A VIVA TV jótékonysági akciója az S.O.S. Gyermekfalu javára

A VIVA televízió történelmének leghosszabb élő műsorára készül! December 20-án és 21-én összesen 13 órán keresztül láthatjuk majd karácsony előtti utolsó hétvégén azt a műsort, melyben sztárok tucatjai szerepelnek majd azért, hogy serkentsék az emberek, cégek adakozó kedvét az S.O.S. Gyermekfalu javára. A név választás nem véletlen: Teleton: azaz Televízió és maraton. Ez a két szó tökéletesen tükrözi a műsor lényegét.

A VIVA televízió olyan nagyszabású szórakoztató produkcióra készül, mely még soha nem volt a magyar zenecsatorna életében, sőt a hazai televíziózásban is csak ritkán. A december 20-án és 21-én a kétszer hat és fél órás élő adás a VIVA hagyományait folytatja, hiszen karácsony környékén a zenecsatorna mindig szervez jótékonysági akciót. Idén a VIVA Teleton – Hazai pálya extra élő adásában számos hazai zenész lesz jelen, többek között a Crystal, a Fiesta, a TNT, a Groovehouse, a Fresh, a Zanzibár, a Tankcsapda, Majka, Emilio, Baby Gabi, a Unique, Csonka András, Kozso, a Hooligans, a Desperado és Zsédenyi Adrienn is. Eljönnek a Barátok közt sztárjai, több hazai élsportoló, és a VIVA jelenlegi és egykori műsorvezetői is.

- Ez egy szórakoztató műsor lesz, a sztárok énekelni fognak, beszélgetünk velük, de lesz sütés - főzés, gyertyaöntés, koktélkészítés és mindenféle őrült program – mondja Lilu, aki Balázzsal együtt a műsor házigazdája lesz. – Ám a legfontosabb célunk, hogy együtt legyünk, és együtt segíthessünk: az adás ideje alatt a feltüntetett telefonszámon várjuk a különböző cégek és magánszemélyek felajánlásait is. Az adományoknak egyébként jó helye lesz: a különböző felajánlásokat az S.O.S. Gyermekfalu kis lakói kapják majd.

A csatorna legfontosabb célja tehát, hogy segíthessen: egész decemberben a 06 81 320 380-as telefonszámon (a hívás díja 240,- Ft + ÁFA) várják a különböző cégek és magánszemélyek felajánlásait is.

Aranyvasárnap hétvégéjén nézzétek a VIVA televízió maratoni adását és segítsetek Ti is a rászorulóknak!


Kapcsolódó linkek:

www.vivatv.hu

2003. december 12.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster