Jermaine Dupri - Instructions

Ha valaki, hát Jermaine Dupri biztosan elmondhatja magáról, hogy birtokában van annak a tehetségnek, hogy a sikert kilométerekről megérzi, de nem csak producerként, hanem dalszerzőként és előadóként is kiváló. Második albuma, az Instructions nemrég jelent meg a So So Def labelnél, minden bizonnyal könnyedén fog nyomdokába lépni az 1998-as bemutatkozó korongnak, a Jermaine Dupri Presents - Life in 1472: The Original Soundtrack –nek.

A 20 tracket tartalmazó lemezen minden dalban Dupri rappel, olyan sztárok közreműködésével, mint Ludacris (Welcome to Atlanta), Da Brat (You Bring the Freak out of Me), Xscape (Rock With Me), de hallani Usher-t és R.O.C.-t is a Get some-ban, valamint Jagged Edge, Bilal, Backbone, Kurupt, Too Short, Eddie Cain, és Field Mob is hozzájárultak a sikerhez.

„Amikor saját lemezen dolgozok, úgy akarom érezni magam, mint egy igazi művész. Butaság lenne kihagyni azt az élményt, amikor más előadók új színeket hoznak magukkal, amikor közreműködnek a dalaimban. Mint producernek pedig jó lehetőség kínálkozik arra, hogy együtt dolgozhassak új arcokkal is, például Backbone-nal és Field Mob-bal.”

2001. október 16.



Click to Visit




FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster