Tárcsázz W-t és a Wu-Tang veszi fel a kagylót

Wu-Tang
A Loud gondozásában jelent meg a zenekar 'The W' című albuma, melyet megelőzött a dupla A-oldalú kislemez a 'Gravel Pit' - 'Protect Ya Neck (The Jump Off)' című dalokkal.

Az 1997-es 'Wu-Tang Forever' jócskán beharangozott utódja 13 számot tartalmaz, köztük az 'Intro(Shaolin Finger Jab)'-t, a 'Chamber Music'-ot, a 'Careful (Click, Click)'-et, a 'Hollow Bones'-t, a 'Redbull'-t (melyben közreműködik Junior Reid is), a 'Conditioner'-(Snoop Dogg közreműködésével), 'Protect Ya Neck (The Jump Off)', a 'Let My Niggas Live' (Nas közrműködésével), az 'I Can't Go To Sleep' (Isaac Hayes-szal), a 'Do You Really(Thang, Thang)', a 'Monumenet' (Busta Rhymes közreműködésével), 'Gravel Pit' és 'Jah World' (Junior Reid-del).

Eközben a Wu tagja, Ol' Dirty Bastard valószínűleg újabb börtönbüntetésre várhat, miután megszökött egy drogelvonó intézményből a feltételes próbaideje alatt.

Az Egyesült Állomakbeli weboldal, a www.sonicnet.com szerint a rapper - eredeti nevén Russel Tyrone Jones - egy pasadenai rehabilitációs központból (Impact House), Kaliforniából szökött el, ahová júniusban került, miközben egy Los Angeles-i bíróságon volt az ügye. Számos Egyesült Államokbeli weboldal állítja, hogy az ilyen intézmények személyzete nem képes visszatartani a pácienseket, mivel ez nem egy biztonsági intézet.

Michael O'Gara a los angelesi helyettes kerületi ügyész, így nyilatkozott: “Ő tulajdonképpen megszökött. Tökéletesen egyetértek ODB felügyelőivel, hogy bíróság előtt akarják megvitatni a programot."

Szökésének köszönhetően elfogatási parancsot adtak ki a problémás rapper ellen. Október 17-én pedig a Los Angelesi Legfelső Bíróságon úgy rendelkeztek, hogy óvadék nélküli tárgyalás lez, azaz ha egyszer elcsípték, és letartóztatták, ODB nem lesz szabadlábra helyezhető óvadék ellenében.

O'Gara folytatja, “Valószínűleg börtönbe fog kerülni. Még vizsgáljuk, hogy alkalmas-e próbaidőre bocsátásra, de az eddigi cselekedetei alapján, véleményem szerint nem alkalmas."

ODB-t eredetileg 180 napos közmunkára ítélték, melyet drog rehabilitációs intézményben kellett volna letöltenie egy pszichológiai felmérést követően. A rappert az Impact House-ba irányították júniusban, miután beismerte, megszegte a próbaidejét azzal, hogy egy múlt januári bírósági jelenése után lerészegedett.

Az eredeti ügynél maradva az ODB megígérte, hogy pontosan be fogja tartani a rehabilitációs programját, és így a kiadásig még tudna dolgozni az új Wu-Tang anyagon. Azt mondta, “Ezúttal nem cseszem el. Már így is két hónapja nem is látott … tudom, hogy várnak rám."

A bebörtönzés veszélye ellenére ODB hangja legalább öt számban szerepel az új Wu-albumon.

2001. március 25.



Click to Visit




FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster