HÍREK -


Lily Allan abbahagyja
Már több alkalommal beszélt visszavonulásáról a 24 éves énekesnő, de most úgy tűnik a döntése végleges. Nem írt alá újabb szerződést kiadójával, nem akar több koncertet adni és új albumot sem áll szándékában készíteni. Azt nyilatkozta, hogy márciusig még vannak fellépései de aztán valami teljesen új dologba szeretne belevágni. Ezt bizonyítja az is, hogy jelenleg egy színházi darabban vesz részt amit ”Reasons to be Pretty“ címmel fognak bemutatni egy londoni színházban nemsokára.

Johnny Depp klipet rendez
Friss információk szerint Johnny Depp a rendezője a Babybird visszatérő klipjének. A forgatás a hét elején folyt Hertfordshire-ben két napon keresztül. A kisfilmben szerepet kapott a zenekar frontembere Stephen Jones és Stephen Graham színész, aki a legújabb Michael Mann filmben, a Közellenségekben, Johhny Depp partnere volt. A zenekar, amelynek Depp bevallottan nagy rajongója, előreláthatólag ez év novemberében jelenteti meg új lemezét, melyhez a klip is készült.


Click to Visit


Szünetet tart a Pussycat Dolls
Több hír is megjelent avval kapcsolatban, hogy a Pussycat Dolls tagjai (Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Melody Thornton és Jessica Sutta) egy időre felfüggesztik a közös zenélést. Mostanra a zenekarból többen is megerősítették az információt, mindannyian azt nyilatkozták, hogy szükségük van a szünetre. Az interjúkból nem derül ki pontosan, hogy mennyi időt akarnak külön tölteni a lányok. Bár egyes pletykák szerint a szétválás oka valójában a féltékenység, mivel a lánycsapat néhány tagja rossz szemmel nézi, hogy Nicole Scherzinger inkább szólókarrierjére koncentrál.

Britney Spears: The Single Collection
Zenei karrierje 10. évfordulóját ünnepli Britney Spears a The Single Collection című új válogatásalbumával. Pályafutása alatt körülbelül 63 millió albumot adott el az énekesnő. A lemez november 23-án kerül a boltokba és egy új dal is helyet kap rajta ”3” címmel. Az új számot nemrég készítette a slágergyáros Max Martinnal, és november 16-án fog napvilágot látni. Britney jelenlegi turnéja a "The Circus Starring Britney Spears" nevet viseli. 2009 márciusában indult szülővárosából, Luisiana-ból legújabb stúdióalbuma a Circus megjelenése után.


Click to VisitClick to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster