A VIVA TV ismét egy egyedi adással rukkolt elő

A Váratlan Páros című műsor második adásában ismét egy „furcsa párt” hozott össze. Na nem igazi párról van ám szó, csupán a VIVA TV legújabb kezdeményezéséről, melyben úgy döntöttek Ámort játszanak és megpróbálnak összeboronálni ellentétes karakterű sztárokat.

Az első áldozatuk Gabi a Unique-ból és Tibi a Fiestából már túl van egy közös élményen. Gabi megmasszírozta Tibit, elköltöttek egy romantikus vacsorát együtt és karaoke-ztak egy fergetegeset.

A második forduló azonban még őrületesebbre sikerült, amely elsősorban természetesen a főszereplőknek volt köszönhető.

Kisó Kasza Tibihez látogatott el és kísérte komoly készülődés után a találkára, Kristóf pedig Niki Belucci-t csábította el a titokzatos randira.

Azt már most elárulhatjuk, hogy Niki hozta a formáját, a készülődést zuhanyzással kezdte, persze nem volt szégyellős… hogy ebből mit láthatunk majd az adásban, azt csak délután tudjuk meg.

A sztárok – akárcsak az első adásban – mit sem tudtak arról, hogy kivel fognak találkozni, de egy biztos: a randi nagyon jól sikerült.

Olyannyira, hogy Tibi török bugyogót rántott és Nikivel közösen vetették bele magukat a hastánc rejtelmeibe.

Szó mi szó, ilyen ruhában még soha nem láthattuk Tibit, pláne nem mutatkozott így televízióban.

A romantikus vacsi ezúttal mindkettőjük örömére egy cukrászdában esett meg, majd innen egy limuzin szállította őket a karaoke helyszínére.

Tibi kieresztette a hangját, Niki pedig mindent bedobott a látványért – még ha hangjával nem is segítette a produkciót – táncával feltétlenül felborzolta a kedélyeket.

Mint minden esetben, a párocska tagjai most is megajándékozták egymást: Tibi szolidabb volt, hiszen nem tudta kivel fog találkozni, így biztosra ment: egy plüss rénszarvast és egy üveg pezsgőt adott a pornócsillagnak.

Niki azonban személyesebbre vette: egy ici-pici tangát ajándékozott a Crystal énekesének, melyet egy forgatáson viselt.

Hogy a randinak vajon lesz-e folytatása: mindez kiderül ma 15 órakor a VIVA-n!

2003. december 1.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster