Már 200 ezren jártak az 5 éves Coca-Cola Beach House-on

Siófok, 2001. július 23. - Már több, mint öt hete tart nyitva Siófokon a Coca-Cola Beach House, amelynek eddig több, mint 200 ezer látogatója volt. A számos újdonság, mint például a feszített víztükrű medence, korfball a vízben és a változatos esti programok idén is rengeteg fiatalt vonzanak a siófoki szórakoztató és sportközpontba. A koncertek alkalmával olykor 10 ezer tánc és buli kedvelő is együtt mozog a zenével a homokos strandon.

Idén a Coca-Cola Beach House nyitva tartásának első felében mintegy 25 igazi meleg nap örvendeztette a nyaralókat. Ha kisütött a nap, már délelőtt is mintegy kétezren keresték a felfrissülést és a kikapcsolódást ezen a partszakaszon, ahol mindenki megtalálja kedvenc játékát, sportját, vagy az RTL KLUB Reggeli és Delelő műsorainak helyszíni forgatásain akár kedvenc sztárját. A nagy melegben eddig 35.000 pohár jéghideg Coca-Cola hűsítette a strandolókat.

A vizifoci szerelmesei sem hagyták cserben a Coca-Cola Beach House pályáit. Ezt a szórakozást elsősorban fiúk és férfiak választják, de nem egyszer verbuválódtak már vegyes csapatok is a nyár folyamán. Naponta egy pályán átlagosan 25 komoly meccsre is sor kerül. Nagyon népszerű a strandröplabda is. Ide nap, mint nap az RTL KLUB stábja is beáll játszani. Naponta akár 15 küzdelemre is sor kerül. A nyár igazi meglepetése és a rendezvény 5. születésnapjának csemegéje a 25 méteres feszített víztükrű medence, amely abban a pillanatban, hogy a Nap első sugarai megjelennek, benépesül. Ebben az évben a 200 négyzetméteres kontúrstégre már száraz lábon is el lehet jutni. Ez a hely a napozás szerelmeseinek igazi paradicsom, hiszen a kihelyezett 40 nyugágy mellett még közel ennyien szorítanak maguknak helyet a trópusi pálmafa közelében.

A hét minden estéjén forró hangulatú bulik várják a fiatalokat. A szerdai és a szombati élőkoncertek fellépői igazi sikert könyvelhetnek el. A Pa-Dö-Dö-t tízezren hallgatták, Somló Tamás és vendégeinek megnyitó napi koncertjén nyolcezren buliztak a színpad előtt a homokban. A félidő harmadik dobogós fellépője a Ladánybene 27 volt, akik hatezer rajongót csábítottak a Coca-Cola Beach House-ra. A népszerű DJ party-k eddig mintegy háromezer bulizni vágyónak nyújtottak felejthetetlen élményt a homokos strandon. A legkedveltebbek a Freee Magazin csütörtöki és Deejay’s Time on the Beach vasárnapi bulijai.

A Coca-Cola Magyarország kiemelt figyelemmel fordul azok felé, akik valamilyen okból nehezebben juthatnak hozzá a balatoni nyár kínálta örömökhöz. Egy korábbi gyakorlatot folytatva, idén is több nehezebb helyzetben lévő gyerekcsoportot látott vendégül. A nyár első vendégei a Vakok és Gyengénlátók Intézetéből érkeztek. A Gondviselés Alapítványtól szellemi fogyatékos gyerekek töltöttek el egy élményekben gazdag napot a Coca-Cola Beach House-on. Az ország különböző pontjairól érkeztek általános iskolai csoportok, összesen mintegy 400 gyerek, a Coca-Cola Magyarország meghívására.

A nyár szinte legmelegebb napján, július 15-én az RTL KLUB és a Danubius Rádió csapatai mérték össze erejüket számos játékos versenyszámban. A homokvárépítés, strandröplabda és kötélhúzás után Ábel Anita keverte a hűsítő koktélokat az RTL Klub győztes csapatának.

A Coca-Cola Beach House idén is augusztus 20-áig tart nyitva. Az izgalmakat extrém divatbemutató fokozza valamint, egy egyedülálló gumimatrac találkozó is megrendezésre kerül. Augusztus folyamán az odalátogatók megcsodálhatnak egy Formula 3000-es versenyautót, valamint egy szimulátor segítségével mindenki átélheti a száguldás élményét. A Coca-Cola Beach House először ad otthont „Észak és Dél” játékos összecsapásának. Idén először Siófok városa strand-viadalokra invitálja Balatonfüredet, míg a fiatalabbak Playstation bajnokságon mérhetik össze erejüket. A zárónapon igazi sztárparádét és fergeteges programokat szerveznek, amelyet nagyszabású „Élni jó” koncert zár. Színpadra lép többek között Venus, Roy és Ádám, Back II Black és Sub Base Monster, akik az est fénypontjaként közös számot is előadnak majd.

Koncertek a nyár hátralevő részében

Dátum Nap Koncert
2001. július 25. szerda Venus
2001. július 28. szombat Back II Black
2001. augusztus 1. szerda Pa-Dö-Dő
2001. augusztus 4 szombat Tátrai Band
2001. augusztus 8. szerda Ladánybene 27
2001. augusztus 11. szombat Bikini
2001. augusztus 15. szerda Bon-Bon
2001. augusztus 18. szombat United
2001. augusztus 19. vasárnap TNT koncert

2001. július 26.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster