Sztárok titkos álmai

Az életük most siker, fény, csillogás... De valamennyien tisztában vannak azzal, hogy a sikereknek egyszer vége szakad. Vajon mit csinálnának a popsztárok akkor, ha le kellene lépniük a világot jelentő szinpadról? Egy körkérdésre a közönségkedvencek válaszoltak

Britney Spears

"Ha vége szakadna a karrieremnek, akkor jogot tanulnék, s ügyvédként dolgoznék tovább. Speciális szakterületként pedig a szórakoztatóipart választanám, mert ezt már eléggé megismertem, s így elég jól kiismerem magam a labirintusaiban.

Christina Aquilera

" Visszamennék a főiskolára, hogy befejezzem a pszichológiai tanulmányaimat. Korábban az iskolában ez volt a legkedvesebb szakom. S aztán az iskola végeztével pszichológusként dolgoznék."

Jessica Simpson

" Ha abba kellene hagynom az éneklést, akkor kozmetikusként vagy fodrászként dolgoznék tovább. Én időről időre most is gyakorolom ezeket a foglalkozásokat, például a táncosaim körében. Természetesen a saját make upomat és a frizurámat is magam készítem el. Nagyon szeretem, ha átváltoztathatom az embereket.

Mel B

"Oh, ez egészen egyszerű kérdés: én ügyvéd szeretnék lenni.Egy velem eltöltött nap, s az emberek ismét boldogok lesznek. De lehet hogy nem! Az is lehet, hogy egyszerűen az őrületbe kergetném őket, hihi!"

Chilli (TLC)

" A nagynéném évekkel ezelőtt megkérdezte, hogy mi szeretnék lenni. Azt válaszoltam neki, hogy híres ember, egy igazi sztár. Ő erre azt mondta, hogy rendben van, de kell egy másik választás is, hogyha ez mégse sikerülne. Akkor azt feleltem neki, hogy orvos szeretnék lenni, de addig ez eszembe sem jut, amig híres vagyok."

Shane Lynch (Boyzone)

"Az előfordulhat, hogy zenei téren már nem jönnek össze a dolgok, de már most tudom, hogy mit fogok utána csinálni. Vetkőzni fogok. Fiatalabb koromban a Ladies Night című műsorban már csináltam ezt. Esténként kb. 50 fontot kaptam, s ezért 5 perc alatt alsónadrágra kellett levetkőznöm a közönség előtt. Könnyen szerzett pénz volt!"

Ronan Keating

" Ha már nem leszek popsztár, akkor politikus szeretnék lenni. Gyerekként is ez volt az álmom. Egyszer majd Írország miniszterelnöke szeretnék lenni. S ezt most nagyon komolyan gondolom."

2001. április 24.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster