Lisa "Left Eye" Lopes - Supernova

Bár a TLC-ben többnyire csak 10 másodperces ragyogás jutott neki számonként, mégis az rn'b szupersztár trió rappere, Lisa "Left Eye" Lopes az, aki elsőként megpróbálkozik a szólókarrierrel is. Ugyan többször is vendégeskedett másoknál - lásd Mel C hatalmas sikert aratott Never Be The Same Again-jét - mégis sokan kételkedtek hitelességében. Nem kellene.

Az elmúlt néhány év alatt eladott 20 millió albumot, idióta menedzsmentje csődbe vitte, börtönben ült, felgyújtotta vőlegénye házát (bár még mindig nincs kizárva, hogy összeházasodnak), alkoholizmusa miatt elvonón nyaralt, letartóztatták egy rendőr megtámadásáért, és a közelmúltban fogadta örökbe barátja nyolc éves kislányát. Még csak 30 éves, de már több van a háta mögött, mint a legtöbbünknek, úgyhogy nem kell őt félteni.

Van a korongon mindenféle: rádiókész dancehall (Let me live), bubble-gum hip-hop (The Block Party), de Left Eye végig humoránál van. Mi több, még Tupac Shakurral is duettezik, aki ki tudja már hányadszor támad fel, hogy posztumusz karrierjének talán egyik legcsillogóbb gyöngyszemét adja nekünk.

Ez a korong lesz olyan sikeres, hogy Ms Lopesnek nem kell azon gondolkodnia, elmegy valamelyik hamburgereshez krumplit sütni.

2001. november 29.



Click to Visit




FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster