A Lemezbörze VII. évfolyam 4.számának tartalmából:

Deseő Csaba, Ernyei Béla, Nyári táborok, Bon Jovi, Paksi Gastroblues Fesztivál, Emlékívek

Exkluzív interjú Ernyey Bélával - az énekessel

- Téged inkább mint színészt ismer a hazai közönség, a TV jóvoltából itthon is bemutatott sorozatokból.

A "Valaki mondja meg."című dal mai sikere azt bizonyítja, hogy mint énekest sem felejtettek el! És ez őszintén jóérzés számomra! Kezdő színész koromban a színész-énekes fogalom nem létezett Magyarországon. Vagy színész volt valaki, vagy énekes. Valójában ez volt az egyik ok, hogy külföldön építettem fel musical-színészi és zenei karrieremet. A zene meghatározza életemet. Ezt a hajlamot örököltem. Édesanyám konzervatóriumot végzett, szüleimnek értékes komolyzenei gyűjteménye volt. Családomból lányom, Adrienne viszi tovább a zenei szálat: operaénekesnek készül, most végez.

- Azért Magyarországon is jelentek meg lemezeid, a legutóbbi - ha jól emlékszem - két évvel ezelőtt. Össze tudnád állítani az Ernyey diszkográfiát?

Várjunk csak! Az első slágerem, a "Te sem vagy az" egy rádió felvétel volt, lemezen nem jelent meg. A már említett "Valaki mondja meg."-en kívül, mely többszörös arany-és platina lett, kislemezen adták ki az "Egy lány a sok közül" , a "Várj te, kislány" , a "Ballada" és az "Este tíz után" című dalokat. Paudits Bélával a "Charlie nénje" című musicalban énekeltem. Külföldön egy nagylemezem és kilenc kislemezem látott napvilágot.

A teljes interjút az újságban olvashatja el.

2001. május 18.



Click to Visit

Schmidt Vera játék


Játssz velünk és nyerd meg Schmidt Vera csodálatos debütáló albumát!

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster