Tupac és Biggie újra kocsikázik

A meggyilkolt hip-hop szupersztárokat, Tupac Shakurt és Biggie Smalls-t egy hollywood-i film kedvéért feltámasztják halottaikból.

Record Wars a címe annak a filmnek,amelynek alapjául két, a rapperek meggyilkolásáról szóló könyv szolgált. A The Killing of Tupac Shacur és a The Murder of Biggie Smalls című könyveket Cathy Scott írta , mikor még a Las Vegas Sun-nál dolgozott. A www.eurweb.com honlap szerint a két producer, Jon Sheinberg és Beaux Carson beleegyeztek a megfilmesítésbe, de csak úgy ,hogy a két könyvet egyként mesélik el.

Tupac 1996 szeptember 13-án halt meg ,hat nappal azután,hogy mellbe lőtték a Death Row Records főnökének autójában.Biggie-t,igazi nevén Christopher Wallace-t ,1997 március 7-én gyilkolták meg.A kettő mindaddig jóbarát volt mindaddig, amig Tupac azzal nem vádolta meg Biggie-t és Puff Daddy-t ,hogy közük volt az 1995-ös, ellene elkövetett merénylethez.

Időközben Tupac-ot máshol is feltámasztják ,ugyanis versei hamarosan megjelennek egy CD-n,amelyen olyan ismert sztárok szavalják el a rapper dalszövegeit, mint ,Mos Def ,Q-Tip ,Tre a Pharcyde-ból ,Russel Simmons ,Danny Glover,Malcolm Jamal Warne és Jasmine Guy színészek.

A CD-n hallhatóak lesznek zenés és szavalt előadások is. A korong címe azonos a már megjelent verseskötet címével: The Rose That Grew From Concrete.

A CD-ről Tupac anyja, Afeni Shakur elmondta :”Minden művész aki szerepel a lemezen nagy köszönetet érdemel azért, hogy minden fontos ügyet félre helyezve ezt a projectet helyezik előtérbe.”

A CD-ből származó bevétel egy részét a Tupac Amaru Shakur Cukorbetegség Kutató Központ számára ajánlották fel.

2000. november 24.



Click to Visit




FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster