Pszicho blabla Wycleffel

A rapper Wyclef szívek elrablásáról, a voodoo mágiáról, hajón való pucérkodásról és az ő Matrix-ba illő harcművészeti tudományáról mesél.

Képes lennél bemenni egy vágóhídra és megölni egy tehenet?

Nem, képtelen lennék ilyesmire. Még egy csótányt sem bírok rendesen agyontaposni. Nem vagyok vegetáriánus, de az a jó szívem nem engedné.

Mi volt az utolsó alkalom, amikor valamit elemeltél?

Két héttel ezelőtt elloptam egy lány szívét. Nem, dehogy adtam vissza, nincs az az Isten!

Mi volt a legrosszabb dolog, amit részegen tettél?

Azthiszem az, amikor tök meztelenre vetkőztem a hajómon, közel Miami-hoz, és azzal ijesztgettem mindenkit, hogy beugrok a vízbe. A bátyám legénybúcsúját tartottuk, és a dolgok egy kicsit kicsúsztak az irányításunk alól. Senki más nem pucérkodott egyébként, egyedül én.

Szerinted kinek könnyebb manapság, a férfiaknak, vagy a nőknek?

A nőknek sokkal többet kell bizonyítaniuk. "Akarsz repülőt vezetni? De biztos, hogy ezt akarod???" Az egyetlen különbség, hogy a férfiak nem szülhetnek gyereket. A nők mindig okosabban gondolkodnak, mint a férfiak. Ha igazán meg akarod nyerni egy nő kegyeit, el kell hitetned vele, te azt gondolod, ő az okosabb.

Milyen összeesküvés elméletekben hiszel?

A földönkívüliekben. Biztos, hogy a kormány tud róluk, csak félnek elmondani nekünk, nehogy pánikba essünk. Az én logikám szerint az Univerzum annyira hatalmas, hogy csak a hülye hiszi, hogy egyedül vagyunk.

Ha a tv egy kivégzést közvetítene, végignéznéd?

Nem. Szerintem a kivégzések privát dolgok. Van néhány ember, akit villamosszékbe kellene ültetni, olyanok, akik öreg néniket öltek, de nem szabadna engedni, hogy mindenki lássa, amint kivégzik őket.

Milyen gyakran nézel a tükörbe?

Állandóan! Biztosnak kell lennem, hogy a lányok bukni fognak utánam. (nevet)

Érezted valaha szükségét annak, hogy verekedj, hogy megvédd a barátnődet?

Igen, volt már ilyen, sétáltunk és valaki átkiabált a túloldalról: hej, micsoda jó szuka.. Akkor felment bennem a pumpa, de aztán inkább továbbmentünk, nem érdemes szavak miatt bunyózni. Pedig apám, nem hiszed el mekkora profi vagyok küzdelemből.

Hiszel a szellemekben?

A szellemek léteznek. Tudom, hogy így van. Én magam sosem találkoztam egyel sem, de a családom igen.

Van-e olyan drog, ami jobbá tette az életedet, mint amilyen azelőtt volt?

Nem drogozok, néha elszívok egy füves cigit, de az nem befolyásol engem.

Mi volt életed legnagyobb hibája?

A legnagyobb az volt, amikor ki akartam szállni a zene bizniszből, még mielőtt a Fugees létrejött. Nem akartam a része lenni a zeneiparnak, mert tele van hipokratákkal és egyáltalán nem tűnt valódinak. Helyette tanár akartam lenni. Nem szabadott volna úgy gondolkodnom.

Vonzott-e valaha a saját nemedből bárki? Ha igen, hogyan viselkedtél?

Kizárólag nők iránt éreztem és érzek vonzalmat. 12 éves korom óta nézegettem a nagybácsi pornó magazinjait, és hajtottam a csajokat. Az én agyam már a kezdetektől fogva erre állt be.

Mit gondolsz magadról, túl kedves vagy? Vagy mégsem?

Túl kedves, egyértelműen. Állandóan vannak, akik ezt kihasználják, mert mindig próbálok segíteni az embereknek. Hallottál Cannibusról, ugye? (a kezdetekben Wyclef protezsáltja volt...) Sokat segítettem neki, aztán amikor nem úgy sült el az albuma, mint ahogy azt elképzelte, ellenem fordult. Szomorú eset volt.

Ha lenne egy voodoo babád, ki ellen használnád?

Talán egy ex barátnő ellen. A baj csak az, hogy bármi történne vele, mindjárt gondolnák, én voltam. Sőt: már akkor tudnák, amikor még meg sem tettem, mert Haitiről származok.

2001. január 10.



Click to Visit




FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster