Megújult az EMI Music honlapja

Megújult Magyarország egyik piacvezető zenei kiadója, az EMI Zenei Kft. weboldala. A http://www.emimusic.hu címen elérhető site-on a mögötte futó szerkesztőségi rendszernek köszönhetően mindig a legfrissebb hírek jelenhetnek meg az EMI által képviselt együttesekről.

Tartalmaz fórumot, melynek segítségével az együttesek rajongói oszthatják meg gondolataikat egymással, a regisztrált látogatók akár új témákat is nyithatnak.

A honlap különlegessége a két zenei adatbázis, amely folyamatosan bővül; a Katalógus minden, az EMI által képviselt előadó összes lemezének leírásait tartalmazza, a lemezen található számok címeivel, a borító képével és letölthető hangmintával, az Előadók adatbázisában pedig az EMI-vel szerződésben álló magyar és külföldi sztárok biográfiáit olvashatjuk el, színes, érdekes stílusban, rengeteg képpel.

A fiatalos, az EMI arculatához illeszkedő oldalt a telnet Magyarország Rt készítette.

Az EMI Zenei Kft-ről

Az EMI Zenei Kft., a EMI Music Group Magyarországi leányvállalata. Az EMI Zenei Kft. Magyarország egyik piacvezető lemezkiadója, repertoárjában többek közt olyan hazai művészekkel, mint a V-Tech, Balázs Pali, DJ Sterbinszky, Ákos, Fiesta, United, Zanzibár, Inflagranti, Ghymes valamint olyan külföldi előadókkal, mint Kylie Minogue, Robbie Williams, Britney Spears, Backstreet Boys, Lenny Kravitz, Thalia, Beatles, Queen, Pink Floyd.

A telnet Magyarország Rt-ről

Az 1996-ban alapított telnet Magyarország Rt. egyike a legnagyobb hazai internetes társaságoknak. Tevékenységei közé tartozik az Internet hozzáférés-szolgáltatás, a tartalom- és website-fejlesztés és kezelés, továbbá a hálózati biztonságtechnika elsősorban közepes- és nagyvállalatok illetve internetes cégek számára. A telnet Magyarország Rt. tulajdonában van a stop! Network, az egyik legnépszerűbb hazai általános portál. Főbb ügyfelei az Antal International, Bates Saatchi&Saatchi, Colliers, Concorde Direct, Danubius Rádió, EMI Music, HBW Express, HypoVereinsBank, IDG Hungary, McCann-Erickson, MLSZ, Pannon GSM, Prim, portfolio.hu, Roxy Rádió, SUN Microsystems, Well.


Kapcsolódó linkek:

http://www.emimusic.hu

2001. október 11.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster