Martin L. Gore: Counterfeit²

Martin L. Gore, a Depeche Mode egyik alapítótagja és zeneszerzője április 28-án jelenteti meg a Mute lemezkiadónál a Counterfeit² című második szólóalbumát, az első kislemez, a Stardust - David Essex klasszikusának a feldolgozása - pedig április 14-én jelenik meg.

A Counterfeit² a második Martin L. Gore feldolgozás lemez, amely követi az 1989-ben megjelent Counterfeit változatosságát és szenvedélyességét. A most megjelenő új albumon Gore tizenegy radikálisan átdolgozott - eredetiben már nagyon híressé vált - számot vonultat fel olyan előadóktól, mint Lou Reed, Iggy Pop, Nick Cave And The Bad Seeds, Kurt Weill, John Lennon, Brian Eno és David Essex.

Martin L. Gore az elmúlt 18 hónapban saját stúdiójában dolgozott azokon a dalokon, amelyek a leginkább megérintették őt az évek során. 21. századi fülledt blues, fájdalmas elektronikus és country dallamok mind-mind az album sajátjai, amelyek lelkét Martin dalok iránt érzett szeretete adja.

,, Egy olyan lemezt szerettem volna csinálni, amely túlhalad a rajongók távlatain" - nyilatkozta Martin - ,, Valamiért mindegyik dalt szeretem, és ez ad egy közös fonalat az albumnak. Talán leginkább a mély érzések, amelyek összekötik őket...és persze mindenképpen a személyes kötődés hozzájuk."

2003. február 18.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster