„Dermesztően” forró Picasso Branch party

November eleji éjszaka forgatta le a Picasso Branch 8. videoklipjét a Veled álmodtam című dalból, mely a fiúk most megjelent harmadik – Minden pillanat című - nagylemezén található. A hajnalig tartó forgatáson a fiúk, a táncosok és a stáb a fagyos idő ellenére vidáman és teljes erőbedobással dolgoztak, pedig nem volt könnyű dolguk, hiszen a forgatás a szabad ég alatt zajlott mínusz 4 fokos hidegben!

A végeredmény viszont magáért beszél: egy rendkívül izgalmas és vidám klip készült a dalból, természetesen telis-tele a Picasso Branch-tól már megszokott látványos táncelemekkel.

A táncot nem csak a fiúk produkálják, hanem mögöttük van egy hatalmas tánckar is - közöttük többen az Ámokfutók tánciskola tagjai.

A történet szerint a három fiú álmai elevenednek meg, az álom főszereplője pedig nem más, mint egy gyönyörű szőke ciklon – aki ráadásul számotokra is ismerős: Susie az Ámokfutókból.

Ő csábítgatja szexi mozdulatokkal és még annál is szexibb ruhákban a fiúkat, az azonban nem derül ki, hogy sikerült-e csábítás, és ha igen, vajon Ricky, Tommy G., vagy Mack’o kerül ki győztesen a hódító hadműveletből.

A srácok tekintetei alapján mindenesetre nem csak a tea volt forró – amiből rekord mennyiségű fogyott a forgatás alatt –, hanem a hangulat is, hiszen a fogcsikorgató hideg ellenére a lányok (Susie és a táncos lányok) igencsak nekivetkőztek és itt-ott bizony kivillan egy-egy gyönyörű comb, has, vagy váll.

Susie: ez a forgatás volt életem egyik legnehezebb és legfárasztóbb klipforgatása, hiszen a kőkemény mínuszok ellenére úgy kellett tennünk, mintha legalábbis 30 fok lenne. Ez nem is volt olyan egyszerű, a mosoly néha szó szerint az arcunkra fagyott…

A srácok, a lányok és a stáb azonban ismét profi munkát végzett, abból ugyanis semmi sem látszik, hogy mennyire fáztak valójában. Egy kifejezetten vidám, izgalmas, pörgős videoklip készült el, melynek eredményét már láthatjátok a Viva+ csatornán.

2001. november 19.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster