Popsztárok

A TV2, az Universal kiadó és a Más Kép Management közös gyermekeként indul az a sorozat, amely arra vállalkozik, hogy a nézők szemei előtt varázsolnak popsztárt néhány tehetséges fiatalból. A műsornak óriási sikerű elődjei is vannak, például a német No Angels, az angol Hear’say, vagy az ausztrál Bardot is így indult.

Nem új az ötlet tehát, de mindenképpen érdemes lesz figyelemmel kísérni a fejleményeket, főleg azok számára, akiket érdekelnek a háttérben folyó munkálatok, a sztárcsinálás rejtelmei.

A docu-soap (dokumentum-szappanopera) során egészen a válogatásoktól kezdve elkísérik a „jelölteket”, fontos kiemelni, hogy kizárólag olyan 18 és 30 év közötti fiatalokat várnak, akik valóban tehetségesek, tudnak énekelni, táncolni, esetleg valamilyen hangszeren is játszanak, és van elég kitartásuk ahhoz, hogy az öt hónapos ’tortúrát’ végigcsinálják, hogy a végén valódi, igényes popzenekar válhassék belőlük.

A ’kiválasztottak’ az ország legjobb stúdióiban dolgozhatnak majd, a legkiválóbb művészek, edzők, és tanárok fogják segíteni munkájukat. A csapat tagjai gyakorlatilag hónapokig együtt fognak élni, nagylemezt készíteni, videóklipekben szerepelni, fellépéseket vállalni.

A procedúrát a TV2 stábja végig filmezi, hogy 13 részes sorozatba vágva bemutassa a sztárrá válás minden fényes és árnyas oldalát.

A meghallgatások a közeljövőben kezdődnek, Budapesten két, Debrecenben, Pécsett, Szegeden és Miskolcon egy-egy alkalommal lesz lehetőség arra, hogy a zsűri előtt megmutathassa, mit tud.

Azok a fiatalok, akik úgy érzik, megfelelnek a követelményeknek, a következő telefonszámokon, címeken jelentkezhetnek az előzetes válogatásokra:

Telefon: 06-30 303 0200

E-mail: popsztarok@tv2.hu


Kapcsolódó linkek:

További infó: www.popsztarok.hu

2001. október 16.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster