Jacko – We are the world újra

Tizenhat évvel azután, hogy milliókat sikerült összegyűjteniük azzal a mozgalommal, melynek vezérdala a We Are The World volt, Michael Jackson újra egy komoly jótékonysági megmozduláson töri a fejét, ezúttal a World Trade Centert ért terrorista támadás áldozatainak megsegítésére igyekszik jelentősebb összeget kivarázsolni a kalapból.

Talán még le sem bontották Madison Square Garden béli bizarr óriás bulijának színpadát, a pop királya máris bejelentette, hogy egy új dal megjelentetését tervezi, melyre nem kisebb sztárokat hívott meg közreműködőnek, mint a Destiny’s Child-ot, Britney Spears-t, az N’sync és a Backstreet Boys néhány tagját, valamint Mya-t. Reményei szerint nem kevesebb, mint 50 millió dollárnyi bevételt könyvelhetnek majd el, melynek teljes egészét a tragédiában megsérülteknek, illetve az elhunytak családjainak utalnának át.

A dal címe What More Can I Give lesz, Jacko akkoriban írta, amikor 1999 márciusában találkozott Dél-Afrika ex elnökével, Nelson Mandelával. A stúdiómunkálatok gőzerővel folynak, hogy minél előbb a boltokba kerülhessen a kislemez, rebesgetik, hogy egy spanyol nyelvű változatot is készítenek, hogy szélesebb közönségréteget tudjanak megfogni.


Kapcsolódó linkek:

http://www.mj2001.ini.hu

2001. szeptember 18.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster