Váratlan Párosok

Ámor bőrébe bújt a VIVA két műsorvezetője, Kisó és Kristóf. Ők ketten voltak a házigazdái a Váratlan Páros című műsornak, melyben a zenetévé randevúkat szervezett ellentétes karakterű sztároknak. A sztárok a találkozó pillanatáig nem tudták, kivel fognak randevúzni, a nézőket viszont már a műsor elején beavatták a részletekbe. Láthattuk, ahogy készülődnek s izgulnak, kivel is hozzák össze őket. A műsor csúcspontja mindig az volt, amikor a sztárok megpillantották egymást. Mindegyikük arcára rá volt írva, örül-e vagy bosszankodik.

A megrendezett randevúkon persze nem ment minden zökkenőmentesen. Anettka csak Kisó és Kristóf segítségével tudta birkózásban legyőzni a Big Brotherből ismert Itit. Lehet, hogy Iti a megkönnyebbüléstől gyengült el? A nagy mackó ugyanis attól rettegett, hogy BB Angélával vagy Liptai Claudiával találkozik majd, velük pedig, tekintettel a felesége érzéseire, nem szeretett volna randizni.

A Hooligans frontembere, a női nemet imádó Endi már Kisót is megpróbálta becserkészni, még mielőtt találkozott volna a Romanticos Katinkával. Persze a randi helyszínén, a Városligeti Műjégen, már nem volt ilyen nagy szája, ugyanis még sohasem korizott, így a nők helyett azzal volt elfoglalva, hogy hasra ne essen.

Akadtak sikamlós részei is a Váratlan párosnak, például amikor a Unique énekesnője, Gabi a Fiestából ismert Tibit masszírozta meg. Igaz az egy ujjas nyomkodás nem igazán nevezhető masszázsnak, mindenesetre igencsak látványosra sikeredett. Mint ahogy látványos volt Kasza Tibi és Niki Belucci hastánca is, mely minden bizonnyal megmozgatta a nézők fantáziáját. A pezsgőfürdőt élvező LL Junior és a Fresh zenekar egyik tagja, Andi buja randiját sem fogjuk hamar elfelejteni. Valószínűleg Andinak is eszébe fog jutni a találka akkor, amikor megkapja a telefonszámláját. Az énekesnő ugyanis a felvétel előtt rengeteg sztárt felhívott, hogy kiderítse, kivel fog randizni.

Abban biztosak a VIVA-nál, hogy Krisz Rudi és a Zanzibáros Rita hosszú ideig emlékezni fog a felvételre. A két énekes ugyanis kaszkadőrképzőben találkozott, ahol alaposan megdolgoztatták őket, így nekik napokig izomlázuk volt a randi miatt. De állítják, megérte, mert olyan jól érezték magukat. Ugyanez volt a véleménye a Váratlan páros legfurcsább duójának, Kozsonak és a Való Világból ismert Kismocsoknak, pedig igen szokatlan helyen egy tánciskolában randiztak, ahol balettozniuk kellett.

Januárban egyébként az óriási sikerre való tekintettel, a VIVA megismételi a műsort - s nem csak Kozsoék balett lépéseit, hanem a többiek produkcióját is érdemes újra megnézni!

2004. január 6.



Click to Visit

Schmidt Vera játék


Játssz velünk és nyerd meg Schmidt Vera csodálatos debütáló albumát!

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster