Naszvagyi Tamás

Idén nyáron jelent meg az ex-SMS énekes, Naszvagyi Tamás – más néven Naszi – első szólóalbuma, „Csak egy fél” címmel, a Song Records gondozásában. A lemez dalait legjobban rockos, erőteljes, érett, minőségi popzeneként lehet jellemezni. A korongon 12 dal kapott helyet, az atmoszférikus balladáktól egészen a Toto féle rockig. A Naszi által képviselt műfajt – annak rendkívül széles skálája miatt - nehéz jellemezni, de talán az olasz énekes-dalszerző, Eros Ramazotti stílusához lehet a legjobban hasonlítani.

Tamás – csakúgy, mint Ramazotti – nem csak egy énekes, hanem tehetséges színész, dalszerző és zenész, aki az összes dal szövegét is írta. Énekhangja meleg és erős, albumán a magyar könnyűzene legkiválóbb zenészei működnek közre.

A korong két favoritja minden bizonnyal az „Él a remény” és a „Külön úton”, utóbbi kislemezen is megjelent, videóklipje pedig a VIVA+-on is látható.

A holland Robbert van der Ende manager neve az United és a Blow Up sikerei kapcsán vált ismertté, ő szerződtette Naszit is. Véleménye szerint a project „bíztató”: „Sokat várok ettől a csapattól – mondja. – Egyre több kiváló művész tűnik fel Magyarországon, boldog vagyok, hogy segíthetek abban, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjanak.”

Naszi jelenleg az első album promóciós turnéjára készül.


Kapcsolódó linkek:

http://www.maskep.hu/

2001. október 14.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster