NELLY

Közép-nyugati szlengjével és énekeivel a St. Louis-i rapper, Nelly sikerdala, a Coutry Grammar volt tavalyaz egyetlen nyári hip-hop sláger, amiben nem volt kutyaugatás. Mielőtt rímfaragásra adta volna a fejét, Nelly flörtölt egy kicsit a baseballal is (az Atlanta Braves és a Pittsburgh Pirates edzőtáborait látogatta), és droggal kereskedett. Idén majd egy filmben láthatjuk debütálni és egy albumon hallhatjuk a haverjaival, a St. Lunatics-szel.

- Mi volt a legjobb dolog a zenén kívül, ami tavaly történt veled?

Nagyon keményen dolgoztam. Másfél hónapja nem voltam otthon. Nálam minden a zenéről szólt.

- Igaz, hogy egy filmet is készítesz?

Igen, belekezdtem. Snipes a címe és 2001 tavaszán fog megjelenni. Egy Prolifik nevű srácot alakítok benne, egy rapzenészt, akit elrabolnak. A forgatás alatt nagyszerűen éreztem magam, összehaverkodtam a többi színésszel is.

- Mik a terveid erre az évre?

Megpróbálok több időt eltölteni a fiammal és a lányommal. Hiányzik a fiam. Már jár, most kezd el beszélni, és mindez nagyon hiányzik. Beszélek vele telefonon, de az anyukája tanítja meg, hogyan bilizzen, és én úgy érzem, nekem kellene.

- Mi volt a legjobb zene, amit tavaly hallottál?

Szerintem az OutKast.

- A legjobb dolog, amit viseltél?

A NELLY láncom. Mindig, ha lenézek, mindarra a sok jóra emlékeztet, ami eddig történt velem. Ez olyasmi, amit mindig is szerettem volna. " Igen, ha befutok, beszerzek magamnak egy hatalmas medált, amit a nyakamba akasztok..."


Kapcsolódó linkek:

www.nelly.com

2001. május 3.



Click to Visit




FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster