HÍREK -


Cam'ron elhagyja a Roc-A-Fella-t
A hosszú hónapokon át tartó spekuláció véget ért, a hír most már hivatalos: Cam'ron valóban hátat fordít a Roc-A-Fella-nak. A távozás oka egy új szerződés, amelyet a sztár néhány napja a Warner Music-kal kötött, bár sokak szerint a Jay-Z és közte lévő ellentétek is hozzájárultak a változáshoz. A Cam'ron és a Warner -féle együttműködésből persze úgy tűnik nem csak a rapper profitál, hanem egyik kollégája Jim Jones is, aki egy menedzseri posztot betöltve a jövő tehetségeinek felkutatásáról fog gondoskodni.

Pras új lemezt készít
Pras, a 90-es évek egyik sikeres formációjának a Fugees-nak a tagja hamarosan új lemezzel jelentkezik. A trió másik két tagjáról, Lauryn Hill-ről és Wyclef Jean-ről eddig sokkal többet lehetett hallani, most viszont úgy tűnik, hogy végre Pras is a figyelem középpontjába került. A hiphop zenész a legfrissebb hírek szerint leszerződött az Universal kiadóval és Win, Lose or Draw címmel rövidesen piacra dobja vadonatúj albumát. A korong a tervek szerint június 14-én kerül a boltokba és összesen 13 számot tartalmaz, amelyek közül néhány az egykori kolléga Wyclef, illetve Akon és Sharli McQueen közreműködésével született.


Click to Visit

Will magára talált
Will Smith magára talált, azaz újra felfedezte három évig feledésbe merült rapper-énjét. A sztár 'Lost and Found' című új albuma a már jól megszokott módon könnyed, fiatalos és laza hangvételben szól a hallgatókhoz és minden hiphop kedvelő számára különleges élményt ígér. A színész-énekes nemrég, éppen a nagylemez kapcsán azt nyilatkozta, hogy neki, más rapperekkel ellentétben nincs szüksége trágárságokra ahhoz, hogy jó zenét csináljon. Őt nem érdekli a kollégákkal való versengés, illetve nem célja az sem, hogy össze-vissza szövegeljen mindenről. Ő csak szórakoztatni akar és zenét csinálni azoknak, akik csak egy jót szeretnének lötyögni.

Ja Rule: 50 Cent csak irigy
Ja Rule néhány nappal ezelőtt egy internetes magazinnak tett nyilatkozatában számolt be 50 Cent-tel való nem éppen rózsás kapcsolatáról. A hiphop sztár elmondása szerint kollégája gyűlölete kizárólag az irigységből fakad, éppen ezért igyekszik nem komolyan venni az általa mondottakat. Az interjúból kiderül, hogy első találkozásukkor is Ja Rule körül forgott minden, az emberek rendkívül nagy szeretettel fogadták, ami persze nagyon nem tetszett Fifty-nek. Rule úgy gondolja, hogy az állandó sértegetések sem szolgálnak másra, minthogy kis időre 50 Cent is a középpontba kerüljön, bár véleménye szerint lenne erre azért más, célravezetőbb eszköz is.

Lil' Kim-et megint beperelték Nem elég, hogy idén márciusban egy New York-i bíróság már bűnösnek találta Lil' Kim-et, úgy tűnik a hiphop dívára újabb kemény menet vár. A sztárt ezúttal két dal kapcsán perelték be, melynek eredményeképpen Kim komoly pénzbírságra számíthat. A 29 éves rapper lányt beperelő dalszövegírók azt állítják, hogy kifizetésük egyáltalán nem a korábban megbeszélteknek megfelelően alakult, azaz a sztár elég csúnyán átverte őket. A korábban meghozott döntés persze ennél jóval nagyobb súlyú, hiszen egy újabb tárgyalás, amelyre júniusban kerül sor, akár 20 év börtönt is hozhat Lil' Kim számára.Click to Visit
FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster