Marie Fredrikssonnak agytumora van

Marie Fredriksson (44), a svéd Roxette együttes énekesnője agyrázkódást követően kórházba került, ahol az elvégzett vizsgálatok kimutatták: az énekesnőnek agytumora van.

Marie Fredriksson szeptember 10-én, kedden lett rosszul, amikor kocogás után Stockholmhoz közeli otthonában elájult a fürdőszobában, és beverte a fejét. Az eset után férje, a magyar származású Mikael Bolyos kórházba szállította őt, ahol az esés következtében súlyos agyrázkódást állapítottak meg nála. Az énekesnő állapota a hét során javult, vasárnap ki is engedték a kórházból. Jelenleg otthonában tartózkodik, ahol családja: férje és két gyermeke (Inez Josefine (9) és Oskar Mikael Bolyos (5)) ápolják őt.

A kórházi kezelés során az orvosok számos vizsgálat elvégzésével próbálták megállapítani, mi okozhatta a rosszullétet. A legfrissebb vizsgálatok egy kisebb tumort mutattak ki az énekesnő agyában. Egyelőre nem tudni semmi biztosat a daganat természetéről, súlyosságáról.

A kórházban meglátogatta őt többek között Per Gessle (43), a Roxette együttes másik tagja, valamit számos jóbarát. Az együttes menedzsere, Marie Dimberg egyelőre arra kérte az aggódó rajongókat, hogy legyenek türelemmel és bízzanak az énekesnő mielőbbi felépülésében.

A Roxette együttes vadonatúj kislemezének, az "A Thing About You"-nak világpremiere szeptember 9-én, hétfőn volt egy svédországi rádióban. A ballada a novemberben megjelenő "Love Peas: The Ballad Hits" című válogatásalbumon szerepel majd. Jövő év elejére várható egy újabb válogatásalbum, amelyen számos új felvétel mellett megtalálhatók lesznek a legnagyobb sikerek is. A "Power Peas: The Pop Hits" albumon kizárólag gyors felvételek kapnak majd helyett. Mindkét válogatásalbumhoz tartozik egy EP, melyeken eddig nem kiadott számok szerepelnek. Marie Fredriksson idén májusban kiadta összes, svéd nyelvű szólóalbumát díszdobozban, Kärlekens Guld (Love's Gold) címmel.

A Roxette tavaly ősszel turnézott utoljára: a Room Service Tour keretében számos európai országban léptek fel. Idén ősszel a The Night Of The Proms koncertsorozat sztárvendége az együttes. A Nyugat-Európában 25-30 koncertet magában foglaló turné során a Roxette legnagyobb sikereit játssza, klasszikus zenei kísérettel. Marie Fredriksson betegsége miatt egyelőre nem tudni, hogy a Roxette részt vesz-e a koncertsorozaton.


Kapcsolódó linkek:

A magyar Roxette honlap
http://roxette.lap.hu/

2002. szeptember 15.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster