Teszteltük: LS-10C

Teszteltük: SFX MP3-DV200
Az iPod-ok elterjedése óta eleve fenntartásokkal nézünk a hozzá hasonló zenegépekre. A formatervezők megpróbálják hasonlóan kialakítani az újabb lejátszókat, de a tartalom többnyire alulmúlja az Apple csodamasinájáét. Az SFX MP3-DV200-nál örömmel tapasztaltuk, hogy a lehető legtöbb szolgáltatást sikerült belepréselniük a maréknyi szerkezetbe, ráadásul mindez nem ment a minőség rovására.

HÍREK -

Letölthető a Motown repertoár
Az Apple iTunes Music Store-jával kötött megállapodás alapján az Internetes zeneáruházban is elérhetővé válik a legendás Motown teljes repertoárja.
tovább >>>

KORÁBBI HÍREINK:
Apple iTunes: 50 millió letöltés!
Gabriel és Eno közös Internetes zene-szolgáltatást indít
Jön a mini iPod
Olcsó webes zeneszolgáltatást indít a Wal-Mart

JÓ TUDNI...

Mit tartalmaz egy CD ára?
Ha a hanglemezkiadás résztvevői, szerzők, előadóművészek, kiadók nem jutnak hozzá a munkájukért őket megillető fizetséghez, az megöli a kreativitást és így a zenét is.

MP3 - egy kis történelem

A hattyú halála - avagy az MP3 história
Az áprilisi perek sem fogják eldönteni az iparág sorsát, hiszen a Napster nyomában elindult filecserélő rendszerek új sora újabb és újabb megoldásokkal rukkol elő, egyre ravaszabb, titkosított adatforgalmú, vagy egyszerűen csak stabilan működő, nem bereklámozott módszereket használ, amelyeket a hatóságok csak irreálisan magas befektetési költségek árán irthatnak ki – vagy talán még úgy sem.Click to VisitFÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster