Milyen az ideális popsztár

Manapság, amikor nagyon sok futószalag-szerűen készült produkció jelenik meg, nem véletlenül merül fel a kérdés, mik a siker összetevői? A zene. Net laboratóriumában neves tudósok közreműködésével igyekeztünk meghatározni az ideális keveréket. Itt jegyeznénk meg, nem vagyunk benne biztosak, hogy tökéleteset alkottunk, senki ne próbálja ki otthon.

Haj: Justin Timberlake - N'sync

Ugye milyen aranyos kis göndi-böndi? Anyukák milliói imádkoznak azért, hogy egy ilyen angyal-szerű hajkoronával áldassék meg gyermekük, mert gyakorlatilag már mindegy is, hogy az arc milyen, úgysem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy valahogyan indokot találjuk arra, hogy beletúrhassunk.

Lapzárta előtt percekkel érkezett a szörnyű hír, Justin majdnem kopaszra vágatta a haját. Irgum-burgum.

Szem: Fred Durst

A Limp Bizkit bármennyire is tiltakozik, igenis sokat köszönhet Fred szemeinek. Egyrészről égszínkékek, tiszták és csillogóak, másrészről pedig nagyon kifejezők, amin időnként hajlamosak vagyunk átsiklani, mivel képes olyan pofákat vágni, hogy lehetetlen a szemeire koncentrálni. Reklamációnkat ez ügyben még ma továbbítjuk az együttes menedzsmentjének.

Orr: Ronan Keating

Nem sokan jönnek rá, hogy a pasas arcában mi az igazán megkapó, mert nem látják a fától az erdőt. Öreg hiba. Szánjatok rá egy kis időt és legközelebb tanulmányozzátok jobban képének központi részét. Egyszerű, egyenes, kicsit piszén pisze, valóban kölyökmackós.

Száj: Steven Tyler

A név önmagáért beszél, nemde? A rock sokat megélt ikonjának ajkait legtöbbször Mick Jaggeréhez hasonlítják, egy biztos: a rajta keresztül érkező hangok ugyanolyan szexisek. Hogy csókban milyen lehet, az egy érdekes kérdés. Ekkora szájjal azért veszélyes lehet, egy palacsintát kereszben be tudna kapni.

Test: Peter Andre

Ok, lehet, hogy már nem is emlékszünk slágerecskéire, de be kell vallanunk, hogy a legtöbbünk fantáziájában még mindig élénken él az a felsőtest, amely a csodakék, átlátszó karibi tengerpart vizéből kiemelkedik. Fiúk, ne aggódjatok, mi, okos lányok tudjuk, hogy ez csak mese, tenyésztett faj, ilyen igaziból nem is van. (de azért nem fogunk megharagudni, ha nem növesztetek sörhasat)

Popó: Ricky Martin

Tegyük a szívünkre a kezünket: ugye nincs olyan, aki ne a farát nézné, amikor hátat fordít a videóklipekben? Amióta a Livin' la vida locát sugározni kezdték a zenetévék, mintha direkt alapozna a hátsó fertályára, el tudjuk képzelni, hogy a klipek szinapszisaiban kötelező jelleggel szerepel egy-két, stratégiailag jól elhelyezett popó. Még saját himnusza is van, a Shake Your Bon-Bon.

Lábak: Robbie Williams

Csak két szó: Rock DJ. Az a sztriptíz. húú. Elmehetne chippendale fiúnak. Kissé szőrös, ám izmos férfi csülkök. Papucsának a legtöbb nő ágya alatt szorítanának helyet. No comment.

2001. június 9.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster