Meglepetések a Pink koncertre!

JEGYÁR

Mint már hallhattad – többek között tőlünk is – április 5-én PINK koncert lesz a Budapest Sportarénában. A koncert különleges meglepetése a jegyek ára.

Annak ellenére, hogy a popzene világának egyik legaktuálisabb, legnépszerűbb épp ezért egyik legkeresettebb művészéről van szó és így a művész gázsija csillagászati, mégis figyelembe kellett vennünk, hogy a közönség nagy része nagyon fiatal. A jegyárakat pedig a közönség lehetőségeihez mérten kellett kikalkulálnunk:

Ülőhelyek – 5900Ft, 8500Ft, 9500Ft

Állóhely – 6900Ft

Létezik egy extra, úgynevezett VIP jegy, amelynél a jegytulajdonos a kiemelten jó ülőhely mellé parkolóhelyet és welcome drink-et kap érkezéskor valamint egy különleges PINK ajándékot. Ennek a csomagnak az ára 16000Ft – de ez csak rendkívül korlátozott – pár száz darabos – mennyiségben áll rendelkezésre.

…ÉS EGY ABSZOLÚT ÚJ SZOLGÁLTATÁS

…a SZÜLŐMEGŐRZŐ.

Nos, az ötlet onnan ered, hogy több a tinédzserek körében is népszerű koncert alkalmával figyeltük meg, hogy a koncertterem környékén parkoló autókban unatkozó emberek üldögélnek, akikről aztán kiderült, hogy mind olyan szülők, akiknek gyermeke a koncerten szórakozik önfeledten, ám felmenője már nem mehet csápolni, mert azt a gyerekek nem szeretik.

A „Szülőmegőrző” a Budapest Sportaréna egyik kávéháznak berendezett emeleti helyiségében lesz, ahol lefogyasztható 2000Ft ellenében a kedves szülők kávé, tea, koktélok, szendvicsek fogyasztása, tévézés és újságolvasás mellett töltheti el azt az időt, amíg csemetéje a nagyteremben rózsaszínben látja a világot.

2004. január 21.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster