Charlie új arca, Charlie jazz...

Charlie

Eddig csak igényes blues-rock formációkból ismert Charlie úgy döntött, hogy megmutatja új arcát. Február 23-án a Dokkban, 24-én a Jazz Gardenben adott koncertet új, szintén profi zenészekből álló, örökzöldeket játszó zenekarával. "A húsz éve dédelgetett álom csak most válhatott valóra. Úgy döntöttem kirándulok egy kicsit, és olyan szerzeményeket adok elő, melyek a legközelebb állnak hozzám.Végre zenét fogok játszani, akkor is, ha a kutyának sem kell..."- nyilatkozta. Olyan előadók dalai szerepelnek a közel két órás műsorban, mint Billy Holiday, Blood Sweat & Tears, Eric Clapton. Pár név a tagok közül: Borlai Gergő, Halász János, László Attila, Egri János, Fekete Kovács Kornél, Schreck Ferenc, Csiszár Péter...
Várhatóan szeptemberben jelenik meg a lemez "Charlie jazz..." címmel.

Az album felét élő / koncertfelvételek, másik felét az ehhez a világhoz hasonlító saját kompozíciók alkotják. Ősszel országos turné is lesz, melyen természetesen meszólalnak olyan dalok is, melyeket már régóta ismer a közönség.

Május 8-án szintén bemutatásra kerül Charlie jazzesebb hangulatú világa a József Attila Színházban, előtte március 8-án az Aranyzsiráf- díjkiosztón.

2001. március 6.



Click to Visit




FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster