Üzenj Stingnek!

A Magyar Sting Levelezőlista és Fanklub (MSL) felhívása

Gondoltad volna valaha, hogy egy nap Stingnek írsz levelet? És azt gondoltad volna, hogy valóban el is olvassa azt? Szerintünk egész biztosan! Jó helyen jársz, jó időben, itt a lehetőség, hogy üzenj valamit Stingnek! Négy éve sikerült! Pontosabban a Magyar Sting Levelezőlista és Fanklub alapítójának, Gregnek és társainak. Hat kontinens 50 országának 300 rajongója által írt üzenetét gyűjtötte össze az internetről, melyet egy könyvbe kötve sikerült átadnia személyesen Stingek 2000 júniusában! A legfiatalabb levélíró 8, a legidősebb pedig 50 éves volt. Ez volt a 'Message In A Fanbook'. Az idén ismét sikerrel fogunk járni!

Küldj szeretetet Stingnek!

Az akkori találkozásról a Sting.hu weboldalon lehet olvasni:

"... Tudtam, hogy nem szabad beengednem az ajtón, mert akkor vége az akciónknak! Ezért egy rövid ideig vele együtt lépdeltem a szálloda főbejáratához, s jobb oldalról közelítettem meg "Sting! Sting!" kiáltásokkal, amiket sajnos először nem hallott meg... Majd amikor már szinte a forgóajtóhoz nyúlt volna, odaléptem közvetlenül hozzá és nagyon határozottan, higgadtan és gyorsan megszólaltam (más választásom nemigen volt): "Hi Sting! Welcome to Hungary!" (Helló Sting! Isten hozott Magyarországon!). Ő rám nézett és halkan köszönt nekem: "Hi!". Pont az utolsó pillanatban sikerült elcsípnem, mert ha belép az ajtón, talán sohasem találkozunk vele ilyen közvetlen közelről..."

"...Jen Marcusnak sikerült Phoenix-ben (USA) találkoznia és néhány szót váltania Stinggel a fellépése előtt, s a beszélgetésük végén azt is megkérdezte, hogy hogyan tetszett neki a Fanbook, amit Budapesten kapott. (...) Sting meg is kérdezte Jentől, hogy ismeri-e az illetőt, aki készítette, és erre azt üzente nekem, hogy köszöni szépen, s igazán nagyvonalú emberre vall, hogy annyi fáradtság árán elkészítettem. Utána megölelte és megpuszilta Jent, és még azt is hozzátette, hogy adja majd át nekem... :))) ..."

Írd meg saját gondolataidat Sting zenéjéről, meséld el személyes történeteidet Stinggel kapcsolatban vagy oszd meg álmaidat vele! Küldd el saját fényképedet is! Üzenetedet és fényképedet június 1-ig az alábbi weboldalon adhatod fel - ha lehet, angol nyelven!

http://love2.sting.hu

A weboldalon ezen kívül számos letölthető dolgot találhatsz: fényképeket, háttérképeket, képernyővédőt, csengőhangokat és képeket mobiltelefonodra! Letölthető és elolvasható a teljes 'Message in a Fanbook', amit 2000-ben Sting is elolvasott!

Sting június 5-én ingyenes koncertet ad Budapesten, ahol a Fanbookot személyesen adjuk át neki!

Üdvözlettel:

Greg és Attis

A Magyar Sting Levelezőlista és Fanklub alapítói


Kapcsolódó linkek:

http://love2.sting.hu

2004. március 29.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster