TNT – Másképpen

2001 októberében vették fel, és december elején került a boltokba a TNT különleges akusztikus koncert-albuma, a Másképpen.

Ma már senki sem csodálkozik azon, ha egy sztár kirándulást tesz egy más stílusban, nálunk, Magyarországon azonban ez még nem annyira gyakori. A TNT korongját hallgatva pedig érdemes lehet, ők ugyanis egy új köntösbe bújtatták dalaikat, átdolgozták, újrahangszerelték, helyenként elvettek belőle, máshol pedig hozzáadtak, és ez nagyon jót tett a számoknak.

Őszinte leszek: nem vagyok, sohasem voltam rajongójuk és kétkedve fogadtam a hírt, de nagyon kellemesen csalódtam Ákosékban, a lemez kiváló, profi munka.

Természetesen a legnagyobb slágerek megtalálhatók rajta, itt a Bolond, aki sír…, a Tiltott perc, a Sírni tudnék és a Fogd a kezem is.

Azt mondják, egy dal akkor jó igazán, ha nem kell hozzá a stúdióban elkövetett varázslat, hanem egy szál gitárral is jó hangulatot tud csinálni. A TNT Másképpen című új nagylemezén csupa ilyen nóta található, „sajnos” azt vettem észre, hogy a kocsiban is azt dúdolom, hogy „…nem jön álom a szememre…”

Az albumon található dalok:

1. Szeret vagy nem szeret

2. Látod zokog a szívem

3. Fogd a kezem

4. Sírni tudnék

5. Nem jön álom a szememre

6. Itt vagy a szívemben

7. Kicsi Gesztenye

8. Bolond, aki sír… !

9. Van-e valaki még ?

10. Holnap hazautazom

11. Mosolyod úgyis elér

12. Tiltott perc

13. Bolond, aki sír… !

Bonus track

14. Nem jön álom a szememre

2002. január 3.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster