontos. Eredeti zenéket írogatnék s játszanék nyitott tervekkel, megfelelő társakkal. Dobos, hegedűs, basszusgitár, énekesek, bármi jöhet...
maszkura e-mail | 2005-02-05 00:19:20 | 2.
Szia !
Maszkura a becenevem !
En 7 eve bogozom es pontosan ilyen zeneket szeretek en is de sajnos komam en Erdelyben lakom az az Marosvasarhelyen !Igy nem igen johet ossze !!!Reg ilyen zenekart keresek ahol ilyen zenet jatszanek de sajna meg nem jott ossze , ha kint lennek vagy ott elnek MO-on akkor lehetne szo rola !HA szerzel munkahelyet akkor szabd idomben eskoszom foglalkoznek a dologgal !!!
amugy is szeretnek ott elni , hogy ne halljak tobb roman szot !!!HA ha ha !
Na szia


Előzmény: Rodney Jones (1.)
Rodney Jones e-mail | 2004-12-05 20:20:13 | 1.
Sziasztok!!
Másfél éve összejött együttes sürgősen keres basszusgitárost!Légyszives jelentkezz, ha szereted Hendrixet,Robben Fordot,Magyar Atomot(Tátraiékat),a bluest,a funkeyt, a rockot, a fúziós zenéket,de legfőképp az őszinte ZENÉT!
Várom jelentkezéseteket,köszi és
ÜDV !


1  2  3  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.