Ludacris a konyakiparba is betör

Ludacris birodalma egyre csak nő és nő. Jó példa erre a nemrég létrehozott saját konyakmárka. A Wine and Spirit show-n és a Vinexpon (amit a Franciaországi Bordeauxban rendeznek) jelentette be a hírt. Az új márka neve Conjure (varázslat) lesz. Az új konyakot a Birkedal Hartmann-nel közös cégük gyártja. Birkedal Hartmann a neves konyakmárka, a Kim Hartmann tulajdonosa.

A Conjure nem kizárólag a sztároknak készül, elsődleges célközönsége az átlagember. Ludacris nem csak jóváhagyta az előállítást, hanem ő maga is keményen dolgozott az eredményért.

-Nem csak a nevemet adom a termékhez, - nyilatkozta Ludacris az Agence France-Pressenek – amikor egy üzletbe beszállok magam is tevékenyen részt veszek benne.

Ludacris januárban egy hetet töltött azzal, hogy 40 aromából kialakítsa a tökéletes ízt. Sikeresen elkészítette januári házi feladatát, a konyak 60-80%-át afro-amerikaiak vették meg az amerikai piacon. Valószínűleg ennek köze van ahhoz, hogy a hip-hop kultúra mindig is része volt a konyak. Több neves rapper is megemlítette a dalaiban, mint például Jay-Z, Tupac, Nas és Dr. Dre.

A nagy érdeklődésnek köszönhetően július 1-jén konyakkal megrakott hajó indult Norvégiába, szeptemberig pedig 1 millió üveget remélt szállítani Amerikába.

2009. szeptember 27.



Click to Visit




FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster