Popcorn 2000/9

A szeptemberi szám tartalmából: Britney Spears, Nick, V.I.P., Pepsi Siget, Matthew Perry...  

DJ-k: Srácok a pult mögött
DJ Sterbinszky

A találkozó csak harmadjára jön össze. Hiába, az ország egyik legismertebb DJ-jével randevúzni nem egyszerű dolog. De megérte a várakozás, mert a beszélgetés meggyőzőtt arról, hogy bár a sikerek gondoskodtak ugyan Sterbinszky egészséges önbizalmáról, közvetlensége viszont változatlan.

Mint kiderült, már mögötte áll jónéhány "tanulóév", egészen pontosan tizenegy. Ebből ő maga az utolsó kettőt tartja mérvadónak, hiszen azóta van a csúcson. A családban már szép hagyományai vannak a lemezlovasságnak, ugyanis a papa is ezzel foglalkozott. Innentől kezdve egyértelmű volt, hogy fia is követi ezen az úton. "Nagyon kevés dolgot tanultam mástól, inkább magamtól éreztem rá, hogy mit, hogyan kell. Nálam ez belülről jön."

Szerte az országban hatalmas tömegeket mozgat meg bulijaival, a rajongótábora talán neki a legnagyobb. Ezt értékeli is, nagyon fontos számára a közönség: "Ez az értékmérő. Tudni kell velük kommunikálni, figyelni minden rezdülésükre. Fantasztikus érzés, amikor látom, hogy sikerül őket euforikus állapotba hoznom, és a végén százával jönnek öda gratulálni. Nincsenek sztárallürjeim, nekem mindenki egyformán fontos, igyekszem az összes emberrel foglalkozni."...

Amikor arról kérdezem, hogy mi a legjobb ebben az egészben, csillogó szemmel mondja."Hát maga a zenélés! Amikor építgetem a szetteket, készülök egy-egy fellépésre. Egyébként sokszor az egész napom zenehallgatással telik, otthon is szép kis gyűáteményem van. Gyakran megyek Londonba, mert ott szerzem be a legújabb zenéket."

A külföld meghódítása még hátravan, bár Sterbi már jó néhány sikeres ausztriai fellépést tudhat maga mögött... Igazi nagy álma azonban egy angliai fellépés, aminek érdekében már lépéseket is tett, de ez még a jövő zenéje. "Ausztriában igazi kihívás volt dolgozni, hiszen otthon ismernek és tudják, hogy az én bulimon mire számíthatnak. itt viszont egy idegen közönséget kellett meghódítanom, amelynek mások az igényei,. mint a magyaroknak. Nagyon izgalmas volt, de sikerült!"...

A jövőbeli tervei között van egy novemberben megjelenő lemez - saját számokból -, ezt Sterbi stúdiózenészekkel veszi fel. Szeptember közepétől pedig egy decemberig tartó országos turnéra indul a "Megint egy nyár a Flörtben I-II"-vel, ami nagyon színvonalasnak igérkezik, hiszen az ország nagyvárosaiban, kizárólag sportcsarnokokban lép fel. A látvány és a hangosítás minden esetben a legmenőbb klubok hangulatát idézi majd, úgyhogy érdemes lesz kilátogatni a helyszínekre. Egy kis ízelítő a programból: szeptember 23., Székesfehérvár, október 7., Zalaegerszeg, október 14., Miskolc, október 29., Szekszárd.

2000. szeptember 25.



Click to Visit

Schmidt Vera játék


Játssz velünk és nyerd meg Schmidt Vera csodálatos debütáló albumát!

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster